|
|
#2521 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D cz. II
Hej laseczki
Cytat:
wyczyn pierwsza klasa mi sie za pierwszym nie udało rozpalićCytat:
|
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a do mnie przyszła 4 letnia dziewczynka, ktorej mama pilnuje i kurcze...skupić sie nie mogę a tej anatomi mam w cholere... myslalam ze juz calkiem zapomniałyście... gdzie reszta moich dziewczynek??:P |
|
|
|
|
#2523 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
iii nie zapomniałyśmy anatomia, ciekawa rzecz
|
|
#2524 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze chciałabym już bo tak to nic nie mogę zaplanować... a boję się, że jak się długo przesunie to może mi paść np jak będę na uczelni... o a np chciałam jechać w tym tygodniu co będzie do chłopaka bo ma urodziny i chciał mnie przedstawić rodzicom, bo mieszkamy od siebie 50 km więc on jak przyjeżdza to nocuje... ale jak będę miała to nie pojadę... nie chce, żeby ludzie patrzyli jak się zwijam z bólu....---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- ciekawa??:P Mam sie uczyć tyle co osoby na medycynie:P i uwierz, że w takiej sytuacji nie jest ciekawa...
|
|
|
|
|
#2526 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
aż tak źle przechodzisz przez okres?
|
|
|
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
to może streszcze: jak chodziłam do szkoły to osobiście pani dyrektor kazała mi w pierwsze dni nie przychodzic bo słabłam i powiedziała, że mnie szkoda bo ona też tak miała... wymiotuje, mam mdłości, oblewa mnie zimny pot, juz nie mówiąc o dolegliwościach jelitowych.,.. o tym, żeby mi pomógł ibuprom mogę zapomniec.. biorę ketonal100 w pierwszy dzień a i tak boli tyle, że jak go wezmę to nie słabne a dla mnie to jest duże osiągnięcie...
|
|
|
|
#2528 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mojej kuzynce lekarz przepisał jakieś czopki i jest jej znacznie lepiej podczas miesiączki. Ile dni masz takie objawy? Mnie czasami boli podbrzusze podczas okresu, ale przy tym to nic, zwłaszcza, że po ibupromie mi przechodzi
|
|
|
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorszy pierwszy ndzień... drugi owszem boli ale nie biorę ketonalu... zaciskam zęby i jest w miarę... ale nie słabne ani nic... wiesz jak to z ginekologiem... chociaż w sumie nigdy nie byłam i pasowało by sie przebadać... ale mobilizacja średnia... boję sie tylko , żeby mi nie padło na studia... bo do domu miałabym 50 km i nie dojechałabym żywa;/;/ |
|
|
|
|
#2530 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2532 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
od dłuższego to znaczy??
|
|
|
|
#2534 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
aaa... nio to dość troszkę;/;/ pociesz się tym, że jak moj tż jest w pracy to dostaje od niego dwa sms dziennie bo tam nie ma zasięgu a że spędza w pracy po 15 godzin czasem;( ech tak mi go czasem brakuje, że szok;D a jaka okazja byla do picia??:d
|
|
|
|
#2536 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
otrzęsiny i mecz Milan- coś tam ;p Kurczę, kiedy wyjeżdża na studnia, rzadko sie odzywa, ale przynajmniej mam więcej czasu dla siebie Już nie patrzę z wytęsknieniem na telefon aż się odezwie ;p |
|
|
|
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dopiero drugi miesiąc a juz mało czasu... ale mogłasm się spodziewać... bo ta odległośc...
|
|
|
|
|
#2538 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a pozniej to tak z emocjami....![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
dzisiaj znow palilam ale tez sie uadlo za 1 razem![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
u mnie to samo---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
A tak w ogole dzien dobry ![]() Od rana siedzialam nad zdrowiem publicznym i sie juz nauczylam tylko pozniej jeszcze powtorze troszke i bedzie dobrze teraz ide mamie pomoc![]() Ooo i TŻ jutro przyjezdza ![]() Kochane moze macie jakies propozycje co kupic chrzesniakowi na prezent bo ja mam pieniadze juz odlozone tylko z pomyslem klopot bo chcialabym cos takiego wypasionego, ale to dziecko ma wszytsko bo jedno w rodzinie no i ma 3 latka bo zapomnialam
Edytowane przez wwweeerka Czas edycji: 2009-10-22 o 16:16 |
||||||
|
|
|
#2539 |
|
Zadomowienie
|
Tak jak i u Was --> @
![]() Dziewczyny, możecie mi powiedziec czy akcja w "Ludziach bezdomnych" jakos sie rozkreci, czy cala ksiazka jest taka nudna? Mam 2 tygodnie na przeczytanie jej ale taaak mie sie nie chce... Zasypiam przy niej![]() wwweeerka jak ja probowalam pierwszy raz rozpalic to malo co a dom bym podpalila |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- dziewczynki mogę się tu pożalić?? bo chyba będę płakać... może mam taki humor przed okresem ale nie wiem... ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- i nikogo nie ma ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- i nikogo nie ma
|
|
|
|
|
#2541 | |||
|
Zakorzenienie
|
Farmacja
Cytat:
ja jestem ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- U mnie nie ![]() Cytat:
ja musialam ja przeczytac bo mialam w prezentacji ale pamietam ze dlugo mi to zajelo![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2542 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczynki Moje Kochane..jutro oglądajcie "Rozmowy w toku" o 15:55 bo bedzie o bolesnych @ i jak sobie z nimi radzić ![]() Chyba wyczuli że o tym rozmawiamy hehe
Edytowane przez Ewusiek18 Czas edycji: 2009-10-22 o 19:55 |
||
|
|
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2544 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja jutro jade do Kielc..bo moja mama sobie wymyśliła zakupki:P więc trzeba korzystać..ale mam nadzieje ze wróce do tego czasu ![]() W zwiastunach pokazywali ,że babka polecała jakieś ćwiczenia i joge:P Już widze siebie zwijajaca sie z bolu i wykonujaca jakies wygibasy
|
|
|
#2545 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szybko zagasilam co trzeba Wiecej juz nie probowalam ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2546 |
|
Zadomowienie
|
Ale powiem Wam..że już pare razy słyszałam ,że pomocne mogą sie okazać ćwiczenia..i że rozluźniają...:P jeśli miałoby tylko pomóc to ja moge nawet po ścianach skakać
|
|
#2547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam wole proszka wziac a nie gimnastykowac sie ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
bo dobrze tez jest zajac sie czyms to sie tak nie mysli o tym |
||
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
moje kochane słoneczka... znikłam wczoraj bo miałam wszystkiego dość...a na dodatek tak mnie głowa rozbolała, że sie przy mamie zataczałam, ale zrobiła mi okłady poleżałam i przeszło... czekałąm wczoraj na Tż aż wróci z pracy (było po 23) on zadzeonił i wiecie cio?? poryczałam się jk nie wiem
bo tak mi go brakuje;( tak mi brakuje strasznie samej obecności... żeby poprostu był... przytulił mnie nie oczekuję za wiele... ale mój skarbek kochany mnie pocieszył i pomimo, że był po 16 godzinach stania na nogach(bo barman) wszedł jeszcze na gadu bo wiedział, że jak się rozpłacze to przez gardło nie przejdzie mi ani słowo... powiedziałam mu, że tęsknie iże przykro mi, że mam od niego przez dzień dwie wiadomości na krzyż(on w pracy nie ma zasiegu jak wraca to śpię) ale obiecał mi, że zmieni na moją sieć bo tam akurat z tej sieci tylko mają... pomimo, że on ma telefon na abonament... oobiecał też , że weźmie sobie za tydzien wolne i pobędzie ze mną dwa dni... a ma urodzinki akurat i on zamiast piwa z kolegami woli przyjechać do mnie;D Kocham go... sorki , że sie wam tak rozklejam... na dodatek ta nauka... dziewczynki tego jest tyle, że sie boję , że sobie nie poradzę a nie chce zawieźć rodziców bo zapłacili tyle kasy... yh.... wiecie... łatwiej czasem się wygadać wam niż moim przyjaciółką.... one mówią , że strasznie wrażliwa jestem i że wszystko za bardzo przeżywam... a no i dostałam @ w tym mmomencie... jakaś taka dziwna... ale to pewnie przez antybiotyki... zastanawiam się czy zaś będę się zwijać z bólu... mam nadzieję, że któraś się niedługo pojawi ciekawe ktora wytrwa do końca tego mojego bazgrolenia;D a ROZMOWY W TOKU obejżę,ale jeśli ta baba myśli, że jak umieram z bólu mam siłę na jogę to chyba ją pogieło:P
|
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
Malenka321 - doskonale Cię rozumiem co do Tż. też mi brakuje Mojego.
spotykamy się raz na 2,3 tygodnie, bo wcześniej nie ma czasu: pracuje, uczy się. czasem ciężko to wytrzymać samemu. chciałabym żeby było jak dawniej, czasem mam wrażenie, że się od siebie oddalamy.. dziś się spotykamy i chciałabym jakoś miło wykorzystać ten wspólny czas, bo nie wiadomo ile znów przyjdzie mi czekać na Niego..
|
|
|
|
#2550 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dzisiaj juz lepiej?Cytat:
A ile jestescie razem? Cytat:
A jestes na zaocznych? Wiadomo czasem latwiej nam wirtualnym przyjaciolka napisac niz tak w 4 oczy Nie mysl o tym ze bedziesz sie zwijac nie mysl wcale o tym Ciekawe czy ja dostane ![]() Cytat:
Ide powtorzyc sobie zdrowie i do szkoly jade bede wieczorem |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

wyczyn pierwsza klasa
wezmę sie za tą anatomię... skończe i bedzie sie trzeba brac za naukę... pożądną nauke...
<3
Poprostu emocje biorą górę i uważam , że lepiej z emocjami niż tak... zaplanowane i w ogóle bo aię człowiek bardzo stresuje podobno;p a opowiecie jak to było??;>

ale tez sie uadlo za 1 razem