przyszłe młode mamusie do 23roku życia - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-17, 14:39   #1171
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia

ten wątek zaczyna umierać śmiercią naturalna czy tylko ja mam nagle tyle czasu????
paprotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 14:54   #1172
Puma13
Zadomowienie

Hej dziewczynki,
Paprotka, ciesz się wolnym czasem, bo jak Tosia pojawi się na świecie, to będzie z nim cienko.
Sanderinka, dobrze, że z plecami lepiej i kuruj się szybciutko.

Gin na wizycie powiedział mi, że w kolejnej ciąży brzusio wyskakuje szybciej, niż za pierwszym razem i coś w tym chyba jest, bo jak siedzę to muszę odpinać spodnie, bo wytrzymać nie mogę a to dopiero 7 tydzień. Poza tym od stania bolą mnie plecy, co to będzie dajej, aż boję się myśleć.
Ponarzekałam i już mi lepiej

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

aaa i zapomniałam,
Samanthhha, dobrze, że udało się zaliczyć część egzaminu, zawsze to o jeden mniej jak wrócisz.
Zebra, nam też przydałoby się zrobić jeszcze raz ślub, akurat byłoby coś na nasz remont

Nadia 06.05.2010
Puma13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 14:59   #1173
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

puma nwet mi nie mów o rozstepach. dziewczyny na innym wątku pisały że w 8 miesiącu miały a ja już w szóstym mam 3 dni temu zauważyłam!!!
taki krem,... codzienne smarowanie.. i nic.. cholera..
Stary 2009-09-17, 15:31   #1174
samanthhha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paprotka86 Pokaż wiadomość
ten wątek zaczyna umierać śmiercią naturalna czy tylko ja mam nagle tyle czasu????
Oj weź się Widziałam, że Ty i Zebra zdradzacie nas w innym wątku Nie no żart, zaraz i ja się tam pojawię ha ha

Cytat:
Napisane przez Puma13 Pokaż wiadomość
Gin na wizycie powiedział mi, że w kolejnej ciąży brzusio wyskakuje szybciej, niż za pierwszym razem i coś w tym chyba jest, bo jak siedzę to muszę odpinać spodnie, bo wytrzymać nie mogę a to dopiero 7 tydzień. Poza tym od stania bolą mnie plecy, co to będzie dajej, aż boję się myśleć.
Ponarzekałam i już mi lepiej
Ty grubasku Dobrze, niech brzusio rośnie! Mi dopiero teraz zaczął

Co ciekawego? Zarzućcie temat
samanthhha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 15:34   #1175
Puma13
Zadomowienie

Paprotka, to chyba jest też uwarunkowane genetycznie, sam krem niestety czasami nie wystarcza.
A jak często się smarujesz i jaki masz krem?

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Samanthhha, na którym wątku te baby nas zdradzają, bo coś nie w temacie jestem.

Nadia 06.05.2010
Stary 2009-09-17, 15:37   #1176
samanthhha
Wtajemniczenie

Na tym przyszłe matki, żony i kochanki
Zołzy wredne, nie? Zaraz będziemy lać je po hi hi
Stary 2009-09-17, 15:42   #1177
Puma13
Zadomowienie

No jasne, po dupsku dostaną, niech tylko się tu pojawią

Nadia 06.05.2010
Stary 2009-09-17, 16:01   #1178
zebra666
Zakorzenienie

Samanthhha i kto tomówiskoro wiesz, ze tam bywamy to znaczy... że też tam kukasz a ja muszę być na kilku żeby nie nudzić się jak w domku jestem, bo cierpie na andmiar czasu wolnego i lenia giganta... A ten kombinezonik znajomej z inego wątku już dotarł i jest nim zachwycona i też brała rozmiar (jak pisałam wczoraj)68. Tylko ostzregam, ze tydzień na niego czekała

A dzień do dupy, aż drzemłam się bo mnie tak łamało:P

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 16:33   #1179
samanthhha
Wtajemniczenie

Oj tam nie ważne czekanie, ważne, żeby efekt końcowy był dobry
Mi pewnie przyjdzie po weekendzie albo coś... Eh a już bym go chciała

