Zwariowany rocznik 1990 :D cz. II - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-22, 12:37   #2521
Marcelka012
Raczkowanie

GG do Marcelka012
Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D cz. II

Hej laseczki
Cytat:
Napisane przez wwweeerka Pokaż wiadomość
No ja mysle

Pochwale sie wam ze dzisiaj pierwszy raz sama palilam w piecu i nawet rozpalilam za 1 razem
e nie no wyczyn pierwsza klasa mi sie za pierwszym nie udało rozpalić

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość

kurczak dziewczyny smutno mi jakoś... nikogo ani tu ani na gg...

włączyłam sobie jakieś radio internetowe... idą na tym jakieś disco-polo... nie powiem, że uwielbiam ale lecą smutne piosenki to sobie posmutam wezmę sie za tą anatomię... skończe i bedzie sie trzeba brac za naukę... pożądną nauke...
oj biedna ja o 16 mam ćwiczenia i muszę na uczelnie jechać ;(

Marcelka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 12:45   #2522
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marcelka012 Pokaż wiadomość
Hej laseczki

oj biedna ja o 16 mam ćwiczenia i muszę na uczelnie jechać ;(

a do mnie przyszła 4 letnia dziewczynka, ktorej mama pilnuje i kurcze...skupić sie nie mogę a tej anatomi mam w cholere... myslalam ze juz calkiem zapomniałyście... gdzie reszta moich dziewczynek??:P

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 12:54   #2523
Marcelka012
Raczkowanie

GG do Marcelka012

Cytat:
a do mnie przyszła 4 letnia dziewczynka, ktorej mama pilnuje i kurcze...skupić sie nie mogę a tej anatomi mam w cholere... myslalam ze juz calkiem zapomniałyście... gdzie reszta moich dziewczynek??:P
to masz towarzystwo
iii nie zapomniałyśmy
anatomia, ciekawa rzecz

Marcelka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 12:55   #2524
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
kurde dziewczynki miałam okres dostać we wtorek i gówno a nie okres;( nic nie ma.... spóźnia mi się;( myślicie, że to może być przez antybiotyki?? Bo w ciąży na bank nie jestem:P uprzedzam pytanie... ale ja mam zawsze regularne;/;/ a na sobote nie chce mieć bo myślimy jechać do kina bo miałam iść na weselicho ale mój Tż musiał iść do pracy bo pracuje w restauracji i nie chcą za bardzo dawać wolnego więc stwierdziłam z przyjaciółmi , że kino... a jak będzie boleć to nic z tego;( bo w pierwszy dzień zwykle spędzam koło łazienki z płaczem.... Ewusiek co do twojego pierwszego razu to ja wcale nie uważam , że za krótko Poprostu emocje biorą górę i uważam , że lepiej z emocjami niż tak... zaplanowane i w ogóle bo aię człowiek bardzo stresuje podobno;p a opowiecie jak to było??;>
No pewnie, że może Ci się spóźnić przez antybiotyki. Ja miałam podobnie jakiś czas temu, brałam antybiotyki (zapalenie ucha!! ) i okres mi się spóźnił prawie o 3 tygodnie.
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 13:05   #2525
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
No pewnie, że może Ci się spóźnić przez antybiotyki. Ja miałam podobnie jakiś czas temu, brałam antybiotyki (zapalenie ucha!! ) i okres mi się spóźnił prawie o 3 tygodnie.

kurcze chciałabym już bo tak to nic nie mogę zaplanować... a boję się, że jak się długo przesunie to może mi paść np jak będę na uczelni... o a np chciałam jechać w tym tygodniu co będzie do chłopaka bo ma urodziny i chciał mnie przedstawić rodzicom, bo mieszkamy od siebie 50 km więc on jak przyjeżdza to nocuje... ale jak będę miała to nie pojadę... nie chce, żeby ludzie patrzyli jak się zwijam z bólu....

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
to masz towarzystwo
iii nie zapomniałyśmy
anatomia, ciekawa rzecz
ciekawa??:P Mam sie uczyć tyle co osoby na medycynie:P i uwierz, że w takiej sytuacji nie jest ciekawa...

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2009-10-22, 13:29   #2526
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
kurcze chciałabym już bo tak to nic nie mogę zaplanować... a boję się, że jak się długo przesunie to może mi paść np jak będę na uczelni... o a np chciałam jechać w tym tygodniu co będzie do chłopaka bo ma urodziny i chciał mnie przedstawić rodzicom, bo mieszkamy od siebie 50 km więc on jak przyjeżdza to nocuje... ale jak będę miała to nie pojadę... nie chce, żeby ludzie patrzyli jak się zwijam z bólu....

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

ciekawa??:P Mam sie uczyć tyle co osoby na medycynie:P i uwierz, że w takiej sytuacji nie jest ciekawa...
może Ci się spóźnić nawet za dwa tygodnie, może przyjść dopiero za miesiąc
aż tak źle przechodzisz przez okres?
Stary 2009-10-22, 13:37   #2527
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
może Ci się spóźnić nawet za dwa tygodnie, może przyjść dopiero za miesiąc
aż tak źle przechodzisz przez okres?
to może streszcze: jak chodziłam do szkoły to osobiście pani dyrektor kazała mi w pierwsze dni nie przychodzic bo słabłam i powiedziała, że mnie szkoda bo ona też tak miała... wymiotuje, mam mdłości, oblewa mnie zimny pot, juz nie mówiąc o dolegliwościach jelitowych.,.. o tym, żeby mi pomógł ibuprom mogę zapomniec.. biorę ketonal100 w pierwszy dzień a i tak boli tyle, że jak go wezmę to nie słabne a dla mnie to jest duże osiągnięcie...

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2009-10-22, 13:51   #2528
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
to może streszcze: jak chodziłam do szkoły to osobiście pani dyrektor kazała mi w pierwsze dni nie przychodzic bo słabłam i powiedziała, że mnie szkoda bo ona też tak miała... wymiotuje, mam mdłości, oblewa mnie zimny pot, juz nie mówiąc o dolegliwościach jelitowych.,.. o tym, żeby mi pomógł ibuprom mogę zapomniec.. biorę ketonal100 w pierwszy dzień a i tak boli tyle, że jak go wezmę to nie słabne a dla mnie to jest duże osiągnięcie...
a nie poszłaś z tym do ginekologa?
Mojej kuzynce lekarz przepisał jakieś czopki i jest jej znacznie lepiej podczas miesiączki.
Ile dni masz takie objawy?
Mnie czasami boli podbrzusze podczas okresu, ale przy tym to nic, zwłaszcza, że po ibupromie mi przechodzi
Stary 2009-10-22, 13:54   #2529
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
a nie poszłaś z tym do ginekologa?
Mojej kuzynce lekarz przepisał jakieś czopki i jest jej znacznie lepiej podczas miesiączki.
Ile dni masz takie objawy?
Mnie czasami boli podbrzusze podczas okresu, ale przy tym to nic, zwłaszcza, że po ibupromie mi przechodzi

najgorszy pierwszy ndzień... drugi owszem boli ale nie biorę ketonalu... zaciskam zęby i jest w miarę... ale nie słabne ani nic... wiesz jak to z ginekologiem... chociaż w sumie nigdy nie byłam i pasowało by sie przebadać... ale mobilizacja średnia... boję sie tylko , żeby mi nie padło na studia... bo do domu miałabym 50 km i nie dojechałabym żywa;/;/

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2009-10-22, 13:57   #2530
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
najgorszy pierwszy ndzień... drugi owszem boli ale nie biorę ketonalu... zaciskam zęby i jest w miarę... ale nie słabne ani nic... wiesz jak to z ginekologiem... chociaż w sumie nigdy nie byłam i pasowało by sie przebadać... ale mobilizacja średnia... boję sie tylko , żeby mi nie padło na studia... bo do domu miałabym 50 km i nie dojechałabym żywa;/;/
no właśnie, więc lepiej pójść do lekarza i dostać jakieś tabletki na te biedne miesiączki, żebyś już się tak nie męczyła
Stary 2009-10-22, 14:01   #2531
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie, więc lepiej pójść do lekarza i dostać jakieś tabletki na te biedne miesiączki, żebyś już się tak nie męczyła
muszę się w końcu zbomilizować:P:P a ty cio porabiasz??

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2009-10-22, 14:07   #2532
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
muszę się w końcu zbomilizować:P:P a ty cio porabiasz??
musisz, żeby ulżyć sobie w cierpieniu
a ja zrobiłam sobie dzisiaj wolne od szkoły oddając krew
i zaczynam się denerwować, bo mój chłopak od dłuższego czasu nie daje znaku życia
Stary 2009-10-22, 14:12   #2533
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
musisz, żeby ulżyć sobie w cierpieniu
a ja zrobiłam sobie dzisiaj wolne od szkoły oddając krew
i zaczynam się denerwować, bo mój chłopak od dłuższego czasu nie daje znaku życia
od dłuższego to znaczy??

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2009-10-22, 14:14   #2534
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
od dłuższego to znaczy??
od wczoraj godziny 17
wczoraj popił i pewnie odsypia
Stary 2009-10-22, 14:19   #2535
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
od wczoraj godziny 17
wczoraj popił i pewnie odsypia
aaa... nio to dość troszkę;/;/ pociesz się tym, że jak moj tż jest w pracy to dostaje od niego dwa sms dziennie bo tam nie ma zasięgu a że spędza w pracy po 15 godzin czasem;( ech tak mi go czasem brakuje, że szok;D a jaka okazja byla do picia??:d

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2009-10-22, 14:25   #2536
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
aaa... nio to dość troszkę;/;/ pociesz się tym, że jak moj tż jest w pracy to dostaje od niego dwa sms dziennie bo tam nie ma zasięgu a że spędza w pracy po 15 godzin czasem;( ech tak mi go czasem brakuje, że szok;D a jaka okazja byla do picia??:d
kumulacja
otrzęsiny i mecz Milan- coś tam ;p
Kurczę, kiedy wyjeżdża na studnia, rzadko sie odzywa, ale przynajmniej mam więcej czasu dla siebie
Już nie patrzę z wytęsknieniem na telefon aż się odezwie ;p
Stary 2009-10-22, 14:45   #2537
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
kumulacja
otrzęsiny i mecz Milan- coś tam ;p
Kurczę, kiedy wyjeżdża na studnia, rzadko sie odzywa, ale przynajmniej mam więcej czasu dla siebie
Już nie patrzę z wytęsknieniem na telefon aż się odezwie ;p
a ja tak to dopiero drugi miesiąc a juz mało czasu... ale mogłasm się spodziewać... bo ta odległośc...

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2009-10-22, 16:02   #2538
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
kurde dziewczynki miałam okres dostać we wtorek i gówno a nie okres;( nic nie ma.... spóźnia mi się;( myślicie, że to może być przez antybiotyki?? Bo w ciąży na bank nie jestem:P uprzedzam pytanie... ale ja mam zawsze regularne;/;/ a na sobote nie chce mieć bo myślimy jechać do kina bo miałam iść na weselicho ale mój Tż musiał iść do pracy bo pracuje w restauracji i nie chcą za bardzo dawać wolnego więc stwierdziłam z przyjaciółmi , że kino... a jak będzie boleć to nic z tego;( bo w pierwszy dzień zwykle spędzam koło łazienki z płaczem....
Ja uwazam ze moze Ci sie sponic przez antybiotyki. a moze w ogole nie bedziesz miala w weekend tylko po weekendzie

Cytat:
Poprostu emocje biorą górę i uważam , że lepiej z emocjami niż tak... zaplanowane i w ogóle bo aię człowiek bardzo stresuje podobno;p a opowiecie jak to było??;>
U nas jak bylo zaplanowane to nic nie wyszlo a pozniej to tak z emocjami....

Cytat:
kurczak dziewczyny smutno mi jakoś... nikogo ani tu ani na gg...
włączyłam sobie jakieś radio internetowe... idą na tym jakieś disco-polo... nie powiem, że uwielbiam ale lecą smutne piosenki to sobie posmutam wezmę sie za tą anatomię... skończe i bedzie sie trzeba brac za naukę... pożądną nauke...
Ja juz jestem

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
No jak dzisiaj znow palilam ale tez sie uadlo za 1 razem

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
Skad ja to znam u mnie to samo a na jakich studiach jestes?

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
No nie, no to raz dwa to ginekologa moze przepisze Ci tabletki anty na zmniejszenie bolu przy miesiaczkach no ale musisz isc

A tak w ogole dzien dobry
Od rana siedzialam nad zdrowiem publicznym i sie juz nauczylam tylko pozniej jeszcze powtorze troszke i bedzie dobrze teraz ide mamie pomoc

Ooo i TŻ jutro przyjezdza a mial za tydzien

Kochane moze macie jakies propozycje co kupic chrzesniakowi na prezent bo ja mam pieniadze juz odlozone tylko z pomyslem klopot bo chcialabym cos takiego wypasionego, ale to dziecko ma wszytsko bo jedno w rodzinie no i ma 3 latka bo zapomnialam

Edytowane przez wwweeerka
Czas edycji: 2009-10-22 o 16:16
wwweeerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 17:47   #2539
magdzialenk@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewusiek18 Pokaż wiadomość
Ojjjczemu marnie?
Tak jak i u Was --> @

Dziewczyny, możecie mi powiedziec czy akcja w "Ludziach bezdomnych" jakos sie rozkreci, czy cala ksiazka jest taka nudna? Mam 2 tygodnie na przeczytanie jej ale taaak mie sie nie chce... Zasypiam przy niej

wwweeerka jak ja probowalam pierwszy raz rozpalic to malo co a dom bym podpalila
magdzialenk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 18:09   #2540
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Ja uwazam ze moze Ci sie sponic przez antybiotyki. a moze w ogole nie bedziesz miala w weekend tylko po weekendzie

U nas jak bylo zaplanowane to nic nie wyszlo a pozniej to tak z emocjami....

Ja juz jestem

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

No jak dzisiaj znow palilam ale tez sie uadlo za 1 razem

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Skad ja to znam u mnie to samo a na jakich studiach jestes?
---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

No nie, no to raz dwa to ginekologa moze przepisze Ci tabletki anty na zmniejszenie bolu przy miesiaczkach no ale musisz isc

A tak w ogole dzien dobry
Od rana siedzialam nad zdrowiem publicznym i sie juz nauczylam tylko pozniej jeszcze powtorze troszke i bedzie dobrze teraz ide mamie pomoc

Ooo i TŻ jutro przyjezdza a mial za tydzien

Kochane moze macie jakies propozycje co kupic chrzesniakowi na prezent bo ja mam pieniadze juz odlozone tylko z pomyslem klopot bo chcialabym cos takiego wypasionego, ale to dziecko ma wszytsko bo jedno w rodzinie no i ma 3 latka bo zapomnialam
Fizjoterapia a ty??

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

dziewczynki mogę się tu pożalić?? bo chyba będę płakać... może mam taki humor przed okresem ale nie wiem...

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

i nikogo nie ma

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

i nikogo nie ma

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2009-10-22, 19:51   #2541
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Fizjoterapia a ty??
Farmacja

Cytat:
dziewczynki mogę się tu pożalić?? bo chyba będę płakać... może mam taki humor przed okresem ale nie wiem...
Pewnie ze mozesz sluchamy wyzalaj sie ile chcesz, to bedzie Ci lepiej

Cytat:
i nikogo nie ma
ja jestem

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
Napisane przez magdzialenk@ Pokaż wiadomość
Tak jak i u Was --> @
U mnie nie

Cytat:
Dziewczyny, możecie mi powiedziec czy akcja w "Ludziach bezdomnych" jakos sie rozkreci, czy cala ksiazka jest taka nudna? Mam 2 tygodnie na przeczytanie jej ale taaak mie sie nie chce... Zasypiam przy niej
No pozniej robi sie bardziej ciekawie chodz dla mnie to i tak nuudno ja musialam ja przeczytac bo mialam w prezentacji ale pamietam ze dlugo mi to zajelo

Cytat:
wwweeerka jak ja probowalam pierwszy raz rozpalic to malo co a dom bym podpalila
ale wszytsko dobrze sie skonczylo? ja to chyba dojde do wprawy bo codziennie juz to robie

Stary 2009-10-22, 19:53   #2542
Ewusiek18
Zadomowienie

Cytat:
kurde dziewczynki miałam okres dostać we wtorek i gówno a nie okres;( nic nie ma.... spóźnia mi się;( myślicie, że to może być przez antybiotyki?? Bo w ciąży na bank nie jestem:P uprzedzam pytanie... ale ja mam zawsze regularne;/;/ a na sobote nie chce mieć bo myślimy jechać do kina bo miałam iść na weselicho ale mój Tż musiał iść do pracy bo pracuje w restauracji i nie chcą za bardzo dawać wolnego więc stwierdziłam z przyjaciółmi , że kino... a jak będzie boleć to nic z tego;( bo w pierwszy dzień zwykle spędzam koło łazienki z płaczem.... Ewusiek co do twojego pierwszego razu to ja wcale nie uważam , że za krótko Poprostu emocje biorą górę i uważam , że lepiej z emocjami niż tak... zaplanowane i w ogóle bo aię człowiek bardzo stresuje podobno;p a opowiecie jak to było??;>
Kochanie oczywiście ,że antybiotyki mogą mieć wpływ na opóźnienie...u mnie też na razie ucichło..a wczoraj już myślałam ,że dostane bo mnie brzuch bolał..a dzisiaj jak ręką odjął..jak dostane w sobote to sie pochlastam;/

Cytat:
Mów szybciutko co sie dzieje I nie wolno płakać

Dziewczynki Moje Kochane..jutro oglądajcie "Rozmowy w toku" o 15:55 bo bedzie o bolesnych @ i jak sobie z nimi radzić
Chyba wyczuli że o tym rozmawiamy hehe

Edytowane przez Ewusiek18
Czas edycji: 2009-10-22 o 19:55
Ewusiek18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 21:06   #2543
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki Moje Kochane..jutro oglądajcie "Rozmowy w toku" o 15:55 bo bedzie o bolesnych @ i jak sobie z nimi radzić
Chyba wyczuli że o tym rozmawiamy hehe
No to ogladac mi tam jutro a potem mi powiecie co mowili bo ja to w szkole

Stary 2009-10-22, 21:22   #2544
Ewusiek18
Zadomowienie

Cytat:
No to ogladac mi tam jutro a potem mi powiecie co mowili bo ja to w szkole
Ooo biedactwo
Ja jutro jade do Kielc..bo moja mama sobie wymyśliła zakupki:P więc trzeba korzystać..ale mam nadzieje ze wróce do tego czasu
W zwiastunach pokazywali ,że babka polecała jakieś ćwiczenia i joge:P
Już widze siebie zwijajaca sie z bolu i wykonujaca jakies wygibasy
Stary 2009-10-22, 21:27   #2545
magdzialenk@
Zadomowienie

Cytat:
ale wszytsko dobrze sie skonczylo? ja to chyba dojde do wprawy bo codziennie juz to robie

Szybko zagasilam co trzeba Wiecej juz nie probowalam

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
Sprobowac zawsze mozna
magdzialenk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 21:29   #2546
Ewusiek18
Zadomowienie

Ale powiem Wam..że już pare razy słyszałam ,że pomocne mogą sie okazać ćwiczenia..i że rozluźniają...:P jeśli miałoby tylko pomóc to ja moge nawet po ścianach skakać
Stary 2009-10-22, 21:40   #2547
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo biedactwo
Ja jutro jade do Kielc..bo moja mama sobie wymyśliła zakupki:P więc trzeba korzystać..ale mam nadzieje ze wróce do tego czasu
Ooo a co planujesz kupic? to my widzimy potem jakies zdjecia
Ja tam wole proszka wziac a nie gimnastykowac sie

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
Ale powiem Wam..że już pare razy słyszałam ,że pomocne mogą sie okazać ćwiczenia..i że rozluźniają...:P jeśli miałoby tylko pomóc to ja moge nawet po ścianach skakać
To jak zaczniesz skakac to powiedz jak bylo bo dobrze tez jest zajac sie czyms to sie tak nie mysli o tym

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-23, 07:52   #2548
Malenka321
Zakorzenienie

moje kochane słoneczka... znikłam wczoraj bo miałam wszystkiego dość...a na dodatek tak mnie głowa rozbolała, że sie przy mamie zataczałam, ale zrobiła mi okłady poleżałam i przeszło... czekałąm wczoraj na Tż aż wróci z pracy (było po 23) on zadzeonił i wiecie cio?? poryczałam się jk nie wiem bo tak mi go brakuje;( tak mi brakuje strasznie samej obecności... żeby poprostu był... przytulił mnie nie oczekuję za wiele... ale mój skarbek kochany mnie pocieszył i pomimo, że był po 16 godzinach stania na nogach(bo barman) wszedł jeszcze na gadu bo wiedział, że jak się rozpłacze to przez gardło nie przejdzie mi ani słowo... powiedziałam mu, że tęsknie iże przykro mi, że mam od niego przez dzień dwie wiadomości na krzyż(on w pracy nie ma zasiegu jak wraca to śpię) ale obiecał mi, że zmieni na moją sieć bo tam akurat z tej sieci tylko mają... pomimo, że on ma telefon na abonament... oobiecał też , że weźmie sobie za tydzien wolne i pobędzie ze mną dwa dni... a ma urodzinki akurat i on zamiast piwa z kolegami woli przyjechać do mnie;D Kocham go... sorki , że sie wam tak rozklejam... na dodatek ta nauka... dziewczynki tego jest tyle, że sie boję , że sobie nie poradzę a nie chce zawieźć rodziców bo zapłacili tyle kasy... yh.... wiecie... łatwiej czasem się wygadać wam niż moim przyjaciółką.... one mówią , że strasznie wrażliwa jestem i że wszystko za bardzo przeżywam... a no i dostałam @ w tym mmomencie... jakaś taka dziwna... ale to pewnie przez antybiotyki... zastanawiam się czy zaś będę się zwijać z bólu... mam nadzieję, że któraś się niedługo pojawi ciekawe ktora wytrwa do końca tego mojego bazgrolenia;D a ROZMOWY W TOKU obejżę,ale jeśli ta baba myśli, że jak umieram z bólu mam siłę na jogę to chyba ją pogieło:P

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2009-10-23, 10:14   #2549
suve
Zakorzenienie

Malenka321 - doskonale Cię rozumiem co do Tż. też mi brakuje Mojego. spotykamy się raz na 2,3 tygodnie, bo wcześniej nie ma czasu: pracuje, uczy się. czasem ciężko to wytrzymać samemu. chciałabym żeby było jak dawniej, czasem mam wrażenie, że się od siebie oddalamy.. dziś się spotykamy i chciałabym jakoś miło wykorzystać ten wspólny czas, bo nie wiadomo ile znów przyjdzie mi czekać na Niego..
Stary 2009-10-23, 10:42   #2550
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
moje kochane słoneczka... znikłam wczoraj bo miałam wszystkiego dość...a na dodatek tak mnie głowa rozbolała, że sie przy mamie zataczałam, ale zrobiła mi okłady poleżałam i przeszło...
a dzisiaj juz lepiej?

Cytat:
czekałąm wczoraj na Tż aż wróci z pracy (było po 23) on zadzeonił i wiecie cio?? poryczałam się jk nie wiem bo tak mi go brakuje;( tak mi brakuje strasznie samej obecności... żeby poprostu był... przytulił mnie nie oczekuję za wiele... ale mój skarbek kochany mnie pocieszył i pomimo, że był po 16 godzinach stania na nogach(bo barman) wszedł jeszcze na gadu bo wiedział, że jak się rozpłacze to przez gardło nie przejdzie mi ani słowo... powiedziałam mu, że tęsknie iże przykro mi, że mam od niego przez dzień dwie wiadomości na krzyż(on w pracy nie ma zasiegu jak wraca to śpię) ale obiecał mi, że zmieni na moją sieć bo tam akurat z tej sieci tylko mają... pomimo, że on ma telefon na abonament... oobiecał też , że weźmie sobie za tydzien wolne i pobędzie ze mną dwa dni... a ma urodzinki akurat i on zamiast piwa z kolegami woli przyjechać do mnie;D Kocham go...
No widzisz jak Cie kocha jak fajnie czytac o takiej milosci
A ile jestescie razem?

Cytat:
sorki , że sie wam tak rozklejam... na dodatek ta nauka... dziewczynki tego jest tyle, że sie boję , że sobie nie poradzę a nie chce zawieźć rodziców bo zapłacili tyle kasy... yh.... wiecie... łatwiej czasem się wygadać wam niż moim przyjaciółką.... one mówią , że strasznie wrażliwa jestem i że wszystko za bardzo przeżywam... a no i dostałam @ w tym mmomencie... jakaś taka dziwna... ale to pewnie przez antybiotyki... zastanawiam się czy zaś będę się zwijać z bólu... mam nadzieję, że któraś się niedługo pojawi
kochana nam mozesz zawsze zawsze Cie wysluchamy kochana nie przejmuj sie i nie zamartwiaj ze sobie nie poradzisz tylko ucz sie po malu systematycznie
A jestes na zaocznych?
Wiadomo czasem latwiej nam wirtualnym przyjaciolka napisac niz tak w 4 oczy jak sie bardzo kocha to przeciez norlmalne ze sie tak teskni i brakuje drugiej osoby rez tak mam i tez przez tesknote wczoraj plakalam
Nie mysl o tym ze bedziesz sie zwijac nie mysl wcale o tym
Ciekawe czy ja dostane

Cytat:
ciekawe ktora wytrwa do końca tego mojego bazgrolenia;D a ROZMOWY W TOKU obejżę,ale jeśli ta baba myśli, że jak umieram z bólu mam siłę na jogę to chyba ją pogieło:P
Ja dotrwalam no to kochana ogladaj a potem mi opowiesz, bo ja bede w szkole

Ide powtorzyc sobie zdrowie i do szkoly jade
bede wieczorem

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości