|
|
#511 |
|
Kokon pro
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VII
u nas na kazdym luku w wordzie sa innego koloru pacholki
wystarczy tylko rzucic okiem jaki sie ma
|
|
|
|
#512 |
|
Zadomowienie
|
moj pierwszy instruktor przed pierwszym egzaminem nie powiedzial nic procz powodzenia, wiec mysle ze jak mowi "jest niezle" to juz jakis sukces :P I kazdy luk ma pacholki innego koloru, wiec trzeba tylko sie skoncentrowac np. "zolte sa moje, pomaranczowe luk obok - patrze tylko na zolte!"
|
#513 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co prawda jakos slalomem sie pozniej juz odnalazlam na tym luku, ale nie wiem czy wyjechalam za linie w koncu czy nie :P jesli chodzi o pacholki to w sumie najbardziej interesuja mnie te co koperte otaczaja, bo reszty to trudno nie zauwazyc jak sie jedzie do przodu, a do tylu... loteria Cytat:
Cytat:
nie pytajcie jak to zrobilam bylam zszokowana ![]() No ale dobrze ze sa rozne, tam gdzie dzisiaj bylam wszystkie byly takie same, istny las pacholkow
|
|||
|
|
|
#514 |
|
Zadomowienie
|
wydaje mi się, że u mnie w WORDzie każde pachołki są takie same, ćwiczyłam w deszcz i nie wiem czy to o tym przesądziło ale zdarzało mi się np wziąć zły pachołek za punkt odniesienia już prostując no i porażka
ale na egzaminie wiadomo, stres, skupienie większe x50 co najmniej i wszystko pięknie ładnie.ciekawe jak tam nasza dzisiejsza zdająca
|
|
|
|
#515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję
![]() Cytat:
Teraz się śmieją, a później będą zazdrościć. Będę miała 40 to będę wyglądać na 30. ![]() Cytat:
W 'moim' (już nie ) Wordzie są 4 łuki: biały, żółty - przerwa - biały, żółty. Więc też nie najgorzej.
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
Ygh jak mysle o poniedzialku to mnie skreca. Nie dam rady. Za slabo umiem parkowanie i zawracanie. Albo i na luku odpadne. A tak chce miec to za soba
I wymyslilam sobie teraz, ze jesli zdam, to kupie sobie apaszke w panterke .... ![]() Wiec jest motywacja.
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie kolega wczoraj oblał po raz 3. wjechał pod zakaz. No ale właściwie mi go nie szkoda bo bardzo zbijał z innych jak nie zdali za pierwszym no i strasznie pewny siebie był. A więc nie smiej się dziadku z cudzego wypadku :P Cytat:
A tak w ogóle to tato dał się namówic na dłuższą przejazdzke i powiedział że za szybko w zakręty wchodzę no i musimy gdzieś jechac i jazde oraz parkowanie tyłem pocwiczyc bo tego nie umiem prawie w ogóle ![]() A koszt mojego prawka: 1200 zł - kurs 80 zł - badanie lekarskie 140 zł - egzamin 73 zł - odebranie dokumentu Razem : 1493 zł Jak się spytałam co z opłatą za godziny dodatkowe to instruktor spojrzał na mnie jak na wariatkę i powiedział że on się równo 30 godzin naliczył i nic nie muszę doplacac. A sama jestem pewna że miałam przynajmniej 8 bo liczyłam :P Jak się później dowiedziałam jak ktoś u niego zda za pierwszym za nadgodziny nie płaci więc mi to nie przeszkadza
|
|
|
#519 | |||
|
Zakorzenienie
|
Supeeer !
Cytat:
I przykro mi Cytat:
![]() Najpierw to z kimś się przejadę. Cytat:
|
|||
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
A ja pomarudze
![]() JUZ MAM DOSC EGZAMINOW! Juz mi wszystko jedno czy bede miala prawko czy nie. Mam dosc WORDU, chodzenia tam, czekania. Juz nie chodzi o to, ze jakos bardzo pragne miec prawko (chociaz chce je miec ), ale o to, ze chce zeby ten stres sie w koncu skonczyl, zebym miala etap L za soba. Nie chce sie juz martwic o dodatkowe jazdy, terminy, stres..........
|
#521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W biedronce są śmieszne w panterkę. One naprawdę są w panterkę, a nie w takie cętki. Cytat:
Tyle się już najeździłam e[L]żunią, że spokojnie mogę sama śmigać. ![]() Jakim cudem tak mało? ![]() U mnie sam kurs 1300 zł kosztował. ![]() A do tego jeszcze lekarz, 3 egzaminy, 5 h dodatkowych jazd i w końcu ten upragniony plastik.
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha
to pedze do Stonki zaraz ![]()
|
#523 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Chyba właśnie tak zrobię.Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie dobrze, że miałam 1,5-miesięczne odstępy między egzaminami, bo miałam czas, żeby ochłonąć i psychicznie przygotować się na następny termin. A Ty, Kochana, musisz odreagować. Idź dzisiaj na porządną imprezę i w weekend ogólnie dużo relaksu zapewnij sobie. A w poniedziałek takie mocne kciuki będę za Ciebie trzymać.
|
|
|
#525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Musze byc pozytywnie nastawiona ![]() Jeszcze pokaze w WORDZIE kto tam rzadzi^^
|
|
#526 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A samochody egzaminacyjne są granatowe lub czerwone. Cytat:
Smutno trochę ![]() Cytat:
![]() O lekarzu zapomniałam. No to 1388. I jak odbiorę prawko to jeszcze + 70 zł. U mnie kurs 1100 zł. 2 egzaminy, jazdę miałam gratis
|
|||
|
|
|
#527 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zobaczysz, że ten najbliższy egzamin będzie już tym ostatnim Jestem pewna ![]() Moje prawko kosztowało mnie do tej pory: kurs: 0 zł ![]() badanie lekarskie: 50 zł egz. 1: 134 zł egz. 2: 112 zł bilet miesięczny, żeby dojeżdżać na wykłady i jazdy dojdzie do tego 5 h jazd dodatkowych: 250 zł RAZEM: 601 zł Za tydzień o tej porze będę już po egzaminie. Co za streeesssss.....
17 Edytowane przez kasiekasiek Czas edycji: 2009-09-25 o 15:35 |
|
|
|
|
#528 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, ze mnie wspieracie, bo bym chyba zwariowala calkiem ![]() ![]() ![]() Kochana wybacz, ze pytam, ale ciekawosc zwyciezyla. Co wykombinowalas, ze kurs za darmo?
W walce zjednoczeni!!! ![]() ![]() Edytowane przez girl99 Czas edycji: 2009-09-25 o 15:40 |
|
|
|
|
#530 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety nie będzie żadnej historii z dreszczykiem dotyczącej zdobywania kursu za darmo. Kurs był nagrodą ufundowaną przez OSK, którą wygrałam na festiwalu teatrów szkolnych. (bo ja to się trochę teatralno - recytatorsko udzielam) Nawet sobie nie wyobrażacie jaką miałam minę, kiedy powiedzieli co wygrałam. Tym bardziej, że w ogóle nie planowałam robienia prawka w tym roku.
|
|
#531 |
|
Zadomowienie
|
Myślałam, że zagnę was wszystkie ceną kursu u mnie, a tu kasiekasiek pisze 0 zł!!!
A ja płaciłam 950 i w tej cenie było badanie lekarskie! A ostatnio widziałam reklamę na elce - 850 zł - to było w Tarnowie. Czyli nieźle całkiem w porównaniu z waszymi cenami.girl99 - ty zdawałaś wczoraj i w poniedziałek znów zdajesz? czy ja się tu pogubiłam |
|
|
|
#532 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To trzeba przyznać, że miałaś bardzo tani kurs. I to jeszcze badanie w cenie. U nas w mieście ceny chyba nie spadają poniżej 1100 zł. (Chyba że nie jestem na bieżąco :P )
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
Heheh Kasiek
Ty szczesciaro![]() ![]() ![]() Beniu - nie pogubilas sie w ciagu tygodnia 3 podejscia
|
#534 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wiesz, podziwiam Cię za te 3 podejścia w ciągu tygodnia, serio Ja po pierwszym (i póki co jedynym) egzaminie byłam trochę rozwalona psychicznie i chyba nie dałabym rady tak. jednym słowem - rządzisz ![]()
|
|
#535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaa tam ![]() ![]() i tez troche sytuacja zmusila. Chce podjac probe przed poczatkiem roku akademickiego
|
|
#536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ja po pierwszym miałam doła dość długo, bo nie miałam kasy na ciąg dalszy. Potem jak coś wykombinowałam to myślałam, że się podszkolę troszeczkę i znów mobilizacja 100% i MUSIsię udać. Po tym drugim nieudanym już jestem mądrzejsza o tyle, że mam świadomość swoich nikłych umiejętności, ale też widzę spore postępy. Na zdanie za trzecim razem zbytnio się nie nastawiam, myślę, że jeszcze kilka godzin więcej by mi się przydało. Ale jak się uda mimo wszystko w przyszłym tygodniu, to będę HAPPY . Ale 3 egzaminy w tygodniu? Wiesz ile godzin jazdy miałabyś za te pieniądze , chyba, że tak pewnie czujesz się za kółkiem, że to tylko kwestia opanowania stresu
|
|
|
|
|
#537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pokażesz w poniedziałek że potrafisz i będziesz miała świetny 'wjazd' w nowy rok akademicki A tak w ogóle to ciekawe jak tam dzisiejsza zdająca.... ^^
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja moze nie moge powiedziec ze mam dosc egzaminow ale mam dosc tego calego kursu juz, ciagnie sie to jak smrod po gaciach, zapisalam sie w polowie maja moglam to juz miec za soba, gdyby nie praca, wyjazd, eh :/ i w ogole tak mi dzisiaj przez glowe przemknelo ze jakbym wiedziala ze bede tak wg mnie slabo jezdzic (bo wydawalo mi sie ze wsiade i pojade i od razu bede kierowca rajdowym ) to bym sie nie zapisala na ten kurs... tak marzylam o prawku, a teraz to tylko mnie to wszystko meczy. A jeszcze jak dojdzie mysl o kolejnych egzaminach to mi sie odechciewa zupelnie
|
|
|
|
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co ma byc to bedzie. Albo ja ich wykoncze albo oni mnie watpie, ze zdam za 3, ale trzeba podjac probe. Jak mam dobry dzien to jezdze calkiem, calkiem. I w sumie na egzaminie licza sie umiejetnosci ale i ogromna role odgrywa szczescie.I moj egzamin wyglada tak: negatywny - ok, jestem spokojna - wysiadam z L ide do kasy- spokoj - dzwonie do Mamy - rycze wracam do domu autobusem-rycze i jak juz dochodze do domu uspokajam sie![]() I chcialabym wjechac bez L w nowy rok akademicki ![]() Papiszynka - bedzie dobrze ja tez myslalam, ze bedzie lepiej ale przeciez co my umiemy po tym kursie... moze i umiemy przejechac przez strefe egzaminacyjna, ale prawdziwe kierowanie rozpoczyna sie bez L na dachu
W walce zjednoczeni!!! ![]() ![]() Edytowane przez girl99 Czas edycji: 2009-09-25 o 16:25 |
|
|
|
|
#540 |
|
Raczkowanie
|
Ja mniałam tak samo 2 razy oblałam na łuku gdy wkońcu za trzecim razem udało mi się wyjechać na miasto to zdałam. Jak ten plac utrudnia ludziom życie powinno go nie być.
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

wystarczy tylko rzucic okiem jaki sie ma
3/3/6-22/7/8

co do łuku, ja też się pogubiłam jak pojechałam na inny niż ten, na którym jeździłam zwykle. po prostu jak bedziesz stala w kopercie, odwroc się na chwilę i policz pacholki
na egzaminie nikt Cię nie będzie poganiał, stojąc w kopercie i przygotowujac sie do jazdy do tył€, możesz esz się kilka sekund zastanowić i pomyśleć.
nie pytajcie jak to zrobilam

. Chyba właśnie tak zrobię.

No to 1388. I jak odbiorę prawko to jeszcze + 70 zł. 
, chyba, że tak pewnie czujesz się za kółkiem, że to tylko kwestia opanowania stresu