|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | ||
|
po prostu Em :)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
Cytat:
![]() Nie przyszedł. Faceci.. Ale poczytałam sobie głupie artykuły w Joyu przy pysznej kawie, także popołudnie nie było stracone.
|
|
|
#4532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc powinnam coś wiedzieć niedługo ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Aha, aktualizacje juz wkleiłam na odpowiednie wątki, pora na rachunek sumienia i nowy licznik- widzę niezłą poprawę, w poprzednich 2 miesiącach nakupiłam: w lipcu 44 kosmetyki wobec 23 zużytych a w sierpniu przybyło 36 wobec 12 zużytych, wrzesień -przybyło 13 ubyło 20
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w wątku Essence czytałam, że jest już podobno nowa limitowanka
Chyba się przejdę do Natury jutro.
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszedł właśnie mój zegarek z Avonu
Ale ładnie się prezentuje na ręce.
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Dziś mam w końcu wolny wieczór i mogę sobie bezkarnie poleniuchować Rok akademicki ledwo co się zaczął a ja już jestem zawalona robotą W przyszłym tygodniu planuję się wyrwać na kilka dni z Warszawy, mam nadzieję, że trochę się rozerwę.Macałam dziś nową serię TBSu, masełka prezentują się apetycznie Gdyby nie to, że mam trochę smarowideł w zapasie to skusiłabym się na masełko Mam ochotę obejrzeć coś w TV, ale jak na złość nic nie ma
|
#4537 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Żartujesz!!! Gdzie jest jutro emitowany, bo nie widzę nigdzie! Słyszałam, ze dopiero 4-go będzie do ściągnięcia. I ślicznemasz włoski1 Takie długie i gładziutkie! A kolor świetny! Cytat:
Cytat:
Idę do TZta, bo sam meczyk ogląda a ja na kompie. jeszcze się obrazi
|
|
#4538 | |||||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cześć.
Cytat:
Jaki miałaś kolor wyjściowy? Bo właśnie chcę uzyskać coś podobnego, ale ja niestety muszę do tego dojść stopniowo. No i raczej na Pallete się nie zdecyduję, mimo że Isa polecała, bo boję się wypadania wlosów po Pallete. Kiedyś już farbowałam włosy Garnierem Belle Color, więc mam nadzieję, że ten szampon też będzie ok. Cytat:
![]() U nas obecnie bardzo, bardzo dobrze. Aż się sama dziwię, że w ciągu miesiąca tak udało nam się zmienić. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4539 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Relaksujące, dobrze wpływa na pracę mięśni twarzy (uśmiecham się, jak wącham włosy ).... A na opakowaniu napisali tylko, że to odżywka do wszystkich rodzajów włosów. Na składnikach się nie znam, ale wątpię, żeby było w niej coś cudownego poza zapachem
|
|
#4540 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Coś czuję, że czwartek będzie moim ulubionym dniem tygodnia - jutro ma mam tylko jeden wykład (co 2 tygodnie mam cały piątek wolny), więc bez stresu.
Wczoraj TŻ zafundował mi taki masaż, że wreszcie plecy mnie nie bolą aż tak mocno. A ostatnio mam z tym duże problemy. Ostatnio mam masę stresów i wszystko mnie trochę przytłoczyło to kompletnie zapomniałam o dbaniu o siebie. Mój makijaż składał się jedynie z tuszu, podkładu i różu, o włosy też nie dbałam, a ten sam lakier mam już na pazurkach od 5 dni. Dziś robię sobie SPA - kupiłam w R. peeling w tubie i 2 saszetkowe maseczki (peel off i nawilżającą) i wreszcie się troszkę zrelaksuję. Miłego wieczoru, Dziewczyny. ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
![]() Muszę ją powąchać jak będę w TBS. Dzięki za opinię.
|
|
|
|
|
#4541 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4542 | |
|
Wtajemniczenie
|
pachnie jak guma bananowa
No jeszcze włosy się po niej nie plączą, ale mi się prawie nigdy nie plączą.---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
A to wczoraj było to spotkanie makowe? pokazuj, co masz ![]() Zapomniałam, Fuksjo, miłego rolniczenia
|
|
#4543 |
|
Zadomowienie
|
Ano było, Kamil tak nas wciągnął rozmową że się zasiedziałyśmy, w końcu ja musiałam już na pociąg lecieć
Ale planujemy zrobić spotkanie MACowe warszawianek, a może i ogólnopolskie, chętnych oczywiście zapraszamy na odpowiedni wątek![]() A masło pachnie trochę gałką, trochę wanilią, no nie wiem, musiałabyś sama powąchać, mi się nie podoba ale za to Cranberry pachnie ładnie, ale ja to już naprawdę muszę się wstrzymać
|
#4544 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja też pędzę zobaczyc co to weszło do nas i jutro akurat po mam nadzieję zdanym egz mogę podskoczyć ![]() wzajemnie ![]() Cytat:
|
|
#4545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie z MACa niezbyt powalająco - 4 cienie i pigment ![]() Liz czy na Heathrow jest MAC? ![]()
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz w życiu mam łuszczące się placki na twarzy
Może Sudocremem uda się wyleczyć?Nie "pochwaliłam sie" co ja wczoraj zrobiłam Po południu wzięłam pierwszy lepszy płatek, który był na stoliku i zaczęłam zmywać oczy. Pod koniec zmywania drugiego oka poczułam mega pieczenie, oczy zaczęły łzawić .... Dotarło do mnie, że użyłam płatka, którym poprzedniego wieczoru przecierałam twarz tonikiem różano-mlecznym z BU Powtórkę z pieczenia miałam, gdy szykują ci sie do spania nałożyłam krem pod oczy (zapominając że mam podrażniona skórę) - musiałam szybko zmyć, bo myślałam, ze mi skórę wypali ![]() Wniosek po wczorajszym dniu: płatki od razu wyrzucać a nie zostawiac na stoliku ![]()
|
#4547 |
|
po prostu Em :)
|
fuksja, bardzo się ciesze, że tak dobrze się układa między Tobą i TŻ.
![]() Ja już się kładę spać, bo jestem wymęczona dwoma ostatnimi nieprzespanymi nocami i nawet korytarzowa impreza mi w tym nie przeszkodzi.
|
|
#4548 | ||
|
Wtajemniczenie
|
A jeszcze nie wiem, ale jeśli jutro pojadę do zt, to sprawdzę
![]() Cytat:
Dzięki A co się stało, że tak mało cieni ?Cytat:
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
ZmONdrzałam
na Heathrow oczywiście jest MACzek
|
|
#4550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle czuję sie kiepskawo w swojej skórze: nie dość, że mam te "placki" to jeszcze podrażnioną skórę wokół oczu i od wtorki bolą mnie uda i pośladki po fitnessie
|
|
#4551 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
bo będzie lańsko
|
|
#4552 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Noo, normalnie jak w romantycznych filmach ![]() Cytat:
A cuda już wypróbowałam i tak - żel jest taki wodnisty, ale z poślizgiem. Jedno oko mnie szczypało, drugie prawie wcale, ale możliwe, że do tego pierwszego nawaliłam za dużo Niemniej jednak żel zmywa całkiem nieźle, co prawda miałam sam tusz na oczach, ale nie została panda do domywania żelem, jak to ma miejsce nawet w przypadku dwufazy Garniera. To, co mi się najbardziej podoba to nietłusta konsystencja połączona z poślizgiem. To lubię A peeling, hmm, pachnie baaardzo przyjemnie, konsystencje ma faktycznie taką śmieszną, jakby krem w musie, ale na skórze nie musuje ani nic. Taki kremik. Zmywa się toto po 10min, więc tak też uczyniłam. Cera gładsza, ale i lekko zaczerwieniona na policzkach. Tyle że u mnie może mieć to związek z acne dermem, który tam daje albo z effaclarem duo, którego użyłam wczoraj pierwszy raz. Może za dużo tego złuszczania... Niemniej jednak po wstępnych testach jestem raczej na plus. Myślę, że z czasem się lepiej dopasujemy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale i mi, nie chwaląc się , idzie coraz lepiej Cytat:
Cytat:
Cytat:
**************** Zmykam myć głowę i spać. Muszę się w końcu nauczyć chodzić spać wcześniej niż o 2. Ciągle sobie to powtarzam i ciągle Miłej nocki |
||||||||||||
|
|
|
#4553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry, jak fajnie, że już piątek. Jeszcze tylko 8 h pracy i weekend.Nie ubrałam dziś na głowę mojego kaszkieciku, bo go wczoraj nie mogłam znaleźć Nie muszę chyba pisać jak zimno było rano i jak mi uszy zmarzły.Mag zamówiłam ten zegarek srebrny z łańcuchem zamiast paska, nie pamiętam jak się nazywa. Ale zrobię fotki jak wrócę do domu i wrzucę na avonowo-katalogowy wątek, więc podam wtedy link
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
Ja noszę soczewki już od 2 lat i to jest dla mnie cud świata
![]() Właśnie kupiłam zapas na kolejne pół roku. Muszę dzisiaj kupić sobie jakąś maskę do włosów, ostatnio tak mi się wzmocniły i zagęściły że aż w szoku jestem
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dziś po raz pierwszy zajęcia. I nie wiem czy nawet na nie pójdę. Yhh. Czekałam na kontakt od hydraulika, ale nadal nie dzwoni.
Kusi mnie khol z YR. Ale nie wiem czy mi potrzebny :P |
|
|
|
#4557 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam moje sweterki
Najpierw listonosz przyniósł 2 sweterki (czarny i fioletowy, nie zapinane) a za 5 minut paczkonosz 6 sweterków od tego sprzedawcy u kórego kupiła Vibeska. Rozpinane sweterki sa bardzo przyjemne w dotyku, nie sa sztywne, twarde. Te http://www.allegro.pl/item744894840_...r_kolorki.html są trochę szersze niż te: http://www.allegro.pl/item742772821_...ta_kolory.html i te bardziej przylegają do ciała, czerwony bardziej niż morski. Natomiast te: http://www.allegro.pl/item742788934_...c_kolorki.html sa troszkę twardawe, ale nie jakoś bardzo. Mam mniejszy biut niż modelka, więc mi się nie rozkładają tak ładnie na dekoldzie A może inny biustonosz załatwi sprawę choć trochę Szary jest jaśniejszy niż na zdjęciu.Te sweterki: http://www.allegro.pl/item753945699_...ke_m_l_xl.html troszkę mnie rozczarowały Nie pasują na rozmiar S - o ile długość, szerokość w biuście i długość rękawów jest ok, tak w talii są za szerokie, luźne - nie bardzo, ale jednak, nie są idealnie dopasowane. Nie powoduje to, że nie nadają sie do chodzenia, bo wygladają calkiem nieźle i napewno jest to tez kwestia przyzwyczajenia. Pomierzę jeszcze i skonsultuję.EDYCJA: podkradłam mamie oliwkowy krem Ziaji. Ufff jaka ulga dla skóry .... Niemal od razu wchłonął mi się prawie do matu
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-02 o 10:11 |
|
|
|
#4559 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja to bym chciała, bo po tym mocnym peelingu jak już zlazła, to była taaak cudownie gładka , a tak to muszę czekać kilka miesięcy z lysanelem na widoczną poprawę. A na razie jej brak, bo albo zeszłoroczny nie chce działać albo się tak długo skóra oczyszcza![]() Cytat:
A nie wiesz, czy Effaclar wycofują, czy to tylko jego nowy brat ?Cytat:
Już go wczoraj położyłam drugą noc z rzędu, bo tak mnie moja nieszczęsna broda zdenerwowała. Cudownie szczypał ale nie podrażnił. Ja chyba naprawdę mam przodka-nosorożca Kusi mnie teraz ten skinoren, ale po co skoro mam zapasa lysanela
|
|
#4560 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zdam relacje na pewno! Mi po jednorazowym zastosowaniu Lysanela wysypało na całej twarzy, potem leczyłam się z tego ze 2 tygodnie
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

Faceci..

Chyba się przejdę do Natury jutro.
Ale ładnie się prezentuje na ręce.

W przyszłym tygodniu planuję się wyrwać na kilka dni z Warszawy, mam nadzieję, że trochę się rozerwę.
Gdyby nie to, że mam trochę smarowideł w zapasie to skusiłabym się na masełko
)
Kiedyś już farbowałam włosy Garnierem Belle Color, więc mam nadzieję, że ten szampon też będzie ok.
rozgrzeszam Cię
Wieczorem pewnie wypróbuję.

Niemniej jednak po wstępnych testach jestem raczej na plus. Myślę, że z czasem się lepiej dopasujemy 
Kusi mnie teraz ten skinoren, ale po co skoro mam zapasa lysanela