|
|
#1471 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Seksodietowiczki...część 3!!!
A co to za kreacja sylwestrowa
|
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Oj z tym wiekiem to racja. Ja ma teraz młodszego i spoko koleś a jak coś to Mu dowalę i spokój
Moni facet, to facet. Jak się trafi ok, to z takim też się da pogadać. Aj sylwester... będę już w stolicy, może robota... nadal nie wierzę, a w sumie ciągle tak myślałam, jakby to było a się sprawdza... To teraz chcę wygrać milion złotych ale już z odjetym podatkiem.maggie jak schudniesz, to pewnie zdejmie to coś z tyłu i kupi Ci skórzane wdzianko i będzie zabierać tu i tam... Szokująca kreacja
|
#1473 |
|
Podróżniczka
|
Ide sie zdrzemnac...bo wieczorkiem musze obskoczyc 3 imprezki........urodziny, urodziny i imieniny i jeszcze przed chwilka koledzy na mecz zapraszali
a Dziubuś gdybysmy na siebie nie trafily dzis na watku, to zycze Ci udanej imprezki, bez starych namolnych dziadów....dobrego jedzonka i wielu %
|
|
|
|
#1474 |
|
Rozeznanie
|
Mój też młodszy,
ino im starszy tym gorszy![]()
|
|
|
|
#1475 |
|
Podróżniczka
|
Maggie oto kreacja w kotra musze sie wbic i dobrze wygladac
![]() http://allegro.pl/item727928363_kost...estaw_hit.html |
|
|
|
#1476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udanego dnia ![]() Cytat:
Aaaaaaaaaaaa!!!!!!!
|
|
#1477 |
|
Rozeznanie
|
UUUUUU
no żeczywiście gorąca było by stylowo![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- dziuba nie straszę niestety na gorszy---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Oczywiście ty masz dużą szansę trafić na inny egzemplarz a my tu jakiś kiepski klimat mamy |
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Mój spod Warszawy, to nie wiem, czy lepszy
:PEkhm... Może nie będzie tak najgorzej, najwyżej Go zostawię A strój Moniczorka super!!! prawda
|
#1479 |
|
Rozeznanie
|
Czytam wstecz więc się zagapiłam
Pod warszawą inny klimat u nas bagienny i depresyjny więc może lepiej wiesz za czasów niemieckich urzędnik państwowy we wrocku mógł przebywac tylko 7 lat ze względów zdrowotnych---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- A strój super urzekł mnie ciekawe czy robią też inne profesje bo może się skuszę ale mój chop miałby minę![]() Edytowane przez maggie291 Czas edycji: 2009-09-12 o 14:31 |
|
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Lasencje
![]() Na wstępie witam nową Dietowiczkę Widać, że szybko się zadomowiłaś u nas Martulka, co się dzieje u Ciebie, mam nadzieję, że wszystko jest do ogarnięcia! Tess no prawdziwa batalia o szczupłą sylwetkę u Ciebie Co do rozmowy z mężem to może rzeczywiście coś do niego dotarło, skoro przeprosił...oby wszystko potoczyło się dobrze Doktorka nie ma od rana...chyba zajeździła tego biednego chłopaka Blondasku, no nie zazdroszczę, taki zapiernicz, ale najważniejsze, że praca jest Dziubku udanej zabawy ![]() Mona gdzie Ty? ![]() A Monik to z jednej imprezki na drugą... ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
żebym ja jeszcze miała dla kogo się tak ubrać ![]() http://www.obsessive.pl/index.php?dzial=oferta&kat=3
|
|
|
#1481 |
|
Rozeznanie
|
Dobre, dobre te kostiumiki
, wolę rozbierac górę a nie dół ![]() |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko ze stewardessa ma rozcięcie na pupie
![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Ja doszłam do wniosku, że już nie chcę więcej chudnąć za bardzo, może ze 2-3kilo max i żeby się tak utrzymać ![]() Szczupłe jest piękne, ale szkoda mi moich krągłości...
|
|
#1483 |
|
Rozeznanie
|
Ale przód cudny
no przy twojej wadze to możesz powiedzieć że się więcej nie odchudzasz
|
|
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że osiągalna
![]() Ja wierzę w to, że przy odrobinie wiary w siebie i wysiłku każda z nas może osiągnąć to co sobie zamierzyła ![]() Tylko szlag mnie trafia jak widzę, że dziewczyny wyższe ode mnie ważą 50 kilo i dalej chcą się odchudzać odbiera mi to całą motywację...
|
|
#1485 |
|
Rozeznanie
|
Dla mnie nieosiągalna, ostatnio schudłam do 68 kg i stop ani kawałka w dół
![]() |
|
|
|
#1486 |
|
Podróżniczka
|
Cieść Malinko
ano biegam ciagle na imprezki...bo coz zrobic ... w domu siedziec nie bede, za mloda na to jestem jak bede mialam sie dla kogo ustatkowac , to chetnie to zrobie...ale jak znajomi gdzies wychodzac to co mam sama siedziec i sie dolowac.Maggi...troszke wiecej wiary w siebie. Ja no np lubie swoj tyleczek
|
|
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
No dla nich kobieta to ma wyglądać jak wychudzony 13letni młodzieniec
![]() Przy 68 pewnie wyglądałaś dobrze w końcu jesteś trochę wyższa ode mnie ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
moi ze studiów nawet raz nie chcieli się spotkać...może po prostu nikt mnie nie lubi ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Monimotorku, masz te fotki z poprzedniego sylwka? ja by reflektowała na popodziwianie
|
|
|
#1488 |
|
Rozeznanie
|
To nie brak wiary w siebie
to realizm prędzej czy później . I na tym poziomie siebie akceptuje i uważam że jestem sexi na obecnym NIE![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- O właśnie wychudzony trzynastoletni chłopak dobrze powiedziane ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Mali albo trafiłaś na taki głupi rok ![]() |
|
|
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
No to miałaś niezłe zawirowania...biedne ciałko teraz pomału musi dojść do siebie
powinnaś poszukać czy ten gin nie jest gdzieś w necie na listę firm wpisany, już ja bym mu opinię wystawiła ![]() Najważniejsze, że macie cudowne dzieciaczki tylko szkoda, że TŻ zamiast Cię wspierać zachowuje sie w ten sposób ![]() Jak się naczytam po tych wątkach, co te dziewczyny wypisują...to zaraz się czuję jak kaszalot mimo, że wiem, że już jest w miarę ok ze mną.A z moich obserwacji: powiedziałam koledze na gg, że schudłam 15 kilo. a on zamiast się cieszyć to poważnie się zmartwił powiedział, że nie będzie za co złapać...rozwalił mnie tym---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
już prędzej ze starszymi rocznikami chodziłam Ja też chcę męża i dzidzię
|
|
|
#1490 |
|
Rozeznanie
|
Moja babcia zawsze mówiła że każda potwora znajdzie swego amatora
zawsze uważałam że to prawda i dborze się bawiłam czekając na tego którego uznam za właściwego do spędzenia z nim życia mąż to coś co samo przypełzne prędej lub później Inna sprawa że facet to kot w worku i prawdziwe oblicze pokazuje dopiero po ślubie---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- właśnie sobie uprzytomniłam, że ja musiałam czekać z praktycznych względów jak miałam 18 to on 13 :hahah a:
|
|
|
|
#1491 | |
|
Zakorzenienie
|
A kto Ci kazał worek rozwiązywać
![]() Ja mojemu kupię taką klatkę do transportu zwierząt ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
|
|
|
#1492 |
|
Rozeznanie
|
A tak jak twój kumpel zareaguje większość przeciętnych facetów. Jak kiedyś powiedziałam chłopakowi z którym byłam, że chcę się odchudzać to przez dwie godziny prowadził wykład na temat tego że on szkapy nie chce i woli oglądać mój biust a nie żebra bo o kości to się tylko poobijać można
|
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
A tak serio, to brakuje mi mężczyzny do wykorzystywania...
![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Niech oni swoje poglądy sobie za przeproszeniem wsadzą Najważniejsze, żeby kobieta czuła się dobrze w swoim ciele, wtedy ewentualne niedostatki w figurze zrekompensuje im pewnością siebie ![]() A wiadomo co za pewnością siebie idzie w łóżku
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1494 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Maliniarka;14204720]A kto Ci kazał worek rozwiązywać
![]() Ja mojemu kupię taką klatkę do transportu zwierząt Tia gdybym wiedziała to bym zostawiła zawiązany |
|
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Chociaż to, że laski są chudsze ode mnie to jeszcze nie taki problem, gorzej jak facet jest chudszy...
Jutro może randka z Misią...ale sama nie wiem...jakoś inaczej jest niż na samym początku ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
efekt podobny i poużywać sobie można
|
|
|
#1496 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() teraz gorzej szeczegulnie jak przejdę koło tych kilku ogromnych luster![]() :m ur:---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- siakoś mi dziwnie zacytowało ![]() może spróbuj lekko go zlewać jak poczuje że mu uciekasz to może się zastanowi
Edytowane przez maggie291 Czas edycji: 2009-09-12 o 16:53 |
|
|
|
|
#1497 |
|
Podróżniczka
|
Malinko nie mam fotek..a juz dlugo nosze sie z zamiarem ponownego zgrania od znajomych
![]() Ale tu na chlopow nagadujecie |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1498 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
Moni
no co, chłopa trzeba trzymać krótko ![]() Szkoda, że nie umiałam ![]() Jutro widzę zdjęcia!!! Maggie nie wie co traci chyba
|
|
#1500 |
|
Rozeznanie
|
Nie wie guptas
![]() Ja spadam do domciu Wszystkim dzisiejszym imprezowiczkom miłej zabawy życzę |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

nadal nie wierzę, a w sumie ciągle tak myślałam, jakby to było a się sprawdza...
ino im starszy tym gorszy

a my tu jakiś kiepski klimat mamy

:P
odbiera mi to całą motywację...
. I na tym poziomie siebie akceptuje i uważam że jestem sexi
tylko szkoda, że TŻ zamiast Cię wspierać zachowuje sie w ten sposób
szeczegulnie jak przejdę koło tych kilku ogromnych luster