|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
Jestem z dolnego.. i tylko szukam w okolicach Wrocławia (ze względu na koszty). Kulturoznawstwo we Wrocławiu jest tylko na Uniwersytecie i na jednej prywatnej uczelni, ale ona juz z góry jest skreślona, bo nie będzie mnie na nią stać. |
|
|
|
|
#2042 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie szczerze mówiąc.. nie wiem czy koszty sa tak tragicznie wyższe kiedy zmienia się miejsce zamieszkania. Jasne, stancja kosztuje itd., ale są akademiki? to koszt załóżmy 300zł + wyżywienie itd.. rodzice i tak za to płacą każdego miesiąca.. a te 300zł na akademik można samemu zarobić (wakacje są długie, można wtedy pracować na pełen etat, w roku akademickim w weekendy lub 1/4 etatu), naprawdę jest wiele możliwości nie rezygnuj z marzeń tylko z powodu finansów pomyśl o tym trzymam kciuki ![]() edit: Karolina powodzonka jutro ;**Martus9191 również powodzenia ;*
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-09-06 o 20:16 |
|
|
|
|
#2044 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie chciałabym być ciągle na garnuszku u rodziców, więc sama chciałabym sobie zarobić na studia, by choć trochę ich odciążyć finansowo Na chwilę obecną największym problemem będzie to czy miałabym szansę dostać się na studia z rozszerzonym polskim i historią i angielskim napisanym na poziomie podstawowym... |
|
|
|
|
#2045 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko jeśli te zad. zajmują mi tyle czasu, to się nie wyrobię... ![]() Ja jeszcze dokładnie nie wybrałam uczelni. Ale na pewno będzie to kierunek humanistyczny (uwaga, uwaga: broń Boże historia! ). Wiem wiem, dużo osób jest na 1 miejsce na takich kierunkach i w dodatku nie łatwo znaleźć później pracę... Przynajmniej tak mówią o polonistyce. Ale tam chyba nie pójdę, za dużo ks.do czytania ![]() No, a najlepiej gdyby zechciała mnie jakaś uczelnia na Dolnym Śl. ![]() A Ty gdzie się wybierasz i co zdajesz na maturce?
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
|
|
|
#2046 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tylko na moment wpadłam, siostra zabieram mi kompa, a mojego nie chce mi się włączać. także miłego jutrzejszego dnia ;*
|
|
#2047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz jeszcze ten rok, zeby przyspieszyć jak to mówisz swoje "tępo myslenia" ![]() a tym czy ktos mowi ze znajdziesz prace albo nie, sie nie przejmuj. tak na prawde po wszystkim mozna znaleźć i nie znaleźć pracy i wiekszosc zależy od Ciebie. co zdaje na maturze jest w pierwszym poscie, a plany to raczej Warszawa. nie widze potrzeby sie wyprowadzac z domu. ale kto wie jak sie to skonczy. a kierunki? moze farmacja, moze biotechnologia, moze dietetyka... mam jeszcze te 8 miesiecy na myślenie bo mam problem z decyzja
|
|
|
|
|
#2048 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Co tam kochanie?
Cytat:
![]() Nie, tylko bez tego stanika, i wyglądałam dokładnie TAK Ja się muszę pierw za niego wziąć. A dzisiaj jeszcze chcę zamówić Exford Excellence do angola ![]() Ja chcę taki bardziej ambitny i nie z wojną, bo tego nie lubię Winogrona i banany, to najbardziej kaloryczne owoce. A te z puszki - wiadomo, niepotrzebny cukier ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie były z puszki
|
||||
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
widzę dziewczyny że pare z Was mysli o Wroclawiu
ja mam taki problem, że chcialabym sobie cos wynajac we Wroclawiu, tylko 1) chodze do szkoly do Wro i wszysycy moi znajomi są z Wroclawia wiec nie maja zamiaru wynajmowac 2) moi znajomi z mojego miasta, też nie zamierzaja nic wynajmowac, bo mowia że pol godziny drogi to nie duzo troche mnie to dobija, wogole ostatnio duzo rzeczy mnie dobija dziewczyny, mam prosbe odnosnie mojego podpisu, może jednak ktoras z Was chodzi do bio-chemu a nie zdaje biologi i mogla by odstapic zeszyt ?? ten z drugiej klasy o czlowieku?zlikwidowali mi fakultety, jestem na podstawie i naprawde jakos nie widze tej matury i powiedzcie da rady ta druga klase sie samemu nauczyc?? tak efektywnie, bo ponoc trudna (tak mowia)
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
#2050 |
|
Zadomowienie
|
A nie możesz sobie skserować od kogoś? Ja tak robię.
|
|
#2051 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() glupie to,ale można znaleźć odpowiednią osobę do mieszkania. Poza tym na uczelni na pewno poznasz wiele nowych, ciekawych ludzi szukających jakiegos kąta a jak nie no to sama możesz się na taki casting wybrać ![]() na gumtree jest duzo takich ogłoszeń ![]() że ktoś szuka współlokatora/współlokatorki, albo mieszkania
|
|
#2053 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez najprawdopodobniej do Wroclawia pojde
Tylko, ze ja bede mieszkac z Tztem.. Chyba, ze sie rozstaniemy do tego czasu..
Edytowane przez malenstwo5 Czas edycji: 2009-09-06 o 21:03 |
|
|
|
#2054 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak dziewczyny powiedziały - nie poddawaj się od razu. Dąż to realizacji własnych marzeń ![]() Btw. Ustaliłaś w końcu ten egzamin? ![]() Cytat:
Matura - potrzebuję wyniku w granicach powyżej 90 %, żeby dostać się tam, dokąd chcę. G. - w mojej głowie jest pełno wątpliwości i nie wiem co mam w związku z tym zrobić. Muzyka - nie wyłączę, bo lubię ![]() Ponarzekane ![]() Cytat:
A nie Oxford Excellence ? Mam takie coś ![]() Cytat:
W tej książce wszystko jest opisane bardzo dokładnie, co może pozwoli Ci zrozumieć tę wiedzę, a nie tylko zakuć
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-09-06 o 20:56 |
||||
|
|
|
#2055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z reszta ok 12 to juz pewnie nie było różnicy dla reszty jak Ty wyglądasz :pno, ja pierw kupić a to do angla to repetytorium? ale chyba oxfordu ?ja chyba zamówie właśnie oxfordu, albo longmana. ![]() też bym wolała bez wojny, ale dlatego ze to.. historyczne ![]() ale ze kaloryczne, nie znaczy niezdrowe nawet w tym artykule pisza o winogronach! nie mozna tak rezygnowac z kazdego posilku bo jest kaloryczny. jak to kalorie ze slodyczy chipsow itp, to rozumiem, bo one sa niezdrowe, ale z zupelnie innego powodu. nie mają nic odżywczego w sobie.no bo kurna najlepiej niech jeszcze nasze posty tam oleją i dalej sobie piszą ![]() nie uczepiły :P xDBeata! marudo Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-09-06 o 20:59 |
|
|
|
|
#2056 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jutro instruktor zapisze mnie na egzamin, o ile nie zapomnę podrzucić mu rano dowodu Cytat:
Bylebym miała gdzie mieszkać zawsze mogę wynająć pokój albo kawalerkę ze swoim chłopakiem
|
||
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
zjadłam własnie 5 kanapek
|
|
|
|
#2058 |
|
Rozeznanie
|
Malenstwo a na co do Wrocka idziesz ? ;]
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
miało się połaczyć
![]() ED: ZNOWU! xDED2: idę już, do jutra
Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-09-06 o 21:04 |
|
|
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
to ja też się dopisuję do tego wątku, w końcu też maturzystka ..
dziewczyny macie już tematy na ustną ?? u mnie o nich nic nie wiadomo, pewnie dostaniemy je na ostatnią chwilę .. aj i zazdroszczę straszliwie, że już macie zaplanowane dokładnie co chcecie robić.. ja to tam ogólnie jeszcze wakacjami żyję, bo wróciłam w sobotę z biwaku
|
|
|
|
#2061 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
[dzisiaj tak mowie, a jutro pewnie zaczne narzekać na wszystko dookoła, no ale cóż, kobieta zmienna jest xD]dasz sobie ze wszystkim radę Cytat:
a niech pisza, niech piszą, komplikują sobie życie ![]() a nowy av, jakoś tak mi się na zmiany zebrało ![]() jak do tej pory wytrzymuje od kawy, zobaczymy na jak długo [pewnie do pierwszej zarwanej nocki ]Cytat:
chyba zaraz ztrobię nalot na kuchnię
|
|
#2062 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2063 |
|
Konto usunięte
|
a tak swoją drogą z ciekawości....
dziewczyny uczycie się już coś do matury? Powtarzacie?
|
|
|
|
#2064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie bij mnie dziś Cytat:
![]() Mnie instruktor bez dowodu zapisywał na pierwszy egzamin Ile?! Głodomorze ![]() Cytat:
![]() Co do tematów to już mam i nawet dziś wybrałam
|
|
|
#2065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie ![]() ale jutro idę na fakultety z matematyki.. to może coś zacznę robić
|
|
|
|
|
#2066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dziś postanowiłam, że z kawą koniec Cytat:
|
|
|
#2067 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2068 | |
|
Rozeznanie
|
Do jutra
Cytat:
![]() Mam tematy, ale jeszcze się nie zdecydowałam, który wybrać. A Ty masz jakieś plany co do tego, co chcesz zdawać i co do studiów, choćby tak ogólnie? Czy jeszcze nie masz żadnych pomysłów? Ja już zrobiłam nalot i popijam sobie czekoladę ![]() -- Też już idę, do jutra dziewczyny ).
|
|
#2069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie też bardzo duzo znajomych wogole nie mysli o studiach.... Cytat:
![]() potrzeba mi wlasnie czegos żeby sie uczyc od podstaw tak jak na lekcji, bo powtorki nie dam rady zrobic, bo narazie nie mam zadnej wiedzy zeby powtarzac dzieki za polecenie ksiazki Lewinski....to ten sam co z Operonu?? ale na ten zeszyt jestem dalej jak najbardziej chetna, bo to zawsze łatwiej pierwsza klase tak przerabialam, z podrecznika bym musiala kłuc wszytsko na pamiec, a kolega dal mi swoj zeszyt i tam wiele zagadnien wyjasnionych mial, nie wiem czemu w podreczniku tak prosto pisac nie moga
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
||
|
|
|
#2070 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() też tylko magnez ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() o tej porze nie no żartuję, przed chwilą zjadłam kolację ![]() dobry wieczór ![]() wiecie co oglądałam ' Mała wielka miłość' w tv, ale podzielona na odcinki
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.

Ja tam głęboko wierzę, że na moją medycynę jakoś się dostanę 

powodzonka jutro ;**
). 

bo mam problem z decyzja

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

nie były z puszki
ten z drugiej klasy o czlowieku?
chyba zaraz ztrobię nalot na kuchnię
Nie bij mnie dziś