|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
współczuję ![]() A z tymi zabiegami, tak jak Beata powiedziała. najwyżej nie będziesz chodzić moja mama miała na kolano podobne jak B. opisała, tata na ostrogę na pięcie, Tż po złamaniu nadgarstka i każdy sobie chwalił ![]() Cytat:
A nie chcesz zdawać R? Nie liczy Ci się lepiej? Bo skoro i tak chodzisz ![]() Ja sobie rozpisałam na cały tydzień co mam robić, i nawet tak dużo tego nie ma. Fizyka już za mną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No tak, a do mnie to już się nie odezwie |
||||||
|
|
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobra dałam upust swym emocjom. Czekam na mam talent, zjem kolację, poczytam, obejrzę film i potem może zabiorę się za polski.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-10-04 o 09:39 |
|
|
|
|
#4143 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja chodzę narazie na korki z wosu i historii - narazie byłam dwa razy na historii i od kolesia dostałam 15 książek z testami, z których miałam przerobić całą starożytność;D i tak dzisiaj siedziałam i zrobiłam z dwóch ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
Cytat:
Ja chodzę narazie na korki z wosu i historii - narazie byłam dwa razy na historii i od kolesia dostałam 15 książek z testami, z których miałam przerobić całą starożytność;D i tak dzisiaj siedziałam i zrobiłam z dwóch
|
|
|
#4144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chcę. Nie poradziłabym sobie na tyle dobrze, na ile chciałabym, a zresztą i tak mam już dużo przedmiotów.------------- Co za zje.bany komputer. Coś mu jest. Mimo że sformatowałam to nadal coś go 'gryzie', a ja nie wiem co. ![]() Jak nagle zniknę na dłuższy czas to znaczy, że komputer mi padł. A tak szybko, jakby co (tfu, tfu), do naprawy go nie zaniosę. Mam nadzieję, że nie będzie mi wariował.
|
|
|
#4145 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no ba zwłaszcza, że to nie były takie małe dziewczynki, tak z 15 - 16 lat miały co jest?? Cytat:
coś ta doba się nie chce wydłużyć
|
||
|
|
|
#4146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mi koleżanka opowiadała jak to gdzieś w internecie wyczytała sposób na poderwanie Bartmana to ją na siłę wydłużymy!!! do matury parę miesiecy jeszcze, a ja z moją Olką już planuję, która co będzie gotować, jak razem będziemy mieszkać ;D a co xD
|
|
#4147 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
szkoda tylko, że nie dane mi było zobaczyć tego 'podrywu' bo musiałam uciekać na autobus a co jak nie chce się sama wydłużyć to trzeba ją zmusić ![]() ![]() idę spać chyba dobranoc |
|
|
|
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry ;*
Wpadłam na chwilę, bo dziś się baaardzo intensywnie uczę. pol + bio Moja superowa klasa przełożyła z polskiego na jutro i tym sposobem mam 2 duże sprawdziany jednego dnia. ![]() Miłego
|
|
#4149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja ruszam na zakupy
|
|
|
|
|
#4150 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
czesc dziewczyny ;* 18 była fajna wybawiłam sie , wspłczuje kumplowi bo tak mocno dostał pasem ze az sie boje co to bedzie na mojej no a tak w ogole pokłociłam sie juz z rana z mama ![]() doczytam do konca 'przedwiosnie' i poucze sie troche. milego
|
||||
|
|
|
#4151 |
|
Zadomowienie
|
Buu... mam słomiany "zapał do nauki" bo nie mam notatek... Ma któraś z was opracowaną teorię archetypów Junga? (krótko i na temat?) Bo w necie prawie nic nie ma...?
|
|
#4152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
cześć Dziewczynki ;* wróciłam o 5:30 do domu, jestem padnięta. spałam 5h... i już nie mogę zasnąć bo jest widno ryczałam praktycznie całą drogę w samochodzie bo mama wygłaszała swój monolog, było mi tak przykro.. obiecałam sobie, że już nigdy więcej nie będę wiozła nikogo pijanego w samochodzie, nigdy. ugh.. idę chyba coś zjeść.. i może spróbuję zasnąć. od jutra będę tutaj rzadziej. biorę się za tą naukę, trzeba zdać maturę, nie ma bata. buziaki Żbiki Moje ;* miłego dnia wszystkim ;* co do ŻJC, jest... ojjj jest powiem tyle, oprócz incydentu z mamą dzisiaj nad ranem.. to wczoraj miałam piękny dzień
|
|
#4153 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Godzinę temu wstałam a już się czuję śpiąca.To chyba przez tę pogodę Ma któraś z Was z Gazety Wyborczej maturę podstawową z biologii?Bo nie zdążyłam zakupić i chciałam się dowiedzieć czy była prosta
|
#4154 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() biologii nie mam, bo kupiłam tylko jak była matematyka ![]() ------------------------------------ dzień dobry zabrałam się za siebie dzisiaj zrobiłam już polski![]() teraz się musze pouczyć jeszcze z angielskiego, łaciny i chemii ![]() i mam jutro kartkówkę z religii miłej niedzieli wam |
||
|
|
|
#4155 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ;*
Niedawno wstałam i zaraz nadrobię trochę ![]() Poczytałam, ale cytować nie mam siły TŻ mnie wczoraj wymęczył W nocy się nie wyspałam, boli mnie kolano i muszę na jutro przeczytać "Granicę", a jestem na czwartym rozdziale
Edytowane przez malenstwo5 Czas edycji: 2009-10-04 o 12:09 |
|
|
|
#4156 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymaj się ![]() Cytat:
Cytat:
Jak znajdziesz sposób jak to zrobić, to koniecznie się nim podziel, bardzo się przyda ![]() -- Dzień dobry Żbiki Pogoda coraz gorsza, a u mnie dalej nie grzeją kaloryfery i zamarzam. Do tego mam dzisiaj mnóstwo nauki i zero chęci. Ogarnęłam wczoraj trochę angielski, ale i tak zostało mi jeszcze tyle do zrobienia z innych przedmiotów, że mi słabo na samą myśl Trzeba się wziąć za siebie, ech. Widzę, że Wy też macie dużo nauki. Szkoła to zuuuo ![]() Mimo wszystko miłej niedzieli życzę
|
|
#4157 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() to widze ze nie tylko ja miałam problem z mama dzisiaj;/ ![]() w sumie tez musze ograniczyc internet . musze sie wziazc za robote , bo jak zwykle obudze sie pod koniec lutego i bedzie za pozno ;] Cytat:
przeczytałam do konca 'przedwiosnie' ;] ide sie polozyc na chwilke spac i potem poucze sie słowek z angielskiego milego
|
|||
|
|
|
#4158 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i najważniejsze, że choć troszkę pomaga.ja też nie wiem :eek" ![]() ej, ale ja mówie o samej biologii ![]() reszty nie zdążyłam sprzedać... a teraz to już na allegro pewnie za późno, wszyscy już kupili to co musieli.Cytat:
może plastry przeciwbólowe, żeby wątroby nie niszczyć? ale to musiałabyś lekarza spytać. ojej tak jak ja z biol. miliard testów...[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14568918] racja. dlatego mam dosyc szkoły. czesc dziewczyny ;* 18 była fajna wybawiłam sie , wspłczuje kumplowi bo tak mocno dostał pasem ze az sie boje co to bedzie na mojej no a tak w ogole pokłociłam sie juz z rana z mama jeny ,no nie potrafie sie z nia dogadac. ja juz chce czerwiec ! doczytam do konca 'przedwiosnie' i poucze sie troche. milego [/QUOTE] szkoła jest gupia. to dobrze, że było fajnie ![]() ja się ze swoją też nie potrafię. teraz mam nieciekawą sytuację, ale szkoda gadać. nieodpowiedzialna kobieta. i jestem zła na nią, bo przez nią, mam uraz do wielu spraw, rzeczy, do których inni, normalni ludzie nie mają. Cytat:
prowadziłaś i ryczałaś jednocześnie a dobrego coś się stało że aż żjc ?ja też czasem mam, ale to są takie, że razem zawsze piszemy ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14572023] mi tez sie chce spac ,dlatego zaraz pojde na mała drzemke ![]() to widze ze nie tylko ja miałam problem z mama dzisiaj;/ ![]() [/QUOTE] widzę, że dużo nas łączy dziś ![]() też się chyba zdrzemnę, tydzien temu jak się zdrzemnęłam to potem od razu lepiej sie czułam co prawda spałam 2 godziny...no, a z mamą, już mówiłam. ech. przykro mi, nawet nigdy nie mam o tym z kim pogadać. pokłóciłam się z tżtem i w ogóle, wszystko jest do du.py. |
|||
|
|
|
#4159 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Coraz czarniej widzę moją maturę z historii ... Książek fuul w domu, a i tak czasu brak. Nic, zero, nie zrobiłam... Aż mi wstyd będzie próbną maturę pisać w listopadzie ... Cytat:
Ja wczoraj też miałam taki dzień ![]() Mój bilans nauki: mniej niż zero Ten tydzień to będzie ... rzeźnia ![]() Zaraz muszę się zabrać za angielski, potem historia i matematyka :O Na wszystko obliczyłam sobie po 2 h nauki Właśnie wróciłam z miasta, pojechałam "przewietrzyć mózg" i miałam zabierać się za naukę a i tak weszłam na kompa. ![]() Ale już koniec wyłączam komputer i spadam stąd :P Buuuziaki
|
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
|
nam ksiądz chce zapowiedzieć spr. jakiś, ale widząc ile się biologii uczymy narazie odpuścił
![]() echh to prawie jak u mnie ;] wczoraj NIC nie zrobiłam.. dopiero się dzisiaj wzięłam, ale pogoda taka, że spać bym mogła cały dzień... ;] w ogóle to wczoraj znowu byłam na meczu, a dopiero się biorę za pisanie relacji, na szczęścia nikt z redakcji się nie zwala ;P ale chyba będę niedługo zmieniać redakcję... ;] no i dzisiaj mama stanowczo stwierdziła, że idzie mnie zapisać do gin., bo to nienormalne, że od 4miesięcy nie miałam okresu i w ogóle mam nieregularny.. wiem, że obiecałam, że sama się za to wezmę, ale mam tyle nauki, że nawet o tym nie myślałam, a dodatkowo cholernie się boję i nie mogłam się zebrać ... ;]
|
#4161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A moja mama zadowolona z życia, że schudła , z Tżtem też po tej całej aferze (ekhem, ) jest fajnie , ogólnie mam pozytywnie
|
||
|
|
|
#4162 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kupiłam sobie niedawno repetytorium z historii z wydawnictwa Omega. Fajna książka, bo jest sporo pytań z każdej epoki na poziomie podstawowym i rozszerzonym A ja dzisiaj robię sobie wolne (jak zawsze :d) nadrobię tylko notatki z historii i przeczytam temat z WOSu, bo pewnie jutro będę musiała napisać zaległy sprawdzian ;d Oglądam program "kobieta na krańcu świata", świetny pomysł na program i świetna realizacja
|
|
|
|
|
#4163 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a tak na marginesie, jak któraś się wybiera na stomatologie albo medycyne, to kur*** współczuje. Mój TŻ ma tydzien dopiero wykłady a juz nei moze z ksiązek wyjsc, dziewczyny to jest straszne! nawet nie wiedziałam, ze kości mają tyle kawałaków i nazw! coraz bardziej się ciesze, ze nie wybrałam sie na biol chem ![]() Słuchajcie znacie jakies dobre repetytorium do angielskiego? bo nie chce mi sie isc na kolejne korki a ang musze napisac perfekcyjnie...
|
|
#4164 |
|
Zadomowienie
|
Z angielskiego to nie znam, bo to nie mój "zakres zainteresowań" Za to z niemieckiego mogę kilka polecić
![]() W ogóle, zdaje któraś z was polski rozszerzony, oprócz mnie? Co do medycyny, to wydaje mi się, że na każdych studiach pracy i nauki jest mnóstwo, a to czy my się tego będziemy uczyć czy nie, zależy od tego czy to nas interesuje Poza tym, porównaj pensję kogoś po medycynie i kogoś po pedagogice, archiwistyce, filozofii...
|
|
#4165 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem kolejną maturzystką 2010.
![]() Koleżanko expectation ja zdaję polski na rozszerzeniu, a poza tym: angielski - poziom rozszerzony matma - poziom podstawowy wos - poziom rozszerzony plany: administracja, Uniwersytet Wrocławski politologia, UW stosunki międzynarodowe, UW |
|
|
|
#4166 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja sobie zdaje sprawe, ze jest różnica w pensji, ale jesli ktos tego nei lubie, to naprawde odradzam... wole robić, to co lubie a kasa z czasem przyjdzie
|
|
#4167 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to jak mozesz te z niemieckiego to polec mi bo ja zdaje niemiecki a z ang slyszlam ze dobra jest ksiazka Oxford Eklessens for Matura ( nie wiem jak sie to pisze moja klasa z niej korzysta ja jeszcze jej nie kupilam
|
|
#4168 |
|
Zakorzenienie
|
zależy od późniejszej pracy... nie jest powiedziane, że po pedagogice będziesz pracować jako pedagog... można potem mieć pracę lepiej płatną od lekarza... ;] studia to jeszcze nie wyrocznia ;]
|
#4169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po 2 h nauki... to daje razem 6 h... tak??? To TAK się da???? Ej bez jaj, szacun dla takich osób... Ja choćbym nawet chciała, to w życiu nie dałabym rady tyle nad książkami siedzieć... Po prostu jakiś wstręt mam, hehe zaraz mnie oczy bolą, potem głowa... Więc odkładam Max mogę godzinkę poświęcić TYLKO i TYLKO WTEDY kiedy jakiś mega big sprawdzian jest Mi wystarczy chodzić regularnie do szkoły (nieznoszę mieć braków, to już taki pedantyzm, nawet zeszyty muszę mieć uzupełnione co do 1 zdania) i ogólnie to, że mam dobrą pamięć więc słucham i uważam na lekcjach... i pasek co roku jest ![]() A tak wogóle to jako, że jestem tu nowa i na tym wątku piszę po raz pierwszy, to : PRZEDMIOTY NA MATURĘ: opócz obowiązkowej podstawy to rozszerzone angielski, włoski i polski - z czego jeśli mi nie pójdzie któreś na próbnej to zawsze jeszcze mogę zmienić ![]() PLANY: studia we Włoszech na kierunkach: Lingue e civilta' orientali(języki i cywilizacje orientalne) albo Lingue e culture del mondo moderno (języki i cywilizacje świata współczesnego) albo Archeologia e culture dell"Oriente e dell'Occidente (Archeologia i kultury orientalne i świata zachodu) ![]() ![]()
moja wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261940 moja fragrantica http://www.fragrantica.com/member/213446/ Arabistka, w sercu i na papierze ...ماتت قلوب الناس ماتت بنا النخوة Edytowane przez Latiha Czas edycji: 2009-10-04 o 16:47 |
|
|
|
|
#4170 |
|
Zadomowienie
|
z niemieckiego, z gramatyki - gramatyka Bęzy, ogólnie powtórzeniowe do matury - Matura 2008 wyd. OMEGA, i powtórzeniowe + rozmowy stereowane, wypracowania itd, ABC Maturalne.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

ja Was nie olałam!

współczuję 
Ale jestem w grupie R, bo wtedy mogę chodzić na fakultet z matmy.
Zajęcia grupy P pokrywają się z fakultetami i lipa. 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Trzeba się wziąć za siebie, ech. Widzę, że Wy też macie dużo nauki. Szkoła to zuuuo 
a teraz to już na allegro pewnie za późno, wszyscy już kupili to co musieli.