| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-09-18, 13:03 | #4081 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-04 
				 | 

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Rzyrafko mam Parisienne    11 zazdroszę bardzo, chyba się nma nią w końcu skuszę  A z OPI mam Lincoln Park After Dark, Sweet Memories i Miso for this color; poluję jeszcze koniecznie na Bubble Bath i może coś z kolekcji hiszpańskiej, ale chciałabym je zobaczyć na żywo. 
				__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie. Siegfried Obermeier | 
|     | 
|  2009-09-18, 13:06 | #4082 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Cytat: 
 Jeszcze się podzielę opinią o nowym aovnowym różu marmurkowym- daje śliczny jasniutki różowy odcień, ciepły, taki Baby Pink. Nie wiem czy z żółtawą cerą stworzyłoby to ładny efekt   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-09-18, 13:11 | #4083 | 
				 | 

Na początku czuję różę i jeżynę (taką jak była w Plaisirs Nature w YR), okropnie   ale potem się bardzo fajnie rozwija, jest o wiele delikatniejszy. No i na mojej skórze o dziwo trzyma się nieźle. 
				__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie. Siegfried Obermeier | 
|     | 
|  2009-09-18, 15:08 | #4084 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ) Ja dostałam od TŻta już chyba ze 3 lata temu i nic się z nim nie dzieje, nawet baterii nie wymieniałam! A mam taki: http://www.allegro.pl/item743272678_...it_cenowy.html Nie smutaj się Em, może niedługo znów będzie okazja na wspólny wyjazd? Ja też pokochałam wanilię z karmelem i podoba mi się to, że długo się trzyma. Ale mam tylko odleweczki  Cytat: 
  bardzo mnie śmieszą takie śpiewające i grające zabawki, mogę śmiać się do łez! A ja znalazłam taką super świnkę: http://www.youtube.com/watch?v=shQpx...eature=related Co do zapachów na jesień, to ja chyba pozostanę w ascezie, bo mam Organzę, 30 ml edp, próbeczkę słonia od Sleepy (  ) no i jeszczeTtomorrow z Avonu-on jest mocny i słodki a poza tym Surrender już wycofany dawno i Kylie Minogue Showtime-też mi się kojarzy z okresem świąteczno-sylwestrowym. Marzy mi się tylko Addict.... a jakie cudne buty u nas widziałam z Solo Femme!  tylko że na wysokim cienkim obcasie a ja chcę coś niskiego  ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- O znalazłam! Takie, tylko że z granatem: http://serwisy.gazeta.pl/avanti/51,7...12664.html?i=6 
				__________________ | ||
|     | 
|  2009-09-18, 15:26 | #4085 | ||||
| lipiec na maksa!!! :) Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  jednak jesteś dzielna!  Cytat: 
  chociaż ja do budzika dostałam kosmetyczny dodatek - maskę Kallosa  bo w Lublinie nie mogłam jej nigdzie znaleźć, a w Poznaniu sklep fryzjerski TŻ miał pod nosem  Cytat: 
  jak pomalujesz pazurki to koniecznie pokaż  Cytat: 
  Do mnie leci zapach, który kliknęłam w ciemno (na szczęście niewielką używkę) o zapachu jagodowym - Voluspa Santiago Huckelberry  Dzisiaj powinnam go dostać, mam nadzieję, że to będzie TO.   
				__________________ what defines us is how well we rise after falling biegam   | ||||
|     | 
|  2009-09-18, 16:24 | #4086 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

cześć i czołem   Nareszcie weekend  Cytat: 
  Denerwuje się strasznie brat moj zdaje właśnie egzamin a jak nie zda to   | |
|     | 
|  2009-09-18, 16:55 | #4087 | 
| po prostu Em :) Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

MagJa, wszystko zależy od modelu, w sklepie ceny zaczynają się tak od 300 zł, ale na all i na bezcłówkach można kupić taniej. Ja swój kupiłam właśnie podczas przesiadki w Monachium za chyba 59 euro, mam go już dwa lata i tak jak luskap nie wymieniałam nawet baterii.   Mam tylko na szkiełku dwie delikatne ryski po tym, jak wychodząc z egzaminu wstępnego na UP przywaliłam ręką w betonowy słup.  Mam taki: http://www.allegro.pl/item739583590_...bat_sklep.html 
				__________________   od maja 2012 przejechałam na rolkach 488 km Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2009-09-18 o 16:56 | 
|     | 
|  2009-09-18, 16:57 | #4088 | 
				 | 

tak,sklep nazywa się Eurokos, ul. 27 Grudnia 3, w centrum miasta, koło św. Marcina.    
				__________________ what defines us is how well we rise after falling biegam   | 
|     | 
|  2009-09-18, 16:58 | #4089 | 
				 | 

Aha, zgrzeszyłam dziś w SP malinowym masełkiem Joanny (to już kolejne opakowanie [pierwsze dostałam na urodziny od.. kto wie?   ], malinowa mamba i to za 6,99 zł, a TŻ uwielbia ten zapach  ). 
				__________________   od maja 2012 przejechałam na rolkach 488 km | 
|     | 
|  2009-09-18, 17:02 | #4090 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-09-18, 18:17 | #4091 | |
				 | 

Cytat: 
  no widzisz  TŻ powiedział: "to byłby chyba Twój raj  " 
				__________________ what defines us is how well we rise after falling biegam   | |
|     | 
|  2009-09-18, 18:37 | #4092 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Big Roads :D 
				 | 

A ja byłam dziś na zakupach w Orsayu i kupiłam granatową bluzeczkę z długim rękawem(rękawy są szerokie a na samym dole mają ściągacz) i 2 sweterki: czarny golf z krótkim rękawem i zwykły, różowy sweterek z długim   No i dostałam jeszcze kolejnego bona, tym razem na zakupy w październiku  Na pewno też go wykorzystam. 
				__________________ | 
|     | 
|  2009-09-18, 18:54 | #4093 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Ja jakoś owocowych zapachów nie lubię w kosmetykach, oprócz maliny właśnie - bardzo lubię malinowy balam z AA, aż te pestki czuć mmmm Co do zegarków do ja poluję na Fossil  Rzyrafko, w Rossmanie jest promocja na te maski Dove, są po 15,99   
				__________________ I'm woman in love !!!!   | |
|     | 
|  2009-09-18, 19:31 | #4094 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Co do owocowych zapachów - dostałam własnie paczkę z Avonu i mam ślinotok po powąchaniu maseczki truskawkowej      
				__________________ W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu | 
|     | 
|  2009-09-18, 19:41 | #4095 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2009-09-18, 19:49 | #4096 | 
| Przyjaciółka KWC  Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Południe 
				 | 

A ja się pożalę, że strasznie mi się zepsuła cera ostatnio.  I nie wiem, jak sobie z tym radzić. Fakt, że ostatnio nie mam czasu na maseczki i inne zabiegi upiekszające, bo krążę między działką, domem a domem TŻa, ale nie wydaje mi się, żeby to aż tak mi szkodziło.  Mam mnóstwo mini krostek i wysuszoną skórę... Nie wiem, co z tym robić.  I kuszą mnie kolejne dwa lakiery Sally Hansen z serii Salon.  Już niedługo odrośnie mi do końca paznokieć i będę mogła malować paznokcie u rąk, z tej okazji może bym sobie kliknęła...   
				__________________  nie musimy się katować nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać | 
|     | 
|  2009-09-18, 19:52 | #4097 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

ok   A mi wręcz odwrotnie  Dostałam okres, a ani jedna gulka mi nie wyskoczyła (przez to nawet się nie spodziewałam)   
				__________________ W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu | 
|     | 
|  2009-09-18, 19:56 | #4098 | 
				 | 

A mój okres nadal strajkuje i cera wygląda jak po ataku bombowym - góry i doliny   W dodatku też mam lekkie uczucie, że jest jakby sucha. Pewnie to dlatego, że zaczynają się wahania temperatury - rano zimno i wilgotno a w biurze czy domu ciepło i sucho(mój tata już wieczorami przepala w centralnym, bo w łazience jest lodowato a w pracy z rana też ciepło nie jest, więc się dogrzewamy grzejniczkiem). 
				__________________ | 
|     | 
|  2009-09-18, 20:11 | #4099 | 
				 | 

ice, mi też ostatnio coś się stało z cerą.   Jeszcze tydzień temu zachwycałam się tym, że mam idealną, a wystarczył jeden wyjazd i wszystko się pogorszyło.  Może jednak okropna krakowska woda lepiej na mnie działa niż uzdrowiskowa.   
				__________________   od maja 2012 przejechałam na rolkach 488 km | 
|     | 
|  2009-09-18, 21:13 | #4100 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Czeeeść   Nosku, Hosenko, wszystkiego najlepszego!  Jestem spóźniona, ale nie miałam jak pisać... Cytat: 
  Dziecko się cieszy, a otoczenie wariuje  Przez Twoje pisanie o włosach, też postanowiłam o nie lepiej zadbać i czytam wątek o kręconych włosach, planuję zakup oleju kokosowego i mycie odżywką  Mam nadzieję, że mi ta mania szybko przejdzie... albo zobaczę szybki rezultat   Zgadzam się  Cytat: 
  Aaaa ja dostałam ten swój zestaw Konada i się bawię  Mam ich biały lakier - jest super kryjący, ale zauważyłam, że kilka lakierów, SH i ChG też się nadają do wzorków, więc stempluję ile się da  Wcale nie jest to trudne, trudniej z większymi wzorkami, ale też jest to wykonalne. Fajne to  Przed chwilą ostemplowałam miskę od spodu  (musimy jakoś znaczyć, bo potem ginąw rodzinie  ) No iiiiiii muszę publicznie to zrobić  Estello dziękuję, jesteś kochana    Dostałam dzisiaj od Niej dwa lakiery OPI: Malaysian Mist i Lincoln Park After Dark. Są cudowne  Lincolnem pomalowałam się tylko na próbę (jutro jadę do babci i by się przestraszyła  ) - jest przepiękny! Baaardzo ciemny, ledwo widać, że jest fioletowy, piękny piękny  ! Wygląda jak baardzo dojrzały bakłażan, kocham go   A MM jest bardzo ładny... ale niestety nie kryjący, jak się spodziewałam po jednym jedynym zdjęciu z nailgal  Ale i tak mi się bardzo podoba   
				__________________ | ||
|     | 
|  2009-09-18, 21:44 | #4101 | |
				 | 

Cytat: 
    ale mi się miło zrobiło  ja chyba jutro albo w niedzielę skuszę się na Sweet Memories. Jeśli chodzi o OPI to się trochę pozmieniało - więej na PW Ci zaraz napiszę. Zazdraszczam Konada, zrobisz mi kiedyś jakieś wzorki?  a które w ogóle masz wzorki i skąd zamawiasz? 
				__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie. Siegfried Obermeier | |
|     | 
|  2009-09-18, 22:06 | #4102 | |
				 | 

Cytat: 
  Mogę Ci go kiedyś pożyczyć, albo przynieść na spotkanie, to się pobawisz  Mam tylko zestaw mini - małą płytkę z czterema wzorkami, stempelek, mały biały lakier i zdzierak O taki: http://www.konadnail.pl/produkt/zestaw-podrozny (chyba można podać adres, bo oni mają legalne konto na wizażu i płacą za reklamę). Płaciłam tyle samo co na tej stronie, kupowałam od nich przez all. Ostrzę pazurki na więcej płytek, ale chcę trochę odczekać, bo coś dużo lakierowych zakupów zrobiłam w tym miesiącu  Dostałam też katalog, mogę przynieść, są wydrukowane wszystkie wzorki, jakie mają, ja to robię kilka razy dziennie  Czytałam PW, bardzo dziękuję  Bardzo chętnie się wybiorę z Tobą pogapić się na Hiszpanię  A zapomniałam jeszcze: byłam dzisiaj już trzeci raz (  ) w hurtowni China Glaze. Kupiłam tylko jeden lakier (  ) - nawierzchniowy święcący w ciemnościach  Jesień idzie, nie świętuję Halloween, ale coś mnie wzięło  Naprawdę świeci, ale nie cały czas, tylko po tym, jak się go "naświetli" (pamiętacie może, były kiedyś takie figurki i Matki Boskiej, które świeciły w ciemnościach, to takie coś jest  ). No i właśnie muszę powiedzieć, że pani, co tam pracuje, jest baardzo miła. Pokazywała mi, jakie fajne lakiery sprowadziła, dała mi katalog i powiedziała, że jak sobie coś wybiorę, to żeby zadzwonić i zapytać, to ona to sprowadzi, jeśli nie ma  A przecież ja kupowałam tylko jedną buteleczkę, a to jest hurtownia. No ale niestety nie wie, kiedy będzie kolekcja Retro Diva   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-09-18, 22:14 | #4103 | 
				 | 

A nie rzuciło Ci się przypadkiem w oczy coś jasnego kryjącego i różowego?   Katalog Chiny? Jak ostatnio byłam to nie mieli  w ogól to muszę się wybrać w tamte rejony, bo muszę coś babci kupić... ciekawe czy w soboty pracują...  Jestem ciekawa tego Konada, muszę się bliżej przyjrzeć   
|     | 
|  2009-09-18, 22:20 | #4104 | |
				 | 

Cytat: 
  No i pani mi powiedziała, że najlepszy jaki ma, to jasny róż z Seche. Ale z Chiny też są kryjące, tylko nie wiedziałam, o jaki dokładnie róż Ci chodzi, było ich kilka  Najlepiej albo tam się przejedź i zaufaj pani  , albo może znajdź na nailgalu jakiś kryjący róż (tylko to też może być złudne, bo często nie piszą, że na zdjęciu jest 5 warstw  ) i zamów go, mogę podać Ci telefon  A w soboty niestety jest nieczynne  Ja mojej babci bym tam nie miała co kupić... no moooże krem do rąk  No a katolog nie zawiera niestety zbyt nowych kolekcji - nie ma ani Rodeo ani Retro Divy... 
				__________________ | |
|     | 
|  2009-09-18, 22:45 | #4105 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ) no i ten malutki lakierek już mi się kończy, a inne moje się nie nadają, bo są zbyt przejrzyste   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-09-18, 23:04 | #4106 | 
				 | 

Mam gdzieś wizytówkę do nich; szkoda, mogłby być chociaż do 14 czynne; ja dla babci musze kupić krem w Izis i ciągle mi nie po drodze   Przypomniałam sobie, że mam katalog Chiny  przejrzę w wolnej chwili Nailgala; nie wiem czy lepsza będzie Bubble Bath czy może China czy może Seche... też musieli narobić tyle firm  a duży byl wybór jasnych odcieni? bo jak byłam wtedy to masakra, same ciemne i czerwone. 
|     | 
|  2009-09-18, 23:15 | #4107 | ||
				 | 

Cytat: 
  Z tych co mam, najlepsze są te dwa lakiery SH (drugi i trzeci od lewej  ) Kosztowały chyba 5 złotych na allegro, więc sporo taniej niż konad  I fajny jest ChG biały wzorek nie jest tak kryjący jak z Konadem, ale go dobrze widać, jest po prostu delikatniejszy  ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat: 
  ciągle zabiera lakiery do salonów, więc wybór jasnych chyba zawsze jest marny na miejscu... A firm narobili... i w dodatku tyle kolorów produkują  Ciężkie jest życie lakieroholiczek   
				__________________ | ||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-09-18, 23:20 | #4108 | |||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-09 Lokalizacja: ostr 
				 | 

Cytat: 
  Za to po przewertowaniu all spodobał mi się ten http://www.allegro.pl/item742656608_...tain_trip.html Tylko cena już nie  Ale kurka, będzie teraz za mną chodził...  Kiedyś też się przymierzałam do zakupu Swatch'a na All, ale nic z tego nie wyszło, bo nic mi się nie podobało. Ten jest fajny, ale i tak wolałabym taki z lekka męski, jak już wspominałam. Cytat: 
  Całe szczęście nie wysyfia mnie, ale i tak te pory jak kratery są dobijające  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  A ile taki lakier kosztuje? Bo i za mną chodzi taki świecący na specjalne okazje   | |||||
|     | 
|  2009-09-18, 23:32 | #4109 | |
				 | 

Cytat: 
  Hurtownie są rzeczywiście niebezpieczne - dopóki nie wiedziałam, że są, żyłam w słodkiej nieświadomości i wystarczało mi SH z allegro  Edycja: A w Krakowie nie ma hurtowni EuroFashion?! Jakoś nie chce mi się wierzyć, może zadzwoń do nich i podadzą Ci adres   
				__________________ Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2009-09-18 o 23:34 | |
|     | 
|  2009-09-19, 08:22 | #4110 | |
				 | 

Jak ja lubię soboty, wreszcie się wyspałam, mogę spokojnie posiedzieć na necie a potem biorę się za porządki  Nałożyłam na twarz Normaderm Vichy(mam próbkę z Vivy), na razie zmatowił mi twarz. Ciekawe jak będzie z upływem dnia  Mam też próbkę szamponu Garnier dodającego objętości, na pewno przetestuję wieczorem. Cytat: 
   A mi wreszcie trochę pazurki odrosły po zeszłotygodniowym obcięciu, więc pewnie dziś albo jutro je pomaluję  EDIT: A co tutaj tak cicho?  
				__________________ Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-09-19 o 13:37 | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.

i dostałam 2 próbki zapachów Gosha
 i dostałam 2 próbki zapachów Gosha 

Ja znalazłam jakiś na głogowskiej ale mi tam za daleko
 Ja znalazłam jakiś na głogowskiej ale mi tam za daleko