Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2 - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-18, 17:15   #1111
scoobs
Rozeznanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
linki do przepisowni i do ksiazek Dukana znajdziesz w moim podpisie.

wkleje wszystkie przepisy tam wkleje tylko cos przez ostatnie 2 dni to mam takie urwanie glowy w pracy ze ledwie nadazam z czytaniem Was. To specjalnie tak, bo wiedza ze sie mialam za tlumaczenie wziac i nie daja mi chwili wytchnienia.
Dziekuje bardzo!
scoobs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 18:18   #1112
_kasiulka_
Rozeznanie

Cool Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2

czesc,
ja jakas znowu niezbyt podekscytowana ;/ spadlo mi 2kg i stoi w miejscu a to juz 5 dzien 1 fazy.. ciezko juz mi nie jest z tym jedzeniem dzisiaj na obiad byl dorsz(nie wiedzialam z czym go bo na 1 fazienie nie wiele mozna) wiec sam dorsz..a rodzinka dorsza z frytkami i surowka ,ale jakos nie bylo mi tak ciezko ze oni jedli tyle,a ja tylko to moze dam rade. tylko te kg mnie denerwuja,jak tu kobity po 5 gubią a ja tylko 2kg.Mam zamiar 7 dni trzymac 1 faze.
_kasiulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 18:33   #1113
eliza40
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _kasiulka_ Pokaż wiadomość
czesc,
ja jakas znowu niezbyt podekscytowana ;/ spadlo mi 2kg i stoi w miejscu a to juz 5 dzien 1 fazy.. ciezko juz mi nie jest z tym jedzeniem dzisiaj na obiad byl dorsz(nie wiedzialam z czym go bo na 1 fazienie nie wiele mozna) wiec sam dorsz..a rodzinka dorsza z frytkami i surowka ,ale jakos nie bylo mi tak ciezko ze oni jedli tyle,a ja tylko to moze dam rade. tylko te kg mnie denerwuja,jak tu kobity po 5 gubią a ja tylko 2kg.Mam zamiar 7 dni trzymac 1 faze.

Nic się nie martw 2kg to nie tak mało.Ja miałam 1 fazę 8 dni i schudłam 2,7 kg.Może nie miałaś dużo wody.
Stary 2009-09-18, 18:39   #1114
_kasiulka_
Rozeznanie

Wink Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2

nie wiem moze ,za to pije jej duzo, nie mam za bardzo pomyslu na kolacje co polecacie?
Stary 2009-09-18, 19:16   #1115
cocci
Zakorzenienie

kasiulka - u mnie wcale nie lepiej: -2,5 + 0,5 -0,3.... a dzisiaj 8my dzięń. Tylko ja uderzeniówki robiłam 5 dni i dzisiaj ostatni dzień PW.

na kolację serek ze słodzikiem i aromatem. Zajadam sietym

jakaś jestem ogólnnei zmęczona.

wczoraj ktoś pytał o stawy - mnei bolały juzwczoraj, ale myślałam, ze od ogólnego wysiłku, ale dzisiaj mnie bolały po wstaniu z łóżka, po rozruszaniu się., a po wszystkich biegach codziennych moich zdycham teraz... co jest

ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ

cocci jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 19:41   #1116
pupuru
Raczkowanie

Możemy chyba keczup, co? W czasie P+W. Ma w 100g mniej niż 0,5g tłuszczu.

Mam problem z wartościami. Jak kupuje mleko 0,5% to znaczy, że w pudełku jest 0,5% tłuszczu, czy to jest ten '% wskazanego dziennego spożycia'? I do ilu % są dozwolone produkty? I to % zawartości, czy zalecanego spożycia?
pupuru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 20:09   #1117
eliza40
Zakorzenienie

Ja kupuję wiejski z Piątnicy 3% chudy twaróg 0,2% jogurty 1,5 lub 2% mleko 0,5% zawsze jest podane ile co ma tłuszczu na 100 gram produktu a nie na całe opakowanie.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-18, 20:27   #1118
_kasiulka_
Rozeznanie

a ja sobie zawinelam w szynke drobiowa wedzona z biedrunki :P serek wiejski chudy i to moja kolacja takie 2-3 plasterki i herbatka do tego
Stary 2009-09-18, 20:28   #1119
margaretkaat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pupuru Pokaż wiadomość
Możemy chyba keczup, co? W czasie P+W. Ma w 100g mniej niż 0,5g tłuszczu.

Mam problem z wartościami. Jak kupuje mleko 0,5% to znaczy, że w pudełku jest 0,5% tłuszczu, czy to jest ten '% wskazanego dziennego spożycia'? I do ilu % są dozwolone produkty? I to % zawartości, czy zalecanego spożycia?
wydaje mi sie, ze nie, bo maja cukier.

sklad keczupu
15.07.09
\/
34 33 32 3130 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20.... 1 0
------------------------/\ 26.10.09 (ruszylo!!)

Edytowane przez margaretkaat
Czas edycji: 2009-09-18 o 20:29 Powód: dodanie linka
margaretkaat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 20:30   #1120
margaa
Rozeznanie

Popieram żeby przepisy wklejać o wątku z przepisami. Jutro ważenie zobaczymy ile mnie ubyło. Jutro bedą wielkie zakupy bo w lodówce pustki mam wielką ochote wypróbować przepis na którą z tych słodkich pyszności dukata mniam

Edytowane przez margaa
Czas edycji: 2009-09-18 o 20:33
margaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 20:44   #1121
Ulinka_24
Raczkowanie

witam a ja dzis znowu odnotowałam spadek agi ale tylko 0,2 ale w sumie zawsze to cos czyli narazie w sumie to 1,7 kg niezbyt duzo a mzoe to dlatego ze sie zbiegła uderzeniowka z @ a moze juz nie wiem :P a dzis zgrzeszyłam bo zjadłam zapiekanke no ale niebyło mnie prawie cały dzien w domu bo i zakupy i załatwianie spraw i nie bylo co jak zjesc wiec koniec koncow pochłonełam ta zapiekane alepomimo to jestem z siebie dumna bo nie jadłam ani lodow ani m&m'sow moich ulubionych ani frytek ktorymi rodzinka sie zajadala

przyszłam do domku wtranzoliłam serek homo i jajeczniczke na szyneczce i zaraz ide spac rano prawda wyjdzie na jaw :P i tak mysle ze jutro sobie jeszcze zrobie takie oczysczenie po tej zapiekanie a w niedziele juz zaczynam druga faze i p+W nareszcie bo juz mi teskno do tych zielonych ogoreczkow :P hmmm chrup chrup chrup jak myslicie 6 dni uderzeniowki styrczy czy jeszcze mam ciagnac??

_________________________ ______

"Każdego dnia budzę się piękniejsza ale dziś to już przesadziłam "
Ulinka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-18, 20:46   #1122
tracy
Przyczajenie

witajcie,
własnie nadrobiłam czytanie i już wszystko wiem, co się u Was dzieje
witam nowe Dukanki

moja waga od zeszłego tygodnia stoi w miejscu, już się zaczynam martwić, że organizm przyzwyczaił się do mojego dietowania i się buntuje.
Ale ja mu się nie dam

W ramach dbałości o kondycję zapisałam się na tance latynoamerykańskie.
Mam juz za sobą podstawy czaczy, a na ostatnich zajęciach odkrywałam tajniki samby. Jakbyście miały troch czasu i chęci polecam , bardzo odstresowywujące zajęcia
tracy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 20:53   #1123
eliza40
Zakorzenienie

Zazdroszczę Ci tych tańców.Nie dosyć,że można się nauczyć kroków to super modeluje się sylwetka.Niestety nie mam możliwości na takie tańce
Stary 2009-09-18, 21:26   #1124
kingusiak5
Przyczajenie

Drogie Panie. Możecie mi polecic jakieś dobre cwiczenia, które pomogą mi schudnąc? Chodzi mi o takie wypróbowane przez was, do wykonywania w domu

A teraz uwaga, wytrwałam cały dzień bez podjadania słodkiego
kingusiak5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 21:32   #1125
_kasiulka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kingusiak5 Pokaż wiadomość
Drogie Panie. Możecie mi polecic jakieś dobre cwiczenia, które pomogą mi schudnąc? Chodzi mi o takie wypróbowane przez was, do wykonywania w domu

A teraz uwaga, wytrwałam cały dzień bez podjadania słodkiego

gratulacje
brzuszki daja jakis efekt napewno
Stary 2009-09-18, 21:40   #1126
kingusiak5
Przyczajenie

Cytat:
gratulacje
brzuszki daja jakis efekt napewno

Dziękuję;* Normalne brzuszki? Bo słyszałam że są też jakieś inne.
kingusiak5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 21:44   #1127
pupuru
Raczkowanie

Wszystkie ćwiczenia typu brzuszki, podnoszenie ciężarów, przysiady etc. nie działają na spalanie tłuszczu, tylko wyrabiają mięśnie i modelują sylwetkę. Na spalanie tłuszczu są biegi, rowerek, aerobik i wszystkie ćwiczenia kondycyjne, wytrzymałościowe, a nie ćwiczenia siłowe. Tak mi mówili mgr i dr AWF z mojej uczelni :P I polecają nordic walking. A mi powiedzieli, ze moge na skakance poskakać _-_
pupuru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 22:43   #1128
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pupuru Pokaż wiadomość
Wszystkie ćwiczenia typu brzuszki, podnoszenie ciężarów, przysiady etc. nie działają na spalanie tłuszczu, tylko wyrabiają mięśnie i modelują sylwetkę. Na spalanie tłuszczu są biegi, rowerek, aerobik i wszystkie ćwiczenia kondycyjne, wytrzymałościowe, a nie ćwiczenia siłowe. Tak mi mówili mgr i dr AWF z mojej uczelni :P I polecają nordic walking. A mi powiedzieli, ze moge na skakance poskakać _-_
Oj, tu nie mogę się zgodzić, że te wymienione na początku ćwiczenia nie spalają tłuszczu . Otóż na siłowni, na którą kieeeeedyś chodziłam (i ćwiczyłam, żebynie było) pan mgr dr AWF również, mówił, że żeby spalić tłuszcz należy robić wszelkie ćwiczenia (te na siłowni) ale z takim ciężarem który w miarę łatwo da się podnieść i powiedzmy 10-15 powtórzeń. Takich serii robi się kilka. Natomiast jeśli chce się wyrobić mięśnie (jak to panowie lubią) to trzeba podnosić ciężary prawie że niemożliwe do uniesienia i tylko kilka takich podnoszeń.
Po kilku miesiącach systematycznego ćwiczenia pięknie spadł mi tłuszczyk i ciałko ślicznie wymodelowało się. Oczywiście pan mgr dr AWF pokazał jakie ćwiczenia w moim przypadku należy wykonywać i na jakich sprzętach, żeby uzyskać pożądany efekt.

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
Napisane przez scoobs Pokaż wiadomość
Witam was, podczytuje Wasze forum od nie dawna, i troche dzieki Wam a troche dzieki mojej babci zdecydowalam sie isc na ta diete. Dzisiaj jestem na drugim dniu uderzeniowej i musze przyznac, ze ciezko mi troche, bo jakos nie potrafie sie najesc bez wypelniaczy.... Nie mam ochoty na zadne przepisy z tej ksiazki, i tak sobie jem co znajde. Ale dzisiaj chyba zrobie wypad do sklepu i mam nadzieje, ze cos fajnego znajde. Powiedzcie moze, gdzie jest ta przepisownia, bo nie bardzo sie orientuje, albo jak moglybyscie mi wyslac ta ksiazke z przepisami na maila, to bylabym bardzo wdzieczna. A do zrzucenia, myslalam, ze mam z 5 kilo, ale jak wczoraj rano weszlam na wage do doznalam szoku, i okazalo sie ze 8 do 10 kilo by sie przydalo zrzucic. Waze 64.7 przy wzroscie 165cm, to znaczy dzisiaj rano juz bylo 63.7 kilo - i chcialabym wazyc max 57kg.
Ciesz sie, ze jest takie forum i mam nadzieje, ze moge sie do Was dolaczyc, pozdrawiam!
Witaj scoobs Życzę powodzenia na Dukanie

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:
czesc,
Kobieto 2 kg mniej Toż to luksus Mi przez tydzień uderzeniówki zleciało, UWAGA ... 0,3 kg Dlatego nie łam się Ja też liczyłam niewiadomo na co a tu proszę AŻ 0,3 kg
Na szczęście cały czas po malutku spada i już mam ponad 3 kg mniej

Dukan

BogaczKa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 22:51   #1129
_kasiulka_
Rozeznanie

to poprawilas mi troche humor chociaz teraz cos stoi w miejscu ,najlepsze jest to ze nie bardzo mam co zjesc na sniadanie jutro musze isc na zakupy no ale zrobie sobie jajowe z szynka jakos dam rade

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-18, 23:04   #1130
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
to poprawilas mi troche humor chociaz teraz cos stoi w miejscu ,najlepsze jest to ze nie bardzo mam co zjesc na sniadanie jutro musze isc na zakupy no ale zrobie sobie jajowe z szynka jakos dam rade
Jak dla mnie to trochę wolno te moje kilogramy spadają . Jak tak dalej pójdzie to nie wyrobię się w Dukanowym planie bo wg testu do końca listopada miałabym ważyć 64 kg Mam jednak nadzieję, że się uda. W końcu po to tą dietę stosuję

Dukan

Stary 2009-09-19, 07:58   #1131
agus30
Raczkowanie

Ja jadę systemem 7/7,od niedzieli do niedzieli.Jutro ostatni dzień P a nie schudłam na tym tygodniu nic a nic a jak od poniedziałku zacznę P+W to już na pewno dalej nic nie zejdzie .Wkurzyłam się tym, trochę chyba za wcześnie triumfowałam szybkim spadkiem wagi.We wtorek spodziewam się @ i tak się zastanawiam czy to możliwe aby organizm zatrzymywał od ponad tygodnia wodę .Oj nie wiem,nie wiem ,czy tez zdążę wykonać plan.A zostało mi jeszcze 12 kg do 12 go grudnia.A najgorsze jest to ,że nie popełniam żadnych grzeszków a waga się uparła i stoi jak zaklęta.Eh.....
1 grudzień Start III faza
agus30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-19, 08:27   #1132
scoobs
Rozeznanie

Dzien dobry wszystkim! Ale mi sie snilo, ze kupowalam ciasteczka, a jaki byl wybor..... A wczoraj na kolacje zjadlam steka, a moj maz mial go z frytkami, ludzie, jak one pachnialy, mniam. Oj potrzebuje wytrwalosci z tymi wszystkimi pokusami.
Rano sie zwazylam, i chociaz mniej waze, to waga mowi, ze jestem gruba - to pewnie dlatego, ze stracilam duzo wody, i zostalo mi tyle samo tluszczu, ktory teraz stanowi wieksza czesc w stosunku do moej wagi. Mam nadzieje, ze ten tluszcz nie dlugo zacznie sie spalac, jak przejde na warzywka to zaczne robic brzuszki, i moze jakies skakanie. Zycze milego dnia
scoobs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-19, 08:37   #1133
betii5
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BogaczKa22 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to trochę wolno te moje kilogramy spadają . Jak tak dalej pójdzie to nie wyrobię się w Dukanowym planie bo wg testu do końca listopada miałabym ważyć 64 kg Mam jednak nadzieję, że się uda. W końcu po to tą dietę stosuję
Ja też ostatnio się zastałam,moja waga stoi już od półtora tygodnia,ale widać tak musi być.Mój termin to 29 listopad,mam wtedy osiągnąć 64 kilogramy ale wydaje mi się to raczej niemożliwe,no chyba że w końcu ruszymy z kopyta i same siebie zaskoczymy.Choć idzie powoli to i tak jestem pełna nadziei.Uda się na pewno.U mnie dziś piekna pogoda aż się chce żyć,słoneczko świeci od samego rana.Miłego dnia.

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Napisane przez agus30 Pokaż wiadomość
Ja jadę systemem 7/7,od niedzieli do niedzieli.Jutro ostatni dzień P a nie schudłam na tym tygodniu nic a nic a jak od poniedziałku zacznę P+W to już na pewno dalej nic nie zejdzie .Wkurzyłam się tym, trochę chyba za wcześnie triumfowałam szybkim spadkiem wagi.We wtorek spodziewam się @ i tak się zastanawiam czy to możliwe aby organizm zatrzymywał od ponad tygodnia wodę .Oj nie wiem,nie wiem ,czy tez zdążę wykonać plan.A zostało mi jeszcze 12 kg do 12 go grudnia.A najgorsze jest to ,że nie popełniam żadnych grzeszków a waga się uparła i stoi jak zaklęta.Eh.....
Dziewczyny głowy do góry osiągniemy swój cel,niema co się zamartwiać że waga stoi,będzie dobrze trzeba czasu.Ja też tak mam i nie tyko ja,jest nas wiele i jesteśmy razem.Pamiętajcie maleńkimi kroczkami do celu.Ja tak codziennie się pocieszam
betii5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-19, 09:37   #1134
cocci
Zakorzenienie

Witam!

ja mam w domu szpital. Wszystkich rozłożyło, tylko R zdrowy, poszedł rano do pracy. Mnie boli gardło, głowa i oblewają mnie zimne poty... dzieci gorączka i to samo co ja...

zaczynam dzisiaj samo P, ale juz wiem, ze nic mi to nie da. Piję gorącą herbatkę z sokiem z kwiatów bzu- najlepsza rzecz na przeziębienie, tudzież grypę, tylko tam jest góóóóóóóóóóóóóóóóra cukru i cytryny . no ale wypije ta herbate, a wieczorem ew. zgrzeszę jeszcze mlekiem z miodem i czosnkiem i moze przejdzie.

u mnie znowu NIC, a na uprtego, to nawet 0,1kg na plus

ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ

cocci jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-19, 10:04   #1135
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agus30 Pokaż wiadomość
Wiesz, to nie zawsze tak jest, że na P to się ZAWSZE spada na wadze . U mnie też to mizernie wychodzi. To bardzo dziwne jak przebiego dieta u różnych osób, bo np u mnie wygląda to w tej chwili tak, że 5 i ostatni dzień jestem na P+W i od 3 dni waga pokazuje regularnie spadek o 0,2 kg, więc jak widzisz na P+W też można schuść Głowa do góry, rób daleje swoje a będziesz się jeszcze nie raz cieszyć gubionymi kilosami

Ja do końca listopada powinnam ważyć 64kg ale moim marzeniem jest ważyć 62 (albo nawet 60). Zobaczę czy po osiągnięciu tych 64 waga będzie mi szła nadal w dół. Jeśli tak, to spróbuję wytrzymać con. do połowy grudnia

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
Napisane przez scoobs Pokaż wiadomość
Dzien dobry wszystkim! Ale mi sie snilo, ze kupowalam ciasteczka, a jaki byl wybor.....

Głodnemu chleb na myśli...

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

U mnie dziś znów malutki spadek (malutki bo malutki ale zawsze coś ) o kolejne 0,2 kg Pierwszy cel coraz bliżej .

Tak jak przed chwilą pisałam jestem dziś ostatni dzień na P+W ale spadki są, więc dziewczyny, wynika stąd, że każdy organizm zachowuje się inaczej i chudnie wtedy kiedy chce a niewtedy kiedy my chcemy . Nie zawsze i tylko zawsze na P ale na P+W również

Dukan

Stary 2009-09-19, 10:33   #1136
landi0909
Zakorzenienie

hej dziewczyny

dawno mnie tu nie bylo, no ale tak to jest jak ciągle robi się badania itp

ja jak narazie dużo nie przytyłam mialam ostatnio USG i dzidziuś rozwija sie prawidłowo

a tak pozatym, to witam nowe Dukanki
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-19, 11:04   #1137
agus8609
Raczkowanie

GG do agus8609

Hej dziewczyny
Moja waga stanęła jak na razie na 61kg dziś mam 5 dzień uderzeniówki. Jak na razie widzę poprawę tylko na skórce pomarańczowej która mam na udach, trochę się zmniejszyła. Już mi serki i jorurty wychodzą uszami trochę, ale jutro już P+W i zrobię sobie pyszną zupkę-krem brokułową
15.09.2009-9:15- 63kg
Faza I zakończona
20.09.2009- 61kg
Faza II
23.09.2009-60kg
06.10.2009-59kg

15.10.2009- 58kg miesiąc diety

agus8609 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-19, 11:27   #1138
Ulinka_24
Raczkowanie

ja tez od jutra mam PW juz sobie kupiłam kapustke pekinska i ogoreczki i pomidorki i zrovie sobie sałatke i bede sie opychac jutro mam do tego zamiarzrobic udko z kuraka : to ze mam skore sciagnac przed to wiem ale cos jeszcze z nia zrobic?? wzuce ja na takiego niby grila w sensie na brytfance połoze kratke i tłuszczyk bedzie skapywał do tej brytfanki mmm a dzisiaj watrobke z kurczka mam tylko nie bardzo wiem jak ja zrobic tu ktos pisał jakis przepis musze poszukac

aaa a po wczorajszej mojej zapiekance na szczecie sladu nie ma nawet znowu byłspadek o 0,2

_________________________ ______

"Każdego dnia budzę się piękniejsza ale dziś to już przesadziłam "
Ulinka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-19, 11:46   #1139
_kasiulka_
Rozeznanie

czesc
w koncu dopadlam sie do kompa,u mnie tez chorzy widzisz niedaleko polic mieszkam :P dlatego :P maz chory lezy,nie poszedl do pracy,dziecko zabrala tesciowa zebym porobila wszystko takze nie jest zle.ide zaraz na zakupy bo w lodowce pustki;/ a co u was? piekna pogoda dzisiaj
Stary 2009-09-19, 11:48   #1140
eliza40
Zakorzenienie

Witam.

A ja sobie piekę właśnie pyszny serniczek Dukana
Na wieczór wpadnie koleżanka,dla niej mam super babeczkę,a dla mnie będzie serniczek.Dziewczyny nie ma co narzekać na dietkę,czyż nie jest super

Ja też mam jutro p/w i zakupiłam sobie dziś kalafiorek
Jutro ważenie po p/w i p ale dziś już nie wytrzymałam i wlazłam na wagę i jest 1,3 kg mniej

Miłego dnia i zdrowiejcie wszystkie chore i ich rodzinki

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości