Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VII - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-25, 13:07   #511
kasiek87
Kokon pro

Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VII

u nas na kazdym luku w wordzie sa innego koloru pacholki wystarczy tylko rzucic okiem jaki sie ma

DL2/9/9
3/3/6-22/7/8

kasiek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 13:10   #512
mala19881
Zadomowienie

GG do mala19881

moj pierwszy instruktor przed pierwszym egzaminem nie powiedzial nic procz powodzenia, wiec mysle ze jak mowi "jest niezle" to juz jakis sukces :P I kazdy luk ma pacholki innego koloru, wiec trzeba tylko sie skoncentrowac np. "zolte sa moje, pomaranczowe luk obok - patrze tylko na zolte!"
mala19881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 13:29   #513
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
no jak zrobimy głupotę na drodze, listek wszystkich poinformuje, by nie trąbiliiiii i nie krzyczeli, bo my jesteśmy początkujące.

Papiszynka, spokojnie, słoneczko co do łuku, ja też się pogubiłam jak pojechałam na inny niż ten, na którym jeździłam zwykle. po prostu jak bedziesz stala w kopercie, odwroc się na chwilę i policz pacholki o ile robisz tym sposobem właśnie na egzaminie nikt Cię nie będzie poganiał, stojąc w kopercie i przygotowujac sie do jazdy do tył€, możesz esz się kilka sekund zastanowić i pomyśleć.
Dzieki kochana co prawda jakos slalomem sie pozniej juz odnalazlam na tym luku, ale nie wiem czy wyjechalam za linie w koncu czy nie :P jesli chodzi o pacholki to w sumie najbardziej interesuja mnie te co koperte otaczaja, bo reszty to trudno nie zauwazyc jak sie jedzie do przodu, a do tylu... loteria

Cytat:
Napisane przez kasiek87 Pokaż wiadomość
u nas na kazdym luku w wordzie sa innego koloru pacholki wystarczy tylko rzucic okiem jaki sie ma
Cytat:
Napisane przez mala19881 Pokaż wiadomość
moj pierwszy instruktor przed pierwszym egzaminem nie powiedzial nic procz powodzenia, wiec mysle ze jak mowi "jest niezle" to juz jakis sukces :P I kazdy luk ma pacholki innego koloru, wiec trzeba tylko sie skoncentrowac np. "zolte sa moje, pomaranczowe luk obok - patrze tylko na zolte!"
Problem w tym ze mi sie linie pomylily nie pytajcie jak to zrobilam bylam zszokowana poza tym zdarza mi sie zapomniec, ze na luku krecimy jeden obrot, ja czasem robie pelen obrot, jezeli wczesniej np. parkowalam, ale mysle ze na egzaminie, o ile mnie stres nie zje, bede bardziej skupiona i kazdy ruch kierownica 100 razy przemysle
No ale dobrze ze sa rozne, tam gdzie dzisiaj bylam wszystkie byly takie same, istny las pacholkow
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 13:40   #514
souvenir
Zadomowienie

wydaje mi się, że u mnie w WORDzie każde pachołki są takie same, ćwiczyłam w deszcz i nie wiem czy to o tym przesądziło ale zdarzało mi się np wziąć zły pachołek za punkt odniesienia już prostując no i porażka ale na egzaminie wiadomo, stres, skupienie większe x50 co najmniej i wszystko pięknie ładnie.

ciekawe jak tam nasza dzisiejsza zdająca
souvenir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 14:02   #515
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doris Day Pokaż wiadomość
Zdałam wczoraj za czwartym razem
Gratuluję

Cytat:
spokojnie, Agnes 9. października będzie już ostatni egzamin pożegnaj się po egzaminie z [L] na dachu, bo więcej już nie będziesz z nią jeździć.

[przed chwilą wróciłam z samotnej przejażdżki byłam u cioci, odebrać kilka rzeczy i zaszpanowałam przed jej kolegami z pracy swoimi umiejętnościami kierowcy. jeden z nich - taki śmieszny - poprosił mnie, żebym mu pokazała prawko, bo nie wierzy, że dali je szóstoklasistce. na stare lata jeszcze wszyscy będą mi zazdrościć, że tak młodo wyglądam. ]
Agnes, właśnie tak będzie

Teraz się śmieją, a później będą zazdrościć. Ja też wyglądam na mniej niż mam i zaczęłam się z tego powodu cieszyć. Będę miała 40 to będę wyglądać na 30.

