Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-17, 09:05   #4051
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Muszę przyznać że gazetka z SP okazała się dla mnie najlepsza z wszystkich trzech jakie dziś obejrzałam. Zakupy będą na pewno
ooo a co planujesz?

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
O, dla mnei oczywiści etusz w promo z mojej listy LOOK OUT Astora
A w Rossmannie z kodowej promo Astorowy Diva też zmojej listy
i co będzie?
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
ja muszę część kosmetyków ukrywać przed rodzicielką, bo lubi robić mi wyrzuty, więc choćby z tego względu wolę nie robić zapasów
jak jestem w domu też tak mam i dlatego nie wiozę ze sobą nigdy całego majdanu

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Żegnam się już przed wyjazdem, nie piszcie za dużo żebym nie musiała znowu tydzień nadrabiać
Udanego wyjazdu!

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Już po północy, więc życzę Ci wszystkiego najlepszego.
Samych kosmetycznych perełek.
dziękuję Perełki bardzo się przydadzą
Cytat:
Napisane przez fuksjaa
Co nie zmienia faktu, że jestem bardzo bardzo szczęśliwa.
No to nie pozostaje nic innego jak tylko życzyć udanego i bardzo romantycznego wyjazdu! A pakowaniem się nie przejmuj to chyba nie jest najważniejsze
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Hosenko, Nosku wszystkiego naj

Cytat:
Napisane przez karolina1985
Ja tak szybko, bo jutro od razu po pracy jedziemy Nawet już się spakowałam
i następna gdzieś jedzie no więc Karolinko mocno relaksującego i udanego wyjazdu
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Nosku

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Też tak robiłam gdy jeszcze nie miałam swojej łazienki
A teraz mam pochowane po szafach, komodach, półkach ...
I sama siebie pilnuję żeby nie gromadzić tego w takich ilościach jak dawniej.
Ale Ci zazdroszczę własnego mieszkanka, coś cudownego
Cytat:
Napisane przez Vibeska
Nosku - wszystkiego najlepszego
dziękuję pięknie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Nosku wszystkiego najlepszego Szczęścia, uśmiechu na codzień i spełnienia wszystkich marzeń

isa (chociaż nie wiem czy jakby się wszystkie moje marzenia spełniły to byłoby tak dobrze.. nie dałabym rady tego zużyć )
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Wszystkiego dobrego Nosku Ty chomikiem?! Przyjdz do mnie i zobacz ile tego mam
dziękuję no, chciałabym wreszcie zobaczyć to legendarne PUDŁO może jednak się przełamiesz i wkleisz nam?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 09:47   #4052
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
dziękuję no, chciałabym wreszcie zobaczyć to legendarne PUDŁO może jednak się przełamiesz i wkleisz nam?
Jak już do reszty upadnę na głowę to wkleję
Policzyłam wczoraj lakiery do paznokci, żenada. Posprzątałam w kosmetykach i na półkach, koniecznie muszę zrobić sobie szlaban, bo strasznie mi się tego wszystkiego nachomikowało

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 09:51   #4053
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
isa (chociaż nie wiem czy jakby się wszystkie moje marzenia spełniły to byłoby tak dobrze.. nie dałabym rady tego zużyć )
E tam, na pewno byś zużyła

A ja mam ochotę na jakieś nowe perfumy a do SP dalekoooo Coś mi się nudzą ostatnio moje zapachy i chcę jakiś nowy, śliczny flakonik.
Stary 2009-09-17, 10:15   #4054
Organzza
Zakorzenienie

Nosku, wszystkiego najlepszego! zdrówka, kosmetyków, zadowolenia z TŻ, samych sukcesów i duuużo radości

aaale pogoda wyszłam na chwilę na zakupy, a tu taki ziąb :/ a rano paskudna mgła..

Isa, na jakiś konkretny zapach polujesz?

Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 10:43   #4055
Koshatka
Zakorzenienie

Rzyrafko, dzięki za opinię na temat tuszu.

Madziarro, zazdroszczę zakupów.