Ej spoko ja wszystko rozumiem z tymi wątkami Sama ostatnio wylądowałam na SKOJARZENIACH z tych nudów... Teraz jeszcze na urlopie dziekańskim będę to już w ogóle masakra...
Już się czuje uzależniona od wizażu

No to temat numer jeden Dużo macie ubranek dla maluszków? Bo ja chyba nie... Wiem, że jeszcze się dokupi ale jakoś nie szaleję z tym jak niektórzy rodzice... Może za mało będę mieć?
Stary 2009-09-17, 16:38   #1180
zebra666
Zakorzenienie

Samanthhha mamy podobnie więc ja także z nudów na necie w dziwne miejsca zaglądam... a na wizazu nawet raz byłam na temacie o ulubionych tuszach do rzęsjak chciałam sie na jakiś lepszy przerzucić a nie wiedziałam co wybrać... Masakra:P a raz patrzyłam na wątek o kokardach
Ja mam sporo(dośc tak ale bez przesady-papierowa duża reklamówka z lidla ciuszków) ale przez to, że moja mama jest opiekunką dziecka i od jej szefowej duzo dostałam po synku... ale jestem zdania, ze lepiej mieć mniej a dokupić na bierząco jak brakuje czegoś niż nakupić masę i nie ubrać połowy ani raz Ja tylko ten kombinezonik zamówię np. bo nie mam a to jest niezbędne.
Ja będę szlała przy innych rzeczach... butelki, smoczki. kocyk, rożek jakis... Pieluchy, kosmetyki i inne takie...łóżeczka nei mamy,wanienki i innych takich niby drobiazgów a się nazbiera

Stary 2009-09-17, 16:45   #1181
samanthhha
Wtajemniczenie

No właśnie ja dlatego nie kupuję nie wiadomo ile ubranek a jak już kupuję to takie na 62 cm, żeby były na ciut dłużej
Wanienkę i dwa różki mamy Nawet jedną butelkę bo wczoraj dostałam od koleżanki ze studiów i jakiś czas temu kupiliśmy 10 pieluch tetrowych bo były tanie w Auchan Tam w ogóle duuużo tanich i fajnych rzeczy można kupić. Polecam jak coś

No i czeka nas kupno łóżeczka... a to spory wydatek... eh

Dziś babcia powiedziała, że przyniesie mi jutro jakieś dwa kombinezony po mnie i po moim bracie Ciekawa jestem w co nas kiedyś ubierali

Oglądacie Brzydulę? Bo ja zaczęłam i właśnie czekam
Stary 2009-09-17, 16:48   #1182
zebra666
Zakorzenienie

Samanthhha napewno będą boskie
Ja ogladam do początku, ale jakoś już aż tak mi się nie pdooba jak an początku- się trochę temat wlecze i tasimcowate się robi... albo z niej niech zrobią w końcu ładną albo coś bo ino obiecują w gazetach:P

Ja zamówię przez neta od kolesia co brałam reczniczki z kapturkami - kocyk, rożek, pieluchy tetrowe, podkłady poporosdowe i majtki jednorazowe Wypas, ale to dopieor z ajakiś czas nie wszytsko na raz... ale taki mam plan, ze to jeszcze kupię uniego

Stary 2009-09-17, 17:07   #1183
samanthhha
Wtajemniczenie

A co to za koleś? Daj jakiś link do czegoś czy cuś
Stary 2009-09-17, 17:44   #1184
zebra666
Zakorzenienie

To jest link z jego rzeczami
http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=2702125
jutro jade do fryzjerki chce zobaczyć moje włosy , bo nie wie na czym lepiej kręćić, może bedzie miała jakieś fajowe ozdóbki to weźmie i nie będę musiała kupować...
A pitole zamawiam kombinezonik i spodnie ciążowe:P jutro na mieście będę to zapłacę...

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2009-09-17 o 17:48
Stary 2009-09-17, 17:58   #1185
samanthhha
Wtajemniczenie

A kupuj! Należy Ci się I maluszkowi

Ja idę poleżeć... Nie wiem czy dziś zajrzę jeszcze, najwyżej jutro z rana. Dzięki za link
Stary 2009-09-17, 18:11   #1186
zebra666
Zakorzenienie

Kupiłam jak coś dam linka do spodni ciążowych, bo fajowe i tanie- również znajoma z innego wątku je ma i zadowolona
http://www.allegro.pl/item741770009.html

Stary 2009-09-17, 18:25   #1187
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

Cytat:
Napisane przez Puma13 Pokaż wiadomość
Paprotka, to chyba jest też uwarunkowane genetycznie, sam krem niestety czasami nie wystarcza.
A jak często się smarujesz i jaki masz krem?

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Samanthhha, na którym wątku te baby nas zdradzają, bo coś nie w temacie jestem.
MUSTELA 9 miesięcy na poczatku smarowałam się codziennie dwa razy teraz raz dziennie. i co? i nic....pojawiły się mam obsesje na tym punkcie

a co do dzidziusiowych zakupów to mój darek stwierdził że na to jest czas i wszystko sie kupi po porodzie jak będzie potzrebne... teraz tylko najważniejsze... a dla mnie wszystko jest najwazniejsze yyyhhh
Cytat:
Napisane przez samanthhha Pokaż wiadomość
Na tym przyszłe matki, żony i kochanki
Zołzy wredne, nie? Zaraz będziemy lać je po hi hi
to tak kochane zdradzamy zdradzamy... juz nadstawiam ja tu wchodze a tu nikogo to co mam sama do siebie pisać potwory jedne??? komu mam się wyżalać w ekran
a ciuchów mam spory karton i drugi z pościelą. i bujaczek kupiłam i nawet....laktator bo okazja była

Edytowane przez paprotka86
Czas edycji: 2009-09-17 o 18:27
Stary 2009-09-17, 18:29   #1188
zebra666
Zakorzenienie

Ja zakładam, ze na resztę mam czas wózek mam, ręczniczki, ciuszki, fotelik samochodowy, podgrzewacz troskzu antyczny ale działa:P, i tera zkombinezonik zamówiłam:P

Stary 2009-09-17, 18:40   #1189
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

a ja nie mam podgrzewacza, pieluch, śpiworka do wózka, kosmetyków, ręcznika,czapeczki na zime i butelki

Puma ta butelka jest potrzebna na poczatku jak chce piersia karmić? bo słyszałam że wtedy nic sie nie powinno diecku dawać oprócz mleka?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-17, 18:45   #1190
zebra666
Zakorzenienie

Też wiele rzeczy mi brakuje Nie mam śpiworka ale w sumie po co mi jak mam kombinezonik... kocyk wystarczy przy tak zabudowanym wózku podgrzewacz dostałam bo znalazł mój tata na strychu... taki stry ale jary hehe... Kosmetyków też nie mam, ani pieluch. ani czpeczki zimowej... wile mam do kupienia ale nie trzeba na raz wszystkiego:P i łóżeczka nie mam... nie mam pościeli(mam samo wypełnienie)

Stary 2009-09-17, 19:00   #1191
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

ja pościel na allegro za pare groszy kupiłam. nawet za przesyłke nie płaciłam bo ak=ukcje z wrocławia szukałam
Stary 2009-09-17, 19:08   #1192
zebra666
Zakorzenienie

Fajnie ja kupie posciel jak łóżeczko będę miałą, bo chciałabym z tymi ochraniaczami an szczebelki od razu ... Wczoraj znajoma urodziła przez cc i aż zazdroszczę, zę już tuli synka... ach

Stary 2009-09-17, 20:30   #1193
Asiuulka89
Zakorzenienie

hej dziewuszki a ja jak zwykle zacofana

widze ze wy to juz ladnie pokupione macie ja to niestety mam takiego tzecika ze po innym dziecku nie bedzie bral ciuszkow az szkoda o tym gadac.. stwierdzil ze nas stac i mozna wszytko nowe kupic no i sie wzelam za te ciuszki poza tym ze to narazie ja wydajepieniadze nie onno tacy sa faceci najhpierw mowia zamiast robic

ogolnie to wystarczajaco mam tylko body i pieluchy teterowe poza tym nie mam NIC aaa bym zapomniala laktoator oraz zetsaw starowy butelek no i to by bylo na tyle

ale zaczynam szalec niedlugo jutro bede wozki ogladac takze sobie wybiore nareszcie a poza tym musze zaczac kupowac kosmtyki spiworki lozeczko (najwiekszy wydatek az mnie glowa boli jak o tym pomnysle) no i beciki itp itd ...

a tak poza tematem to chyba CORUNIE bede miala niedlugo sie dowiem
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 20:57   #1194
majkela12
Zadomowienie

Ja tylko się przywitam (pamiętam o Was) i zmykam spaciulki a jutro przy śniadanku poczytam co tam mądrego napisałyście Mam nadzieje, że wszystko u Was oki.
Narka laseczki
Stary 2009-09-17, 21:19   #1195
zebra666
Zakorzenienie

Asiulka a skąd to przypuszczenie, ze córunia?

Stary 2009-09-18, 06:43   #1196
samanthhha
Wtajemniczenie

Czemu ja tek wcześnie wstaje??? łeeeee..... poprzestawiały mi się godziny snu
Stary 2009-09-18, 07:01   #1197
zebra666
Zakorzenienie

Nie martw się Też wczas wstaję przez psa, bo na pole chce kiedy ja jeszcze bym pospała... Dzisiaj miałam plan wyspać się to się nie udało:P Zresztą jadę ustalić za niedługo co z włosami chce żeby mi zrobiła... i jamyślę żeby część włosów podpiąć część luzem puszczone na ramiona i pokręcone i jakiś kwiot we włosach:P

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-18, 08:56   #1198
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
hej dziewuszki a ja jak zwykle zacofana

widze ze wy to juz ladnie pokupione macie ja to niestety mam takiego tzecika ze po innym dziecku nie bedzie bral ciuszkow az szkoda o tym gadac.. stwierdzil ze nas stac i mozna wszytko nowe kupic no i sie wzelam za te ciuszki poza tym ze to narazie ja wydajepieniadze nie onno tacy sa faceci najhpierw mowia zamiast robic

ogolnie to wystarczajaco mam tylko body i pieluchy teterowe poza tym nie mam NIC aaa bym zapomniala laktoator oraz zetsaw starowy butelek no i to by bylo na tyle

ale zaczynam szalec niedlugo jutro bede wozki ogladac takze sobie wybiore nareszcie a poza tym musze zaczac kupowac kosmtyki spiworki lozeczko (najwiekszy wydatek az mnie glowa boli jak o tym pomnysle) no i beciki itp itd ...

a tak poza tematem to chyba CORUNIE bede miala niedlugo sie dowiem
po pierwsze to jak chce wszystko nowe to powiedz żeby portfel otworzył i ti szybko a po drugie musisz miec córkę bo juz sie czuje osamotniona na tym wątku... tusame chłopy!!

a ty zebra masz niezły pomysł z tą fryzurą... znalazłaś w końcu tego kwiotka?
Stary 2009-09-18, 09:15   #1199
samanthhha
Wtajemniczenie

Ale mi się nudzi...

Właśnie trwa burzenie ściany w łazience

A ja wynalazłam starą grę Theme Hospital i w nią gram.. Już całkiem mi na mózg padło

Zebra a jaki kolor kfiotka? rószofy?
Stary 2009-09-18, 09:22   #1200
majkela12
Zadomowienie

Helloołłł

Biorę się dziś za sprzątanie, bo syf w chałupie,że choć ja z natury czyścioszek A u Was już posprzątane???
Żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce- to moje ukochane powiedzenie, na pewno pasuje dzisiaj
Asiulka89 masz przeczucia na córuchne??? czy to może jakieś wróżby jak nic obstawiam chłopaka i założymy drużynę piłkarską
zebra666 czy to już jutro ten ważny dzień??????

samanthhha mam nadzieje, że gramatyka też pójdzie do przodu

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości