|
|
#2461 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
Princesko tak... masz racje... to chcialam uslyszec
wybieram ciemny cieplejszy
|
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2463 |
|
Raczkowanie
|
Limonka1987 dobrze piszesz zebym sprobowala cos zmienic ale nie umiem, wiem ze moja mama jest wazna w moim zyciu bo wiadomo urodzila mnie i wychowala i za to jej dziekuje, ale ciezko mi jest powiedziec ze ja Kocham, mam nadzieje ze im bede starsza to bardziej to zrozumiem. Moze i warto sprobowac, moze kiedys sie przelamie, czas pokaze. W dziecinstwie tata odszedl od nas i malo co z nim sie widywalam i tez to zle przezylam i teraz od TZ potrzebuje czulosci bo nie mialam od taty i on to rozumie
. Co do moich wlosow to sproboje zrobic fotke i pokazac wam :P ale nie wiem jak bede wygladac z moim naturalnym kolorem wlosow :P ale raz sie zyje . Co do bezsennosci to nie wiem jak Ci pomuc ale Trinette dobrze pisze ze mleko z miodem (oczywiscie cieple musi byc) podobno jest dobre na sen. U mnie jest troche dziwnie, bo jak pojde spac wczesnie to pozno wstaje a jak pojde spac pozno to wczesnie wstaje, DZIWNE :P ale tak mam. Asiaczek87 Wszystkiego Naj Naj Najlepszego I Spelnienia Marzen
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, mówię już papa
bo raczej już tu nie wejdę czekam na koleżankę, muszę się dopakować i iść wcześniej spać, bo po 5 rano trzeba udać się na lotnisko.Przywiozę słoneczko ![]() piszcie dużo, żebym miała co nadrabiać po przyjeździe ![]() paaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
#2465 |
|
Zadomowienie
|
asiaczku wszytskiego naj naj naj spełnienia wszytskich marzeń, nawet tych najskrytszych Słoneczko
![]() Lim żyje ale poprostu tyle sie narobiło że nie ogarniam własnego życia... W sobote pojechałysmy z siostra na balety. Spotkałam Michała.. I... spedziłam z nim najwspanialszą noc w moim życiu. Przytulał bardzo mocno, całował... Boże jak mi tego brakowało. Następne spotkanie dopiero w przyszłym tyg prawdopodobnie albo na weekendzie... I wyszło tak iż zrobiliśmy sobie czwórke wspaniałych, ja mam sie spotykać z Michałem on ma przyjaciela ja mam przyjaciółke, Ci drudzy już kiedyś kręcili coś z soba... Nie bede sie na ten temat rozpisywać i wogóle o reszcie. Poprostu żyje, raz lepiej raz gorzej, jak sie wbije w rytm normalnego zycia, bede zagladac częściej.. Trzymajcie sie cieplutko
|
|
#2466 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hey girls
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Z resztą najważniejsze nie są słowa tylko czyny, co widać na przykładzie Twoich rodziców. Mimo,że może nie nadużywali słów "kocham Cię" i tak wiedziałaś jak bardzo jesteś dla nich ważna. Cytat:
Mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej Cytat:
Cytat:
Cytat:
Swoją drogę czuję, że też będę miała problem przy zakupie zimowego płaszczyka, bo z jednej strony wiem, że powinnam wybrać coś klasycznego, a z drugiej strony w tym sezonie przebojem mają być mocno kolorowe płaszczyki. Trudno będzie nie dać się skusić, zwłaszcza, jeśli gdzieś wypatrzę jakiś turkusowy... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Asiaczku- wszystkiego co najlepsze, robaczku U mnie cisza i spokój. Wpadłam tylko pochwalić się Wam spódniczką Jestem w niej absolutnie zakochana i poważnie się zastanawiam nad tym czy nie nosić jej 24 godziny na dobę 7 dni w tygodniu
|
|
#2467 |
|
Zadomowienie
|
Ach, a ja dziś @ i cały dzień taka zamulona chodze
Princesko, złożyłam na UWr, kontynuuje mój kierunek, jakoś bez przekonania narazie... A o piwie pamiętam Baw się dobrze no i to słoneczko to obowiązkowo masz przywieźć Buziaki!Lim, ta spódniczka ma wysoki stan? Śliczna jest, zdradzisz w jakim sklepie ją upolowałaś ? Ja swoje "łowy" jutro pokażę, oczywiście jak to często bywa w domu mi się ciut mniej podobają... Ach, te "cudowne" lustra sklepowe
|
#2468 |
|
Raczkowanie
|
Czesc :P
Przyszlam z fryzjera i wydaje mi sie ze mi zafarbowala wlosy na ciemniejszy kolor niz mam w zeczywistoci. Ale sami zobaczcie w jakich mi jest do twarzy :P.
|
#2469 |
|
Raczkowanie
|
up
" ... Look In The Mirror And See Who You Are, Beautiful You Are ... " Edytowane przez kasiakitty Czas edycji: 2009-09-16 o 01:55 |
|
|
|
#2470 |
|
Raczkowanie
|
Witam moje robaczki
![]() Pisze jak zwykle zeby sie wytlumczyc ;/ Jestem chora jk kot katar tak starszny iz nawet oka nie mam ;/ wiem smieszne lecz narwde tak mi jedno oczko spuchlo iz wogole nic nie widze biedaczka ze mnie ;/ Trzeba sie troszke pouzalac ![]() Oczywiscie skad moja choroba...zarazilam sie od mojego najkochanszego synusia ;/ masakra Filipowi juz przechodzi a ja raczej to w srodkowym stadium dopiero jestem ;/ Nadrobie jak troszke wydobrzeje Moze juttro zagladne jak bedzie mi lepiej ![]() Buziaki Robaczki ![]() AhA Asiaczku wszystkiego naj naj najlepszego ode mnie i mojego maelego szkraba ;****
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Asiaczku, sto lat!
![]() Princesko, miłej podróży baw się dobrze i przywieź nam trochę tureckiej pogody ![]() kasiakitty, ten nowy kolor jest na 1 zdjęciu? Jeśli tak to fajny Ja przed chwilą wstałam...
|
#2472 |
|
Zakręcony Chochlik
|
kasiakitty Mi sie bardziej podobasz w blond. W ciemnych strasznie blado wygladasz. Ja niestety mam ten sam problem.
|
#2473 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spódniczka jest z Taranko.Cytat:
Czekam na fotki Twoich "łowów" ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() To o której Ty się położyłaś?
|
|
#2474 |
|
Raczkowanie
|
Tak, nowy kolorek to ten pierwszy po lewej
![]() Mial byc kolorem moich naturalnych wlosow ale wydaje mi sie ze jest ciemniejszy.
|
#2475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A położyłam się o 19 bo mnie na spanie wzięło po pracy... teraz pewnie będę się męczyć do 2 z zasypaniem
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2476 |
|
Zakręcony Chochlik
|
Kazdy ma inny gust
Ja bede probowala robic jasniejsze, bo uwazam ze buzka jest ladnie rozswietlona. Zobaczymy czy wroce do naturalnych - maja taki chlodny odcien ![]() Dobrej nocki. Jutro trzeba isc do pracy a mi sie tak nie chce...
|
#2477 |
|
Rozeznanie
|
Witam kochane
I ja dziś przyciemniłam włoski i to sporo .. Mam nadzieję ze TŻ mnie z domu nie wyrzuci .. Zdjęcie wrzucę już jak ostateczny wynik będzie ..Princesko baw sie dobrze Skarbie i wypocznij
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też muszę przyciemnić bo mam już prawie swój naturalny kolor
|
#2479 |
|
Raczkowanie
|
Tak jak pisze Trinette kazdy ma inny gust. A ja powoli sie przyzwyczajam do tej fryzury i mysle ze jak bede codziennie myc wlosy to troszke kolor bedzie jasniejszy ale sama nie wiem :P za miesiac sie okaze czy dobrze wybrali kolor bo beda odrosty
.22Kamila22 to zafarbowalysmy w tym samym czasie wlosy, no i czekamy na zdjecia nowej fryzury .
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
Cytat:
Koniecznie wrzuć fotki po tej metamorfozie! No i opowiedz mi jeszcze trochę o tym co się dzieje w Twojej pracy- przecież wiesz jak uwielbiam o tym słuchać Dziewczyny, przyznać się- która mnie zaraziła wirtualnie? Kicham, kaszlę, z nosa mi się leje wartkim strumieniem i WSZYSTKO mnie boli... Muszę się szybko ratować jakimś Fervexem, bo nie mogę sobie teraz pozwolić na chorowanie...Miłego dnia, robaczki
|
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Dziękuję ślicznie Wszystkim Słoneczkom za życzenia ![]() Lim skoro Mr Szef nazwał Cię słoneczkiem całego "zgrupowania" to może jednak coś jest na rzeczy,podchody robi ^^? ładna spódniczka Kamila ja też czekam na zdjęcie metamorfozowe a tak btw to mam do Ciebie nk bo się zaczęłam własnie nad tym zastanawiać? Dziewczyny po co farbować? Powrócmy do natury ja też walczę z nałogiem farbowania aczkolwiek cierpliwie farbuję na coraz bardziej naturalny kolor żeby nie prać włosów Mam pytanie: jakiego szamponu używacie do swoich farbowanych włosków? Używam Fructisa obecnie ale to chyba lekkie przegięcie bo jednak to raczej średniej klasy szampon słyszałam
|
#2482 |
|
Raczkowanie
|
Limoneczko to zapewne ja... bo ja dalej daleko w polu ze zdrowiem...
Bede pozniej *a
|
#2483 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Co do farbowania.... ja mam od urodzenia naturalny kolor ![]() princesko juz tesknimy za Toba! lim kiecka fajowa i pfu pfu na chorobe! Weridianko worek zdrowia dla Ciebie Mi sie zrobil kocioł w pracy. ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- DziewczynY!!!! Zaprosili mnie na rozmowe kwalifikacyjna Trzymajcie kciuki !!!!! To moja pierwsza rozmowa o prace i to dosc ciekawe stanowisko! wiec błagam trzymajcie kciuki przede wszystkim o opanowanie moich nerwów
|
|
#2484 |
|
Raczkowanie
|
freddy296 SUPER, i oczywiscie bedziemy trzymac jutro ksciuki
|
#2485 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
freddy296 dziekuje kochanan No i przedewszystkim kciuki beziemy trzymac Ja mam przewage nad dziewczynami bo ja tu z Fifkiem jestem to beda razem 4 Powodzenia (nie dziekuj) bedzie dobrze. Tylko od razu daj znac
|
|
#2486 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki Cytat:
![]() Zdrowiej szybko, skarbie ![]() Dziękuję Cytat:
I pamiętaj, że nie taki diabeł straszny jak go malują. Na prawdę nie masz się czym denerwować Tak z ciekawości... Jak się dostałaś do obecnej pracy skoro to Twoja pierwsza rozmowa?
|
|
#2487 |
|
Wtajemniczenie
|
lim tu dostalam sie po znajomosci. po prostu przyszlam i od razu byla kwestia ile mam dostac i ile mam pracowac. pozniej szybki kurs co i jak i juz siedzialam za biurkiem.
bardzo bym chciala dostac te prace... no ale zobaczymy, dam z siebie wszystko co moge na rozmowie ![]() ide umyc wlosy co by nie odstraszyc jutro i je jakos wyprostuje moze.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2488 |
|
Zadomowienie
|
Freddy, trzymam mocno kciuki! Koniecznie daj znać jak już będziesz po wszystkim!
Lim, a Tobie zdrówka! W ten weekend też pracujesz, czy będziesz miała okazję się wygrzać pod kołderką? Wklejam poniżej obiecane zdjęcia, światło dziś fatalne,a mistrzem fotografii też nie jestem niestety Takie tam, miałam silną potrzebę kupienia sobie czegoś Kolory przekłamane, sukienka jest w mocnym fiolecie.
|
#2489 |
|
Raczkowanie
|
Mag ta pierwsza w kropeczki ladna
podoba mi sie ![]() Lim ja widzialam pogode w Polsce jaka jest i wiem ze w dzien jest dosc cieplo a w nocy dosc zimno i roznica miedzy nimi jest chyba okolo 10 stopni jak nie wiecej i dlatego kazdy teraz choruje, tak mi sie wydaje . Ale zycze zdrowia
|
#2490 |
|
Rozeznanie
|
Witam Słoneczka moje
asiaczku chyba nie masz na nk, nidawno podawałam na forum linka na profil a jak nie to jutro prześlę bo dzis padam na pyszczek ![]() kasiakitty wizażowe grupowe metamorfozy ![]() Lim ojj kochana ty moja .. Dziś miałam pierwszy słabszy dzień gdzie dostawałam szału bo Klientów nie było, jakby sie zmówili czy cuś ... Zajęłam się "dopieszczaniem" sklepu .. Popoludniu mialam odwiedzinki i koleżanka zostla do zamknięcia .. Ludzie zwalili sie o 17.00 gdzie ja już myślałam o raporcie dobowym, rozliczeniu kasy i umyciu podłogi (szefowa towar miała wieczorem do sklepu przywieźć więc lepiej żeby się świeciło )..Dobrze że Miśka była ze mną i ja kasowałam,robiłam raoprty a ona podłogi myła. W między czasie w środku dnia zadzwoniła szefowa i:-Kamila przyjadę wieczorem z towarem bo jutrobyśmy sobie rady nie dały, rzucę ci towar do jednej z przymierzalni (mamy mega duże) ewentualnie jeszcze na zaplecze. -Pani Weroniko aż tyle tego?? -Kurtki,płaszcze,sukienki, bluzki, garsonki... A jutro nie wiem czy cię zabiorę do pracy bo raczej później przyjadę. -Dobrze to ja postaram się "COŚ" z tym towarem zrobić ...Także szykuję się psychicznie na jutro .. Uwielbiam nowe towary,oglądanie, cenowanie ale.. jutro będę miała dodatkowo tłumy bo wszyscy pytali kiedy nowy towar będzie a ja że JUTRO. A to na stan trzeba jeszcze spisać .. Hehe ale uwielbiam dni kiedy jest masa roboty i niewaiadomo w co ręce wsadzić ..Bo dziś jak mops się nudziłam.Wogóle jakie kobiety do sklepu przychodzą ...brrr.. ale to jutro wszystko napiszę bo naprawdę jestem pierwszy raz od 2 tygodni padnięta a leci jeszcze "Naznaczony" ..Buziolki kochane moje
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

wybieram ciemny cieplejszy 

-od miesiaca pracuje-tzn dostałam sie na staz
Mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej
Czy czerwony, czy roznowy
czy szary, czy czarny

Kicham, kaszlę, z nosa mi się leje wartkim strumieniem i WSZYSTKO mnie boli... Muszę się szybko ratować jakimś Fervexem, bo nie mogę sobie teraz pozwolić na chorowanie...
... Zajęłam się "dopieszczaniem" sklepu
.. Hehe ale uwielbiam dni kiedy jest masa roboty i niewaiadomo w co ręce wsadzić