|
|
#1171 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
ten wątek zaczyna umierać śmiercią naturalna czy tylko ja mam nagle tyle czasu????
|
|
|
|
#1172 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki,
Paprotka, ciesz się wolnym czasem, bo jak Tosia pojawi się na świecie, to będzie z nim cienko. Sanderinka, dobrze, że z plecami lepiej i kuruj się szybciutko. Gin na wizycie powiedział mi, że w kolejnej ciąży brzusio wyskakuje szybciej, niż za pierwszym razem i coś w tym chyba jest, bo jak siedzę to muszę odpinać spodnie, bo wytrzymać nie mogę a to dopiero 7 tydzień. Poza tym od stania bolą mnie plecy, co to będzie dajej, aż boję się myśleć.Ponarzekałam i już mi lepiej ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- aaa i zapomniałam, Samanthhha, dobrze, że udało się zaliczyć część egzaminu, zawsze to o jeden mniej jak wrócisz. Zebra, nam też przydałoby się zrobić jeszcze raz ślub, akurat byłoby coś na nasz remont
|
#1173 |
|
Wtajemniczenie
|
puma nwet mi nie mów o rozstepach. dziewczyny na innym wątku pisały że w 8 miesiącu miały a ja już w szóstym mam
3 dni temu zauważyłam!!!taki krem,... codzienne smarowanie.. i nic.. cholera.. |
|
|
|
#1174 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie no żart, zaraz i ja się tam pojawię ha haCytat:
Co ciekawego? Zarzućcie temat
|
||
|
|
|
#1175 |
|
Zadomowienie
|
Paprotka, to chyba jest też uwarunkowane genetycznie, sam krem niestety czasami nie wystarcza.
A jak często się smarujesz i jaki masz krem? ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Samanthhha, na którym wątku te baby nas zdradzają , bo coś nie w temacie jestem.
|
#1176 |
|
Wtajemniczenie
|
Na tym przyszłe matki, żony i kochanki
![]() Zołzy wredne, nie? Zaraz będziemy lać je po hi hi
|
|
|
|
#1177 |
|
Zadomowienie
|
No jasne, po dupsku dostaną, niech tylko się tu pojawią
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
Samanthhha i kto tomówi
a ja muszę być na kilku żeby nie nudzić się jak w domku jestem, bo cierpie na andmiar czasu wolnego i lenia giganta... A ten kombinezonik znajomej z inego wątku już dotarł i jest nim zachwycona i też brała rozmiar (jak pisałam wczoraj)68. Tylko ostzregam, ze tydzień na niego czekałaA dzień do dupy, aż drzemłam się bo mnie tak łamało:P |
|
|
|
#1179 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj tam nie ważne czekanie, ważne, żeby efekt końcowy był dobry
![]() Mi pewnie przyjdzie po weekendzie albo coś... Eh a już bym go chciała ![]() Ej spoko ja wszystko rozumiem z tymi wątkami Sama ostatnio wylądowałam na SKOJARZENIACH Już się czuje uzależniona od wizażu ![]() No to temat numer jeden Dużo macie ubranek dla maluszków? Bo ja chyba nie... Wiem, że jeszcze się dokupi ale jakoś nie szaleję z tym jak niektórzy rodzice... Może za mało będę mieć?
|
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Samanthhha mamy podobnie więc
ja także z nudów na necie w dziwne miejsca zaglądam... a na wizazu nawet raz byłam na temacie o ulubionych tuszach do rzęsJa mam sporo(dośc tak ale bez przesady-papierowa duża reklamówka z lidla ciuszków) ale przez to, że moja mama jest opiekunką dziecka i od jej szefowej duzo dostałam po synku... ale jestem zdania, ze lepiej mieć mniej a dokupić na bierząco jak brakuje czegoś niż nakupić masę i nie ubrać połowy ani raz Ja tylko ten kombinezonik zamówię np. bo nie mam a to jest niezbędne. Ja będę szlała przy innych rzeczach... butelki, smoczki. kocyk, rożek jakis... Pieluchy, kosmetyki i inne takie...łóżeczka nei mamy,wanienki i innych takich niby drobiazgów a się nazbiera |
|
|
|
#1181 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie ja dlatego nie kupuję nie wiadomo ile ubranek a jak już kupuję to takie na 62 cm, żeby były na ciut dłużej
Wanienkę i dwa różki mamy Nawet jedną butelkę bo wczoraj dostałam od koleżanki ze studiów i jakiś czas temu kupiliśmy 10 pieluch tetrowych bo były tanie w Auchan ![]() No i czeka nas kupno łóżeczka... a to spory wydatek... eh Dziś babcia powiedziała, że przyniesie mi jutro jakieś dwa kombinezony po mnie i po moim bracie Ciekawa jestem w co nas kiedyś ubierali Oglądacie Brzydulę? Bo ja zaczęłam i właśnie czekam
|
|
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
Samanthhha napewno będą boskie
Ja ogladam do początku, ale jakoś już aż tak mi się nie pdooba jak an początku- się trochę temat wlecze i tasimcowate się robi... albo z niej niech zrobią w końcu ładną albo coś bo ino obiecują w gazetach:P Ja zamówię przez neta od kolesia co brałam reczniczki z kapturkami - kocyk, rożek, pieluchy tetrowe, podkłady poporosdowe i majtki jednorazowe Wypas, ale to dopieor z ajakiś czas nie wszytsko na raz... ale taki mam plan, ze to jeszcze kupię uniego
|
|
|
|
#1183 |
|
Wtajemniczenie
|
A co to za koleś? Daj jakiś link do czegoś czy cuś
|
|
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
To jest link z jego rzeczami
http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=2702125 jutro jade do fryzjerki chce zobaczyć moje włosy , bo nie wie na czym lepiej kręćić, może bedzie miała jakieś fajowe ozdóbki to weźmie i nie będę musiała kupować...A pitole zamawiam kombinezonik i spodnie ciążowe:P jutro na mieście będę to zapłacę... Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-09-17 o 18:48 |
|
|
|
#1185 |
|
Wtajemniczenie
|
A kupuj! Należy Ci się
I maluszkowi ![]() Ja idę poleżeć... Nie wiem czy dziś zajrzę jeszcze, najwyżej jutro z rana. Dzięki za link |
|
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam
jak coś dam linka do spodni ciążowych, bo fajowe i tanie- również znajoma z innego wątku je ma i zadowolonahttp://www.allegro.pl/item741770009.html |
|
|
|
#1187 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam obsesje na tym punkciea co do dzidziusiowych zakupów to mój darek stwierdził że na to jest czas i wszystko sie kupi po porodzie jak będzie potzrebne... teraz tylko najważniejsze... a dla mnie wszystko jest najwazniejsze yyyhhh Cytat:
a ciuchów mam spory karton i drugi z pościelą. i bujaczek kupiłam i nawet....laktator
http://www.suwaczki.com/tickers/relgwn15mp1c7exc.png ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/d72112d7fc.png Edytowane przez paprotka86 Czas edycji: 2009-09-17 o 19:27 |
||
|
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zakładam, ze na resztę mam czas
wózek mam, ręczniczki, ciuszki, fotelik samochodowy, podgrzewacz troskzu antyczny ale działa:P, i tera zkombinezonik zamówiłam:P
|
|
|
|
#1189 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja nie mam podgrzewacza, pieluch, śpiworka do wózka, kosmetyków, ręcznika,czapeczki na zime i butelki
Puma ta butelka jest potrzebna na poczatku jak chce piersia karmić? bo słyszałam że wtedy nic sie nie powinno diecku dawać oprócz mleka? |
|
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
Też wiele rzeczy mi brakuje
Nie mam śpiworka ale w sumie po co mi jak mam kombinezonik... kocyk wystarczy przy tak zabudowanym wózku podgrzewacz dostałam bo znalazł mój tata na strychu... taki stry ale jary hehe... Kosmetyków też nie mam, ani pieluch. ani czpeczki zimowej... wile mam do kupienia ale nie trzeba na raz wszystkiego:P i łóżeczka nie mam... nie mam pościeli(mam samo wypełnienie)
|
|
|
|
#1191 |
|
Wtajemniczenie
|
ja pościel na allegro za pare groszy kupiłam. nawet za przesyłke nie płaciłam bo ak=ukcje z wrocławia szukałam
|
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie
ja kupie posciel jak łóżeczko będę miałą, bo chciałabym z tymi ochraniaczami an szczebelki od razu ... Wczoraj znajoma urodziła przez cc i aż zazdroszczę, zę już tuli synka... ach
|
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki
a ja jak zwykle zacofana ![]() widze ze wy to juz ladnie pokupione macie ja to niestety mam takiego tzecika ze po innym dziecku nie bedzie bral ciuszkow az szkoda o tym gadac..ogolnie to wystarczajaco mam tylko body i pieluchy teterowe poza tym nie mam NIC aaa bym zapomniala laktoator oraz zetsaw starowy butelek no i to by bylo na tyle ![]() ale zaczynam szalec niedlugo jutro bede wozki ogladac takze sobie wybiore a tak poza tematem to chyba CORUNIE bede miala niedlugo sie dowiem
|
|
|
|
#1194 |
|
Zadomowienie
|
Ja tylko się przywitam (pamiętam o Was
a jutro przy śniadanku poczytam co tam mądrego napisałyście Mam nadzieje, że wszystko u Was oki.Narka laseczki |
|
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulka a skąd to przypuszczenie, ze córunia?
|
|
|
|
#1196 |
|
Wtajemniczenie
|
Czemu ja tek wcześnie wstaje???
łeeeee..... poprzestawiały mi się godziny snu |
|
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
Nie martw się
Też wczas wstaję przez psa, bo na pole chce kiedy ja jeszcze bym pospała... Dzisiaj miałam plan wyspać się to się nie udało:P Zresztą jadę ustalić za niedługo co z włosami chce żeby mi zrobiła... i jamyślę żeby część włosów podpiąć część luzem puszczone na ramiona i pokręcone i jakiś kwiot we włosach:P
|
|
|
|
#1198 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ty zebra masz niezły pomysł z tą fryzurą... znalazłaś w końcu tego kwiotka?
|
|
|
|
|
#1199 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale mi się nudzi...
![]() Właśnie trwa burzenie ściany w łazience ![]() A ja wynalazłam starą grę Theme Hospital i w nią gram.. Już całkiem mi na mózg padło Zebra a jaki kolor kfiotka? rószofy?
|
|
|
|
#1200 |
|
Zadomowienie
|
Helloołłł
![]() Biorę się dziś za sprzątanie, bo syf w chałupie,że choć ja z natury czyścioszekŻeby mi się chciało tak jak mi się nie chce- to moje ukochane powiedzenie, na pewno pasuje dzisiaj Asiulka89 masz przeczucia na córuchne??? czy to może jakieś wróżby i założymy drużynę piłkarskązebra666 czy to już jutro ten ważny dzień?????? samanthhha mam nadzieje, że gramatyka też pójdzie do przodu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.

a to dopiero 7 tydzień. Poza tym od stania bolą mnie plecy, co to będzie dajej, aż boję się myśleć.

Nie no żart, zaraz i ja się tam pojawię
hi hi

i też brała rozmiar (jak pisałam wczoraj)68. Tylko ostzregam, ze tydzień na niego czekała
Ja tylko ten kombinezonik zamówię np. bo nie mam a to jest niezbędne. 
mam obsesje na tym punkcie
a jutro przy śniadanku poczytam co tam mądrego napisałyście
Mam nadzieje, że wszystko u Was oki.
łeeeee..... poprzestawiały mi się godziny snu 

choć ja z natury czyścioszek
jakieś wróżby