Cytat:
Jak fajnie wymyślili.

W 'moim' (już nie ) Wordzie są 4 łuki: biały, żółty - przerwa - biały, żółty. Więc też nie najgorzej.

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 14:08   #516
girl99
Zakorzenienie

Ygh jak mysle o poniedzialku to mnie skreca. Nie dam rady. Za slabo umiem parkowanie i zawracanie. Albo i na luku odpadne. A tak chce miec to za soba

I wymyslilam sobie teraz, ze jesli zdam, to kupie sobie apaszke w panterke ....
Wiec jest motywacja.

Vamos España
girl99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 14:23   #517
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez girl99 Pokaż wiadomość
Ygh jak mysle o poniedzialku to mnie skreca. Nie dam rady. Za slabo umiem parkowanie i zawracanie. Albo i na luku odpadne. A tak chce miec to za soba

Wiec jest motywacja.
ja jak zdam to ide rozwalic te 112zl ktore bede miala na nastepny egzamin
Stary 2009-09-25, 14:23   #518
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
Zdałam wczoraj za czwartym razem Najlepsze jest to, że poprzednie trzy egzaminy oblewałam na placu i kiedy w końcu udało mi się wyjechać na miasto to zdałam
Aż nie mogę w to uwierzyć (oj, będzie brakowało mi jazdy L-ką
Wczoraj zdał też mój facet
Gratulacje
U mnie kolega wczoraj oblał po raz 3. wjechał pod zakaz. No ale właściwie mi go nie szkoda bo bardzo zbijał z innych jak nie zdali za pierwszym no i strasznie pewny siebie był. A więc nie smiej się dziadku z cudzego wypadku :P

Cytat:
Napisane przez justysia1304 Pokaż wiadomość
Gratuluje wszystkim tym co zdały - a co do zdawalnosci ,to mam nieodparte wrazenie , jak czytam Wasze relacje ,ze te co zdały to na placu do pokazania miały płyn do spryskiwaczy i kierunkowskazy. nie wiem ,nie sprawdziłam tego dokładnie ale chyba cos w tym jest . Czyzby zdanie zalezało od tego co sie wylosowało ????Pozdrawiam

Zreszta sama miałam podczas ostatniego egz,. do pokazania własnie kierunkowskazy i płyn do spryskiwaczy ??!!
Ja miałam płyn do spryskiwaczy i światła drogowe xD

A tak w ogóle to tato dał się namówic na dłuższą przejazdzke i powiedział że za szybko w zakręty wchodzę no i musimy gdzieś jechac i jazde oraz parkowanie tyłem pocwiczyc bo tego nie umiem prawie w ogóle No i po za tym malo samochodu nie zarysowałam bo było ciemno i się w bramie nie zmieściłam. Ale po za tym nie jest źle

A koszt mojego prawka:
1200 zł - kurs
80 zł - badanie lekarskie
140 zł - egzamin
73 zł - odebranie dokumentu

Razem : 1493 zł

Jak się spytałam co z opłatą za godziny dodatkowe to instruktor spojrzał na mnie jak na wariatkę i powiedział że on się równo 30 godzin naliczył i nic nie muszę doplacac. A sama jestem pewna że miałam przynajmniej 8 bo liczyłam :P Jak się później dowiedziałam jak ktoś u niego zda za pierwszym za nadgodziny nie płaci więc mi to nie przeszkadza

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 14:54   #519
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
ZDAŁAM

: jupi::j upi::ju pi:
Supeeer !
Cytat:
Napisane przez Dojota Pokaż wiadomość
Ja wczoraj nie zdalam...Zahamowalam za mocno podczas zielonego swiatla-zabijcie mnie ,ale i tak nie wiem dlaczego to zrobilam...Egzaminator naprawde spoko i zlego slowa o nim nie powiem.Zrobilam zagrozenie na drodze,bo przeciez ktos moglby nas walnac z tylu.Teraz sie boje o to,ze mam 17 pazdiernika drugie podejscie i do tego czasu wszystko zapomne...Chce sobie wykupic godziny,ale wiedomo nie bedzie ich za wiele ,bo to kosztuje...
Uwazacie ze szybko sie zapomnia jak sie jezdzi?
Nie tak szybko, ja miałam miesięcy przerwy w jazdach i nie zapomniałam. Trochę sprzęgło piłowałam na początku tylko.

