|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Hej, wróciłam od babci, grubsza o kilka kilogramów
i bogatsza o... maskę z miodlą, chyba jestem ostatnią nk, która w końcu uległa![]() Nie ma za co Jutro zobaczysz, ćwiczę Twoją cierpliwość A china to ten Klasyczna czerwień, tylko nie mam czasu żeby spokojnie pomalować paznokcie i porządnie je wysuszyć, więc już dwa razy zrobiłam sobie wgniecenia![]() Cytat:
Ja nie miałam większych przejść na studiach, ale czasem kiedy miałam do oddania po kilka projektów naraz i kolowkia ustawione tak, że byłam pewna, że się nie uda, to miałam trochę tego dość. Ale mimo to bardzo żałuję, że to koniec... I myślę, że Ty też kiedyś zatęsknisz ![]() Cytat:
A pokój na pewno uda Ci się wynająć, najwyżej poczekasz do października - wtedy jest bardzo dużo chętnych.Cytat:
![]() Cytat:
Aaaale super, że idziemy na Barską
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
Ale miałam dziś dziwny poranek: śniło mi się nad ranem, że czegoś się wystraszyłam i jak się już obudziłam to ręce mi się trzęsły i czułam jakiś taki dziwny wewnętrzny niepokój. I szczerze mówiąc dalej się czuję nieswojo, jakieś mam dziwne złe przeczucia ![]() W dodatku jeszcze dziś dentysta....ale to nie z tą wizytą jest związany mój lęk. Sama nie wiem co to za przeczucie. Jeszcze na dodatek wyskoczyła mi boląca gula na policzku, bo zbliża mi się okres
|
#3723 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale znając siłę waszego kuszenia prędzej czy później ją nabędę
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
Mój kot chodzi po domu i miauczy bo za nim bardzo tęskni...
a ja już wiem że to na zawsze. |
|
|
|
#3725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko miałam odlewkę od Ninki
|
|
|
#3726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale do czasu...
|
|
#3727 |
|
Wtajemniczenie
|
no widzę, że jeszcze kilka się uchowało
Ja mogę powiedzieć na razie tylko, że ma okropny zapach - tak sobie wyobrażam najgorsze perfumy PRLu Ale działanie jak na jedno użycie podoba mi się, nie wysuszyła mi skóry, ale fajnie oczyściła. Coś czuję tylko, że szybko się skończy, bo mam zamiar używać jej na dekolt i szyję, ostatnio mam skórę w strasznym stanie![]() ![]() Karolinko, będziesz dzisiaj na spotkaniu? Bo nie chce mi się na darmo targać szamponów
|
#3728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z całym bólem i smutkiem trzeba sobie poradzić samemu, a to przyjdzie z czasem (obiecuję ) Płacz tyle ile chcesz. Czestą radą jest: "wyjdź gdzies", "umów się z koleżankami" - może i coś w tym jest, ale wiem po sobie, że nie ma się po prostu na to ochoty. Nie zmuszaj się więc, bo zamiast dobrze się bawić i zapomniec choć na chwilę, będzie na odwrót. Zawsze mozesz skrobnać PW Podam Ci wtedy gg i jak będziesz potrzebować rozmowy, to pogadamy (ja jestem 2 miesiące po rozstaniu, więc jestem swieża w tym temacie )Wygrałam aukcję - kwasy 35% beda w końcu moje Wylicytowałam używany zestaw tych kwasów z maską uspokajającą za 41 zł
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-09-10 o 11:03 |
|
|
|
|
#3729 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Hosenko, wow świetna okazja Ci się trafiła.
Ja póki co leżakuję z laptopem na kolanach ale muszę jeszcze zrobić dalszą część uzupełniania dziennika i ogarnąć pokój, bo strasznie tam jest.
|
|
|
|
#3730 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i zużyłam żelik Palmolive Marrakech Sunrise ![]() Muszę zrobić pazurki bo wołają o pomstę ![]() O, coś fajnego http://www.rossnet.pl/oferta/?cId=24...1&prId=45379#3 oby tylko mieli dla mnei kolorek
|
|
#3731 |
|
|
Rzyrafko, z tym dywanem to zawsze jakaś metoda.
A podkład Rimmel też chcę. Ale najpierw muszę zużyć mojego Maybelline'a bo podkład jest chyba jedynym kosmetykiem, którego nie znoszę mieć wiecej niż jeden.
|
|
|
|
#3732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tez zużyłam żel - mandarynkowy Kamill (jeszcze z zeszłorocznej promocji chyba )Mam na pazurkach nowy lakier - Joko nr 47 - matowy brudny fiolet Oglądałam sobie stare zdjęcia sprzed 2-3 lat - tęsknię do moich długasnych pazurów A coś słabe są ostatnio
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-09-10 o 12:34 |
||
|
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko jaki sen
![]() Zaczynam łapać stresa przed dentystą, niech już będzie po wszystkim O 16 zacznie się moja męka.
|
#3734 | ||
|
Rozeznanie
|
hello!
Cytat:
Cytat:
na razie dzielnie zużywam to co mam - wczoraj zużyłam mleczko do demakijażu Garniera i maseczkę nawilżającą z winogron YR (w sumie to fajna była). wyrzuciłam też jedną maseczkę, bo już stara była i na pewno już bym jej nie użyła. najpóźniej jutro skończę żel pod prysznic i gdy wezmę nowy i przyjmę, że ten następny już zostawię na wyjazd, to wychodzi, że już nic w zapasach nie zostanie, więc....
|
||
|
|
|
#3735 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Bądź dzielna, a potem kup sobie coś w nagrodę. Btw. Miałyście coś z tej serii: http://www.drogerienatura.pl/sheakarite/ Przeglądałam KWC i większość produktów ma dobre oceny, ale chciałam jeszcze Was zapytać, czy używałyście.
|
||
|
|
|
#3736 |
|
Rozeznanie
|
aha, zapomniałam się pochwalić, że kupiłam lakierek do paznokci My Secret bezbarwny z takimi holograficznymi farfoclami. sam nie prezentuje się jakoś rewelacyjnie, ale podejrzewam, że rzucony na jakiś kolorek da fajny efekt
|
|
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
fuksjaa
Ja akurat nie miałam nic z tej serii Natury, ale kiedyś zastanawiałam się nad zakupem chyba tego masła do ciała, ale bałam się czy nie będzie tłuste. Mam w planach za to kupić masło shea z BU
|
#3738 | |
|
|
Cytat:
Bardzo lubię kosmetyki z masłem shea, a ta seria dodatkowo mnie kusi. Przeczytałam sobie na stronie dla kogo te produkty są polecane, no i wyszło, że idealnie dla mnie, jak będzie w praktyce to zobaczymy. Mam ostatnio baaardzo suchą skórę, nie mogę sobie z nią poradzić (nakładam rano 2 warstwy masła, wieczorem po kąpieli też 2 i jestem sucha). Przedwczoraj pierwszy raz wieczorem nałożyłam sporo oliwki + 2 warstwy masła i jest względnie, ale i tak nie czuję, że mam nawilżoną skórę. Jeszcze ostatnio dużo pływam, więc chlor jeszcze bardziej wysusza mi skórę. Może to masło shea pomoże.
|
|
|
|
|
#3739 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a satin Liquid to taki zwyklaczek więc szukam lepszego. Nałożyłam dziś sobie próbkę revlona musowego 50. Kolor jets ok, fajnei kryje choć nie za mocno i nie jest to płaski mat.Cytat:
![]() Cytat:
i chyba będzie wydajny ![]() Pazurki zrobiłam a teraz nie ma kto ziemniaków obrać do obiadu ![]() I jeszcze sikuuu mi się chce a spodnie mam z guzikamii
|
|
#3740 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
właśnie z tego powodu robię dziś spaghetti
![]() Cytat:
Umyłam włosy Fitomedem, nałożyłam Glorię i jest super włosy elastyczne i lśniące. Chyba nawet po Waxie L'Biotica włosy mi tak nie lśniły..Poza tym planuję dziś wieczorem wieczór spa muszę wreszcie porządnie zadbać o skórę, bo tak jak fuksjaa mam problem z przesuszeniem
|
|
|
#3741 |
|
|
|
|
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
Isa
![]() Fuksja, na taką przesuszoną skórę u mnie najlepiej sprawdza się masło TBS.
|
#3743 | |
|
|
Cytat:
jak zużyję to co mam to wracam od razu do niego
|
|
|
#3744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TBS to jednak droga przyjemność, szczególnie bez promocji.
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
moglabym zapytac jakie polecacie zele do mycia cery mieszanej?
|
|
|
|
#3746 | |
|
|
Cytat:
65 zł za masło to sporo.. zwłaszcza jeśli ktoś używa smarowideł codziennie ![]() jeśli lubisz takie cięższe masła to wypróbuj też te Eveline -> http://eveline.pl/pl/pl_content.html...P_piel_bb_mak/ najbardziej ten -> http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1225
|
|
|
#3747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny jest, ale trzeba nakładać więcej warstw i fajnie wygląda na końcówki ![]() Też mam jakby przesuszoną skórę teraz, muszę się wziąć za systematyczne balsamowanie, bo ostatnio to jak mi się przypomniało. A ten balsam z Ori Volare to pachnie ![]() No to zmuszę się do obierania ziemniaków teraz.
|
|
#3748 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem chyba ostatnia Lakieromanii się też oparłam. Ale chyba będę musiała kupic bo roztrzaskałam na drobne kawałeczki czerwony lakier. (jeden z moich TRZECH lakierów Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie zawsze mam czas napisać. Wpadam i czytam i wypadam, więc nic mnie nie omija Ja po prostu bardzo nie lubię malować paznokci więc pewnie dlatego Lubię mieć już pomalowane Ale nie lubię zmywać też. Więc nie maluję Może raz na 2-3 miesiące
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.

i bogatsza o... maskę z miodlą, chyba jestem ostatnią nk, która w końcu uległa

A china 

A pokój na pewno uda Ci się wynająć, najwyżej poczekasz do października - wtedy jest bardzo dużo chętnych.

O 16 zacznie się moja męka.
Bądź dzielna, a potem kup sobie coś w nagrodę.
i chyba będzie wydajny
włosy elastyczne i lśniące. Chyba nawet po Waxie L'Biotica włosy mi tak nie lśniły..