![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Perfumy górnopółkowe, kolorówka (Borghese, Destiny Cube), oriflame, Olay
Wątek nieaktualny.
Nowy wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=372336 estetów językowych bardzo przepraszam za wyrażenie "wysokopółkowe". Chodziło mi o "górnopółkowe", ale chyba miałam jakieś zaćmienie ![]() kosmetyki nowe najchętniej oddam za nowe, a perfumy najchetniej za perfumy (chyba, że za bardzo interesujący mnie kosmetyk) Moja Wishlista: M.Micallef Vanilla Aoud oraz Aoud Emporio She (złote), Perles Lalique, Poison, CdG Avignon, J. perfumy z fiołkami, wanilią, a także kadzidlane Pielęgnacja: - seria Skindividual: serum pod oczy, emulsja na dzień, krem na noc - krem na dzień i krem na noc dla cery mieszanej - krem do rąk Oriflame biała czekolada - płyny micelarne, 3 kroki Clinique, Effeclair K - pielęgnacja ciała: ujędrniające, antycellulitowe (każda półka), ślicznie pachnące (Aquolina, masła Farmona itd itp) - serum wyszczuplające termoaktywne Eveline (i inne "poprawiacze" sylwetki z Eveline, Lirene, Soraya, Loreal, Dove, Nivea, Oriflame) Preferuję wymianki hurtowe, za coś super znajdę rzeczy spoza wątku Wymienię: zapachy: zdj 1: - Miss Sixty, Miss Sixty 15ml z ubytkiem 2 psików, z pudełkiem -Benetton Inferno Paradiso, 40/50ml - Versace, RED JEANS tester z ubytkiem 10ml (pierwotnie było chyba 75ml) zdj 2: - EL Pleasures 50ml z widoczznym na zdjęciu ubytkiem - Maroussia, 25/30ml - Givenchy Organza 50ml z ubytkiem. - Fendi Theorema Esprit d'ete zdj 3: - Lolita Lempicka EdP 50ml - JdP Halloween 100ml - MaxMara EdP zdj 4: - YR ode a l'amour 50ml - Miss Dior Cherie EdP 50ml - Gucci by Gucci EdT tester 75ml zdj 5: - Sonia Rykiel Woman EdP 40ml z ubytkiem testowym - YSL Nu edt 30ml - Valentino Rock'n'Rose Couture 90ml (tylko za wish lub coś extrrra) - -Miss Sixty, Rock Muse 25/30ml (polubiłam je, nie bedzie łatwo) - Agent Provocateur EdP ok22/25ml. Z kompletu 3x25ml, bez łańcuszka, tylko za coś z wish lub co mi się baaardzo spodoba ![]() - torba Escada Ocean Lounge, dwustronna, nowa. Z jednej strony biała z fioletowymi paskami, druga gładka czerwono-fioletowa. Jak w tym linku: http://cgi.ebay.pl/Escada-Ocean-Loun...3286.m63.l1177 - Lancaster "Aquasenses" nowoczesne połączenie perfum z pielęgnacją ciała. 50ml z ubytkiem max 8ml - CK "Truth" 15/50ml - V.Bekcham Intimately Night testowane 30ml - Lacoste, ELEGANCE, 50ml EDT męska, nowa w folii!!!! (będę b.b.b.wybredna) -Oriflame, S8, nowe męskie - Oriflame, Woda FIRE, 30ml, nowa - Glitz Glam z Oriflame ze ślicznymi złotymi drobinkami, kupiona w którejś z promocji, ale EX ma do 10.08r Zużycie nie więcej jak 10%, pojemność 30ml. odlewki z wymianki: - Guerlain, My Insolence ok 9ml odlewki z moich flakonów do 5ml (*- mogą byc większe odlewki): - Molinard Habanita - Ch. Dior Addict, tylko za coś extra! - Valentino Rock'n'Rose Couture - YSL Opium Edt * - Cartier, La Baiser du dragon edp * - Gucci by Gucci Edt* - Versace Red Jeans * - Max Mara femme* - Fendi, Theorema esprit d'ete - Estee Lauder Pleasures* - Oriflame: Aromabliss Awakening, White Gold Giordani, After Hours Mogę zrobić próbki 1-2ml: - Molinard Nirmala - zapachów wymienionych w moich odlewkach - Givenchy Hot CoutureEdP - Ch. Lcaroix Tumulte, - D&G The One - Miss Dior Cherie EdP - Slava Zeitsev Maroussia - Paco Rabanne Black XS - J del Poso Halloween - YSL Nu edt - Hypnose - Boudoir VW Próbki z wymianek: - Insolence EdT od Ranki >1ml - JPG2 2ml od Ranki Próbki: -Lacoste: Touch of pink, Essential, pour homme, intense -Hugo Boss: szary, czerwony (męskie) oraz femme i essence de femme -Escada: Incredible me. makijaż: -Vichy Dermablend kolor 25 nude, użyte 3 razy (bardzo oszczędnie), wymienię na jaśniejszy kolor - Podkład Max Factor Lasting Performance, z wymianki, żużycie ciężko ocenić, jakieś 40-50% z 35ml. Kolor 101 ivory beige. - Borghese, Podkład Borghese 01 Creama, jasny beż kod: LA328M -otwarty w zimie ubytek 50% (teraz już 55%, gdyż użyłam go dwa razy) z wymiany z Virtual_reality. - L'oreal Cień Wear Infinite w odcieniu Gilded Bronze, (jesienna wymianka z oolong), użyte dwa trzy razy - Oriflame Visions konturówka read my lips, kolor nibble my ear. Kilka razy użyta, EX 06.09. Kolor mniej różowy niż na zdjęciu. - Oriflame, pomadka GIORDANI GOLD, kolor burgundy dream, kupiona w zeszłym roku, po terminie wazności zapewne. Ciemny fiolet, burgund, satynowy, bez drobinek. - Oriflame Forever Eyes, cień do powiek w kremie o przedłużonej trwałości, kolor lila/fiolet "lasting lilac", zużycie do 30-40% (jak na zdjęciu). EX 09.09 mam go od zeszłej wiosny. - Oriflame Giordani Gold blyszczyk Perfect Gloss, kolor Golden Nut, stan db+ (kosmetyczka troszkę go porysowała), wypróbowany tylko. To limitowanka opakowanie jak to: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2476,aa-plus-aquazen-krem-na-noc.html - Oriflame, Pomadka Lip Classic, kolor Berry Pretty (nowe) - Oriflame, Pomadka Lip Classic, kolor Geranium (nowe) - Oriflame, Pomadka Lip Classic, kolor Petal (nowe) - Oriflame, Pomadka Lip Classic, kolor Seductive Nude (raz użyty, perłowy jasny beż/brzoskwinia) - Oriflame, kredka do brwi brąz, nowiutka - Oriflame, puder prasowany silk touch, nowy, kolor light pielęgnacja: - Oliwka dla niemowląt Baby, Oriflame. Nowa, 2szt. Za coś nowego ![]() - Faberlic, Krem równy ton Creme teinte uniforme. Napis po rosyjsku, z tego co pamiętam wyciąg z perłami, formuła tlenowa itp (taki różowo-biały), otwarty poczatkiem czerwca, zyzycie góra 15%, waznosc 8 m-cy od otwarcia. PRzeterminowany już, dorzucę do wymianki. - Wax henna brązowa, odżywka/maska odłożę (do 500ml), ale potrzebny będzie pojemniczek - Oriflame, peeling gruboziarnisty kwit wisni i granat, nowy, 200ml, pięknie pachnie - Oriflame, Balance cooling scrub, 75ml, nowy, peeling z glinka dla cery mieszanej i tłustej - Oriflame, mleczko żurawinowe, pj. 150ml, zużycie na zdjęciu - Oriflame, krem do ciała świąteczny, nowy - Oriflame, balsam do ciała ujedrniający (tonujący), nowy, fioletowo-białe opakowanie - Oriflame, Pure Skin, krem SOS na wypryski, 30ml, nowy - Oriflame, Lift expert, krem na dzień liftingujący, nowy - Oriflame, MEN total age control, krem pod oczy dla mężczyzn nowy, 15ml - Oriflame, krem do rąk hiacyntowy, nowy, 50ml Edytowane przez Marei Czas edycji: 2009-10-08 o 20:36 Powód: update i dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Perfumy wysokopółkowe, kosmetyki kolorowe (pilnie Destiny Cube), Wax, Kallos
- D&G l'eau the one 75ml
- Pink Sugar EDT, Aquolina, 100ml bez kilku testowych psików. Będę wybredna i proszę pytać o ubytek w razie czego, ponieważ jeszcze kilka razy planuje ja użyć, może sie przekonam cos u mnei?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy wysokopółkowe, kosmetyki kolorowe (pilnie Destiny Cube), Wax, Kallos
- MissO, Oriflame.
. Oriflame, woda Lady Vintage cos u mnei za ktoras z tych rzeczy?
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Witaj, może coś u mnie za tester Gucci Rush? Ewentualnie spróbuję pokusić czymś spoza wątku
![]()
WYMIENIĘ Edytowane przez malekssandra Czas edycji: 2009-03-02 o 19:22 Powód: lit. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
niestety nic Dziewczyny. Pozdrawiam!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Lady of Harley-Davidson
|
hej
![]() chcialabym odlewke pink sugar... znajdziesz cos?
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Coś za Tumulte?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Lady of Harley-Davidson
|
hej
![]() ![]() ![]() pozdrawiam
![]() |
#11 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
|
Na razie jednak zrezygnuję, ale nie skreślaj mnie, proszę, na zawsze, ponieważ miewam takie dni, że wracam i pewnie kiedyś Cię jeszcze zaczepię
![]()
![]() |
#13 |
Lady of Harley-Davidson
|
w poniedzialek napisze Ci dokladne pojemnosci jakie moge Ci zaoferowac jak bede miala flakony przed oczami
![]() moze byc nawet cale ps w fiolkach jesli nie chcesz tracic atomizerkow, bo ja mam swoje ![]() i obiecuje ze tym razem wszystko bedzie dopiete na ostatni guzik bo sama wszystkiego dopilnuje i osobiscie zapakuje i wysle ![]() pozdrawiam
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za L'eau The One ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
Czyli rozumiem i uznaję, że wymieniamy się:
- MissO, Oriflame. Kilka testowych psików ubytku. Z pudełkiem. - po ok. 1 ml ( naprawdę prosze tylko zrób na tyle, ile wystarczy na test) próbeczek: Paco Rabanne Ultraviolet Aquolina, pink sugar Lolita Lempicka L na moje - U.C.Of Beneton EDT. Pierwotna poj. 50 ml. - ok. 1 ml odpsikanego do próbeczki Sun Moon Stars K. Lagerfeld Bardzo Cię proszę o odpowiedź czy jesteś w 100% zdecydowana, ponieważ chciałabym zaatakować Cie na PW w spr. danych ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
i up..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Czesc! Interesuje mnie odlewka Vivienne Westwood Boudoir, znajdziesz coś?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=gosia197 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Lady of Harley-Davidson
|
przypomianm o sobie, jestem w domu, zajrzalam do flakonow i tak: red jeans - 3ml, slon 3 ml innocent 6ml.
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Lady of Harley-Davidson
|
boze, co za zawiecha
![]() oczywiscie ze mialam na mysli pink sugar, nie mam pojecia skad mi sie ten angel urodzil nagle, bo go nie cierpie ![]()
![]() |
#20 |
Lady of Harley-Davidson
|
fragonard - capucine 4ml fioleczka szklo
fragonard - fleur d'oranger 2ml fioleczka szklo fragonard - fleur de vanille 2ml fioleczka szklo red jeans 3ml atom plastik slon 3 ml atom szklo innocent 6ml atom szklo a daloby rade za 15ml pink sugar, 4ml halloween i 1ml burberry brit? ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się u Ciebie niektóre próbki i Oriflame, woda Lady Vintage
![]() Skusisz się na coś u mnie? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=312947 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Przejrzałam sobie dokładnie twój wątek:
U Ciebie podobają mi się następujące próbki: femme Burberry Brit Paco Rabanne Pour Elle Valentino Rock'n'Rose Couture D&G, The One EDP Gucci by Gucci EDT Halloween J del Poso Hot Couture Givenchy Emmanuel Ungaro Apparition Samsara Proponuję tak, żebyś za emulsję Olaya i krem Dove, które wybrałaś sobie u mnie, dała mi część tych próbek (To co uznasz za słuszne/nie wiem jakiej one są dokładnie pojemności). Lub jeszcze sobie coś u mnie dobrała za wszystkie. Fajnie byłoby też, gdybyś znalazła sobie u mnie jeszcze coś za Lady Vintage, bo tym zapachem też byłabym zainteresowana, tylko w następnej kolejności. I chciałabym zapytać o jego datę ważności. Najprawdopodobniej krem Ziaja na naczynka i Tonik Perfecta nie będą już zarezerwowane na mojej liście (piszę tak, gdybyś była zainteresowana, którąś z tych rzeczy). Ja dla Ciebie już wstępnie rezerwuję to co Cię u mnie zainteresowało i czekam na odpowiedź w sprawie naszej wymianki. Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-03-20 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za odlewkę Samsary?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=314619 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
dokładka!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
...łazi mi jakoś po łbie ten Twój -Apparition Emmanuel Ungaro 70/90ml
może coś poszukasz u mnie? ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
interesuja mnie zapachy,ale raczej te ktorych niechcialabys wymienic
![]() np Nu,Maria Sharapova,Apparition Emmanuel Ungaro 70/90ml,Paco Rabanne Pour Elle EDP 50ml ,Christian Lacroix Tumulte 35-40/50ml EDP,Guerlain Samsara 70/100ml tester bez korka,Sun Moon Stars Lagerfelda 30ml edT kod pudru:kod C48298
![]() |
#27 |
|
Sprawa z Incanto jest już wyjaśniona. Niestetyh - poleci do innej wizażanki, bo bardzo chciałam poznać zapach, który mi zaoferowała, a Apparition znam.... sprzedałam zapach rok temu chętnej osobie, bo mi nie bardzo odpowiadał, teraz może i bym go polubiła, ale inna wizażanka mnie czymś też pokusiła i.... Marei, w razie gdyby - krzyknij, może coś jeszcze Ci kiedyś podpasuje u mnie, a mi u Ciebie,może to Twoje Apparition jeszcze będzie.....
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
tak
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
haha ja tez mam ta obsesje :P moim zdaniem to on w ciazgu roku sie nie przeterminowal
![]() ![]() kurcze ta kostka zawsze mi sie podoboala ,ale nie moge narazie w ogole malowac oczu :| (alergia i jeczmienie mi sie robia ;/) ale powiedz jakie masz kolory?? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.