I przykro mi

Cytat:

[dziś pierwszy raz jechałam sama samiuuutka moje spostrzeżenia:
1. duużo łatwiej zmienić pas nie będąc eLką. Kierowcy cię traktują jak równego, no i nie trzeba cały czas jechać prawym pasem, wiedząc, że gdzieś tam się będzie skręcać w lewo. można sobie to wszystko rozłożyć i w czasie, i na drodze.
2. samej mi się źle jechalo głownie dlatego, że wiedzialam, ze jak zrobię głupotę, to nie będzie zadnej taryfy ulgowej ze wzgledu na elkę na dachu. bo już jej nie mam rozwazam przyklejenie zielonego listka gdzies na szybie a może na dachu, sliczna atraba listka - zamiast [L]?
3. całkiem samej jechało mi się źle również dlatego, że nie miałam się do kogo odezwać. tylko ja i silnik. ja i seat ibiza. przerażało mnie to.;p A noga niebezpiecznie zaczynała drżeć na sprzęgle...
4. no i wiadomo, że jak ktoś by mnie obtrąbił, to samej tak łyso, nie? w towarzystwie zawsze można się pośmiać i nie czuć tak mega głupio

no. ]
Ja to się boję jak to będzie z jazdami bez instruktora koło mnie i eLki na dachu

Najpierw to z kimś się przejadę.
Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Policzyłam ile poszło kasy na prawko i wyszło, że licząc z odbiorem będzie 2000 zł.
A ja wydałam 1358 zł
Stary 2009-09-25, 15:00   #520
girl99
Zakorzenienie

A ja pomarudze
JUZ MAM DOSC EGZAMINOW!
Juz mi wszystko jedno czy bede miala prawko czy nie. Mam dosc WORDU, chodzenia tam, czekania. Juz nie chodzi o to, ze jakos bardzo pragne miec prawko (chociaz chce je miec), ale o to, ze chce zeby ten stres sie w koncu skonczyl, zebym miala etap L za soba. Nie chce sie juz martwic o dodatkowe jazdy, terminy, stres..........

Vamos España
Stary 2009-09-25, 15:00   #521
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Wiec jest motywacja.

W biedronce są śmieszne w panterkę. One naprawdę są w panterkę, a nie w takie cętki.

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Ja to się boję jak to będzie z jazdami bez instruktora koło mnie i eLki na dachu

Najpierw to z kimś się przejadę.

A ja wydałam 1358 zł
A ja już nie mogę się doczekać! Chcę już teraz, natychmiast! Tyle się już najeździłam e[L]żunią, że spokojnie mogę sama śmigać.

Jakim cudem tak mało?

U mnie sam kurs 1300 zł kosztował.
A do tego jeszcze lekarz, 3 egzaminy, 5 h dodatkowych jazd i w końcu ten upragniony plastik.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-25, 15:02   #522
girl99
Zakorzenienie

Hahaha to pedze do Stonki zaraz

Vamos España
Stary 2009-09-25, 15:02   #523
ninitoja
Rozeznanie

Cytat:
Ja wzięłabym w sobotę rano, o ile nie byłoby to tak na styk. Bo jeśli podczas jazdy musiałabyś myśleć o tym, że nie zdążysz to jazda nie będzie dobra. Będziesz się niepotrzebnie stresować i nie pójdzie zbyt dobrze
Dzięki za radę . Chyba właśnie tak zrobię.

Cytat:
Zdałam wczoraj za czwartym razem Najlepsze jest to, że poprzednie trzy egzaminy oblewałam na placu i kiedy w końcu udało mi się wyjechać na miasto to zdałam
No to super. Gratulacje !!!

