|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Cytat:
"Czesne Wszystkie programy podyplomowe prowadzone są na zasadzie odpłatności. Podana przy każdym studium wysokość czesnego jest opłatą za cały okres jego trwania. Część studiów umożliwia słuchaczom dokonanie opłaty czesnego w dwóch ratach (możliwość taką mają najczęściej osoby fizyczne). W większości przypadków czesne obejmuje koszt zakupu książek, skryptów oraz innych materiałów dydaktycznych." Fajnie, że się dowiedziałam o tym w trakcie studiów na uw
|
|
|
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co... chyba mam magisterkowa wene tworcza
super mi idzie ten pierwszy rozdzialik to tak zawsze, a potem z kazdym nastepnym pod gorke czy jak?![]() zastanawiam sie tylko jak ja sie zmieszcze w tych 20 stronach... moze sie promotor nie obrazi jak bedzie troche wiecej w sumie sam mi powiedzial o czym pisac... a ze tego jest masa to co ja poradze ![]() idziemy w piatek do kina na 'Przerwane objecia' mam nadzieje, ze bedzie fajne
|
|
|
|
#3573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie oglądam rozmowy w toku. Dziś są o zespole Touretta. Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2009-09-23 o 16:07 |
|
|
|
|
#3574 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te co wkleilam własnie nie sa szczegolnie przytulne, ale do mnie przemówiły Tez chcialabym przytulny salon, ale chyba by za drogo wyszedł, a takie meble sa proste do aranzacji i jest mniejsze ryzyko, że zrobie kupe z mieszkania![]() Cytat:
W sumie jakby chociaz tyle robili u mnie A jakby były ksiązki to juz w ogóle super Tylko Ty mówisz o sgh a to państowa uczelnia a ja ten podyplom robie na prywatnej to ja nie wiem jak jest z tymi prywatnymi, pożyjemy zobaczymy. Na dziennych na państwowej uczelni nie uśiwadczylam żadnych materiałów, ale i tak dobrze, ze za friko nauka to juz na ksiązki sie szarpnąc mogłam ![]() Cytat:
Tylko mi juz z przygotowan do ślubu zostały zakup ubranka dla tż, obrączek i podróży poslubnej, wiec same przyjemności A no i poradnia, ale to sie odhaczy A sen z powiek spędza mi magisterka póki co
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak poszłam na uw na podyplomowe i się zapytałam czy można dostać prezentację na maila to wielkie zdziwko było: no oczywiście!! a jak inaczej??
|
|
|
|
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wysylanie prezentacji to chyba standard Zobaczymy jak to bedzie, oby było jak najmniej do latania no i jak najmniej walilo po kieszeni
|
|
#3577 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez mam magisterke w tym roku
bronić chciałabym się w połowie czerwca o ile się uda, bo na polibudzie to obrony na moim wydziale zaczynają się od lipca dopeiro, a w lipcu chcicelibysmy sobie gdzieś wyjechac. pewnie wybierzemy tradycyjnie zakopane, a do chorwacji wybierzemy się w pierwszą rocznicę slubu
|
|
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
dużo obron na naszym wątku będzie widzę
|
#3579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo potem to ja juz chce slubem zyc, a nie jakas tam uczelnia
|
|
|
|
|
#3580 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na peeno uda Ci się obronic przed slubem ![]() a co do prezentacji u mnie na polibudzie nikt nie chce wysyłać prezentacji, ani żadnych takich podobnych, może dlatego że studiuję za darmo
|
|
|
|
|
#3581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak nie to ![]() tez studiuje na UJ za darmo i wszyscy chetnie wysylaja nam prezentacje to juz chyba kwestia konkretnego wykladowcy. dla niektorych prosba o prezentacje moze byc proba wymigiwania sie od chodzenia na wyklady (no bo na prezentacji wszystko jest...) czy pojscia na latwizne... sa i tacy (osobiscie znam na innej krakowskiej publinczej uczelni - UEk )
|
|
|
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
a ja idę zaraz na grilla do TZ ale jestem taka obżarta obiadem, że nie wiem czy coś przełknę
Lain to Ty te zaoczne tez za free robisz? tak zrozumiałam chyba, że miałas na myśli, że stypendium Ci zwraca
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-23 o 17:00 |
|
|
|
#3583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za darmoszke ![]() a na UEku zaocznie, wiec czesne placa mi rodzice, a ja im oddaje z tamtejszego stypendium naukowego ![]() w tym roku prawdopodobnie stypendia bede miala na obu kierunkach, wiec to UJ-towe bedzie dodatkiem do kieszonkowego dla mnie, a UEkowe nadal bede dawac rodzicom
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-23 o 17:06 |
|
|
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
aha juz doczytałam
a co z praktykami miałas już czy nie?
|
#3585 | |
|
Wtajemniczenie
|
no ja na szczęście studia juz mam za sobą, magistrem jestem od 27 maja 2009 Lain u nas było odwrotnie, bardzo ciężko było zacząć cokolwiek pisać i oddać pierwszy rozdział, a potem to już szybciutko szło, ja zaczęłam pisać w styczniu pracę mgr a skończyłam pod koniec kwietnia, z tym że jeszcze była przerwa na sesję, ale ogólnie spoko,tylko że prawie m-c czekaliśmy na obronę. No i pamiętam że ciężko szło mi z pisaniem początku pracy i zakończenia ( co zawsze robi się na końcu, po napisaniu całości ) ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
ja też miałam dobre sytpendium, ale nie wyorażam sobie na prawie wzięcia jakiegokolwiek innego kierunku, bo bym nie dała rady, no chyba żebym sobie olewała jak co poniektrórzy, ale daleko bym z takim myśleniem nie zaszła, za to dużo ludzi co robili dziennie administracje zaczynało na 3cim roku prawo dzienne albo zaoczne, bo nagle stwierdzili że po prawie więcej można robić
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spoko tyle jest banków, że coś innego się znajdzie
|
|
#3588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm to moze mi sie dobra passa utrzyma mam nadzieje jakbym pisala takim tempem jak teraz to robie to moglabym za miesiac oddawac prace juz pieknie wymuskana (najwiecej czasu mi schodzi na rysowaniu w Wordzie diagramow no ale badania pewno tez troche czasu zajma... ![]() no nic - na razie jest dobrze a w pazdzierniku trzeba by sie zastanowic nad tematem licencjata i pisac rownolegle druga prace ciekawe co to za promotorke sobie wybralam (zadnego promotora z zaproponowanych nie znalam Cytat:
![]() nie no na socjologii jest mniej wkuwania niz na prawie, wiec spokojnie moglam sobie pozwolic na drugi kierunek. no ale juz go no nie chcialam robic dziennie, bo bym chyba byla wieczna studentka
|
||
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dla niektorych takie rzeczy moga sie jawic jako nepotyzm... a to w tym banku raczej mile widziane nie jest (bo to nie polski bank choc dyrektorka TZa baaardzo mnie tam chciala.... i dalej maja burdel, ktorego nie posprzatalam, a moglabym no ale sa jeszcze dyrektorki regionalne... i one wiedza, ze jestem TZowa narzeczona ![]() mi tam niekoniecznie zalezy na praktykach w banku, bo na razie nie mysle o pracy w banku. zawsze moge isc do jakiegos doradztwa finansowego, biura ksiegowego itp ![]() choc na razie to bardziej mysle o polaczeniu mojej socjologii i ekonomii w odpowiednim dziale (marketing/badania?) jakiej firmy
|
|
|
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
![]()
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nas z znajomy, ktory jest dyrektorem regionu jednego z banków normalnie załatwił siostrze praktyke bez żadnych cyrków a wiadomo było, ze to jego siostra i nazwisko to samo. Zalatwił też szwagrowi pracę i obyło się bez zadym.Co do obron, mi sie tam nie spieszy, jak mi się uda obronic przed slubem to fajnie a jak nie to moge równie dobrze później, to tylko formalnośc, grunt to miec napisana pracę.
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
pani w salonie była tak miła ze powiedziała że do końca roku mam sobie przyjść jeszcze pooglądać nową kolekcję 2010 i jeśli mi się cos bardziej spodoba to nie będzie problemu żebym zamieniła sobie zamówienie na inną kieckę ale póki co to tak kocham swoją sukienkę że nie chcę innej no to która jestem na liście panien młodych z zakupionymi sukniami?
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-09-23 o 17:44 |
|
|
|
#3596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak jest na podyplomie to nie wiem![]() Cytat:
![]() spokrewnieni nie jestesmy, ale wszyscy dobrze wiedza jaka jest sytuacja. jezeli uwazasz, ze twoj znajomy zalatwiajac szwagrowi prace (podczas gdy pewnie bylo mnostwo lepiej wykwalifikowanych osob na to miejsce) zrobil ok to juz twoja sprawa i kwestia twojej moralnosci lub tez jej braku ja tam sobie swietnie poradze w zyciu bez takich zagrywek... Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-23 o 17:50 |
||
|
|
|
#3597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale przynajmniej masz pewnośc, że ta nie zadna inna Chyba jestes szósta, ale to Kasia liczy, ja tak orientacyjnie![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
|
|
#3598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3600 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja na pewno będe się stresowac przed obrona, chociaz inzynierkę wspominam bardzo miło
![]() a co do stresu to będzie tego duzo duzo.. dzisiaj zaczełam się stresować slubem, do tej pory nie czułam adrenaliny ale pewnie niedługo mi podniecenie minie i zacznie się bliżej slubu![]() Cytat:
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-09-23 o 18:45 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

Ale nie można za dużo wymagać, i tak mamy jeszcze studia za darmo..

super mi idzie ten pierwszy rozdzialik 

mam nadzieje, ze bedzie fajne