Hosenko, Nosku wszystkiego najlepszego z okazji imienin.

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
To chociaż możesz wystawiać rękę przez okno Mój tata tak robił jak się kapnął po podwiezieniu mnie do pracy, że mu migacze wysiadły. Wszystkie. A że w drodze powrotnej miał tylko jeden skręt w prawo, i to wyjazd z parkingu w dodatku, a potem same w lewo, to sobie radził jak mógł
Ale się przejął. Mnóstwo kierowców niestety ma w nosie używanie migaczy.

Cytat:
co ma robić ten balsam Garnier?
A on nie jest u nas dostępny? Dostałam go jakiś czas temu od kumpeli z Anglii i zła byłam że przywiozła mi jakiś taki ZWYKŁY balsam. I nawet go nie powąchałam bo zauważyłam że pachnie nijako.

Cytat:
Ja już znikam, mam sporo rzeczy do załatwienia więc żegnam się już dziś. Trzymajcie się.
Baw się dobrze.
Stary 2009-09-17, 10:47   #4056
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Hej!
Hosenko, spóźnione życzenia! Spełnienia kosmetycznych marzeń i tych niekosmetycznych, szczęścia i powodzenia w miłości i wspaniałej satysfakcjonującej i dobrze płatnej pracy

Noseczku! dla Ciebie też najserdeczniejsze życzenia imieninowe, spełnienia marzeń, dużo miłości i żebyś nie miała wyrzutów sumienia po kosmetycznych grzeszkach! To napisz co dostałaś bom też ciekawa

Wczoraj już tu wieczorkiem nie zaglądałam, bo do samego wieczora pisałam konspekty i pisałam i drukowałam i rysowałam pomoce dla dzieci. nawet nie przypuszczałam, że mi tyle będzie z tym schodzić, no bo wszystko trzeba przemyśleć w najdrobniejszym szczególe.
No ale przyznam, że dziś lekcja wyszła mi znakomicie i dostalam same pochwały, już byłam bardziej wyluzowana no i było sympatycznie

W nagrodę poszłam do natury i kupiłam pastę i płyn Signal White Now i lakier, no i dostałam Urodę
Cały czas czekam na paczkonosza Avonowego, zazwyczaj byłby już wczoraj, a tak jeszcze go nie ma i rozwala mi cały plan dnia!
Jutro na szczęście nie idę do szkoły i na pn nie mam nic do przygotowania.Za to muszę nadrobić zaległości z TŻ, bo nie widzieliśmy się ze 3 dni i jestem spragniona romantyzmu i przytulania...No i nasz mini domek(bud. gosp) już ma od dziś dach i bramę garażową panelową Już znalazłam super roletę z kory hebanu- a wygląda jak materiał no i jeszcze płytki mamy wybrać i czekamy na okno

taki mam bałagan w pokoju, że nie pamiętam kiedy tak było!

Fuksjaa, Lizz życzę milego i udanego wyjazdu! Będziemy tęsknić

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2009-09-17 o 10:49
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 10:53   #4057
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Hosenko, spóźnione życzenia! Spełnienia kosmetycznych marzeń i tych niekosmetycznych, szczęścia i powodzenia w miłości i wspaniałej satysfakcjonującej i dobrze płatnej pracy
Dziękuję za życzenia

Chyba znalazłam winowajcę mojego zapychania Od ok 2 tyg nie używam filtra i mam super gładką buźkę (dawno takiej nie miałam), bez żadnego syfka czy krostki. Czyli to ... Bioderma AKN

Do Natury pójdę po południu - teraz mi się nie chce ruszaćz domu Teraz pójdę tylko po zakupy spożywcze, czyli zajmie mi to 5 min. Potem kawka, robienie obiadu a w między czasie szukanie pracy

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-09-17 o 10:55
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 10:56   #4058
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
ooo a co planujesz?
krem-maska Dermiki, peeling czekoladowy Daxa i chyba tonik+micel fizjologiczny LRP;
co prawda miałam w planach zakup toniku i micela hydrabio Biodermy ale po ostatnich reakcjach alergicznych na twarzy boję się używać kosmetyków jeszcze nie testowanych żeby później nie chodzić tak
zestaw LRP bardzo lubię i chwalę, tylko tonik mi szybko ubywa...

zastanawiam się też nad nowym kremem na dzień, kusi hydrabio uv i hydraphase riche

Cytat:
aaale pogoda wyszłam na chwilę na zakupy, a tu taki ziąb :/ a rano paskudna mgła..
a w Białym piękne słońce i błękitne niebo

nosku, wszystkiego dobrego
i wielki imieninowy buziak

Edytowane przez sleepy
Czas edycji: 2009-09-17 o 10:58
sleepy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 11:20   #4059
noseknosek

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Posprzątałam w kosmetykach i na półkach, koniecznie muszę zrobić sobie szlaban, bo strasznie mi się tego wszystkiego nachomikowało
Na pewno przesadzasz Zawsze może być gorzej

Cytat:

A ja mam ochotę na jakieś nowe perfumy a do SP dalekoooo Coś mi się nudzą ostatnio moje zapachy i chcę jakiś nowy, śliczny flakonik.
a masz już jakiś pomysł? ja też bym chciała zakochać się w czymś nowym, a zupełnie nic mi się nie podoba

Cytat:

Nosku, wszystkiego najlepszego! zdrówka, kosmetyków, zadowolenia z TŻ, samych sukcesów i duuużo radości

dziękuję bardzo Ninuś

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Hej!
Noseczku! dla Ciebie też najserdeczniejsze życzenia imieninowe, spełnienia marzeń, dużo miłości i żebyś nie miała wyrzutów sumienia po kosmetycznych grzeszkach! To napisz co dostałaś bom też ciekawa
dziękuję bardzo za życzenia. Prezentu jeszcze nie dostałam, bo z TŻ widzę się dopiero wieczorem, ale na pewno się pochwalę
Cytat:
Napisane przez luskap
No ale przyznam, że dziś lekcja wyszła mi znakomicie i dostalam same pochwały, już byłam bardziej wyluzowana no i było sympatycznie
gratulacje! pewnie dzieciaki Cię uwielbiają?

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
dziękuję!
Cytat:
krem-maska Dermiki, peeling czekoladowy Daxa i chyba tonik+micel fizjologiczny LRP;
co prawda miałam w planach zakup toniku i micela hydrabio Biodermy ale po ostatnich reakcjach alergicznych na twarzy boję się używać kosmetyków jeszcze nie testowanych żeby później nie chodzić tak
fajne plany zakupowe mnie też kusi peeling Daxa, ale mam w tej chwili 3 na stanie i wszystkie bardzo kocham, więc nie ma sensu ale jestem ciekawa Twojej opinii, jak poużywasz to daj znać.
tonik LRP właśnie powoli wykańczam, jest genialny i na pewno do niego wrócę, ale mam jeszcze dwa inne nieotwierane w zapasach
Cytat:
Napisane przez sleepy
a w Białym piękne słońce i błękitne niebo
i w Lublinie też
Cytat:
Napisane przez sleepy
nosku, wszystkiego dobrego
i wielki imieninowy buziak
dziękuję

Z okazji wieczornej randki z TŻ godzinę siedziałam w wannie A teraz mam na włosach olej kokosowy i normalnie odpadłam.. pachnę Rafaello BOSKO.

biegam
Stary 2009-09-17, 11:34   #4060
Hosenka*
Zakorzenienie

Przy okazji zakupów spożywczych skusiłam się na błyszczyk Joko Chocolate nr 204 Świetny kolor. Pasuje mi

Instagram

Stary 2009-09-17, 11:53   #4061
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Nosku, najlepsiejszego, duuużo zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech Ci TŻ nago tańczy

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-17, 12:05   #4062
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
gratulacje! pewnie dzieciaki Cię uwielbiają?

Z okazji wieczornej randki z TŻ godzinę siedziałam w wannie A teraz mam na włosach olej kokosowy i normalnie odpadłam.. pachnę Rafaello BOSKO.
Dziękuję Chyba jednak nie wszystkie mnie uwielbiają, bo dziś oddałam dyktanda i wstawiłam oceny i część była na mnie obrażona...Coż ja poradzę, że takie są widełki punktowe i za daną ilość punktów jest taka a nie inna ocena...

Ja też dziś mam zamiar się porolniczyć na wieczór! Jestem taka stęskniona!
A na razie idę wysłać paczki z All. A Avonu nadal nie ma! Ale jestem wkur....
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 12:57   #4063
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Isa, na jakiś konkretny zapach polujesz?

Cytat:
a masz już jakiś pomysł? ja też bym chciała zakochać się w czymś nowym, a zupełnie nic mi się nie podoba

No właśnie nie mam pomysłu jaki zapach chcem Chodzi mi po głowie od dawna Sun Moon Stars(był na promo w SP), ale nie wiem czy aż tak mi się podoba, by go kupić. Muszę iść na jakieś testy do perfumerii

Nosku skąd masz olej kokosowy? Bo ja mam z BU i też kocham jego zapach, mmmmm Dla mnie to czyste wiórki kokosowe.
Stary 2009-09-17, 13:51   #4064
iceflower
Przyjaciółka KWC

Hosenko i Nosku wszystkiego najlepszego z okazji imienin spełnienia marzeń, mnóstwa miłości i tony kosmetyków.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 15:03   #4065
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Nosku wszystkiego czego Sobie tylko zapragniesz

dzien dobry

dzisiaj pierwsze testy podkladu i powiem ze na razie jestem zadowolona nawet bardzo
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 15:26   #4066
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Przy okazji zakupów spożywczych skusiłam się na błyszczyk Joko Chocolate nr 204 Świetny kolor. Pasuje mi
A ten błyszczyk to przy jogurtach czy przy bułkach był?

Cytat:

No właśnie nie mam pomysłu jaki zapach chcem Chodzi mi po głowie od dawna Sun Moon Stars(był na promo w SP), ale nie wiem czy aż tak mi się podoba, by go kupić. Muszę iść na jakieś testy do perfumerii
Ja też straszliwie chcę jakieś dwie nowe flaszeczki na sezon jesienno-zimowy. Tylko nie mogę się zdecydować które zapachy chcę bardziej
Stary 2009-09-17, 15:31   #4067
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
isa, jakbyś miała problem z poniuchaniem, to wal do mnie śmiało. Mam resztkę Sun Moon Stars z wymiany - zapach jest kompletnie nie mój, ale, że buteleczka baaardzo w moim stylu , to nie oddam, ale próbeczką służę

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Hosenko i Nosku wszystkiego najlepszego z okazji imienin spełnienia marzeń, mnóstwa miłości i tony kosmetyków.
Dołączam się do życzeń Najlepszego, Kobietki

Znacie jakiś niezawodny sposób na zakwasy Nie chodziłam na fitness 2 tygodnie, bo a to mnie przewiało, a to okres, a to się kiepsko czułam, poszłam w poniedziałek i jak gdyby nigdy nic po godzince power stepa, weszłam na pół godziny do vacu. We wtorek zakwasy były delikatne poszłam znów na vacu. A od wczoraj chodzę jak kaleka, bo lewa łydka nie chce puścić Łykam magnez z potasem, aplikuuje doustnie czekoladę ale poprawa jest niewielka. Ze schodów schodzę jak kulawa Miałam sobie wczoraj walnąć piwko wieczorem na rozgrzanie, ale jakoś mi nie wyszło, może dziś. Ale może są jakieś skuteczniejsze sposoby?

No i teraz zamiast się zbierać na fitness, siedzę w domu, ale może i na dobre mi to wyjdzie. Wezmę się za porządki w pokoju, może i w kosmetykach przy okazji.

A właśnie, kolejny antyperspirant do stóp zużyty I muszę jakiś kupić Myślę nad tym Schollem z atomizerem, bo w sumie mam jeszcze jego resztkę, ale pompka się zacięła i nie psika. A tak kupię nowy egzemplarz, zamienię pompki i wykończę najpierw ten stary, a potem wezmę się za nówkę.
Chociaż kusi jeszcze nowe cudo Scholla, taki malutki deo z aktywnym tlenem, miała któraś może?
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 16:15   #4068
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cytat:

Znacie jakiś niezawodny sposób na zakwasy Nie chodziłam na fitness 2 tygodnie, bo a to mnie przewiało, a to okres, a to się kiepsko czułam, poszłam w poniedziałek i jak gdyby nigdy nic po godzince power stepa, weszłam na pół godziny do vacu. We wtorek zakwasy były delikatne poszłam znów na vacu. A od wczoraj chodzę jak kaleka, bo lewa łydka nie chce puścić Łykam magnez z potasem, aplikuuje doustnie czekoladę ale poprawa jest niewielka. Ze schodów schodzę jak kulawa Miałam sobie wczoraj walnąć piwko wieczorem na rozgrzanie, ale jakoś mi nie wyszło, może dziś. Ale może są jakieś skuteczniejsze sposoby?
Mi pomaga zawsze kisiel
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 16:21   #4069
isa666
Zakorzenienie

Mag Dzięki, w razie czego się zgłoszę

sleepy ja myślę o czymś otulającym, w sam raz na depresyjno-jesienne dni. Odkąd mam tą podróbkę Słonia zamarzyło mi się coś w cynamonowo-ciasteczkowych aromatach Znacie takie coś?

Ale jestem głodna, tata robi ziemniaki z piekarnika, ale już prawie 1,5 godziny się pieką a nadal twarde A mnie tu skręca już z głodu od tego zapachu
Stary 2009-09-17, 17:08   #4070
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
dzisiaj pierwsze testy podkladu i powiem ze na razie jestem zadowolona nawet bardzo
A ja testuję podkład matujący z Oriflame (mam kilka próbek z wymiany) i kurcze ... podoba mi się A ja przeciez zrezygowałam z używania podkładów Co robić, co robić <wpada w panikę>

Cytat:
A ten błyszczyk to przy jogurtach czy przy bułkach był?
Hahaha Był w drogerii po drugiej stronie ulicy

Cytat:
Mi tydzien temu na fitnessie coś strzeliło w udzie Czułam ból, ale ćwiczyłam dalej. Bolało przez jakies 4 dni, zwłaszcza przy chodzeniu. Przeszło mi po masażu - gdy wcierałam oliwkę Rebuild długo i intensywnie masowałam masażerem to miejsce które bolało i po 2 masażach przeszło.

Byłam w Naturze, kupiłam tylko żel oliwkowy, bo fioletowego tuszu nie było.

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-09-17 o 17:10
Stary 2009-09-17, 18:44   #4071
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Mi pomaga zawsze kisiel
Kisiel Pierwsze słyszę, spróbowałabym, choć nie przepadam, ale z racji tego właśnie, że nie przepadam, to nawet takiego do zalania wrzątkiem nie mam.

Cytat:
A ja testuję podkład matujący z Oriflame (mam kilka próbek z wymiany) i kurcze ... podoba mi się A ja przeciez zrezygowałam z używania podkładów Co robić, co robić <wpada w panikę>
A zupełnie już podkładów nie używasz czy przerzuciłaś się na mineralne (jak ja np. )? Bo myślę, że jeśli faktycznie ten podkład taki fajny, to możesz sobie kupić. Ori drogie nie jest, a na zimę przyda się twarzy dodatkowa otoczka do ochrony przed mrozem

Cytat:
Mi tydzien temu na fitnessie coś strzeliło w udzie Czułam ból, ale ćwiczyłam dalej. Bolało przez jakies 4 dni, zwłaszcza przy chodzeniu. Przeszło mi po masażu - gdy wcierałam oliwkę Rebuild długo i intensywnie masowałam masażerem to miejsce które bolało i po 2 masażach przeszło.
Obawiam się, że rozmasować nie dam rady, bo musiałabym to robić przy w miarę prostej nodze, najlepiej na leżąco, a sama sobie na leżąco do łydki nie dosiegnę, a TŻ będzie dopiero jutro (i mam nadzieję, że w ogóle będzie). Przy zgiętej nodze skutek może być odwrotny do zamierzonego Co prawda trochę już puściło, ale i tak czuję ból przy chodzeniu, zwłaszcza jak włoże buty na obcasach.
A właśnie chciałam pomierzyć nowe czółenka, żeby się w końcu na kolor zdecydować, bo chciałam granat, ale tata nie był pewien i przywiózł mi i granatowe i szare (właściwie to taki grafit raczej) i teraz sama nie wiem Obie pary kcem ale nie mogę. A jutro muszę którąś tacie oddać.
Stary 2009-09-17, 18:48   #4072
Hosenka*
Zakorzenienie

Mag: w ogóle nie używam. Minerały mnie nie kręcą - mam kilka odsypek od Hex i nie podeszły mi zupełnie

Instagram

Stary 2009-09-17, 19:16   #4073
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Mag: w ogóle nie używam. Minerały mnie nie kręcą - mam kilka odsypek od Hex i nie podeszły mi zupełnie
a ja od jakichś 3 miesięcy tylko mineralnego używam albo sypkiego Inglota.
Zrezygnowałam też z podkładu, źle się z nim czuję kiedy już od wielkiego dzwonu go używam

Edytowane przez Vibeska
Czas edycji: 2009-09-17 o 19:18
Vibeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 20:18   #4074
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Ja sobie pluję w brodę, że kiedyś, kiedyś nie wzięłam sobie zegarka z Avonu, takiego bodajże na ciemnobrązowym pasku, w takim z lekka męskim stylu. Zresztą był wtedy damski i męski, męski mi się nawet bardziej podobał Teraz nigdzie nic podobnego nie widzę i ciągle chodzę bez zegarka. A przydałby mi się.
Najlepsze zegarki ma Swatch, piękne i niezniszczalne.

Cytat:
Dla mie kosmetyki z My Secret są rozczarowaniem, nic nie warte
A co testowałaś?

MagJa, na zakwasy pomaga właśnie kisiel i sok wiśniowy - dlatego ja wtedy wcinam kisiel wiśniowy.

Wróciłam, było cudownie , ale jakoś mnie teraz złapał lekki dołek i nie wiem czym się zająć, żeby przeszło..

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Aha, isa, dla mnie takim zapachem o jakim piszesz jest karmelowa wanilia Sephory i coś czuję, że będzie moim nr 1 przez cały okres jesienno-zimowy.
Stary 2009-09-17, 21:05   #4075
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie wciągnęły najpierw minerały Mary Kay, potem EDM, a teraz LaurEss. Mam też Rimmela i jest naprawdę niezły, szkoda tylko, że ciemny i lada moment pójdzie w odstawkę.

Cytat:
a ja od jakichś 3 miesięcy tylko mineralnego używam albo sypkiego Inglota.
Zrezygnowałam też z podkładu, źle się z nim czuję kiedy już od wielkiego dzwonu go używam
Ja też jadę na minerałach, a tubkowy Clinique leży w kuferku i czeka niewiadomo na co Ale może w zimię go zużyję.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Swatche też mi się podobają, tak ogólnie, ale nie wypatrzyłam jeszcze takiego modelu, który by chwycił za serce i mogłabym dla niego ogołocić portfel

Cytat:
MagJa, na zakwasy pomaga właśnie kisiel i sok wiśniowy - dlatego ja wtedy wcinam kisiel wiśniowy.
Kurcze, nie mam ani tego ani tego. No ale grzaniec już w kuflu, więc może po :piwko: puści.
Ale na pewno przy grzańcu łatwiej będzie mi wertować kuferek i pudełka z cieniami w celu wyoutowania tego, czego i tak dawno nie używam. Postanowiłam w końcu wziąć się za to.

Cytat:
Wróciłam, było cudownie , ale jakoś mnie teraz złapał lekki dołek i nie wiem czym się zająć, żeby przeszło..
Zazdroszczę wyjazdu. Ale Ty się tu nie smutaj lepiej powspominaj miłe chwile we dwoje
Stary 2009-09-17, 21:56   #4076
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:

sleepy ja myślę o czymś otulającym, w sam raz na depresyjno-jesienne dni. Odkąd mam tą podróbkę Słonia zamarzyło mi się coś w cynamonowo-ciasteczkowych aromatach Znacie takie coś?
Aż musiałam podejść do półki i niuchnąć Słonia(dawno go nie nosiłam) i miłość wróciła A jak kupowałam flaszkę 50ml prawie rok temu to bałam się że jej nigdy nie zużyję bo zapach jest za mocny. Teraz wiem że wypsikam do ostatniej kropli.

Na ten sezon też chcę coś bardziej intensywnego, żadnych świeżaków. Chyba przedłużę związek z ukochanymi midnight poison i insolence A z drugiej strony chcę coś nowego... W każdym bądź razie mam kupon 50zl zniżki do Marionnaud, do wykorzystania do końca października więc mam ponad miesiąc na dokładne testowanie i podjęcie decyzji.
Stary 2009-09-18, 06:49   #4077
isa666
Zakorzenienie

Witam w piątkowy poranek, ach jak ja kocham piątki Odliczam godziny do 16.00. i zaczynam weekend.

Cytat:

Aha, isa, dla mnie takim zapachem o jakim piszesz jest karmelowa wanilia Sephory i coś czuję, że będzie moim nr 1 przez cały okres jesienno-zimowy.
A (bardzo) drogie te Swatche są?
Mnie wanilia Sephory, którą niuchałam wtedy na naszym zlociku w lipcu taka sobie się wydała. U mnie niestety waniliowe aromaty na skórze są ostre i wiercące w nosie a nie takie fajnie ciasteczkowe. Choć pomyślałam sobie teraz czy nie zrobić znów podejścia do Addicta, może teraz mnie wreszcie zachwyci

PS. Cieszę się, że wyjazd się udał

Cytat:
Aż musiałam podejść do półki i niuchnąć Słonia(dawno go nie nosiłam) i miłość wróciła A jak kupowałam flaszkę 50ml prawie rok temu to bałam się że jej nigdy nie zużyję bo zapach jest za mocny. Teraz wiem że wypsikam do ostatniej kropli.
Ja mam tą podróbkę Słonia z FM, ale nawet pachnie znośnie. Nie mniej jednak wolałabym coś szlachetniejszego, może nawet oryginalnego Słonika jeśli mi się spodoba
W przyszłą sobotę będę jechać na uczelnię, więc zahaczę o SP. Może tam będzie coś fajnego z zapachów na promocji

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-18, 10:53   #4078
iceflower
Przyjaciółka KWC

Mi też się marzą nowe perfumy na okres jesienno-zimowy na pewno muszę zrobic zapas Addicta, bo mało go już mam. Poza tym mam jeszcze Organzę Indecence, która jest na mnie nietrwała, ale uwielbiam jej zapach; Hypnotic Poison, które przestały mi jakoś podchodzić, ale może to kwestia pory roku; Dolce Vita, którą kocham i jeszcze Dune, które pójdą do szuflady niedługo i będą czekać na kolejne lato.

Zdecydowanie jakiś jesienny zapach by się przydał. Tylko sama nie wiem jaki, koniecznie coś klasycznego, słodkiego, kwiatowego, mocnego. Hmm, może Amarige?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 11:05   #4079
noseknosek

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Nosku, najlepsiejszego, duuużo zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech Ci TŻ nago tańczy
dziękuję Madziu

Cytat:

Nosku skąd masz olej kokosowy? Bo ja mam z BU i też kocham jego zapach, mmmmm Dla mnie to czyste wiórki kokosowe.
ze sklepu ze zdrową żywnością pachnie cudownie.. dawno nie wąchałam tak ślicznego kokosa

Cytat:

Cytat:
Nosku wszystkiego czego Sobie tylko zapragniesz
dziękuję ślicznie
Cytat:
dziękuję

spędziliśmy wczoraj bardzo fajny wieczór a dostałam faktycznie coś ekstra jakiś miesiąc temu jęczałam B. w sklepie, że chcę budzik No i dostałam taki stylizowany na stary, który w ramach pobudki śpiewa powalającym głosem piosenkę jak tu -> http://www.youtube.com/watch?v=88DIh9vgyr8 no świetny jest! i mam nadzieję, że mi ułatwi wstawanie w nowym roku akademickim

biegam
Stary 2009-09-18, 11:37   #4080
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie swego czasu bardzo pomogła ta maska w granatowym pudełku, mile ją wspominam i może zimą do niej wrócę
Dzięki, przyjrzę się
Cytat:
Ja już znikam, mam sporo rzeczy do załatwienia więc żegnam się już dziś. Trzymajcie się.
Udanego wyjazdu
Cytat:
i co będzie?
Ej, ładnie to tak znęcać się nad rzyrafkami? Nic nie będzie, muszę zużyć choć 1 sztukę i wtedy sobei pozwolę. Ale to będzie bolałoooo
Cytat:
Znacie jakiś niezawodny sposób na zakwasy Nie chodziłam na fitness 2 tygodnie, bo a to mnie przewiało, a to okres, a to się kiepsko czułam, poszłam w poniedziałek i jak gdyby nigdy nic po godzince power stepa, weszłam na pół godziny do vacu. We wtorek zakwasy były delikatne poszłam znów na vacu. A od wczoraj chodzę jak kaleka, bo lewa łydka nie chce puścić
Ja też wczoraj polazłam na fitness po 3 tygodniahc przerwy, zakwasów nawet nie czuję za bardzo (w sumei to tylko w rękach i klatce piersiowej) ale za to podczas ćwiczeń była chwila, ze miałam mroczki przed oczami, dobrze, że wepchnęłam w siebie zapiekankę1,5 h wcześniej bo mimo lekkiej koki to bez niej mogło być chyba gorzej Bo miałam taki intensywny dzien, że śniadanie o 8 a potem dopiero ta zapiekanka z KAzimierza po 16.
Cytat:
Mi pomaga zawsze kisiel
Kisiel? To może i ziemniaki by jeszcze lepiej zadziałały? B to w nich jest potas
Cytat:
spędziliśmy wczoraj bardzo fajny wieczór a dostałam faktycznie coś ekstra jakiś miesiąc temu jęczałam B. w sklepie, że chcę budzik No i dostałam taki stylizowany na stary, który w ramach pobudki śpiewa powalającym głosem piosenkę jak tu -> http://www.youtube.com/watch?v=88DIh9vgyr8 no świetny jest! i mam nadzieję, że mi ułatwi wstawanie w nowym roku akademickim
świetny prezent, też chyab doszłam do etapu, ż etakei coś bardziej by mnei ucieszyło od kosmetyków- gdybym miała dostać

właśnie porzyszły moej Goshe- Linerek 11 jest boski alakier Deep Purple to chyab wreszcie moaj wymarzona jagódka jets ciemniejsz aniż w butelce, ale nie czarna Cudo i dostałam 2 próbki zapachów Gosha

zużyłam tonik- wreszcie coś ruszyło

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

a co do Perfum- mi się podobają z nowości: Givencgy Ange ou Demno Le Secret, Escada Desire me i Idole d'Armani. Testowałam też 5 nowych zapachów z Linii D&G i jedynie "10" przypadła mi do gustu- ciężka słodko-zmysłowa róża z czymś czego nei kojarzę. Ciekawia mnie jeszcze inne nowości: YSL Parisienne, Kate Moss Vintage, Jil Sander JIL, Guerlain Idylle, Givenchy Play i Play Intense. Ale to tak w ramach marzeń, bo pewnei na następną flaszeczke będzie mnei stać już nei w tym roku
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości