|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
+ geografia na rozszerzeniu. a co dalej to zależy od matury.. marzy mi się turystyka i rekreacja, ale jak się nie dostanę to próbuję na filologii polskiej, geografii, historii z archiwistyką. Wszystko na UAM. a jak w ogóle nie zdam matury to jakieś studium czy coś ![]() ---- pa
|
|
|
|
|
#2072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mtynai - to juz wiem gdzie szukac ogłoszeń korepetycji
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#2073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Motyw miłości - najłatwiejszy i najbardziej banalny temat xD ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Ten sam
|
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie skończyłam oglądac film pt: 'Chłopiec w pasiastej piżamie' i szczerze mówiąc trochę mnie wbiło... A to nawet dobrze bo zamiast nad egzaminem rozmyslac to będę nad tym. Któraś z dziewczyn pisała że potrzebuje bohaterów w czasie II WŚ. To może nie jest takie dosłowne, ale mam wrażenie że się nadaje, o ile nie chodzi o typowe dzieci walczące na froncie. Dla mnie Ci dwaj chłopcy byli na swój sposób bohaterami...
A tak w ogole to powinnam iśc spac, bo jutro o 4.30 pobudka, ale jakoś nie bardzo mi to wychodzi. No i dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków Mam nadzieje że jutro będę tak spokojna jak dzisiaj jestem i nie wywale jakiegoś głupiego numeru, a wtedy powinno byc dobrze
|
|
#2075 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() motyw miłości w literaturze czy jeszcze możesz wykorzystać inne źródła?
|
|
|
|
|
#2076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W literaturze. Sam romantyzm to już prawie cała prezentacja
|
|
|
#2077 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać
Biologii nie zrobiłam, ale jutro wstanę jak na 8.00 i zrobię (bo na 9.46 mam )Dobranoc, Żbiki
|
|
#2079 |
|
Rozeznanie
|
ja tez zmykam, bo zaraz sąsiadka ma wpaść, także miłej nocki
dobranoc Żbiki
|
#2080 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2081 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie z kolegą z klasy rozmawiam o ZiK
Majkel lichwiarke Ja no to wiem Majkel co wzbogacala sie na biednych studentach xD Ja ale tam cos czytalam,ze jakies podwojne zabojstwo bylo;d Ja ze jeszcze siostra tej lichwiarki;d Ja w ogole szok, ja nic nie wiem <lol2> Majkel no wlasnie Majkel zobaczyl ja patrzy ze siekiera w reku to i jej zaj.ebal miedzy oczy Ja <hahaha> Majkel i jakis debil malarz sie przyznal do tego ze on zabil Ja czemu? xD Ja <hahaha> Majkel w streszczeniu nie napisali xD idę spać Robaczki;* dobranoc ;*
|
#2082 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no cos tam bylo bylo
|
|
|
|
|
#2083 |
|
Raczkowanie
|
BeaS: do tego motywu miłości kochana polecam książkę "Poczwarka"
nie jest to miłość ukochany-ukochana ale miłość do dziecka. I ja bym się pokusiła o jakieś homoseksualne oblicze miłości;D
|
|
|
|
#2084 | |||
|
Zakorzenienie
|
No ponarzekane, marudo
Oxford, Oxford W szkole mamy przerabiać.Cytat:
![]() Oxfordu Ja ogólnie nie lubię tej tematyki. Oo, albo cały XIX wiek i powstania ![]() Ale te wartości odżywcze mogłam zjeść np w jabłku, marchewce. Nie wiem, jakie to witaminy, strzelam. Ale ogólnie chodzi mi o to, że lepiej je zjeść w czymś tak samo wartościowym, a mniej kalorycznym ![]() Łakomczuch ![]() Cytat:
na angolu już powtarzamy, więc siłą rzeczy. Na matmie, fizyce i polskim dopiero w następnym półroczu, więc sama powinnam coś zacząć A jak się ustabilizuje plan, to się zapisze na angielski i niemiecki wreszcie Oj, tak w poniedziałek, Pewnie nikogo nie ma, ale się pochwalę: jutro mam na 10 i: angielski, wos, matma i na końcu... religia Cytat:
![]() Branoc ;* |
|||
|
|
|
#2085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak mają to nie polecają się z nich uczyć ![]() lepiej nie krakać ;p |
||
|
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
zależy w jakim mieście i jaki standard akademika ;]
najczęściej akademiki dostają pierwszaki, aleeee niekoniecznie ;] dużo zalezy od sytuacji materialnej, od tego czy jest się sierotą, niepełnosprawnym, matką z dzieckiem itd. wszystko zależy od uczelni.. jednym dadzą, drugim nie ale warto próbować, jeśli się nie ma innej opcji mieszkaniowej, albo idzie się w pojedynkę na studia i nie ma się w danym mieście żadnych znajomych ;]dzień dobry Dziewczyny ;* wróciłam z biegania, ale tragicznie zimno ;| mam dzisiaj ten sprawdzian ze ZiK, a wiecie już jak moja wiadza na ten temat wygląda ![]() także tego, chyba chociaż streszczenie przeczytam póki co. miłego dnia ;** edit: mojej koleżanki brat mieszka teraz 5 rok w akademiku, wcale nie jest sierotą, ojcem z dzieckiem, ani nie ma ciężkiej sytuacji materialnej ![]() jest studentem politechniki warszawskiej
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-09-07 o 07:28 |
|
|
|
#2087 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ;*
Niedługo do szkoły.. na 9.40, ale dziś na szczęście tylko dwie lekcje mam Martyna wklejałaś rozmowę z gg malarz się przyznał, bo malował mieszkanie obok i ktoś go chyba tam widział ![]() Jak nam dzisiaj zrobi kartkówkę z "Ferdydurke" to będzie masakra |
|
|
|
#2088 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, Dzieci ;*
Wstałam rano i ogarnęłam bio, a teraz mam trochę czasu, bo dosyć szybko się wyrobiłam, a nie mam teraz weny, żeby uczyć się wcześniejszych tematów. Po szkole się za nie zabiorę Bo w środę pewnie spr. wypadnie xDCytat:
Jeszcze się nie zastanawiałam jak będzie wyglądała moja prezentacja, ale homoseksualne oblicze miłości wzbogaciłoby ją Nie byłaby nudna.Oj, no bo ... wiadomo ![]() Dzięki ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
Tak było, pamiętam Będzie dobrze
|
|
|
#2089 |
|
Wtajemniczenie
|
No dwie tylko
![]() Na 8sma są dwa francuskie, ale drugiej grupy, ja mam jutro i pojutrze. Potem dwa polskie, a potem dwa wf-y, na których nie ćwiczę ![]() i kończę o 11.35 ![]() ![]()
|
|
|
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam aż 5 i kończę 14.20 ![]() Idę się już zbierać. Miłego dnia
|
|
|
#2091 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Cytat:
----------------- Wszystkie w szkole... ja nie dałam rady tam isc.W ogóle to chyba mnie przewiało, bo nie moge ruszac szyją całą niedziele miałam przez to zepsuta - dlatego nie poszlam na Dodzie i DanzelaKończę czytać chłopów, zaraz musze sie wziac na wesele. Podałyście Wasze tematy maturalne, a ja sie stresuje bo nic nie moge ze swoich wybrac, nic mi sie nie podoba ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Nie siedźcie tyle w szkole, niech któraś tu przyjdzie
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
Zdałam Żbiki
Dłuższa relacja w wątku egzaminowym Dzięki wielkie za wsparcie A teraz idę się objadac winogronem :d Dzisiaj mi można a co
|
|
#2093 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jedz jedz, bo dobre są ![]() Jakie jesz? Zielone czy te takie czerwone? Czerwone smaczniejsze
|
|
#2094 | ||
|
Zakorzenienie
|
3cia czesc?! No ja w szoku jestem.
Dzien dobry wiec! ^^ Szpieg z Mazowieckiego sie melduje. Zdaje oczywiscie obowiazkowe podstawowe i jako dodatkowe rozszerzona matematyke, biologie, i pewnie jezyk obcy. Porywam sie z motyka na slonce zwlaszcza ze sama musze sie wszystkiego uczyc, i nie mam tak milo i rozowo ze w szkole sa np, fakultety, czy nauczyciele chetni do pomocy. Ot, 4 lata ma sie w plecy to trzeba pokutowac uczac sie samemu... Ale dam rade, nie ma bata, naucze sie. Nawet siedzac do 22 w szkole... I nie, nie mam zielonego pojecia gdzie ide na studia (myslalam o bioinformatyce wieczorowej na UW, jednak cena jest troszke przy duza jak na moje mozliwosci) Tzn. wszystko co biore pod uwage musi byc wieczorowe lub zaoczne, i wiem ze wtedy przedmioty nie sa wazne, ale dla wlasnej dzikiej satysfakcji sie troche pokatuje. A nuz wpadnie mi do glowy jednak sprobowac na dzienne... ^^
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-09-07 o 13:01 |
||
|
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Troszkę mnie nie było. Nie nadrobiłam bo ciągle czasu nie mam. A Wy mi tu niespodziankę w postaci 10 stron zostawiłyście. Oblałam Nie chce mi się o tym pisać nawet. Na mieście mnie oblał. ![]() Następny 24 o 7.30 Witam nowe dziewczyny ![]() Może Wam jeszcze opowiem co u mnie. To tak w sobotę pojechałam na dożynki. Był Norbi .Kobiety są (aha) gorące .Więc poszalałam i w efekcie tego zgubiłam telefon, 90 zł i błyszczyk czyli to, co miałam w kieszeniach. Trudno się mówi. Do domu dotarłam o 7 rano i w niedzielę trochę wczorajsza byłam. Net mi nie chodził Dziś dopiero włączyli. Za lekcje się biorę. |
|
|
|
#2096 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jem zielone Innych w Biedrze nie było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja również mam zamiar się za lekcje wziąśc tylko czekam az ktos z mojej klasy na gg wejdzie co by mi podał co było
|
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też czatuje na gg bo nie mam żadnych numerów żeby esemesa napisać.
|
|
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
Martus9191 - gratulacje!
![]() Martyna - biegasz rano? Codziennie? Ojej, jeśli tak to podziwiam!Wszystkie nowe maturzystki witam ![]() _____ Ja dziś po 5-ciu lekcjach, także jestem pełna energii, z tym, że mam trening na 15,30 i zastanawiam się, czy na niego iść, bo muszę doczytać na jutro "Nad Niemnem", przeczytać "Mendel Gdański" (ale to krótkie, bo nowela) i poodrabiać lekcje. No i co tu dużo mówić, nie chce mi się iść i wylewać z siebie potu. (jeszcze się odwodnię i co będzie? )Siedzę z koleżanką na fakultetach z polskiego i ona do mnie liścik: 'Jak zaliczę wszystkie faki, to będę hardcorem' i taka prawda, w tamtym roku się wymienialiśmy- w tym tygodniu idziecie Wy, w następnym my, tak, żeby jakaś grupka zawsze była ; ), ale w tym roku już sorka pilnuje, żebyśmy tak nie robili. No i cóż, każdy przecież marzy o słuchaniu przez 2 godziny o 'Świteziance' A. Mickiewicza, prawda? ![]() Idę sobie zorganizuję jakiś obiad, któraś chce ze mną zjeść?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już niestety po
![]() I idę do lekcji ![]() Może wieczorem będę. |
|
|
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na obiad chetnie sie zapalapię Ide czytac Zbrodnię bo inaczej krucho będzie No i na matmie ma od jutra pytac ;(
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
).

na angolu już powtarzamy, więc siłą rzeczy. Na matmie, fizyce i polskim dopiero w następnym półroczu, więc sama powinnam coś zacząć
ten z drugiej klasy o czlowieku?

całą niedziele miałam przez to zepsuta - dlatego nie poszlam na Dodzie i Danzela