|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 | |||||||||||
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
isa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Policzyłam wczoraj lakiery do paznokci, żenada. Posprzątałam w kosmetykach i na półkach, koniecznie muszę zrobić sobie szlaban, bo strasznie mi się tego wszystkiego nachomikowało ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4053 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja mam ochotę na jakieś nowe perfumy a do SP dalekoooo ![]()
![]() |
#4054 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Nosku, wszystkiego najlepszego! zdrówka, kosmetyków, zadowolenia z TŻ, samych sukcesów i duuużo radości ![]() ![]() ![]() ![]() aaale pogoda ![]() Isa, na jakiś konkretny zapach polujesz? ![]()
#4055 | ||
Zakorzenienie
|
Rzyrafko, dzięki za opinię na temat tuszu.
Madziarro, zazdroszczę zakupów. ![]() Hosenko, Nosku wszystkiego najlepszego z okazji imienin. ![]() Cytat:
![]() ![]() A on nie jest u nas dostępny? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4056 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Hosenko, spóźnione życzenia! Spełnienia kosmetycznych marzeń i tych niekosmetycznych, szczęścia i powodzenia w miłości i wspaniałej satysfakcjonującej i dobrze płatnej pracy ![]() ![]() Noseczku! dla Ciebie też najserdeczniejsze życzenia imieninowe, spełnienia marzeń, dużo miłości i żebyś nie miała wyrzutów sumienia po kosmetycznych grzeszkach! ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj już tu wieczorkiem nie zaglądałam, bo do samego wieczora pisałam konspekty i pisałam i drukowałam i rysowałam pomoce dla dzieci. ![]() No ale przyznam, że dziś lekcja wyszła mi znakomicie i dostalam same pochwały, już byłam bardziej wyluzowana no i było sympatycznie ![]() W nagrodę poszłam do natury i kupiłam pastę i płyn Signal White Now i lakier, no i dostałam Urodę ![]() Cały czas czekam na paczkonosza Avonowego, zazwyczaj byłby już wczoraj, a tak jeszcze go nie ma i rozwala mi cały plan dnia! Jutro na szczęście nie idę do szkoły i na pn nie mam nic do przygotowania.Za to muszę nadrobić zaległości z TŻ, bo nie widzieliśmy się ze 3 dni i jestem spragniona romantyzmu i przytulania...No i nasz mini domek(bud. gosp) już ma od dziś dach i bramę garażową panelową ![]() ![]() ![]() taki mam bałagan w pokoju, że nie pamiętam kiedy tak było! Fuksjaa, Lizz życzę milego i udanego wyjazdu! Będziemy tęsknić ![]()
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-09-17 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba znalazłam winowajcę mojego zapychania ![]() ![]() Do Natury pójdę po południu - teraz mi się nie chce ruszaćz domu ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-09-17 o 10:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4058 | |
Zakorzenienie
|
krem-maska Dermiki, peeling czekoladowy Daxa i chyba tonik+micel fizjologiczny LRP;
co prawda miałam w planach zakup toniku i micela hydrabio Biodermy ale po ostatnich reakcjach alergicznych na twarzy boję się używać kosmetyków jeszcze nie testowanych żeby później nie chodzić tak ![]() zestaw LRP bardzo lubię i chwalę, tylko tonik mi szybko ubywa... zastanawiam się też nad nowym kremem na dzień, kusi hydrabio uv i hydraphase riche ![]() Cytat:
![]() nosku, wszystkiego dobrego ![]() i wielki imieninowy buziak ![]()
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2009-09-17 o 10:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4059 | ||||||||
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziękuję bardzo Ninuś ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() tonik LRP właśnie powoli wykańczam, jest genialny i na pewno do niego wrócę, ale mam jeszcze dwa inne nieotwierane w zapasach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Z okazji wieczornej randki z TŻ godzinę siedziałam w wannie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4060 |
Zakorzenienie
|
Przy okazji zakupów spożywczych skusiłam się na błyszczyk Joko Chocolate nr 204
![]() ![]()
#4061 |
Zakorzenienie
|
Nosku, najlepsiejszego, duuużo zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech Ci TŻ nago tańczy
![]() ![]() ![]()
#4062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też dziś mam zamiar się porolniczyć na wieczór! Jestem taka stęskniona! A na razie idę wysłać paczki z All. A Avonu nadal nie ma! Ale jestem wkur.... ![]()
![]() |
#4063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nosku skąd masz olej kokosowy? Bo ja mam z BU i też kocham jego zapach, mmmmm ![]()
![]() |
#4064 |
Przyjaciółka KWC
|
Hosenko i Nosku wszystkiego najlepszego z okazji imienin
![]() ![]()
![]() |
#4065 |
Rozeznanie
|
Nosku wszystkiego czego Sobie tylko zapragniesz
![]() ![]() dzien dobry ![]() dzisiaj pierwsze testy podkladu i powiem ze na razie jestem zadowolona nawet bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4066 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4067 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ********************** Znacie jakiś niezawodny sposób na zakwasy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i teraz zamiast się zbierać na fitness, siedzę w domu, ale może i na dobre mi to wyjdzie. Wezmę się za porządki w pokoju, może i w kosmetykach przy okazji. A właśnie, kolejny antyperspirant do stóp zużyty ![]() ![]() Chociaż kusi jeszcze nowe cudo Scholla, taki malutki deo z aktywnym tlenem, miała któraś może? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4068 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4069 |
Zakorzenienie
|
Mag
![]() ![]() sleepy ja myślę o czymś otulającym, w sam raz na depresyjno-jesienne dni. Odkąd mam tą podróbkę Słonia zamarzyło mi się coś w cynamonowo-ciasteczkowych aromatach ![]() ![]() Ale jestem głodna, tata robi ziemniaki z piekarnika, ale już prawie 1,5 godziny się pieką a nadal twarde ![]() ![]()
#4070 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Hahaha ![]() ![]() Cytat:
![]() Byłam w Naturze, kupiłam tylko żel oliwkowy, bo fioletowego tuszu nie było.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-09-17 o 17:10 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4071 | ||
Zakorzenienie
|
Kisiel
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A właśnie chciałam pomierzyć nowe czółenka, żeby się w końcu na kolor zdecydować, bo chciałam granat, ale tata nie był pewien i przywiózł mi i granatowe i szare (właściwie to taki grafit raczej) i teraz sama nie wiem ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4072 |
Zakorzenienie
|
Mag: w ogóle nie używam. Minerały mnie nie kręcą - mam kilka odsypek od Hex i nie podeszły mi zupełnie
![]()
#4073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrezygnowałam też z podkładu, źle się z nim czuję kiedy już od wielkiego dzwonu go używam ![]()
I'm woman in love !!!! ![]() Edytowane przez Vibeska Czas edycji: 2009-09-17 o 19:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4074 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() A co testowałaś? ![]() MagJa, na zakwasy pomaga właśnie kisiel i sok wiśniowy - dlatego ja wtedy wcinam kisiel wiśniowy. ![]() Wróciłam, było cudownie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Aha, isa, dla mnie takim zapachem o jakim piszesz jest karmelowa wanilia Sephory i coś czuję, że będzie moim nr 1 przez cały okres jesienno-zimowy. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4075 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Swatche też mi się podobają, tak ogólnie, ale nie wypatrzyłam jeszcze takiego modelu, który by chwycił za serce i mogłabym dla niego ogołocić portfel ![]() Cytat:
Ale na pewno przy grzańcu łatwiej będzie mi wertować kuferek i pudełka z cieniami w celu wyoutowania tego, czego i tak dawno nie używam. Postanowiłam w końcu wziąć się za to. Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na ten sezon też chcę coś bardziej intensywnego, żadnych świeżaków. Chyba przedłużę związek z ukochanymi midnight poison i insolence ![]()
![]() |
#4077 | ||
Zakorzenienie
|
Witam w piątkowy poranek, ach jak ja kocham piątki
![]() Cytat:
![]() Mnie wanilia Sephory, którą niuchałam wtedy na naszym zlociku w lipcu taka sobie się wydała. U mnie niestety waniliowe aromaty na skórze są ostre i wiercące w nosie a nie takie fajnie ciasteczkowe. Choć pomyślałam sobie teraz czy nie zrobić znów podejścia do Addicta, może teraz mnie wreszcie zachwyci ![]() PS. Cieszę się, że wyjazd się udał ![]() Cytat:
![]() W przyszłą sobotę będę jechać na uczelnię, więc zahaczę o SP. Może tam będzie coś fajnego z zapachów na promocji ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4078 |
Przyjaciółka KWC
|
Mi też się marzą nowe perfumy na okres jesienno-zimowy
![]() Zdecydowanie jakiś jesienny zapach by się przydał. ![]() ![]()
![]() |
#4079 | |||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dziękuję ślicznie ![]() dziękuję ![]() spędziliśmy wczoraj bardzo fajny wieczór ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4080 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ej, ładnie to tak znęcać się nad rzyrafkami? ![]() ![]() Cytat:
![]() Kisiel? To może i ziemniaki by jeszcze lepiej zadziałały? B to w nich jest potas ![]() Cytat:
![]() ![]() właśnie porzyszły moej Goshe- Linerek 11 jest boski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zużyłam tonik- wreszcie coś ruszyło ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- a co do Perfum- mi się podobają z nowości: Givencgy Ange ou Demno Le Secret, Escada Desire me i Idole d'Armani. Testowałam też 5 nowych zapachów z Linii D&G i jedynie "10" przypadła mi do gustu- ciężka słodko-zmysłowa róża z czymś czego nei kojarzę. Ciekawia mnie jeszcze inne nowości: YSL Parisienne, Kate Moss Vintage, Jil Sander JIL, Guerlain Idylle, Givenchy Play i Play Intense. Ale to tak w ramach marzeń, bo pewnei na następną flaszeczke będzie mnei stać już nei w tym roku ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.