|  2009-09-14, 13:36 | #272 | |
| Zakorzenienie | 

Dot.: Perfumy wysokopółkowe, kosmetyki kolorowe (pilnie Destiny Cube), Wax, Kallos

Cytat: 
  Hisoko: raczej nic dla mnie, chociaż wymiankę z Tobą bardzo miło wspominam, moze masz coś poza wątkiem? Aniu: zastanawiam się na insolence, tylko martwi mnie, że mniej w niej fiołki czuć... mogę odpisać w poniedziałek wieczorem? muszę się zastanowić. Właściwie to dziś wieczorem dam odpowiedź, tak 22-23 o ile byłabyś zainteresowana. Agent mi się podoba i ciężko się z nim rozstać, więc stąd moje niezdecydowanie. Edytowane przez Marei Czas edycji: 2009-09-14 o 13:37 | |
|     |   | 
|  2009-09-14, 13:44 | #273 | |
| Rozeznanie | 

Dot.: Perfumy wysokopółkowe, kosmetyki kolorowe (pilnie Destiny Cube), Wax, Kallos

Cytat: 
 No właśnie tak myślałam, sprawdziłam nawet PW i nie znalazłam info, żebym się z Tobą wymieniała  teraz chętnie bym nadrobiła to i czekam z niecierpliwością na odp. P.S. ja fiołków nie czuję, ale odbieranie zapachów jest bardzo subiektywne | |
|     |   | 
|  2009-09-14, 23:36 | #274 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  tylko zaznaczyłam ubytek metodą "pod lampkę", teraz jest o milimetr poniżej kreski czarnej. Wklejam zdjęcie, ubytek najlepiej sama oceń   | |
|     |   | 
|  2009-09-14, 23:37 | #275 | 
| Zakorzenienie | 

witaj, znajdziesz cos u mnie?

| 
|     |   | 
|  2009-09-15, 11:20 | #276 | 
| Rozeznanie | 

Wiesz co, chyba zrezygnuję, mi bardzo zależy na buteleczkach Agenta bo są po prostu prześliczne, a pytając się Ciebie o zapach nie wiedziałam, że te z zestawu mają inną buteleczkę...

| 
|     |   | 
|  2009-09-15, 11:30 | #277 | 
| Zakorzenienie | 

dziś ,albo jutro założę nowy wątek . Będzie trochę nowych zapachów.

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-09-16, 14:02 | #278 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Perfumy górnopółkowe, kolorówka (Borghese, Destiny Cube), oriflame, Olay

miałam dokładkę    | 
|     |   | 
|  2009-09-16, 14:53 | #279 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  i niestety nic nie znalazłam. Babydoll jest nawet ładna, ale jest jej z kolei więcej. Ehh a chciałabym oddać tego agenta   | |
|     |   | 
|  2009-09-16, 15:03 | #280 | 
| Zakorzenienie | 

Marei a u mnie?

| 
|     |   | 
|  2009-09-16, 20:14 | #281 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-09-17, 20:37 | #282 | 
| Zakorzenienie | 

Kochana Marei, u Ciebie to ja masę rzeczy znajdę   Więc ograniczę się do tych NAJ  - Agent Provocateur EdP ok22/25ml - K.Lagerfeld Sun Moon Star edt ok 22/30ml z kartonikiem Może coś jeszcze byś znalazła w moim wątku   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-09-18, 09:52 | #283 | 
| Zakorzenienie | 

Brit   ale jego jest za dużo niestety... tu już na pewno musiałabyś coś dobrać   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-09-18, 14:20 | #284 | 
| Zakorzenienie | 

Dla mnie bomba   i jeszcze Nirmala... toż to cudo nie z tej ziemi  ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Co powiesz na Borghese puder ? 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-09-18, 14:28 | #285 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- właśnie widziałam, że masz ją w wish stąd moja propozycja  kompakt jasne, ale on moze byc po dacie wanosci, bo kupiony na truskawie, ale jak chcesz to jasne, dla mnie za ciemny troszke (choc ogólnie dość jasny) | |
|     |   | 
|  2009-09-18, 14:28 | #286 | 
| Zakorzenienie | 

Bardzo chętnie wypróbuję   jak chcesz, to coś dobierz za niego   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-09-18, 21:48 | #287 | 
| Zakorzenienie | 

Jak najbardziej... ale moim zdaniem to za mało...   Więc proponuję, abyś coś dobrała  chyba że nic innego nie widzisz   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-09-20, 13:20 | #288 | 
| Rozeznanie | 

- Lacoste, ELEGANCE, 50ml EDT męska, nowa w folii!!!! (będę b.b.b.wybredna)  Jest zarezewowana? Inneresował cie angel   Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2009-09-20 o 18:30 | 
|     |   | 
|  2009-09-20, 13:23 | #289 | 
| BAN stały | 

cos u mnie w obu watkach za: - V.Bekcham Intimately Night nowe 30ml w folii - Agent Provocateur EdP ok22/25ml. Z kompletu 3x25ml, bez łańcuszka, tylko za coś z wish lub co mi się baaardzo spodoba ? odpisz prosze u mnie   | 
|     |   | 
|  2009-09-20, 14:54 | #290 | 
| Zadomowienie | 

podoba mi sie Burberry Brit

__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post22375923 - ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post22376318 - kosmetyki | 
|     |   | 
|  2009-09-20, 15:32 | #291 | 
| Zakorzenienie | 

Oriflame, Balance cooling scrub, 75ml, nowy, peeling z glinka dla cery mieszanej i tłustej coś u mnie?  
				__________________  21.06.2008  Szczęśliwa Narzeczona  | 
|     |   | 
|  2009-09-20, 15:52 | #292 | 
| Wtajemniczenie | 

Znajdziesz coś u mnie?   
				__________________ 3... | 
|     |   | 
|  2009-09-21, 10:11 | #293 | 
| Zakorzenienie | 

No to super   Dzisiaj wysyłam list  Pozdrawiam i buziaczki   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-09-21, 12:57 | #294 | 
| Zakorzenienie | 

Cos za ORIFLAME Saga, zużycie góra 5ml z 50ml - Oriflame Lady Vintage, 30ml, nowa, folia - Oriflame, Woda FIRE, 30ml, nowa?? zajrzyj do mojego watku(link w podpisie). Mam jeszcze troche probek MEOW jakbys chciala   
				__________________ Wymiana kosmetyczna | 
|     |   | 
|  2009-09-22, 10:35 | #295 | 
| bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach | 

Pisze co wygrzebałam, daj znac czy z czymś trafiłam   Połowa koncentratu antycellulitowego 3D eveline, nowy antyperspirant w kulce rexona, nowy tonik oczyszczający avon SPA, odlewki (mam duze salonowe opakowania): tonik antybakteryjny ziaja pro, krem antybakteryjny ziaja pro, krem pod oczy bielendy (chyba połowa), 3∕4 odzywki do spłukiwania pantine prov Jeśli nic Ci nie przypadnie do gustu bedziemy myslec    Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2009-09-22 o 11:40 | 
|     |   | 
|  2009-09-22, 21:47 | #296 | 
| Zakorzenienie | 

Nic się nie stało   Ja mam nadzieję, że mój list jutro u Ciebie będzie   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-09-22, 22:05 | #298 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  reszta jak najchętniej Cytat: 
   | ||
|     |   | 
|  2009-09-22, 22:11 | #299 | |
| bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2009-09-22, 22:31 | #300 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 ok! | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.