|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
Cytat:
I Marta adres mi miałaś wysłać. Bo na co ja Ci tą kartkę wyślę ![]() Najlepsze było P: ile macie lat ? My: 18 P: daty urodzenia. Kolega: 1992 ![]() A policjant nie szczaił |
||
|
|
|
#4112 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() dobrze ze tylko Was spisali ![]() Cytat:
ide sie troche pouczyc
|
||
|
|
|
#4113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dobree...siedzę wcinam zupkę chińską (za którą nie przepadam) i już mi cieplej troszkę. Póki co ściągnęłam sobie info o światłach i co jest pod maską micry. I czytałam Przedwiośnie. I nie potafię sięzmobilizować do nauki. Chcę do domu. -.-
|
|
#4114 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale cała rozmowa ich nie mogłam, bo musiałam biec na przystanek ![]() Cytat:
Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14560923] ide sie troche pouczyc [/QUOTE]ja też miłego popołudnia |
|||
|
|
|
#4115 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14560923]
![]() ![]() dobrze ze tylko Was spisali ![]() [/QUOTE] Początkowo chcieli dać mandacik 100 zł. Ale dali się przekonać, że nie warto.
|
|
|
|
#4116 |
|
Raczkowanie
|
eej
ja Was nie olałam!kobiety ja nie wiem ale ale od kiedy zaczął się rok szkolny nie mam czasu nawet zasiąść do komputera... siedze teraz u mojego TŻ w Warszawie i żałuje, ze nie wzięłam sobie ksiązek do naki. Dziewczyny mam dosc... w Piątki nie jestem w stanie do zycia po całym tygodniu padam na twarz o 22 a potem i tak wstaje i sie ucze, bo chce zdać tą mature najlepiej jak sie da, litości;/ przepraszam za nieobecność po weeknedzie siądze, przeglądne co tu pisałyscie i sie poprawie;D moge do Was wrócic?!
|
#4117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie, dziewczynki to mają pomysły nie od parady ;D Cytat:
a jesteś już w gronie olewaczy? ;D
|
|
#4118 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobryyy
wstalam dzis o 10, obudził mnie BUDZIK no i jeszcze wcześniej kot usiłował mnie przez godzine zwlec z lóżka, bo jeść chciała (od 6 do 6:50 - w końcu jej się udało ) zaczęła zrzucać długopisy zostawione na biurku... łazić na około mnie, miałczeć, marudzić. w końcu wstałam i z zamkniętymi oczami dałam jej jesć ![]() już jestem po biol, zaraz zjem obiad, a potem... znowu porobię biol i może chemie ![]() Cytat:
ŻJC ale co Ci się stało właściwie ? ![]() czasem te z nakrętką należą do tych droższych! wiesz, 20 zł. Cytat:
:Pco za ogarnięty policjant, hah ![]() zapomnialam o tym adresie wczoraj, hahaha ![]() Cytat:
![]() nie no, możesz ![]() ----- też sie zdziwilam ze Beata rozprawke piszesz ?ja mam w pon opowiadanie na lekcji nienawidze opowiadan pisac... bo po polsku nawet nie umiem też zdaje p, ale mam grupę upper, no i to ogolnie do R przygotowuje, więc piszemy te wszystkie badziewia..
|
|||
|
|
|
#4119 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny! Cały czas was podczytuję, ale jakoś nie mam odwagi żeby coś napisać;D
Zmieniłam całkowicie moją deklaracje, więc proszę u góry poprawić: polski - PR, matematyka - PP, niemiecki - PP, historia - PP, wos - PR;D plany - dziennikarstwo lub prawo - politechnika koszalinska, UG, UAM. Poza tym z moją ręką coraz gorzej. Od poniedziałku zaczynam rehabilitacje i jeśli nie pomoże to znowu gips... Z niczym nie wyrabiam, zresztą z tego co piszecie wynika, że nie jestem sama. Dwa razy w tygodniu chodzę na korki z historii, i z niej się uczę prawie cały czas, a i tak jestem na starożytności;D Poza tym zadania z matmy w ogóle mi nie idą... A plany na ten weekend: zrobić zadania zadane z matmy, nauczyć się państw i stolic świata, zrobić wszystkie testy ze starożytności, uzupełnić notatki z polskiego i nauczyć się wprowadzenia do epoki, uzupełnić notatki z wosu i ich się nauczyć;D PS. Pogoda mnie też dobija.
|
|
#4120 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jestes usprawiedliwiona ![]() porozwiązywałam troche zadan z matmy takze spoko nie lubie zadan tekstowych , ani procentów ;]musze poczytac "przedwiosnie' jeszcze a poki co zjem sobie z wami obiad
|
|
|
|
|
#4121 |
|
Zadomowienie
|
Przedwiosnie jest w miarę, gorzej z Granicą, z tego co patrzyłam to zero dialogów...
|
|
#4122 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
my nie gryziemy tez sie zastanawiam nad politechnika ;> oj to duzo masz do zrobienia ja i tak przez weekend nie bede sie uczyła, zawsze zostawiam wszystko na ostatnia minute, takze ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
a moze Granica bedzie ciekawa ksiazka mimo wszystko zobaczymy
|
||
|
|
|
#4123 |
|
Zadomowienie
|
Granice zaczynam po Przedwiośniu, a Przedwiośnie podobno właśnie kończę (nie mam notatek, więc nie wiem;D). Możliwe więc ze za jakiś tydzień się dowiem czym jest Granica;D
|
|
#4124 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to podziel sie z nami pozniej swoimi spostrzezeniami
|
|
|
|
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tkwię na Staffie
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- co się dzieje z tą ręką |
|
|
|
#4126 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14561978]mozesz jestes usprawiedliwiona ![]() porozwiązywałam troche zadan z matmy takze spoko nie lubie zadan tekstowych , ani procentów ;]musze poczytac "przedwiosnie' jeszcze a poki co zjem sobie z wami obiad [/QUOTE]ja w ogóle nie lubie zadań z matmy, których nie rozumiem czyli wiekszosci;Da teraz czekają mnie "Ludzie bezdomni" a potem "Wesele" ekhem.
|
|
#4127 | |
|
Konto usunięte
|
no to generalnie wspołczuje Ci polonistki ;]
Cytat:
![]() Bezdomnych omawialismy pod koniec 2 klasy ![]() ide ogarnac Przedwiosnie
|
|
|
|
|
#4128 |
|
Zadomowienie
|
A po złamaniu się tak zachowuje...
|
|
#4129 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4130 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14563107]ale koscie sie słabo zrastaja czy co
![]() ide wysuszyc włosy itp itd i pozniej na 18 . takze Milego wieczoru Dziunie [/QUOTE]no właśnie, pamiętam, że po złamaniu, ale przeważnie kość się zrasta i potem jest ok, a co się z Twoją dzieje? Miłego! |
|
|
|
#4131 |
|
Przyczajenie
|
Wita Was również tegoroczna maturzystka
![]() Plan: Stosunki Międzynarodowe na UJ lub UE w Krakowie Przedmioty: Polski PR, Matematyka PP,Ang PP(?),WOS PR;D Tylko chęci do nauki brak...;p |
|
|
|
#4132 | |
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14563107]ale koscie sie słabo zrastaja czy co
![]() ide wysuszyc włosy itp itd i pozniej na 18 . takze Milego wieczoru Dziunie [/QUOTE]Cytat:
Ogólnie najprawdopodobniej chodzi o mięśnie, miałam usztywnioną całą ręke, aż za łokieć w związku z czym mam zastój mięśni. Na zdjęciu ręki kości są ok, z tym że po zdjęciu gipsu ta ręka była straszna, cała fioletowa, zmasakrowana... próbowałam sama ją sobie rozruszać, ale nie udało się do końca, i mam jakieś 40 stopni odchylenia. W związku z czym narazie rehabilitacja, chociaż lekarz powiedział, że możliwe że mam coś z tym kłykciem łokciowym i będzie potrzebne jeszcze nowsze zdjęcie i jeśli się okaże to co on przypuszcza to konieczny będzie gips. Ogólnie podobnie złamania/zwichnięcia ręki w łokciu strasznie ciężko się goją, bo tam dochodzą jeszcze stawy mięśnie i więzadła.
|
|
|
#4133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to faktycznie nieciekawie. ale czemu ona była taka zmasakrowana ?Cytat:
|
||
|
|
|
#4134 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo zdaję P. Ale jestem w grupie R, bo wtedy mogę chodzić na fakultet z matmy. Zajęcia grupy P pokrywają się z fakultetami i lipa. ![]() Cytat:
A sorka jakieś tabelki podawała. , których nie ma w podręczniku, a wymaga. ![]() Ok. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------------- Spiep.rzył mi się komputer i musiałam sformatować dysk. M. dziś nie przyjdzie, więc wieczór w książkach. Zrobiłam więcej chemii. Polskiego i biologii jeszcze nie ruszyłam. Dziś pomęczę polski - później. A jutro bio + pol. Ale zrobiłam wszystkie pierdoły. A nie! Jeszcze zadania z kiełbasy. To dziś kiełbasa, a jutro polski i biologia.
|
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ej no, bo 12 stopni dziś było ![]() aż chyba upiorę buty trampkopodobne i zaczne w saszkach chodzić ![]() w podręcznikach na mature z biol to bardzo często czegoś nie ma dlatego mnie wkurza ten przedmiot, bo nie da się z 1 podr nauczyć do niego Jeeeny, jak zaplanowane Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-10-03 o 18:11 |
|
|
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam łącznie wszystkich książek związanych z biologią - 8. ![]() A jakże. Trzeba sobie narzucić dyscyplinę. Idę kąpu-kąpu i do książek. ![]() Brat przywiózł 'Szyfr Szekspira'. Chyba sobie przeczytam xD Tak więc możliwe, że dziś już mnie tu nie będzie.
|
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, przepraszam, że nie napiszę na temat, ale...
ryczę od paru godzin.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#4138 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie miałam jeszcze zabiegów, w ogóle bardzo się ich boję bo nie wiem co to jest, i przez to codziennie 2 h. w szkole będe opuszczać, no ale trzeba... A kiełbasę ja sobie kupiłam i co? leży. Bo koleś od matmy kazał kupić inne (z których nic nie rozumiem) i już nie mam czasu na kiełbasę.
|
|
|
#4139 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
plus vademecum, repetytorium, Hoser = 13 a tak na dobrą sprawę jeszcze by się przydało to Vilego (nie wiem jak sie pisze ><) ja jak sobie narzucam to albo Ty albo Martyna wchodzicie na gadu Cytat:
?Cytat:
jak pójdziesz to zobaczysz, że to nic strasznego to różne ćwiczenia na pewno.ale w szkole kazali kupic inne? ja wlasnie doszlam do wniosku ze nie wiem jak ja sie przygotuje do matury jak ja wiecznie do szkoly cos będę miała :| ok, mam troche wolnego, ale fajnie by bylo móc odpocząć
|
|||
|
|
|
#4140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja miałam zabiegi fizjoterapeutyczne na kolano. Pole magentyczne, krioterapia, laser, prąd. Więc jako doświadczona ( ) mówię Ci, że nie ma się czego bać. Najwyżej przestaniesz chodzić jak Ci się nie spodoba ![]() A tych książek faktycznie duuużo masz. ![]() ------------ Idę już naprawdę. Miłego wieczoru
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.

Ręka mi już odpada. Resztę później zeskanuję.
nieładnie 

i może chemie 

?
:P
nienawidze opowiadan pisac... bo po polsku nawet nie umiem

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Ja mam łącznie wszystkich książek związanych z biologią - 8.
Trzeba sobie narzucić dyscyplinę. Idę kąpu-kąpu i do książek.
?