|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem III czyli kolejne losy Mieszadełek
Aga- witam
roux- szczerze nigdy nie słyszałam muzyki żydowskiej, chyba coś sobie przesłucham Amoura- ja też ostatnio byłam chora i jeszcze musiałam do szkoły chodzić, myślałam że się przekręce :/ idę piec ciasto xD jakiś misz-masz - biszkopt plus budyć ugotowany na soku marchwiowym, plus delicje, plus galaretka :P nie wiem skąd moja mama bierze takie przepisy |
|
|
|
#2402 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czuje sie wywolana do tablicy przez roux bo jak ona wspominala sama jestem zwiazana z grekiem, ktory.....mieszka w Salonikach Ale niestety.....jutro rano ja juz wyjezdzam do domu - trzeba sie w domu pokazac po praie 3 miesiacach nie bycia w nim ![]() roux - fajnie, ze wieczor sie udal . szkoda tylko, ze zakonczyl sie takim koszmarem wiem wiem co mi powiesz - ale moje zdanie znasz: jak by chcial to by sie odezwal. Amoura - trzymam i sama bede to robila jak wroce do domu....Joss...budyn marchewkowy...no way - thanks i don't even try ![]() wrocilismy z oktoberfest w szkole niemieckiej...brzuchy pekaja (Aga jak Wam sie nudzi to jedzcie na oktober - szkola jest kolo praktikera ). Ja juz spakowana tylko tam jakies drobne rzeczy powrzucac do torby, plus plyty z wakacji ale...te zostana nagrane jak tz sie obudzi bo go migrena zlapala |
|
|
|
|
#2403 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)))ja jeszcze musze trochę poczekać na wyjazd do Grecji
|
|
#2404 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no ale..aktualnie pocieszam sie tym, ze.....zblizaja sie wybory wiec wszedzie tylko slysze i widze reklamy partii i ich przewodniczacych pogoda nie za sloneczna , tz ma do gromai ciut ciut roboty w pracy i przez budowe metra i normalnie bo sie oczywiscie rzeczy musza psuc . no ale..... ja tu wroce
|
|
|
|
|
#2405 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i Aga i Emanko kolo Salonik
|
|
#2406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez mam takie schizy ---- ide kupic sobie kalafiora,ugotuje go i znowu caly dom bedzie smierdzial wielkim bakiem .... jakby ktos ...
|
|
#2407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo jasne, poproszę!! Wysle Ci zaraz mojego maila na pv!![]() Cytat:
a jak tego kalafiora przyzadzasz?? bo ja ostatnio zrobilam rodzince takiego zapiekanego w smietanie, z serem, zadowoleni byli ![]() ![]() dzwoni do mnie od wczoraj jakis dziwny numer, kierunkowy +216. (sprawdziłam, tunezja). pojecia nie mam kto to jest i dlaczego do mnie dzwoni. mam jednego "znajomego" z tunezji, ale...on nie ma mojego nr tel. dziwne.
|
|
#2408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kalafiorka robie gotowanego z bulka tarta i maselkiem ,prosto szybko i smacznie ![]() a jak robisz tego zapiekanego w smietanie z serkiem .... mmmm brzmi smkowicie poprosze o przepis to sobie nastepnym razem taki zrobie ![]() a co do diwnych numerow,do mojej mamy ostatnio dzwona dziwaczne numery ,za pierwszym razem z Indii potem z Madagaskaru !!! a potem rowiez z Tunezji....
|
|
#2409 |
|
Raczkowanie
|
naatalia przecież zawsze można pojechać na wycieczke do Aten lub Salonik:P i wtedy sie wszystkie na kawie spotkamy i porozmawiamy o naszym wspaniałym greckim życiu :P
))
|
#2410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2411 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Emanko Trzymaj sie dzielnie ja juz umiem zasypiac bez plakania za tz jeszcze tylko zeby zasnac normalnie a nie zameczac sie przy tym... Juz tydzien go nie widzialam
|
|||
|
|
|
#2412 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dobrze,że istnieją telefony,maile,skype,sms-y no i oczywiście SAMOLOTY
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam neta tylko w weekend i mieszkamy w rybnym sklepie w Brukseli tymaczasowo do 15 pazdziernika kiedy to przeprowadzamy sie do naszego esktra hiper mieszkanka :P a tymaczasem zwiedzam i chodze na gym
|
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
Opium w sklepie rybnym?? powaga??
![]()
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
To niezle zapachy tam musza miec
czy moge prosic o przeslanie filetow z dorsza ?
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
hehhe dokladnie NAD
ale zastanawiam sie czy nie bede walić rybą od tego :P:P w przyszlym tyg postaram sie jakos fotki walnac :P. powaznie to jest mieszkanie nad sklepem. normalne mieszkanie. ale wali. no i sie wchodzi i wychodzi przez sklep :/ mowie wam. cyrk. nawet mielismy swojego ulubionego raka - Stefana. No i zjedli juz go kurka noooo ..
|
|
|
|
#2417 |
|
Zakorzenienie
|
zezarli Stefana
a jak sie uklada miedzy wami??
|
#2418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja juz o dawna mam ochote nazwac cos Stefan , na przyklad do jaszczurki pasuje
|
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
my chcemy rybke miec Stefana.
u nas troche cieplej mam nadzieje ze bedzie jescze lepiej.
|
|
|
|
#2420 | |
|
Wtajemniczenie
|
a no właśnie ja chciałam zaznaczyć, że natalia też jest z grekiem
![]() a no właśnie jak tam życie? Cytat:
![]() i pająka Ruperta... w sumie tego pająka to jeszcze mam dynda sobie w łazience nad oknem
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz ? to znaczy,znalazlas go i wzielas do domu ? czy poprostu zaakceptowalas jego obecnosc w twojej lazience ,a nawet polubilas do tego stopnia ,ze nadalas mu imie ?
|
|
#2422 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak skończysz drugą , to się wciągniesz na pewno(druga część będzie już w listopadzie w kinie)-to najsmutniejsza część, moja ulubiona część to czwarta-dużo się tam dziejemama nadzieję,m że już jesteś zupełnie zdrowa, teraz taki zdradliwy okres - nbiby jest ciepło, a można się łatwo przeziębić. Cytat:
Cytat:
a ja miałam fajny dzień - zakupowy zaraz potem pojechałam obładowana zakupami do przyjaciółki i spędziłam miły wieczór
|
|||
|
|
|
#2423 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zaakceptowałam go nawet okna do końca nie otwieram bo boję się, że mu meble w mieszkaniu poprzestawiam ![]() tak fajnie jest pogadać sobie z nim o 6 rano a on mi czasami machnie, na dzień dobry, jedną z tych ośmiu nóżek
I'm so glamorous, I piss glitter! Edytowane przez szien Czas edycji: 2009-09-26 o 23:01 |
|
|
|
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
szien ja to bym ubila spajdera
|
#2425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze ja tez zaczne hodowac pajaka w lazienie ... bede miala ciagle otwarte okno,moze jais wejdzie... bo czasem jak sie siedzi na tronie ,a nie ma gazetki to mozna sobie do kogos pogadac,albo go poobserwowac ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- No wiesz ! O_O morderczyni ... pajak tez chce sobie zyc
|
|
#2426 |
|
Przyczajenie
|
Witam. Mam nadzieję, że dobry wątek wynalazłam.
W te wakacje poznałam wspaniałego chłopaka (Tunezyjczyk-Arab ).Wiem, że owe związki z Arabami są potępiane, ale chciałabym się poradzić Was w pewnej sprawie. On jest 4lata starszy ode mnie. Mój pobyt w Tunezji zakończył się w lipcu. Znamy się w sumie niedługo, pracował w hotelu w którym przebywałam podczas pobytu. Było tak cholernie romantycznie, że nie mogłam się w nim nie zakochać.. Jedyny problem w tym, że jestem w związku ze swoim chłopakiem prawie 2lata, oczywiście między mną a Arabem nie doszło do niczego więcej poza trzymaniem się za rękę (chciałam być fair, o ile mam prawo to wszystko tak nazwać... . W ostatnią noc na plaży łza zakręciła się w jego oku.. Od mojego wejścia do autokaru pisał sms-y i dzwonił, kiedy byłam w Polsce było ciągle tak samo, stwierdziłam że to nie ma sensu bo i tak nie będziemy razem i pewnie kontakt się urwie więc zabroniłam mu się odzywać: pisać dzwonić itp. tak się stało, trwało to miesiąc, ale kiedy weszłam na moje konto w serwisie facebook.pl okazało się, że Tunezyjczyk mnie znalazł choć nigdy nie znał moich dokładnych danych a w serwisie nie mam nawet zdjęcia.. teraz ciągle rozmawiamy przez kamerkę internetową i uczucie nie ustaje... . Nie chcę ranić swojego chłopaka, nie chcę też go zostawić jesteśmy ze sobą tyle czasu nie umiem, wiem że po rozstaniu będzie cierpiał gorzej niż ja.. co robić zależy mi na nim.. jest moim największym przyjacielem oddałby za mnie wszystko. pomóżcie |
|
|
|
#2427 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
musisz porządnie zastanowić się czego tak naprawdę chcesz no i podjąć jakąs decyzję, bo jak dalej tak będzie to Twój chłopak to odkryje i będzie cierpiał jeszcze bardziej...trzymaj się, życzę podjęcia najlepszej dla Ciebie decyzji. |
|
|
|
|
#2428 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo dziękuję za odpowiedź
. A może, któraż z Was jest z Tunezyjczykiem i ma jakieś doświadczenie w tej sprawie, będę wdzięczna za każdą odpowiedź. Jestem w kropce bo świetnie czuję się ze swoim chłopakiem, ale wyczekuję kiedy tylko w komunikatorze pojawi się dostępny tunezyjczyk, to chore wiem, ale chyba inaczej nie umiem.. Sam Arab powiedział, że kiedy tylko ja zechcę przyjedzie do mnie do Polski, zmieni religię, poświęci wszystko.. . Edytowane przez Zuza1991 Czas edycji: 2009-09-26 o 23:34 |
|
|
|
#2429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ktos moglby powiedziec,ze nie wzystcy sa tacy sami i ,ze nie mozna generalizowac.... ale niestatyprawda jes taka,ze ich kultura ,religia i mentalnosc sa nie do pokonani i nie do zaakcetowanie przez przecietnego "nie araba" , "nie muzulmanina".... oni na oczatku traktuja kobiety jak ksiezniczki ,dopoki nie zdobeda ich zaufania,dopoki ich w sobie nie rozkochaja,wtedy kobieta wierzy,ze nigdy nie moglby jej skrzywdzic ... i tu blad ! ,bo w 9 przyadkach na 10 to sie zle konczy ,czesto nie odrazu,czasem nawet po latach .... i bron boze niech Ci do glowy nie przychodzi jechac samej do niego !!! Arabowie z kurortow turystycznych maja to do siebie,ze rzewaznie szukaja przelotnych romansow,bogatych sponsorek,dobrego seksu lub naiwnej dziewczyny,dzieki ktorej mogliby zdobc dokumentyi wyrwac sie z kraju .... Radze Ci byc bardzo ostrozna,nie ufac mu .... wiem co mowie,poznalam ich zbyt dobrze... sa cwani .... potrafia byc slodcy jak moid,uroczy ... kulturalni .... ale to tylko pozory .... niech wakacyjne zauroczenie Cie nie zaslepia ... pozdrawiam
|
|
#2430 | |
|
Zakorzenienie
|
ale nie u mnie w domu czy na moim oknie
Cytat:
oklamujesz swojego tz. czemu z nim w ogole jestes?? z litosci ze bedzie cierpial jesli go porzucisz?? co na to tunezyjczyk ze masz w polsce regularnego chlopaka?? powiedzialas mu??
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:00.

i jeszcze musiałam do szkoły chodzić, myślałam że się przekręce :/ 

poznaliśmy się właśnie na tych wakacjach jak to zawsze bywa przez przypadek
bo jak ona wspominala sama jestem zwiazana z grekiem, ktory.....mieszka w Salonikach
i sama bede to robila jak wroce do domu....