Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-10, 14:24   #3751
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Ja tez nie lubie malowac Kiedyś mi się marzyło, żeby lakiery były słoiczkach do których wkladałoby się palce i lakier by się "przyczepiał" tylko do paznokci, bez skóry i skórek Nie musze dodawać, ze pokrywałby paznokiec równomiernie. Może kiedyś jakaś firma wpadnie na to

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 14:27   #3752
loverynka
Zakorzenienie

Bossy, nie byłam na jego utrzymaniu, ale było tak że ja mam rentę poniżej 1000zł, mieszkał u mnie taki kolega który płacił 700zł i to były moje pieniądze. TŻ miał pieniądze z wynajmu mieszkania swojego (prawie 2 razy tyle co ja mam). Mieszkaliśmy w moim domu.
Niestety kolega się wyprowadził bo dostał przydział w akademiku i mam teraz znacznie mniej pieniędzy, na tyle mniej, że nie będzie mnie stać na wiele rzeczy. I muszę odzyskać równowagę finansową, byłabym w stanie żyć gdyby ktoś wynajmował ten pokój. Mam 2 uczelnie i do tej pory nie miałam czasu na pracę. Prowadzę ojca firmę, ale w zamian za to mam płacone większość rachunków. Miałam w międzyczasie prace dorywcze, ale to teraz nie wystarczy.
Jeśli pomyślę ile kosztuje utrzymanie psa i kota to robi mi się ciut słabo. Jak dodam do tego inne niezbędne wydatki to nie jest lepiej.

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 14:31   #3753
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja tez nie lubie malowac Kiedyś mi się marzyło, żeby lakiery były słoiczkach do których wkladałoby się palce i lakier by się "przyczepiał" tylko do paznokci, bez skóry i skórek Nie musze dodawać, ze pokrywałby paznokiec równomiernie. Może kiedyś jakaś firma wpadnie na to
To byłby fajny pomysł Dlatego lubię zmywacze te w pudełeczku z gąbką co wsadzasz palucha i kręcisz i się samo zmywa

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Bossy, nie byłam na jego utrzymaniu, ale było tak że ja mam rentę poniżej 1000zł, mieszkał u mnie taki kolega który płacił 700zł i to były moje pieniądze. TŻ miał pieniądze z wynajmu mieszkania swojego (prawie 2 razy tyle co ja mam). Mieszkaliśmy w moim domu.
Niestety kolega się wyprowadził bo dostał przydział w akademiku i mam teraz znacznie mniej pieniędzy, na tyle mniej, że nie będzie mnie stać na wiele rzeczy. I muszę odzyskać równowagę finansową, byłabym w stanie żyć gdyby ktoś wynajmował ten pokój. Mam 2 uczelnie i do tej pory nie miałam czasu na pracę. Prowadzę ojca firmę, ale w zamian za to mam płacone większość rachunków. Miałam w międzyczasie prace dorywcze, ale to teraz nie wystarczy.
Jeśli pomyślę ile kosztuje utrzymanie psa i kota to robi mi się ciut słabo. Jak dodam do tego inne niezbędne wydatki to nie jest lepiej.
Rozumiem. Ale dziewczyny mają rację, że dobrze, że teraz tak się stało niż po ślubie Poza tym myśl o tym raczej jak o początku czegoś nowego niż o końcu związku i jakichś tam latach. będzie dobrze

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 15:15   #3754
Organzza
Zakorzenienie

Hyh, cały dzień czekam na meble, niby mają być w godz. 11-17, ale już mnie denerwuje niemożność wyjścia..

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
no widzę, że jeszcze kilka się uchowało Ja mogę powiedzieć na razie tylko, że ma okropny zapach - tak sobie wyobrażam najgorsze perfumy PRLu
omg
ja tam czuję hennę, z każdym użyciem coraz bardziej się do tego zapachu przyzwyczajam
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
ja mogę polecić na suchą skórę balsam oliwkowy Eveline w tubie, to dopiero rewelacja jak zużyję to co mam to wracam od razu do niego
a teraz jest w Leclercu za 7.39 póki co dzielnie się opieram
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 16:01   #3755
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
ja tam czuję hennę, z każdym użyciem coraz bardziej się do tego zapachu przyzwyczajam
ja uwielbiam takie dziwne zapachy maseczek
Cytat:
Napisane przez Organzza
a teraz jest w Leclercu za 7.39 póki co dzielnie się opieram
nie chciałam tego przeczytać w SP są chyba po 13.99 trochę taniej w PiPie - stała cena 9.99. Ale i tak kuuuuuusi.

Kupiłam ten peeling Bielendy.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 16:13   #3756
isa666
Zakorzenienie

Wróciłam od dentystki i żyję Nie będę na szczęście wyglądać tak --> bo zęba udało się odbudować a przy okazji zrobiła mi plombę w jednym obok, który zaczynał się psuć. Na razie więc mam spokój, ale zmartwiło mnie trochę to, że w szóstce na dole po prawej stronie(dziś robiłam tą po lewej), która jest martwa trzeba będzie niedługo wymienić plombę, bo coś się z nią zaczyna dziać i psuje mi się dodatkowo jedna ósemka.
Ale o tym będę myśleć za jakiś czas.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
I jeszcze sikuuu mi się chce a spodnie mam z guzikamii
Skąd ja ten problem znam - zawsze jak pomaluję pazurki to akurat wtedy musi mi się zachcieć siku i staram się wytrzymać albo jak już muszę iść to robię przeróżne kombinacje jak rozsunąć zamek i odpiąć guzik tak żeby pazurków nie uszkodzić
Stary 2009-09-10, 16:40   #3757
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Fuksja, na taką przesuszoną skórę u mnie najlepiej sprawdza się masło TBS.
Dzięki, ale masła TBS to nie moja półka niestety.
Cytat:
ja mogę polecić na suchą skórę balsam oliwkowy Eveline w tubie, to dopiero rewelacja jak zużyję to co mam to wracam od razu do niego
Muszę gdzieś poszukać tego balsamu, tak samo jak masełek Eveline, bo już jakiś czas temu przeglądałam KWC i mają fajne opinie. Tylko ciekawe czy je gdzieś u siebie znajdę.
Cytat:
Kupiłam ten peeling Bielendy.
To kup, a potem nas kuś.
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Wróciłam od dentystki i żyję Nie będę na szczęście wyglądać tak --> bo zęba udało się odbudować a przy okazji zrobiła mi plombę w jednym obok, który zaczynał się psuć. Na razie więc mam spokój, ale zmartwiło mnie trochę to, że w szóstce na dole po prawej stronie(dziś robiłam tą po lewej), która jest martwa trzeba będzie niedługo wymienić plombę, bo coś się z nią zaczyna dziać i psuje mi się dodatkowo jedna ósemka.
Ale o tym będę myśleć za jakiś czas
Widzisz, a tak się martwiłaś, że już nie da się nic zrobić.

A co do snów, to mnie się dziś śniło, że mama mnie wysyłała do ginekologa po tabletki. Jeszcze się zastanawiałyśmy, który ginekolog będzie najlepszy. Dziwny to był sen generalnie.

Spiłowałam sobie przed chwilą paznokcie, nie znoszę tego robić.
Malować, zmywać to tak, ale piłować... Zastanawiam się jakim lakierem pomalować dziś paznokcie.

Btw. ta baba z dydaktyki mnie doprowadzi do szału. Najpierw mieliśmy prowadzić dzienniki po polsku. Potem jednak po angielsku.
Wczoraj i dziś siedziałam jak kretynka i pisałam wszystko po angielsku, żeby mieć mało pracy w przyszłym tygodniu przed wyjazdem. Dziś dzwoni do mnie moja grupowa z nowym info - dzienniki jednak lepiej po polsku.
Nie chodzi mi o to, że sprawia mi problem pisanie tego po ang, bo tak oczywiście nie jest ale to zmienianie zdania co chwilę doprowadza mnie do szału!

Edytowane przez fuksjaa
Czas edycji: 2009-09-10 o 16:43
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 17:17   #3758
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, ale są już jakieś takie nowości ze szpatułkami, wiem, że EL albo Lancome miało coś takiego w jakiejś limitowance, na all tez widziałam coś podobnego http://www.allegro.pl/item718775710_...biegu_new.html hmm chyba, ze to jest pędzelek- w sumie nie jest napisane
O, znalazłam Lancome ze szpatułką
http://bjooti.net/?p=4634
http://bjooti.net/?p=3692

Cytat:
Ale o tym będę myśleć za jakiś czas.

Skąd ja ten problem znam - zawsze jak pomaluję pazurki to akurat wtedy musi mi się zachcieć siku i staram się wytrzymać albo jak już muszę iść to robię przeróżne kombinacje jak rozsunąć zamek i odpiąć guzik tak żeby pazurków nie uszkodzić
To dobrze, ze przynajmniej część zebów masz z głowy już

Jakoś sobei poradziłam bez naruszenia lakieru, ale kiedyś sobie rozwaliłam bo się spieszyłam na jakieś wyjście i pazury malowałam już będąc całkowicie ubrana, ale dojazd mial być długi i musiałam skorzystać z toalety w domu
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 17:46   #3759
isa666
Zakorzenienie

Jak zwykle za bardzo panikowałam z zębami a okazało się, że nie było tak źle

Siedzę na allegro od godziny i oglądam....samochody Zakochana jestem w Toyocie Celice(o takiej: http://allegro.pl/item738005689_toyo...lima_xeno.html ), ale nie mam 30 tysięcy na zakup a w dodatku to cudo pali 10 litrów
Ale jak się w końcu przełamię do jazdy i jak będę kiedyś bogata to sobie taką kupię Może jak przestanę na kosmetyki wydawać to uzbieram
Stary 2009-09-10, 19:40   #3760
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
jeśli lubisz takie cięższe masła to wypróbuj też te Eveline -> http://eveline.pl/pl/pl_content.html...P_piel_bb_mak/
Nie lubię cięższych maseł ale TBS mi się sprawdza jako kuracja nawilżająco/natłuszczająca co jakiś czas. Tak na codzień mam balsamy bardziej zapachowe niż pielęgnacyjne. Jak dorwę w jakiejś promocji to wypróbuję to z Eveline.

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Dzięki, ale masła TBS to nie moja półka niestety.
W normalnej cenie to też nie moja półka. Kupuję na wyprzedażach po 33 zł. Tyle jestem w stanie dać. Jak dla mnie żaden balsam nie jest wart tyle żeby dać za niego 65 zł.
Stary 2009-09-10, 20:36   #3761
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
jeśli lubisz takie cięższe masła to wypróbuj też te Eveline -> http://eveline.pl/pl/pl_content.html...P_piel_bb_mak/

najbardziej ten -> http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1225
Popieram, popieram, jedno i drugie
Cleanance to też mój numero uno, a te masełka Eveline na suchą skórę są jak znalazł. Miałam tylko makadamię, ale lubiłam i jak uporam się z moimi zapasami, to sobie znów któreś z tych maseł na zimę kupię.

A skoro już jesteśmy przy balsamach, to zużyłam już jeden z moich zapasów , ale kupiłam tą Neutrogenę, o której mówiłam. Wszystkie inne będę zużywać stopniowo, a jak zrobi się chłodniej, to na pewno wszelkie masła i treściwe balsamy zejdą mi bez problemu. Teraz to jednak katorga, bo duszę się we własnej skórze
Balsam poszedł przedwczoraj, wczoraj odżywka do włosów, a dziś antyperspirant do stóp. Jutro-pojutrze pewnie pójdzie szampon, a i peelingu do stóp zostało na jeden raz. Także nie jest źle. W ogóle w związku z pozwoleniem sobie na kupno balsamu, postanowiłam codziennie smarować uda, pupę, brzuch i ramiona antycellulitem i na razie, nie zapeszając , dobrze mi to idzie. Jedna tubka, której było ponad pół, powoli dobija już dna.

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Mój kot chodzi po domu i miauczy bo za nim bardzo tęskni...

a ja już wiem że to na zawsze.
Biedulka z Ciebie Ale dobrze, że chociaż sama nie jesteś w domu, masz się do kogo przytulić przynajmniej. Nawet jeśli to jest tylko (i aż ) kot. A jakoś sobie dacie radę z rozstaniem, moja kota i ja też to kiedyś przeżyłyśmy. I powiem Ci jedno, z czasem przekonałam się, że to nie był koniec, tylko tak jak mówi bossy początek czegoś nowego, lepszego

Cytat:
Ja miałam straszny sen tydzień temu, był masakryczny. Śniło mi się, ż ezgwałcił mnie tata i zaszłam w ciążę... Było to tak realistyczne, że jak się obudziłąm to nie mogłam się podnieść złózka chyab zgodzinę ze strachu, cały dzień byłam rozbita psychicznie jak jeszcze nigdy w życiu. Coś okropnego
Faktycznie przerażające

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
A nie, bo ja nie mam jeszcze miodli ale znając siłę waszego kuszenia prędzej czy później ją nabędę
Też nie mam, czekam na próbaski od rzyrafki i wtedy się okaże czy ją nabędę czy nie. Na razie mam praktycznie 2 pełne tubki paczuli i lotosa Logony.

Cytat:
Wygrałam aukcję - kwasy 35% beda w końcu moje Wylicytowałam używany zestaw tych kwasów z maską uspokajającą za 41 zł
Gratulacje, świetna cena. Ja mam samą maskę za bodajże 25zł. Zdaj relację z kwasów, jak poużywasz trochę.

Cytat:
Oglądałam sobie stare zdjęcia sprzed 2-3 lat - tęsknię do moich długasnych pazurów A coś słabe są ostatnio
Spróbuj Nail Teka, to znów wyhodujesz śliczne szpony

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Nie Ja jestem chyba ostatnia Lakieromanii się też oparłam. Ale chyba będę musiała kupic bo roztrzaskałam na drobne kawałeczki czerwony lakier. (jeden z moich TRZECH lakierów )
A ja wczoraj dostałam moje 3 nowe OPIaczki i łącznie mam ich już 13 Nie muszę chyba dodawać, że prócz tego i inne firmy goszczą w moim pudełku z lakierami, w którym nota bene dawno już przestały się mieścić W ogóle muszę w nich też przegląd zrobić, bo odkąd poznałam OPI praktycznie innych nie używam, a nawet jeśli bym chciała, to widzę, że się porozwarstwiały. Nawet kupiony nie tak dawno, chyba z 2 mies. temu Astor A nowy raczej był, bo wcześniej takiego koloru nie widziałam.

Cytat:
Ja za to malować mogę, gorzej ze zmywaniem Szczególnie, że gustuję w trudnozmywających się barwach - od czerwieni przez borda, brązy, fiolety i śliwki aż do czerni

Cytat:
Wróciłam od dentystki i żyję
No widzisz, nie było tak źle

Fajne te butki, które kupiłaś Szkoda, że to nie skórka, bo i sama bym się skusiła na któryś kolorek.
A powiedz mi, widziałaś może takie, jak te w załącznikach? Bo mi się spodobały z tego linka podanego przez Ciebie, poszłam dziś do CCC, a tam były takie albo b. b. podobne czarne skórzane, ale babka mówi, że to z kolekcji wiosennej. Nic nie wiedziała o tych turkusowych i fioletowych, a szczególnie te pierwsze by mi się marzyły O ile to będzie naturalny zamsz...

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Nie lubię cięższych maseł ale TBS mi się sprawdza jako kuracja nawilżająco/natłuszczająca co jakiś czas. Tak na codzień mam balsamy bardziej zapachowe niż pielęgnacyjne. Jak dorwę w jakiejś promocji to wypróbuję to z Eveline.
To tak jak ja, ale w zimie takie masełko było jak znalazł. Też nie na co dzień, ale właśnie do użytku na zmianę z lżejszym balsamem.

W ogóle to nie mam ostatnio siły na nic Nie wiem co się dzieje, czy już mnie dopadło przesilenie jesienne czy co Myślałam, że to tak przed okresem, ale dostałam go we wtorek, a dalej ciągle mnie głowa i zatoki bolą, spać nie mogę, siły nie mam, weny nie mam, a i humoru też brak. A zwykle czułam się normalnie, chodziłam na fitness i w ogóle. Teraz mi się nie chce, dziś niby miałam iść, ale odwołałam, jutro też nie wiem czy dam radę...
Jeszcze na dodatek TŻ strzelił focha we wtorek, dziś się z nim pokłóciłam, potem niby rozmawialiśmy, ale w ogóle do
Chyba sobie zaraz zapodam kolację (wiem, ze późno, ale wcześniej nie miałam smaka), potem Logonę na pyszczek, a potem na noc Ziaję uspokajającą jako krem, a w międzyczasie jakiegoś filma zapodam. Może mi się humor poprawi...
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-10, 20:57   #3762
rzyrafka
Zakorzenienie

Takie dobre te masła Eveline Mam awersję do tej firmy ale w sumei tylko do kolorówki więc hmm moze sie skuszę a faktycznie pachnie orzeszkami?

Ostatnią rzecz z kolorówki kupiłam 3 tyg temu i już mnie kusi żeby zgrzeszyć tak tycityci małym lakierkiem Bell GW 405 zobaczymy, może się jednak oprę - chociaż już tyle wytrzymałam ze jakaś nagroda się należy?
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 21:43   #3763
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Takie dobre te masła Eveline Mam awersję do tej firmy ale w sumei tylko do kolorówki więc hmm moze sie skuszę a faktycznie pachnie orzeszkami?
Niestety nie, a zapach (i smak) orzeszków makadamia b. lubię
Pachnie jakoś delikatnie i chyba kwiatowo. Ale przyjemnie na pewno. I masełka naprawdę godne uwagi, się skuś.

Cytat:
Ostatnią rzecz z kolorówki kupiłam 3 tyg temu i już mnie kusi żeby zgrzeszyć tak tycityci małym lakierkiem Bell GW 405 zobaczymy, może się jednak oprę - chociaż już tyle wytrzymałam ze jakaś nagroda się należy?
A Goshe nie będą wystarczającą nagrodą
Stary 2009-09-10, 22:04   #3764
noseknosek

Właśnie zakończyłam moje SPA zrobiłam manicure, pedicure, peeling całego ciała, masłowanie, maseczkę na twarz Przy okazji zatarłam sobie czymś oko i strasznie swędzi

MagJa gratuluję zużyć

biegam
Stary 2009-09-10, 22:36   #3765
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie zakończyłam moje SPA zrobiłam manicure, pedicure, peeling całego ciała, masłowanie, maseczkę na twarz Przy okazji zatarłam sobie czymś oko i strasznie swędzi
Idę zrobić coś podobnego, ale pomijając manicure i pedicure, bo wczoraj z okazji odebrania paczuszki z OPI walnęłam sobie od razu na stopy fiolecik, a na dłonie brązowego szaraczka
Teraz się w końcu zamaseczkuję, wykąpię, wypeelinguję i wybalsamuję. A potem pod kołderkę i jak nie padnę, to w końcu tego filma włączę, bo na razie to się zaggadałam

Cytat:
MagJa gratuluję zużyć
A dziękuję, dziękuję. Teraz trochę końcówek było, więc łatwo poszło, ale nie powiem im bliżej końca, tym mobilizacja do zużywania większa. No i w końcu jak się ładnie postaram nie będę miała problemów z wyciąganiem czegoś z półki w łazience. Bo teraz wyciągam jeden balsam, a spadają 3 inne rzeczy

Dobranoc wszystkim

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-11, 06:43   #3766
isa666
Zakorzenienie

Jak dobrze, że już piątek, bo tak mi się nic nie chce...chyba zaczyna mnie dopadać jesienna deprecha Rano jestem zmulona i źle się czuję jak widzę mgłę za oknem a termometr wskazuje ledwo 10 stopni. No i wieczorami coraz wcześniej ciemno

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Fajne te butki, które kupiłaś Szkoda, że to nie skórka, bo i sama bym się skusiła na któryś kolorek.
A powiedz mi, widziałaś może takie, jak te w załącznikach? Bo mi się spodobały z tego linka podanego przez Ciebie, poszłam dziś do CCC, a tam były takie albo b. b. podobne czarne skórzane, ale babka mówi, że to z kolekcji wiosennej. Nic nie wiedziała o tych turkusowych i fioletowych, a szczególnie te pierwsze by mi się marzyły O ile to będzie naturalny zamsz...
Mag
Co do butów - nie wiem czy nie pójdę któregoś dnia jeszcze po jakieś czółenka, może nawet takie jak te niebieskie, które kupiłam tylko wezmę czarne lub czerwone, bo są bardzo wygodne
A z tych, które pokazałaś na fotce widziałam chyba fioletowe, ale mi się nie spodobały, bo na żywo są jakieś toporne wg. mnie A turkusowe też jakieś widziałam, ale nie dam sobie głowy uciąć, że ten model

Przyszłam dziś do pracy w rozpuszczonych włosach i oczywiście wilgoć z powietrza zrobiła z nich siano Chyba jestem skazana na kucyk.
Stary 2009-09-11, 09:05   #3767
.eva.
Raczkowanie

Dziewczyny co do butów to w gazecie Pani domu są rabatowe kupony na buty do CCC i Boti i jeszcze innych sklepów. Na buty jest 25% no i do Natury też.
.eva. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 09:18   #3768
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
A ja wczoraj dostałam moje 3 nowe OPIaczki i łącznie mam ich już 13 Nie muszę chyba dodawać, że prócz tego i inne firmy goszczą w moim pudełku z lakierami, w którym nota bene dawno już przestały się mieścić W ogóle muszę w nich też przegląd zrobić, bo odkąd poznałam OPI praktycznie innych nie używam, a nawet jeśli bym chciała, to widzę, że się porozwarstwiały. Nawet kupiony nie tak dawno, chyba z 2 mies. temu Astor A nowy raczej był, bo wcześniej takiego koloru nie widziałam.
A jakie kolory wzięłaś?

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 09:25   #3769
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
nie chciałam tego przeczytać w SP są chyba po 13.99 trochę taniej w PiPie - stała cena 9.99. Ale i tak kuuuuuusi.
dla mnie najlepszy balsam "tubkowy" to Neutrogena Everyday Repair
Cytat:
Napisane przez .eva. Pokaż wiadomość
Dziewczyny co do butów to w gazecie Pani domu są rabatowe kupony na buty do CCC i Boti i jeszcze innych sklepów. Na buty jest 25% no i do Natury też.
o, a to tylko na buty? na wszystkie, czy jakieś wybrane modele?

wczoraj w końcu się doczekałam na meble, faceci byli sporo po czasie, na dodatek chcieli, żebym podpisała, że zrezygnowałam z wnoszenia mebli i oni by te pieniądze wzięli dla siebie co jak co, ale cwaniactwa to ja nie lubię
Double with me?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-11, 09:35   #3770
emememsik
po prostu Em :)

Odebrałam dziś wygrane kosmetyki: mleczko do ciała, masło do ciała i krem do twarzy z kokosowej serii Bielendy.

A wczoraj przyjechał TŻ i spędziłam z nim cudowny dzień. Od razu lepiej.
Stary 2009-09-11, 09:53   #3771
noseknosek

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
dla mnie najlepszy balsam "tubkowy" to Neutrogena Everyday Repair
lepi się?
Cytat:
Napisane przez Organzza
wczoraj w końcu się doczekałam na meble, faceci byli sporo po czasie, na dodatek chcieli, żebym podpisała, że zrezygnowałam z wnoszenia mebli i oni by te pieniądze wzięli dla siebie co jak co, ale cwaniactwa to ja nie lubię
beznadziejni
i jak pokoik już urządzony? zadowolona?

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Odebrałam dziś wygrane kosmetyki: mleczko do ciała, masło do ciała i krem do twarzy z kokosowej serii Bielendy.
szczęściara no!

włosy mi się totalnie dziś nie ułożyły wyglądam jak kostropysz a muszę wyjść do ludzi

biegam
Stary 2009-09-11, 09:58   #3772
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Spróbuj Nail Teka, to znów wyhodujesz śliczne szpony
No wlasnie mam I nic ... Jednak SH sa dla mnie najlepsze i 2 jestem wierna.
Czytałam ostatnio, że picie mleka nie wpływa jednak na paznokcie, ale ja mam watpliwości, bo te długie szpony miałam w czasach, kiedy co wieczór piłam szklankę mleka. Więc moze związek jednak jest Musze znowu to wprowadzić w zycie.

-----
U mnie marnie z wykańczaniem Sporo kosmetyków poszło w sierpniu, we wrześniu zużyłam tylko żel mandarynkowy Kamill. Napewno pójdzie jeszcze sztyft do paznokci Oriflame - małe toto strasznie, niewydajne i nieskuteczne

Instagram

Stary 2009-09-11, 10:40   #3773
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

U mnie w mieście otwierają Schleckera! To tam jak się okazało wysłałam CV. nie wiecie jakie tam są marki? Takie jak w Rossmanie mniej więcej czy są też jakieś wysokopółkowe? Chyba ostatnio pisałyście, że tam drogo. to będzie największa drogeria u mnie w mieście, no i jeszcze otwierają "butik" cieszę się, bo mało u nas fajnych sklepów, a z sieciówek to tylko ups i Natura
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 11:12   #3774
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość

U mnie w mieście otwierają Schleckera! To tam jak się okazało wysłałam CV. nie wiecie jakie tam są marki? Takie jak w Rossmanie mniej więcej czy są też jakieś wysokopółkowe? Chyba ostatnio pisałyście, że tam drogo. to będzie największa drogeria u mnie w mieście, no i jeszcze otwierają "butik" cieszę się, bo mało u nas fajnych sklepów, a z sieciówek to tylko ups i Natura
A to nie jest "zwykły" market?

Instagram

Stary 2009-09-11, 11:21   #3775
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:

Coś w stylu Rossmanna.
Stary 2009-09-11, 11:56   #3776
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:

a'la Rossman, ale drozej

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 12:48   #3777
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cześć

jestem już po sesji i odpoczywam, nie mam przez to w ogóle czasu na wizaż, bo nadrabiamy z TŻem ostatni tydzień rzadkiego spotykania się. Co prawda znowu mam warunek z jednego przedmiotu, ale to było do przewidzenia niestety.

Co do malowania paznokci, to ja odkąd poznałam magię wysuszacza do lakieru całkiem tę czynność lubię. Wcześniej nie znosiłam, a poza tym zawsze miałam taką przypadłość, że jak juz pomalowałam paznokcie, to zaczynało mnie wszystko swędzieć.

Idę jutro w ogóle na 18-nastkę dawno nie byłam na takiej imprezie, fajnie się tak odmłodzić. Tylko kompletnie nie wiedziałyśmy z koleżankami co kupić solenizantce w prezencie, bo chyba nie jesteśmy na bieżąco z 18-nastkowymi prezentami.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 12:52   #3778
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Dzięki dziewczyny, tak myślałam, że to coś jak Rossman. Ale skoro drożej to pewnie zostanę przy Naturze

Ice, gratuluję zakończenia sesji i baw się dobrze na 18-tce. Pewnie będą do Ciebie podbijać 18-tkowi młodzieńcy
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 13:02   #3779
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
lepi się?
nie ma nietłustą konsystencję, bardzo szybko się wchłania i pozostawia cudownie miękką skórę używałam zimą i ani razu kiedy go używałam skóra nie była wysuszona i tak pięknie błyszcząca

recenzje w KWC
nie kłamią
Cytat:
beznadziejni
i jak pokoik już urządzony? zadowolona?
zadowolona bardzo fajne te meble
jeszcze dziś mi ojciec musi skręcić resztę mebli, przywiozą łóżko i będzie dobrze
rano jeszcze był hydraulik przesunąć kaloryfer, bo wymyśliłam, że łóżko będzie pod oknem, ale by się nie zmieściło i trzeba było zrobić taki myk
Cytat:

U mnie w mieście otwierają Schleckera!
fajnie ja byłam w takim tylko w Niemczech, mają i jedzenie i płyty i kosmetyki pamiętam jak się śliniłam do kolorówki Maybelline, której u nas nigdy nie było i już chyba nie będzie
Double with me?
Stary 2009-09-11, 13:05   #3780
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ice, gratuluję zakończenia sesji i baw się dobrze na 18-tce. Pewnie będą do Ciebie podbijać 18-tkowi młodzieńcy
Dzięki schowam się za TŻem.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości