![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Seksodietowiczki...część 3!!!
Witam moje drogie w 3 części
![]() I nasza tabelka! ![]() I, II, III, IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII,XIII,XIV,..... wazenie Moniczorek-> *65 *64 *63,5 *63 *61 *61 *59 *58,2 *58,2 *58,2 *59,1 *57,9 *61 Kahlan amnel-> *64 *63,8 *62 *62,5 *61,1 *62 *60,9 *62,2 Blondyna20-> *58,2 *55,5 *54,5 *54,5 *54 *53,5 *52,9 *52,2 *51,5 *51,7 *51,1 *51 *50,3 *49,7 *50,7 Tess27 -> *85,5 *84,1 *82,3 *84,9 *81,6 *77 *74,6 *73,8 Mona2007 -> *95,5 *89,5 *89,9 *88,7 *87,7 *86,4 Maliniarka-> *75 *72 *69 *66 *64 *63,5 *62 *61 *61 *61,3 *60,5 *60 *63 PaniDoktorJoint-> *75 *74 *70 *72 *71 *73,2 Martula13 ->*72 *70 *69 *69,2 *67,8 *69 MamaNiny -> *63,5 Dziuba85 -> *66,5 *65,7 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Podróżniczka
|
Dot.: Seksodietowiczki...część 3!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
No i prawidłowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
jestem!!! patrze na tabele ale mi waga skacze :|
ide spać bo jutro szkolenie ![]() ![]() ![]()
Nie załamuje się. ![]() Doceniam to co mam. ![]() Oszczędzam. ![]() Dobrze organizuje wolny czas. ![]() Poznaje Kraków. ![]() Ewentualnie zrzucam kilogramy. ![]() Edytowane przez paniDoktorJoint Czas edycji: 2009-08-24 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Podróżniczka
|
Zara beda nas podgladacze podgladac ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja tez się melduję
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Spotkała mnie dzisiaj dziwna dziwność, mianowicie dostałam zaproszenie na nk od kolesia, którego w ogóle nie znam ![]()
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Doktorek powodzenia i do juterka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
NO WITAM MOJE SEKSODIETOWICZKI!!!!!! BUZIOLE DLA WSZYSTKICH. jak tak na momecik, bo uciekam lulu, jestem padnięta a jutro musze znowy raniutko wstać. i mamy III część sagi hihihihih oby tak dalej kobietki.
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() papa do juterka ![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
no teraz jesteśmy na cenzurowanym, bedziemy obserwowane i analizowne.
ja narazie sie jeszcze nieważyłam poczekam do czwartku, mam nadzieje ze cosik ubyło choć tego nie czuje. ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- dobranoc wszystkim kobietki , jutro postaram sie poświęcic dla was więcej czasu oczywiscie na tyle na ile pozwoli mi praca. buziaki słodkich zboczonych snów.
#14 |
Podróżniczka
|
Gosiak...a moi kumpele powiedziali ... Mona a ta Twoja kumpela to z tych takich przystojniejszych jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Podróżniczka
|
Blondasie....jestes przystojny
![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Tez znikam babolki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Monia po takim komplemencie to normalnie jak do Ciebie przyjadę musisz pozapraszać tych kumpli
![]() ![]()
#19 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Blondasku Dziuba podawała wagę, wpisałaś już? ![]() Boli mnie brzuszek ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem....ale ja jej wpisałam tą co chciała...a późniejszej już nie bo ja wpisuję co czwartek
![]() Ja też idę zaraz lulu bo nuda ![]() ---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- Dobranoc laski ja spadam spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
witam--no wczoraj jak na zlosc wizaz mi przestal wchodzic-tylko error i koniec alez bylam grrrr.ja wczoraj farbowalam wlosy mam czarne--nawalilam 2farby burgunda i z daleka dalej czarny ale z bliska juz inaczej wyglada,jeszcze z 2 razy i bede bardzo bardzo ciemnoczerwona--tak jak kiedys.wczoraj jeszcze moj zapomniany adorator napisal do mnie czy nie zmienilam zdania co do spotkania--nawet mu nie odpisalam szkoda znow zaczynac,potem nie umie sie odczepic ode mnie.tak sie wczoraj nażarlam slonecznika ze dzis juz sram i sram--cud!!
zycze milego dzionka wszystkim seksodietowiczkom!!!
Forum Polskiego Stowarzyszenia "Endometrioza" www.endometrioza.aid.pl Forum chorych na endometriozę, porady, grupy wsparcia, spotkania kobiet chorych na endometriozę - wszystko o: endometrioza, laparoskopia, torbiel czekoladowa, zrosty, ca-125, płodność. |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ale mam lenia-wezcie mnie potrzepcie troche bo mnostwo roboty w domku czeka
Forum Polskiego Stowarzyszenia "Endometrioza" www.endometrioza.aid.pl Forum chorych na endometriozę, porady, grupy wsparcia, spotkania kobiet chorych na endometriozę - wszystko o: endometrioza, laparoskopia, torbiel czekoladowa, zrosty, ca-125, płodność. Edytowane przez tess27 Czas edycji: 2009-08-25 o 06:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Podróżniczka
|
Czesc Tess ranny ptaszku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
czesc moni---juz w pracy?
Forum Polskiego Stowarzyszenia "Endometrioza" www.endometrioza.aid.pl Forum chorych na endometriozę, porady, grupy wsparcia, spotkania kobiet chorych na endometriozę - wszystko o: endometrioza, laparoskopia, torbiel czekoladowa, zrosty, ca-125, płodność. |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
ranyyyy wstać nie mogłam!
Tess, Moniczorek Miłego Dnia ![]() ciekawa jestem czy dojde w tym nowych butach moich xD
#26 |
Wtajemniczenie
|
ja równiez sie melduje na stanowisku!!!!!!!!!!
juz w pracy pewnie zaraz zacznie sie młyn więc korzystam z chwilki ipisze do was i popijam kawke, wczoraj narobiłam sobie cała miche sałatki z tyńczykiem i wtryniłam ją na kolacje dzisiaj na sniadanie i mam jeszcze wpojemniczku w loduweczce do pracy sobie wzięlam, normalnie zakochałam sie w tuńczyku hihihihi. tess gratuluje odważnej deycyzji o dziecku, ja mam dwójke i mam dosyć i raczzej niechce trzeciego, mam córke i syna wiec troche tego troche tego.ale niedziwie sie ze masz w sobie taki niepokój, ja tekże cała ciąze tylko sie martwiłam i sobie mówiłam ze wszystko znise aby tylko moje dziecko było zdrowe, no i zniosłam porót miałam tragiczny aż mnie ciarki przechodzą jak wsponinam no ale kubus duzy i zdrowy sie urodził i to najważniejsze. ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- a zapomniałam ---doktorku g r a t u l c j e no i teraz poczujesz smak roboty, dostałas tą prace w telefonach ???????? ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- a mi wyjątko dobrze sie spało no i kubuś ładnie spał tylko raz mi sie obudził, wiec sie wyspałam aż głupio
#27 |
Wtajemniczenie
|
Tak Mona
![]() ![]()
#28 |
Zakorzenienie
|
doktorek coz to za buty niewygodne do pracy bierzesz-powodzenia slonce!!!
---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- widzisz mona-chociaz ty wiesz o czym pisze--strach ciazowy,porodowy--oj oj!!!
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
no to super, to trzeba lubieć ja to nazywam akwizycją, ja też sprzedaje jakies produkty i napoczątku naprawde było mi cieżko, bo byłam cichą i sktytą osóbką, ale musiałam drametilnie sie zmienić po bym nieutrzymała sie narynku, ty chociaż masz dobrze ze bedziesz miała umowe o prace, bo ja to jestem niestety na własnej działalności i jest ciezko te zusy i inne koszty masakra. ale wierze ze sobie dasz super rade, i szybko poczujesz ten dryg handlowca hihihih,a poza tym nikt nieodmówi takiej lasecce jak ty hihihihi
#30 | |
Podróżniczka
|
Nio....ja codziennie od 8 pracuje
![]() Cytat:
![]() miłego szkolenia zycze ![]() Czesc Monciak...witaj w klubie...juz od rana robotka i tez mam w pojemniczku na dzis tunczyka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.