|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
byłabym bardzo wdzięczna
bo jak zaczęłam kombinować jakie to ma być masło to wymyśliłam już co najmniej cztery ![]() stanowczo jestem najbardziej nałogowa z tego wątku ![]() Karolinko oczywiście w razie czego służę próbkami (ale Waxa do zniszczonych teraz nie mam, mam wersję Latte jakby co )
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mamy już tyle lakierów, która pierwsza wypróbuje
![]() http://www.alllacqueredup.com/2009/0...-manicure.html
|
#4323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4324 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
zapasy to wrócę do niej.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziś znowu nałożyłam tą maskę i jestem bardzo zadowolona, rzeczywiście chłodzi strasznie (nie wiem jak wytrzymam to zimą ) ale twarz jest widocznie oczyszczona a pory zwężone. Mam nadzieję, że zadziała też na pojawiające się niespodzianki. Jutro wypróbuję tą miodlę od ciebie
|
|
#4325 |
|
|
rzyrafko używałaś już maseczki Himalayi peel-off? Jak wrażenia?
|
|
#4326 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż mi się zachciało wszystkie mieć ![]() A gdzie kupić Glorię i Stapiz?Bo Waxa to znajdę pewnie w SP? Mam wprawdzie całą jeszcze regenerującą maskę Loreala, ale jednak chciałabym się przerzucić na coś tańszego, a jeszcze jak piszesz, że takie świetne to bez sensu wydawać kasę na samą markę. Jeśli wcześniej nie znajdę sama to oczywiście byłabym b. wdzięczna za małe próbeczki ![]() Co do Fitomedu, to jest dla mnie rewelacyjny!I nigdy nie przestanę dziękować Izce Tylko, że ja nadal nie zauważam różnicy między tym do tłustych i tym do suchych ![]() A co do Inermisu to ja bym była chyba chętna Ale czy Ty parę postów wcześniej nie pisałaś, że potrzebujesz samych niezbędników?![]() Cytat:
(uwielbiam tę emotkę )Udanego wesela! Na pewno zachwycisz całą resztę rodziny, której jeszcze nie poznałaś ![]() Cytat:
TŻ mówi, że całkiem przytomnie rozmawiałam, tylko w pewnym momencie powiedziałam do niego ni z gruszki ni z pietruszki: I mama mi mówiła, że to masło to ono zimne jest, to jak ja takie zimne masło nałożę na ciało? Pewnie śniło mi się to morelowe ![]() Już się boję co powiedziałam Mamie i komuś z nr zastrzeżonego
|
|
#4327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby takie cieniowanie zrobić osobno na każdym pazurku tzn. zacząć od nasady pazurka najjaśniejszym a końcówkę najciemniejszym lub odwrotnie to może fajnie byto wyglądało, ale nie żeby każdy paznokieć malować innym odcieniem btw. Pamiętam, że w czasach podstawówki malowałam nieraz co drugi paznokieć na inny kolor(np. na przemian: pomarańczowy, zielony itd.) A skoro już w tym temacie jesteśmy - wczoraj jak wybrzebywałam paluchem olej kokosowy(trzymam go w lodówce, więc jest twardy jak skała) ułamałam kawałek paznokcia Chyba muszę zacząć stosować jakiś patyczek do wyjmowania zawartości.Umyłam rano włosy szamponem Joanny z rzepą, fajnie oczyścił je z oleju i są teraz puszyste
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4328 | ||||
|
|
Cytat:
Oczywiście przelewki chętnie zrobię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a Ty co byś brała? ![]() Cytat:
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj na noc nałożyłam na końce włosów olej monoi i tak ładnie intensywnie pachniał że nie mogłam skupić się na zasypianiu
Teraz po umyciu też czuję ten zapach, ale juz bardzo delikatnie. A włosy jakie miękkie!Miłego weekendu dziewczyny!
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() też na czwartkowym spotkaniu skusiłam się na morelkę TBS ![]() a potem wróciłam do domu i myślałam, że umrę.. dopadła mnie grypa żołądkowa, kilka godzin wymiotowałam, masakra mam nadzieję, że żadnej Warszawianki nie zaraziłam u mnie cały dom już to przeszedł, myślałam, że mnie nie dopadnie, a tu masz... wczoraj przeleżałam cały dzień z bólem brzucha, nie mogłam nic przełknąć dzisiaj też jakoś średnio się czuję
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-09-26 o 09:46 |
|
|
|
#4331 | |
|
|
Cytat:
tylko, że u mnie trwało to trzy dni.. to była moja najdłuższa głodówka w życiu.Na wszelki wypadek bierz jeszcze jakieś leki, żeby nie wróciło
|
|
|
#4332 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ojej, Nina, współczuję ![]() No i oczywiście ja też skusiłam się na spotkaniu na masełko morelowe, boskie jest
|
|
#4333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja muszę jechać ze 2 godziny na uczelnię. Taka piękna pogoda a mi się nie chce ruszać z domu a na dodatek boli mnie głowa Ech.
|
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
Nina łączę się z Tobą w bólu, j też zachorowałam.
Czuję się koszmarnie ![]() Co do włosowych kosmetyków to ja waxa bardzo lubię, slicznie regeneruje i wygładza ale mi po nim wypadają włsy ![]() Latte mam zawsze na półce, co mi sie skończy to kupuję znów. Muszę się za tą Stapitz rozejrzeć i poszukać jej u siebie. W połowie października ide do fryzjera bo znowu mam ochotę na jasny balejaż, źle się czuję w ciemnych włosach :/
|
#4335 |
|
|
Vibesko a może nakładaj tylko na długość włosów a nie na skórę głowy? Wtedy na pewno przestaną wypadać
![]() Nina, Ela a może Wy coś chcecie z Inermisu ![]() Nie kuście tym morelowym masłem
|
|
#4336 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Znam ten ból, bo jakoś zimą miałam grypę żołądkową przez tydzień. Już miałam jechać do szpitala pod kroplówkę, ale na szczęście wystarczyło tylko kilkanaście zastrzyków. Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie. U mnie życiowych zawirowań ciąg dalszy.. TŻ musi szukać nowej pracy. ![]() Czuję, że teraz wszystko spoczywa na moich barkach, wiem, że jestem potrzebna TŻowi i rodzinie też. ![]() A co do kosmetyków, to wczoraj zużyłam żel aloesowy Palomy, ale wcale mnie to nie cieszy bo był dla mnie idealnym i podstawowym kosmetykiem. Za jakiś czas zrobię też większe zamówienie na masła, żele, coś do twarzy, włosów. No generalnie zrobię zapasy na jakiś czas. A teraz zbieram się, bo muszę jechać do szpitala, a potem wieczorem do TŻa.
Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2009-09-26 o 11:02 |
|
|
|
|
#4337 | ||
|
Zakorzenienie
|
I jaki był efekt? Ja wczoraj pobawiłam się w takei mieszanie na papierze- chciałam od jasnego róży do ciemnej sliwki ale strasznie ciężko dobrać proporcje żeby uzyskac odpowiedni odcień
nie dla mnie ta zabawa ![]() Jeszcze nie Ale czuję, że już niedługo, wczoraj wszystkei 4 przeniosłam z szafki zzapasami do łazienki ![]() Cytat:
![]() kuruj się Cytat:
Mamamw pracy, reszta rodziny u babci zbiera gruszki, orzechy i inne dobrodziejstwa a ja z racji zdrowia mam się zająć porządkami w domu ![]() Chyba mam zimowy nastrój- po głowie chodzi mi robienie zapasów z pielęgnacji
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
Vibesiu, fuksjaa
![]() A ja się zbieram na uczelnię powoli, muszę wykombinować jakiś szybki obiad, umalować się, uczesać i jadę. Na razie nałożyłam na końcówki włosów trochę jedwabiu L`Biotici i są teraz takie gładkie i lśniące, że och ach
|
#4339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A masło jest świetne, gwarantuję ci że jak powąchasz to się zakochasz
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4340 |
|
po prostu Em :)
|
fuksja, co się stało, że TŻ musi szukać nowej pracy? Strasznie mi przykro.
![]() Organzza, znam ten ból, więc współczuję! Dla mnie grypa żołądkowa jest gorsza od wszystkich innych "zwykłych" chorób razem wziętych. Ja się właśnie obudziłam..
|
|
#4341 | |
|
Zakorzenienie
|
oj, dziękuję Wam bardzo
wczoraj też strasznie mało piłam, bo nawet po małym łyku miałam wrażenie, że zaraz go zwrócę, aż się zaczęłam bać odwodnienia Vibesko, Rzyrafko, bardzo współczuję, okropne są te choróbska Fuksjaa ![]() Elu, cieszę się, że z Twoim zdrowiem ok mam nadzieję, że żadnej z Was nie będę mieć na sumieniu ![]() Cytat:
![]() warto się skusić, ja co prawda swojego jeszcze nie otworzyłam, ale zapach tej serii jest świetny w ogóle miniaturki są takie urocze, że chciałabym większość a to masła, a to żele, a to peelingi (tylko na ile użyć bym miała taki peeling )
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-09-26 o 13:59 |
|
|
|
|
#4342 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
|
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
Zużyłam perfumy
Poma I'm going- śliczne kwiatowomiodowe tylko trochę mi się już znudziły ![]() Ale nie będę robić osobnego licznika na taką rzadką okoliczność ![]() Zanim zacznę drugą część porzadków oddam się lekturze zaległego Świata Nauki bo jest fajny artykuł o odczuwaniu zapachów Tylko coś mnie łepek zaczyna boleć ![]() Miłego popołudnia
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku z tym Waxem to chyba najlepsze wyjście - nakładać go na połowę długości włosów.
Ale z drugiej strony skoro on wywołuje u mnie takie nadmierne wypadanie to chyba przerzucę się na inne odżywki bo Wax aż tak rewelacyjuny nie jest żebym nie mogła z niego zrezygnować. Po rozjaśnianiu będę potrzebowała jakiejśmaski slnie nawilżającej. Miała któraś może z Loreala do serii z pasemkami którą reklamuje Penelopa ? Albo tą w czerwonym opakowaniu do włosów farbowanych ? z tej serii słyszałam wiele dobrego o szamponie to może i maska byłaby niezła ? Z AA Therapy ja miałam krem na dzień i maseczkę ale z serii dla trądzikowców - bardzo dobra apteczna seria do której mam zamiar powracać. Edit: Rzyrafko mnie też głowa boli ale już mocno ![]() No i niedroga
|
#4345 | ||
|
|
Dziękuję dziewczyny..
Cytat:
Właśnie przyjechałam ze szpitala, pora zjeść śniadanie. Jeszcze żeby tego było mało, to przebiłam sobie oponę i muszę jeździć na zapasie do poniedziałku, bo jutro wszystkie warsztaty nieczynne. Idę zaraz zmienić to cholerne koło. ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
W ogóle zapomniałam Wam powiedzieć, ona też jest nałogowcem ale nie udziela się na wizażu, choć czasem przegląda.
|
||
|
|
|
#4346 |
|
Zakorzenienie
|
Fuksjo dziękuję za opinię o masce.
Przykro mi że w Twoim życiu dotykają Cię takie kłopoty, mam nadzieję że szybko miną i że wszystko będzie dobrze, zarówno u Ciebie jak i u Twojego TŻ-ta
|
#4347 |
|
|
Vibesko, bardzo Ci dziękuję.
Tymbardziej mi przykro teraz, bo wiem, że nasze plany o wspólnym mieszkaniu się oddalają. Widziałam się dziś przypadkiem ze znajomą, poprosiłam, żeby puściła w obieg info o tym, że chętnie udzielę komuś korków, tanio. Mam nadzieję, że szybko uda mi się pozyskać grupkę uczniów, bo bardzo teraz potrzebuję pieniędzy. Koło wymienione. Jestem z siebie dumna.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
fuksjaa trzymam kciuki żeby wszystko się jakoś ułożyło
No i gratuluję zmiany koła, ja bym nie potrafiła ![]() Wróciłam właśnie z uczelni, we wtorek jadę jeszcze do dziekanatu złożyć podanie o przesunięcie obrony i trzeba wziąć się koniecznie za napisanie planu pracy, bo bez tego ani rusz Muszę w ciągu tych 2 tygodni to zrobić i zawieść pani promotor żeby oceniła. Muszę się zmobilizować! ![]() Byłam przelotem w galerii krakowskiej, ale nie zajrzałam nigdzie, bo tak mnie głowa dziś dziwnie boli, że myślałam tylko o jak najszybszym powrocie do domu. W południe wypiłam słabą kawę i trochę się poczułam lepiej, ale teraz znów mam jakieś osłabienie, najchętniej poszłabym już spać. Aha, zrobiłam sobie kreski srebrnym eyelinerem My Secret i od godziny 13 trwa na powiekach w stanie nienaruszonym
|
#4349 |
|
po prostu Em :)
|
Patrzcie, trafiłam na mały artykuł nt. golenia nóg właśnie na balsam.
![]() http://snobka.pl/artykul/7088/tajemn...ania_-_golenie
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
A to tak jeszcze w ramach ciekawostek - azjatyckie wynalazki urodowe: http://www.zeberka.pl/art.php?id=5750
I nowy puder mineralny Sephory, widziałyście go już? Dawno nie byłam w S. i nie wiem nawet co tam nowego mają w swojej ofercie a lubię ich kosmetyki. Ciekawe jaki ten puder będzie. http://www.zeberka.pl/art.php?id=5741
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-09-27 o 07:32 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

bo jak zaczęłam kombinować jakie to ma być masło to wymyśliłam już co najmniej cztery 

(ale Waxa do zniszczonych teraz nie mam, mam wersję Latte jakby co 

Aż mi się zachciało wszystkie mieć
Ale czy Ty parę postów wcześniej nie pisałaś, że potrzebujesz samych niezbędników?
mam nadzieję, że żadnej Warszawianki nie zaraziłam
tylko, że u mnie trwało to trzy dni.. to była moja najdłuższa głodówka w życiu.
Ech.
Już miałam jechać do szpitala pod kroplówkę, ale na szczęście wystarczyło tylko kilkanaście zastrzyków.