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
ja jak zdam to ide rozwalic te 112zl ktore bede miala na nastepny egzamin
Mam dokładnie taki sam plan .
ninitoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 15:03   #524
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
A ja pomarudze
JUZ MAM DOSC EGZAMINOW!
Juz mi wszystko jedno czy bede miala prawko czy nie. Mam dosc WORDU, chodzenia tam, czekania. Juz nie chodzi o to, ze jakos bardzo pragne miec prawko (chociaz chce je miec), ale o to, ze chce zeby ten stres sie w koncu skonczyl, zebym miala etap L za soba. Nie chce sie juz martwic o dodatkowe jazdy, terminy, stres..........
Kochana, ja miałam tak samo. Identyczne myśli.
W sumie dobrze, że miałam 1,5-miesięczne odstępy między egzaminami, bo miałam czas, żeby ochłonąć i psychicznie przygotować się na następny termin.
A Ty, Kochana, musisz odreagować. Idź dzisiaj na porządną imprezę i w weekend ogólnie dużo relaksu zapewnij sobie.
A w poniedziałek takie mocne kciuki będę za Ciebie trzymać.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-25, 15:13   #525
girl99
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, ja miałam tak samo. Identyczne myśli.
W sumie dobrze, że miałam 1,5-miesięczne odstępy między egzaminami, bo miałam czas, żeby ochłonąć i psychicznie przygotować się na następny termin.
A Ty, Kochana, musisz odreagować. Idź dzisiaj na porządną imprezę i w weekend ogólnie dużo relaksu zapewnij sobie.
A w poniedziałek takie mocne kciuki będę za Ciebie trzymać.
NIE DZIEKUJE kochana
Musze byc pozytywnie nastawiona
Jeszcze pokaze w WORDZIE kto tam rzadzi^^

Vamos España
Stary 2009-09-25, 15:14   #526
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
A u mnie są tylko czerwone.

A samochody egzaminacyjne są granatowe lub czerwone.
Cytat:
A ja pomarudze
JUZ MAM DOSC EGZAMINOW!
Ja to jeszcze sobie ie uświadomiłam tego, że już nie bede miała jazd.
Smutno trochę
Cytat:

W biedronce są śmieszne w panterkę. One naprawdę są w panterkę, a nie w takie cętki.

Jakim cudem tak mało?

U mnie sam kurs 1300 zł kosztował.
A do tego jeszcze lekarz, 3 egzaminy, 5 h dodatkowych jazd i w końcu ten upragniony plastik.
Widziałam

O lekarzu zapomniałam. No to 1388. I jak odbiorę prawko to jeszcze + 70 zł.
U mnie kurs 1100 zł. 2 egzaminy, jazdę miałam gratis
Stary 2009-09-25, 15:34   #527
kasiekasiek
Zadomowienie

Cytat:
A ja pomarudze
JUZ MAM DOSC EGZAMINOW!

Zobaczysz, że ten najbliższy egzamin będzie już tym ostatnim Jestem pewna Ale rozumiem doskonale, że masz już dość. Ja miałam póki co jeden egzamin, ale już też mam dośc Wordu i wszystkiego co z nim związane, a zwłaszcza stresu i obaw, że może faktycznie nie umiem jeździć. Ale zdałam sobie sprawe, że takie myślenie, nie prowadzi do niczego dobrego. Więc czas uwierzyć w siebie Kochana! Masz egz. w poniedziałek prawda? Więc byle do poniedziałku.

Moje prawko kosztowało mnie do tej pory:
kurs: 0 zł
badanie lekarskie: 50 zł
egz. 1: 134 zł
egz. 2: 112 zł
bilet miesięczny, żeby dojeżdżać na wykłady i jazdy : 55 zł
dojdzie do tego 5 h jazd dodatkowych: 250 zł
RAZEM: 601 zł

Za tydzień o tej porze będę już po egzaminie. Co za streeesssss.....

Edytowane przez kasiekasiek
Czas edycji: 2009-09-25 o 15:35
kasiekasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 15:37   #528
mala19881
Zadomowienie

GG do mala19881

Cytat:

Wiec jest motywacja.
Lepek do gory! ja parkowac tez nie umiem - zazwyczaj stoje na dwoch miejscach tak sie krzywo ustawie a jak mam sie wciskac miedzy 2 samochody juz zaaparkowane to mam ochote ryczec - a prawko mam i jezdze codziennie. Na egzaminie dostalam skosne na szczescie
mala19881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 15:38   #529
girl99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiekasiek Pokaż wiadomość
Zobaczysz, że ten najbliższy egzamin będzie już tym ostatnim Jestem pewna Ale rozumiem doskonale, że masz już dość. Ja miałam póki co jeden egzamin, ale już też mam dośc Wordu i wszystkiego co z nim związane, a zwłaszcza stresu i obaw, że może faktycznie nie umiem jeździć. Ale zdałam sobie sprawe, że takie myślenie, nie prowadzi do niczego dobrego. Więc czas uwierzyć w siebie Kochana! Masz egz. w poniedziałek prawda? Więc byle do poniedziałku.

Moje prawko kosztowało mnie do tej pory:
kurs: 0 zł
badanie lekarskie: 50 zł
egz. 1: 134 zł
egz. 2: 112 zł
bilet miesięczny, żeby dojeżdżać na wykłady i jazdy : 55 zł
dojdzie do tego 5 h jazd dodatkowych: 250 zł
RAZEM: 601 zł

Za tydzień o tej porze będę już po egzaminie. Co za streeesssss.....
Bede sie starala myslec pozytywnie
Dobrze, ze mnie wspieracie, bo bym chyba zwariowala calkiem

Kochana wybacz, ze pytam, ale ciekawosc zwyciezyla. Co wykombinowalas, ze kurs za darmo?

Vamos España

Edytowane przez girl99
Czas edycji: 2009-09-25 o 15:40
Stary 2009-09-25, 15:43   #530
kasiekasiek
Zadomowienie

Cytat:
Bede sie starala myslec pozytywnie

Kochana wybacz, ze pytam, ale ciekawosc zwyciezyla. Co wykombinowalas, ze kurs za darmo?

Niestety nie będzie żadnej historii z dreszczykiem dotyczącej zdobywania kursu za darmo. Kurs był nagrodą ufundowaną przez OSK, którą wygrałam na festiwalu teatrów szkolnych. (bo ja to się trochę teatralno - recytatorsko udzielam) Nawet sobie nie wyobrażacie jaką miałam minę, kiedy powiedzieli co wygrałam. Tym bardziej, że w ogóle nie planowałam robienia prawka w tym roku.
Stary 2009-09-25, 15:47   #531
benia1169
Zadomowienie

Myślałam, że zagnę was wszystkie ceną kursu u mnie, a tu kasiekasiek pisze 0 zł!!! A ja płaciłam 950 i w tej cenie było badanie lekarskie! A ostatnio widziałam reklamę na elce - 850 zł - to było w Tarnowie. Czyli nieźle całkiem w porównaniu z waszymi cenami.
girl99 - ty zdawałaś wczoraj i w poniedziałek znów zdajesz? czy ja się tu pogubiłam
benia1169 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 15:50   #532
kasiekasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez benia1169 Pokaż wiadomość
Myślałam, że zagnę was wszystkie ceną kursu u mnie, a tu kasiekasiek pisze 0 zł!!! A ja płaciłam 950 i w tej cenie było badanie lekarskie! A ostatnio widziałam reklamę na elce - 850 zł - to było w Tarnowie. Czyli nieźle całkiem w porównaniu z waszymi cenami.
girl99 - ty zdawałaś wczoraj i w poniedziałek znów zdajesz? czy ja się tu pogubiłam

To trzeba przyznać, że miałaś bardzo tani kurs. I to jeszcze badanie w cenie. U nas w mieście ceny chyba nie spadają poniżej 1100 zł. (Chyba że nie jestem na bieżąco :P )
Stary 2009-09-25, 15:53   #533
girl99
Zakorzenienie

Heheh Kasiek Ty szczesciaro

Beniu - nie pogubilas sie w ciagu tygodnia 3 podejscia

Vamos España
Stary 2009-09-25, 15:57   #534
kasiekasiek
Zadomowienie

Cytat:

wiesz, podziwiam Cię za te 3 podejścia w ciągu tygodnia, serio Ja po pierwszym (i póki co jedynym) egzaminie byłam trochę rozwalona psychicznie i chyba nie dałabym rady tak. jednym słowem - rządzisz
Stary 2009-09-25, 16:06   #535
girl99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiekasiek Pokaż wiadomość

wiesz, podziwiam Cię za te 3 podejścia w ciągu tygodnia, serio Ja po pierwszym (i póki co jedynym) egzaminie byłam trochę rozwalona psychicznie i chyba nie dałabym rady tak. jednym słowem - rządzisz

Aaaa tam oczywiscie tez mnie to dobilo, ale jednak gdzies tli sie nadzieja, wizja, ze biegne do kasy z dowodem wplaty za PRAWKO a nie kolejny egzamin i tez troche sytuacja zmusila. Chce podjac probe przed poczatkiem roku akademickiego

Vamos España
Stary 2009-09-25, 16:10   #536
benia1169
Zadomowienie

Cytat:

To ty szalona jesteś, dziewczyno . Ja po pierwszym miałam doła dość długo, bo nie miałam kasy na ciąg dalszy. Potem jak coś wykombinowałam to myślałam, że się podszkolę troszeczkę i znów mobilizacja 100% i MUSIsię udać. Po tym drugim nieudanym już jestem mądrzejsza o tyle, że mam świadomość swoich nikłych umiejętności, ale też widzę spore postępy. Na zdanie za trzecim razem zbytnio się nie nastawiam, myślę, że jeszcze kilka godzin więcej by mi się przydało. Ale jak się uda mimo wszystko w przyszłym tygodniu, to będę HAPPY i to nawet bardzo . Ale 3 egzaminy w tygodniu? Wiesz ile godzin jazdy miałabyś za te pieniądze , chyba, że tak pewnie czujesz się za kółkiem, że to tylko kwestia opanowania stresu
benia1169 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 16:12   #537
kasiekasiek
Zadomowienie

Cytat:
Aaaa tam oczywiscie tez mnie to dobilo, ale jednak gdzies tli sie nadzieja, wizja, ze biegne do kasy z dowodem wplaty za PRAWKO a nie kolejny egzamin i tez troche sytuacja zmusila. Chce podjac probe przed poczatkiem roku akademickiego

pokażesz w poniedziałek że potrafisz i będziesz miała świetny 'wjazd' w nowy rok akademicki

A tak w ogóle to ciekawe jak tam dzisiejsza zdająca.... ^^
Stary 2009-09-25, 16:18   #538
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
A ja pomarudze
JUZ MAM DOSC EGZAMINOW!
Rozumiem Cie ja moze nie moge powiedziec ze mam dosc egzaminow ale mam dosc tego calego kursu juz, ciagnie sie to jak smrod po gaciach, zapisalam sie w polowie maja moglam to juz miec za soba, gdyby nie praca, wyjazd, eh :/ i w ogole tak mi dzisiaj przez glowe przemknelo ze jakbym wiedziala ze bede tak wg mnie slabo jezdzic (bo wydawalo mi sie ze wsiade i pojade i od razu bede kierowca rajdowym ) to bym sie nie zapisala na ten kurs... tak marzylam o prawku, a teraz to tylko mnie to wszystko meczy. A jeszcze jak dojdzie mysl o kolejnych egzaminach to mi sie odechciewa zupelnie
Stary 2009-09-25, 16:21   #539
girl99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez benia1169 Pokaż wiadomość
To ty szalona jesteś, dziewczyno . Ja po pierwszym miałam doła dość długo, bo nie miałam kasy na ciąg dalszy. Potem jak coś wykombinowałam to myślałam, że się podszkolę troszeczkę i znów mobilizacja 100% i MUSIsię udać. Po tym drugim nieudanym już jestem mądrzejsza o tyle, że mam świadomość swoich nikłych umiejętności, ale też widzę spore postępy. Na zdanie za trzecim razem zbytnio się nie nastawiam, myślę, że jeszcze kilka godzin więcej by mi się przydało. Ale jak się uda mimo wszystko w przyszłym tygodniu, to będę HAPPY i to nawet bardzo . Ale 3 egzaminy w tygodniu? Wiesz ile godzin jazdy miałabyś za te pieniądze , chyba, że tak pewnie czujesz się za kółkiem, że to tylko kwestia opanowania stresu
SZALENSTWO TO MOJE DRUGIE IMIE
Co ma byc to bedzie. Albo ja ich wykoncze albo oni mnie watpie, ze zdam za 3, ale trzeba podjac probe. Jak mam dobry dzien to jezdze calkiem, calkiem. I w sumie na egzaminie licza sie umiejetnosci ale i ogromna role odgrywa szczescie.
I moj egzamin wyglada tak: negatywny - ok, jestem spokojna - wysiadam z L ide do kasy- spokoj - dzwonie do Mamy - rycze wracam do domu autobusem-rycze i jak juz dochodze do domu uspokajam sie

I chcialabym wjechac bez L w nowy rok akademicki

Papiszynka - bedzie dobrze ja tez myslalam, ze bedzie lepiej ale przeciez co my umiemy po tym kursie... moze i umiemy przejechac przez strefe egzaminacyjna, ale prawdziwe kierowanie rozpoczyna sie bez L na dachu

Vamos España

Edytowane przez girl99
Czas edycji: 2009-09-25 o 16:25
Stary 2009-09-25, 16:43   #540
sylabud
Raczkowanie

Cytat:
Ja mniałam tak samo 2 razy oblałam na łuku gdy wkońcu za trzecim razem udało mi się wyjechać na miasto to zdałam. Jak ten plac utrudnia ludziom życie powinno go nie być.

17.09.09 zdany egzamin

Matura 2010
sylabud jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Auto Marianna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości