|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Cytat:
Ja jak się stresuję, to też nie mam apetytyu i częściej biegam do wc ale brzuch mi się tak nie spłaszcza. No i żebym przez stres schudła, to musi to być naprawdę mocny stres. Np. przed maturą tak schudłam, że mi spodnie prawie zjeżdżały, ale niestety bardzo szybko miałam potem jojo. A przed ślubem będę się pewnie jakoś tam stresować, ale też i bardzo cieszyć, więc nie wiem czy w tym przypadku to drastyczne chudnięcie zadziała
|
|
|
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie fajny. Nie znoszę piejąco- piszczących wokalistek, a ta ma ładny głos
Moja uczelnia jest genialna. Plany zajęć miały być wczoraj, a dziś pojawiła się informacja: Z przyczyn od nas niezależnych plan zajęć dla psychologii i kognitywistyki na semestr zimowy 2009/2010 będzie dostępny od 29.09.09r. w dziale dydaktyka Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2009-09-22 o 11:51 |
|
|
|
#3363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że mnie stres nie łapie nigdy przed impreza, bo wtedy by sie plaski brzuszek przydal
|
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co to tycia/chudnięcia to kiedyś czytałam, że te wszystkie babki w salonach sukien ślubnych, jak im PM mówi że do ślubu zrzuci x kg to one i tak w to nie wierzą i zamawiają rozmiar większe a i tak zawsze pasują...
|
|
|
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecujesz?
a 20 kg da radę?
|
#3366 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Własnie się dowiedzialam, że mój indeks z wszystkimi wpisami juz jest w dziekanacie, więc luzik
|
|
#3368 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No, cena nie najmniejsza, ale ja uważam że w zespół warto inwestować To podstawa udanego wesela![]() A ja wam się pochwalę że właśnie przed chwilą nas zapisałam na weekendowe nauki przedmałżeńskie Strasznie drogo sobie liczą za taką przyjemność - 150 zeta od pary za dwa dni - ale dorwałam dobry termin (24-25 października), więc jestem zadowolona Jak szukałam wcześniej po warszawskich stronach to masakra, wszędzie sobie życzą żeby albo płacić jeszcze więcej, albo żeby koniecznie u nich nocować, albo terminy są na jakiś początek grudnia, kiedy nie mam czasu...![]() A tu akurat jedna para się wykreśliła i ja na ich miejsce nas wkręciłam ![]() A co do innych ślubnych spraw to mam mega lenia.. Ze wszystkimi mam tylko wstępne umowy podpisane i tyle, cały czas sobie obiecujemy, że się zabierzemy za umowy już zaraz i nam jakoś nie wychodzi Najbardziej się martwię o nasz zespół, żeby z nim dobrze wszystko było, bo tu jest największa możliwość kichy.. Bo zespół sam w sobie jest super - trójka młodych ludzi, dwie dziewczyny i chłopak, głosy przepiękne U kuzynki na weselu ich wylisiłam No ale jako że nie robią tego co weekend, no i że to młodzi ludzie to boję się, że im się jakoś nagle odmieni, albo że będą mieć jakąś premierę w teatrze czy coś takiego i będzie lipa.. A ja ich koniecznie muszę mieć, bo śpiewają bosko |
|
|
|
|
#3369 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tam wolę iśc 2/3 razy po 2 godz i po naukach, niż siedzieć po 6-8 godzin cały weekend
szkoda mi wolnego, a nauki i tak są u nas wieczorami, tzn od 19, więc po pracy I to jeszcze jakbym miała płacić tyle kasiorki! Podziwiam Was normalnie!
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-09-22 o 12:11 |
|
|
|
#3370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czym sie rózni umowa swtepna?Macie jakis deadline na podpisanie normalnej umowy?JAki jest sens taką wstepna podpisywać? Nie można bylo od razu normalnej i zglowy?Jak to działa?
|
|
#3371 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko tak ogólnie mi się przypomniało, że coś takiego czytałam![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w przypadku osób niepracujących (np moi znajomi) to mnie to trochę dziwi, że chce się im jechać do sąsiedniego miasta (bo u nas w mieście nauk weekendowych nie ma), zapisywac sie na listę, bo tam takie nauki są chyba 2 razy w roku i jeszcze płacić 150 zl za taką przyjemność hmm dlaczego niby ściema?
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-09-22 o 12:21 |
|
|
|
|
#3374 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
źle się wyraziłam![]() Wszędzie (fotograf, sala, zespół) mamy zapłaconą zaliczkę, kwitek, że zaliczkę zapłaciliśmy, zarezerwowany termin i tyle.. No i ze wszystkimi gadaliśmy że jakoś tak na jesieni, po wakacjach podpiszemy umowę.. Tzn z babką od sali jest inna gadka, ona w ogóle nic nie chce z nami podpisywać, mówi że możemy jej zaufać, nigdy niczego z nikim nie podpisywała i zawsze było dobrze Ale ja jakoś wolę mieć papierek w ręku jakby co, także planujemy ją napaść z umową Tylko jakoś się zebrać nie możemy![]() A co do nauk, to nam bardzo zależało na tym żeby były weekendowe, żeby mieć to z głowy. W kościołach w okolicy chodzi się przez 10 tygodni, i to zazwyczaj jakieś kosmiczne godziny - np czwartki 20:00, a jak ja będę wracać zimą z pracy w okolicach 19:00 - 19:30 to dziękuję bardzo, ostatnie gdzie będę miała ochotę podreptać to do kościółka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
Ja też bym wolała zaoszczędzić kasę, ale jest tak jak jest to wolę wydać 150 zeta i mniej się męczyć
|
||
|
|
|
#3375 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
no raczej tak
![]() Cytat:
To rozumiem My od rauz podpisywalismy umowe z wszystkimi i wplacalismy zaliczkę.
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
co za dzień
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
No że te babki z salonów są takie wredne i specjalnie zamawiają w tajemnicy większe suknie bo i tak nie wierzą że pm schudnie
|
|
|
|
#3379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja myslę, że nie schudnę nic do ślubu, będę taka jaka jestem, jeśc lubie aktywna fizycznie jestem, także ważne zdrówko a w sukni sie sobie podobałam taka jaka jestem Jak mi się schudnie przypadkeim to ok, ale szczerze chyba chce zostac taka jaka jestem, bo sie boje, że jak schudne to mogę nie wygladac tak fajnie jak w dniu kupna
|
|
#3380 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Le[iej zmniejszyć, niż psozerzać
|
|
#3382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Olaboga trzeba iśc do warzywniaka!Prędko Kasia nie stwarzaj sobie problemów A rękę bardzo poparzylas czy tylko sie oparzyłaś? Ja mam taki żel na oparzenia, bo u nas co chwilke ktoś się parzy. Mi tez się cześto różne rzeczy rozgotują, ale i tak je zjadam bez marudzenia![]() Jeju juz w przyszły czwartek szkoła...tak mi dobrze jest jak się opieprzam
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
ale produkujecie od rana ![]() wczoraj Asiulek wklajala fioletowy bukiet i tak stwierdzilam, ze w swoich zbiorach mam taki ktory mi sie podoba a przy bialej sukni wcale nie wygladalby pogrzebowo o taki: http://img28.imageshack.us/img28/87/...uetmainpho.jpgTZ chce mnie zabrac na to http://www.youtube.com/watch?v=nKO6d...eature=channel ![]() w sumie muzycznie to bardziej jego klimaty, ale pod wzgledem calego show to mogloby byc interesujaco tylko musialabym skompletowac bialy stroj Kubusewa a Twoj TZ sie nie wybiera? bo to chyba tez jego klimaty? i ktoras jeszcze jezdzila tu na takie imprezki chyba Angluka?
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-22 o 12:59 |
|
|
|
#3384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ona nie mieszka u nas w mieście tlyko na wichurce i z jakij paki moi rodzice mają mu auto tankowac, po co żeby on miesięcznie wyjeżdzał bez sensu 500zł wożąc doopę swoim koelgom i 1000 ex dziewczyn
|
|
#3385 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na "zaświadczeniu bezpośredniego przygotowania do sakramentu małżeństwa" pod podpisami prowadzących kurs są jeszcze 3 miejsca na podpisy: 1) budowanie więzi małżeńskich 2) zasady NPR 3) sprawdzanie wiadomości!!!!! Cytat:
Pierwszego dnia po zajęciach pochodziliśmy sobie trochę po Żywcu, a drugiego chcieliśmy zwiedzić browar żywiecki, bo podobno super muzeum, ale niestety tam trzeba wcześniej rezerwować terminy. TŻ o tym wiedział, ale zapomniał zrobić rezerwację i ostatecznie nie zwiedziliśmy browaru.Ale my się widzimy głównie w weekendy, więc pewnie dlatego taki wspólny wyjazd bardziej nam się spodobał. Trochę czasu sam na sam, bo w domu to nie to samo. |
||
|
|
|
#3386 |
|
Wtajemniczenie
|
Przyszłam z wycieczki
Siedzę czytam i nie wiem co napisac... To chyba te zapachy tak na mój mózg podziałały ![]() ![]()
|
|
|
|
#3387 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiem, że jest 1 spotkanie w pierwszy wtorek miesiąca. Siostra nie musiała mieć poradni więc nie wiem(siostra to jest podstawowe źródło informacji )
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawdzian teoretyczny czy praktyczny?
|
|
|
|
#3389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzieniegdzie placi sie za poradnie w a w innych archidiecezjach nie ![]() podobnie moze byc z iloscia spotkan w poradni ![]() masakrycznie trudno znalezc nocleg we Wroclawiu ![]() pewnie podobnie trudno znalezc mieszkanie, wiec Kasia - wlasnie wiem co czujesz
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-22 o 13:50 |
|
|
|
|
#3390 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
Dawno mnie tu nie było ale miałam troszke zamieszania z egzaminem, obroną a potem kilka dni "prawdziwych" wakacji u mojego Tż ![]() Nie mam za bardzo czasu Was nadrobić ale może znajdzie się laskawa duszyczka i opowie mi co tu się działo przez ostatnie 2 tygnodnie?? A Wy jak zwykle skrobiecie jak szalone
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.

ale brzuch mi się tak nie spłaszcza. No i żebym przez stres schudła, to musi to być naprawdę mocny stres. Np. przed maturą tak schudłam, że mi spodnie prawie zjeżdżały, ale niestety bardzo szybko miałam potem jojo. A przed ślubem będę się pewnie jakoś tam stresować, ale też i bardzo cieszyć, więc nie wiem czy w tym przypadku to drastyczne chudnięcie zadziała

szkoda mi wolnego, a nauki i tak są u nas wieczorami, tzn od 19, więc po pracy
Nie można bylo od razu normalnej i zglowy?Jak to działa?

Olaboga trzeba iśc do warzywniaka!Prędko
ona nie mieszka u nas w mieście tlyko na wichurce i z jakij paki moi rodzice mają mu auto tankowac, po co żeby on miesięcznie wyjeżdzał bez sensu 500zł wożąc doopę swoim koelgom i 1000 ex dziewczyn