![]() |
#2161 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Cytat:
![]() ![]() ![]() - mamo... - tak, kochanie? - jak dorosnę, chcę zostać lampką nocną! jeśli sprawisz, że będę dla ciebie rysowała serduszka w każdym zeszycie - będę twoja. teraz nadszedł czas, żeby być dużą dziewczynką. a duże dziewczynki nie płaczą. definicją tego kim jesteś jest to, co robisz. definicją tego co robisz jest to, kim jesteś. jest marzeniem każdego mężczyzny, darem Boga dla ziemi. i wszystko czego chcę to ktoś, kto będzie przerażony na myśl, że może mnie stracić.
nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapomnij jak się ruszam, jak się ubieram, jak pachnę. nie przywiązuj się do mnie - mam w zwyczaju uciekać. Edytowane przez always be yourself Czas edycji: 2009-10-25 o 13:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Przyczajenie
|
Kocham Cię. Tak, to potwierdzone naukowo.
Kupmy czerwone wino, włączmy niebanalną komedię, przykryjmy się różowym kocem i rozgrzejmy wreszcie nasze serca. Szczęście rozeszło się po moim ciele z siłą fali uderzeniowej - tak gwałtownie , tak niespodziewanie, że nie byłam pewna, czy to nie dawka śmiertelna.
![]() |
#2163 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie zakochała się w chłopaku z plakatu , ze snu . czy z własnej wyobraźni . Zakochała się w chłopaku który istnieje . Ale to też było bez sensu . Daj poczuć mi jeszcze raz dni,które tworzymy z cudownych chwil.Nie pozwól mi na żaden błąd.Dodaj mi wiary we własny los Od siebie samej nie ucieknę. Każdy kręci sobie sznur na szyję w kolorze, który mu odpowiada. Odejdź, szatanie! Diablica jest u mnie. Czasem lepiej nie wiedzieć. -Co mam powiedzieć, żebyś tu został? -Powiedz: tak. -Na jakie pytanie? -Na każde.Pytania wymyślimy później.
![]() |
#2164 |
Zadomowienie
|
LOLKA- dziękuje kochanie
![]() ![]() Czasami życie wywija jakiś pie.przony numer i nic nie wychodzi.
Wtedy często popijam gorącą czekoladę, słucham smutnych babskich piosenek i rozmyślam o tym co było i o tym co jest. Ale najważniejsze jest to, że pilnuję, aby nie poparzyć sobie języka czekoladą.
#2165 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() iskierka321 i MamTenStylx3 - przyznaje się bez bicia, że beszczelnie okradłam ![]() ![]() ![]() A teraz przytul mnie tak po prostu. Żeby nie bolało... " ... a nawet jeśli przepłacę to życiem będzie to najwspanialsza rzecz którą zrobię, bo zrobię to z głębi serca z myślą, że zasnę, kochając właśnie jego..." Czy Ty wiesz co robisz?! Dajesz mi marzenia a po chwili odbierasz! W pewnym momencie po prostu przestało mi zależeć...
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
... I najprostszej rzeczy nie potrafię zrozumieć... Dlaczego nas już nie ma?
Dziękuję, że Cię nigdy przy mnie nie ma. Już nie spojrzysz mi w oczy, nie zobaczysz w nich łez, nie zobaczysz żalu, nie zobaczysz siebie. Mówili, że jej odbija. Tak, odbijało jej. Ale wiedziała, że tylko tak może zwrócić na siebie jego uwagę. I przeglądam się w swoich łzach, jak w lustrze. Nie myślę o Tobie... Nie myślę o jutrze.
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2009-10-25 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Raczkowanie
|
Laski wszystkie opisy boskie ;D
a w szczególności : LikeThat always be yourself Extremalna TiScatteroUnaFoto okradaaam ![]() _________________________ _________________ odszedł. z każdym jego krokiem sypał się coraz to większy kawałek mojego świata. teraz siedzę na jego małym skrawku, który nazywam nadzieją. i żeby było lżej poudaję amnezję. cholera wie co się jeszcze jutro rozpieprzy. ;/ i czułam w sobie tylko ogromną pustkę. co więcej byłam z tego całkiem zadowolona, pustka przecież nie może boleć. nadal zaciągam się jego perfumami, gdy obojętnie mnie mija. oczy tego pana. pamiętam . niebieskie były. powietrze jest brudne tylko Tobą <3 lepsze dni obiecaj mi, takie z sensem, wiesz. nigdy nie uwierzę w to, że tęsknota to tylko gąbczasty kawałek głowy chyba łatwiej nie wiedzieć, żyć w beztroskiej niewiedzy i łudzić się że miłość istnieje. żal ściskał jej gardło, ale najpodlejszym głosem kazała mu zniknąć z jej życia. Twój zapach jest dość niespotykany, wciąż mam go na rękawiczkach, szaliku, czapce, a nawet sercu. Nie wyobrażam sobie mojego życia bez.. truskawkowej czekolady, kubła lodów waniliowych i Twoich ust… proszę, uspokój się w moim śnie. Przepraszam, czy mogłabym odwołać moje uczucie do Ciebie? błękitnym markerem rysując serduszka łzawią mi oczy . Chyba tusz był przeterminowany . to są moje osobiste halucynacje.!
ffdfdgd gfgfgg j Chcę czuć smak życia na swoich ustach. Edytowane przez ZeliNa_ Czas edycji: 2009-10-25 o 14:03 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2168 |
Wtajemniczenie
|
siatkarka18, Zelina_ - miłoo. ;**
--------------- kiedyś zrozumie .. może wróci , ale czy ona będzie czekać ? , może ktoś już go zastąpi ? . może .. ale tak naprawdę uczucia wielkiej miłości nigdy do końca się nie wypalają .. ona zawsze będzie do niego coś czuć i mieć ta cholerną słabość .. A potem nastrój nieco mi sie polepsza, bo zdaję sobie sprawę, że jeśliby zapytać tych ludzi, czego tu szukają, połowa z nich natychmiast zalałaby sie łzami. czekanie samo w sobie nie jest złe, bo wydłuża czas. jeden kwadrans potrafi trwać tyle, ile w każdej innej sytuacji godzina albo dwie. niestety, człowiek oczekujący nie widzi tych dobrodziejstw i chciałby już, w tej chwili, wiedzieć, że jest tak lub tak, a nie zadręczać się wątpliwościami. Wszystko miało zacząć się jutro. Od jutra świat miał być dobry. Jutro miałam postanowić, zmienić, zobaczyć. Jutro miał być lepszy dzień. Nigdy dzisiaj. |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Raczkowanie
|
nie potrzeba na to wszystko czekać, nikt nie lubi czekać, od dawna mały demon jest demonicznym złem pobudzającym każdą komórkę.
czasami słyszę męskie słowa, oznakę słowności. płaczę przy szampanie słysząc ludzi. wierzysz w możliwość reaktywacji? nikt nigdy nie utuli mnie do snu, nie sprawdzi, nie skrytykuje obecności ruchu moich rzęs. mów do mnie 'stokrotko', podcinaj moje skrzydła, przekonałam się, że to piękne. choć w ogóle w ciebie nie wierzę. uwielbiam jego opis zapachu wanilii, on nazywa zapachy. nie do końca. tak zostałam sama, hoduję znów książki, nielegalne papierosy, wcześnie układam się do snu i gubię telefon komórkowy.
![]() |
#2170 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() cholernie miło. a Twoje opisy. jakbys znała moją sytuację. dziękuję. <33 Cytat:
Cytat:
i te 2 idealne ![]() Cytat:
<333.! ![]() Cytat:
![]() ________________ kolejny dzień, niech się rozpocznie lepiej niż skończyło się wczoraj.
Czasem dopiero sekcja zwłok pokazuje, że ktoś miał skrzydła. przyjaźń to taka odmiana miłości. oszczędność czasu to podstawa. muszę zakochać się od pierwszego wejrzenia. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Przyczajenie
|
kiedyś nie miałam zielonego pojęcia co to miłość.. chyba wolałam tamten czas. dzisiaj żegnam się ze światem , moja miłość-moim katem Srebrna żyletka na dłoni.. Wycinam kolejne znaki..
Choć czuję jak bardzo boli . Choć widzę jak krew z mych ran płynie. Nie przerwę swego natchnienia,co razem z żyletą po dłoniach lekko płynie. Po fakcie ocieram ręce z ran krwawych śladów. Składam je równo w podzięce; że nie zabiłam się od razu , że tym razem choć u kresu życia byłam-powstrzymałam się . Dlaczego? Może w coś wreszcie uwierzyłam? Może ostatni raz szansę sobie dałam? Wiem jedno : następny raz końcem będzie i dla was gdy znów sięgnę po zbrodnię. Nie powstrzymam się, na pewno zginę . A na ścianie krwią własną napiszę : ''Kochałam Cię Królewiczu'' bez ciebie nie mam siły,by żyć mogę prosić o opisy związane z otrzęsinami, oraz optymistyczne? [mogą być angielskie] ![]() może ; LikeThat, always be yourself, Extremalna, Kinderka13, panna_miodowa, BananowaBrazylijka, Guziki xD, Siatkarka18, always be yourself, TiS, ciiri, Toriaa, one for all, Plotkaraaa, keeendy, CookieCrisp, misjaaaa, papergirl, dontlookdown i inne równie wspaniałe ![]() ![]() ![]()
#2172 |
xoxo
|
Nigdy nie płacz przez swojego wroga. Zaśmiej mu się prosto w twarz, a nie on, lecz ty wyjdziesz z tego zwycięsko...
jesteś bezkonkurencyjnym mistrzem w manipulowaniu moim samopoczuciem! Spotkała Go w tym samym miejscu , o tej samej porze , lecz z innymi zamiarami . Nie zostawiłeś wiele miłości w moim sercu,ale nadal cie kocham. Życie jest jak skórka od banana. Strasznie łatwo się na nim poślizgnąć. Żeby mieć dobre serce, trzeba mieć twardą dupę.. Niestety nie przestaje się kochać wraz ze słowem -odejdź-. Kobieta nigdy nie wie, czego chce, ale nie spocznie, dopóki celu nie osiągnie.
#2173 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
.. po kolorowych zakrętach .. A Anioł popatrzył na mnie i szepnął: "Głowa do góry" -Kim jesteś ? -Jestem wariat, bo widzę świat w kolorowcyh barwach! Uśmiech dla Wszystkich! Ja stawiam.! może coś.<3 otrzęsiny : tylko jeden mam : i już (jutro) nie będę kotkiem ![]() ____________________ - lubisz TO.?
- lubię. mam jedno małe marzenie : żeby marzenia się spełniały. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Raczkowanie
|
Siatkarka18 - dziękuje ;*
______ później coś dodam bo teraz czasu nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
![]() bd wołać, nie usłyszy. zniknie w tłumie.. ![]() życie to nie zawsze droga usłana różami. ![]() nie milcz, bo miłość znów Cię ominie.. ![]() kocham cie teraz i tu ![]() ulotne chwile ![]() _________________ Siatkara18 - dziękuję za uznanie <3 ![]()
#2176 |
Zakorzenienie
|
Nie ma Cię- jak to boli...
#2177 |
Zakorzenienie
|
TiS - jak zwykle zachwycasz. ![]() Toogether93 - bezczelnie okradam. ;** _________________________ _____ `dlaczego chcesz się ze mną spotykać? będziesz tutaj przychodził i będziemy sobie pisać? zaprosisz mnie do kina i nie będę mogła Ci nawet opowiedzieć, czy film mi się podobał? zaprosisz mnie do swoich przyjaciół i nie powiem ani słowa? po co Ci to? `nie chcę, żebyś był szczęśliwy z nią. `ten lęk uwięził mnie, nikt nie słyszał dźwięku łez.. `osiągniemy stan pier dolca, sięgający kosmicznej nirvany! `zamiatasz parkiet, jakbyś miała w dupie miotłę. ;] `między nami dobrze jest. `czasem zrozumieć to wszystko jest tak trudno.. i ciężko sobie wmówić, że życie jest próbą..
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2009-10-25 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Raczkowanie
|
mamy za sobą piekielną przeszłość. mamy też wspólną przyszłość. w piekle.
zniknę, jak kropla deszczu. bajki tylko w bajkach kończą się bajkowo.
#2179 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() tak trudno jest ją zdobyć, a tak łatwo stracić na trzy- cztery zapominamy o sobie kradnę Twoje życie w nocy pożądania odpływy i przypływy serce wypełnione po brzegi
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 | |
Rozeznanie
|
trochę mało czasu ostatnio, ale robię co mogę kochana ;* <3
Cytat:
bardzo mi miło ;* i z wzajemnością <3 _________________ Zasada nr 256: Jeżeli nie możesz zdobyć miłości ukochanej osoby, prawie na pewno
wciąż możesz ją zastrzelić. Czasem powrót to krok naprzód. Między chu.jnią a beznadzieją. To dopiero wybór. Mrówka chodzi po szkle. Poranne przeciągi. Ja widzę Cię ciągle. Potrzeba gotuje się we mnie i grad mi spada na głowę. Dla Ciebie uwierzę nawet w niebo, wyryję w kamieniu palcami Twoje imię.
![]() |
#2181 |
Raczkowanie
|
Siatkarka18 - kradnij kochana ;**
_______________ Bo jeśli nawet nie znasz mnie, ja znam Cię od zawsze.. jeśli myślisz że nie widzę Cię, ja na Ciebie patrzę. A na deser proponuję lody z chmur, posypkę ze słońca i Twój uśmiech do kawy. To tylko chemia, hormony i złudzenia. Dla nas raczej w planach jest spacer po tęczy.
![]() |
#2182 |
Zakorzenienie
|
Z Tobą chcę oglądać świat... co dzień niecodzienny świat...
![]() |
#2183 |
Rozeznanie
|
idamageyou - przepraszam. nie mam w ogóle czasu.
![]() ale wystarczy przejrzeć parę poprzednich wątków i na pewno coś znajdziesz. ![]() skowyt psów obudził mnie nocą. wicher śpiewał. deszcz o szyby dzwonił.
pakowałeś walizki w pośpiechu . . - co się dzieje ? - wyprowadzam się do niej. Twoje słowa głębiej niż ostrze w sercu świeże rozszarpały rany. - może jeszcze uda się coś zrobić ? - nie utrudniaj. miłość już za nami. skowyt psów nie pozwala zasnąć. wicher śpiewa. deszcz za oknem płacze. i choć wreszcie już mnie nie uderzysz. serce krzyczy . . - wróć. wszystko wybaczę.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-10-25 o 16:07 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2184 |
Przyczajenie
|
![]() hej dziewczyny xD A która mi pomoże? Potrzebuję opisów o tym, że chłopak mnie olewa od jakiegoś czasu i traktuje obojetnie o tym, że nie jestem na pierwszym miejscu u niego. Pomożecie!!! ?? ![]() ode mnie___ Serce - tak samo kruche jak porcelana.... Stawka - ludzkie uczucia. Lekka szarość, codzienność, rutyna.. powraca. Musiał mu wystarczyć jej widok, kątem jego oka! W mych uszach dudniło jeszcze echo Jego głosu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szkoda że nie kiedy jest tak że im więcej Ci na kimś zależy ,to tej drugiej osobie na tobie zaczyna zależeć coraz mniej.... I znowu zapomniałeś napisać,wczoraj zapomniałeś o naszym spotkaniu,a dwa dni wcześniej zadzwonić,za nie długo zupełnie zapomnisz o moim istnieniu... Co mi brakuje? Jestem za mało ładna.? Inteligentna.? Zabawna.? Że nie mogę być to jedyną najważniejszą.? Tylko takie mi przyszły na myśl ,mam nadzieje że pomogłam ;]
![]() |
#2186 |
Zakorzenienie
|
ja nie chce tutaj na nikogo wywierać presji, ale jest wyszukiwarka- ona nie gryzie ![]() lubię twoje dłonie, gdy je kładziesz na mnie i tulisz do siebie wszystkie moje manie. jagodowe marzenia, lekki październikowy wiatr na mojej twarzy. wkradł się w moje sny, wyciągnął z nich wszystkie marzenia i obrócił w rzeczywistość. próbując złapać i zatrzymać na zawsze upuszczam i zabijam coś między nami. Chyba z natury nie potrafię Ci odmawiać. przyznaje, że mi jesienią łatwiej jest przedawkować myślenie niż szczęście. na trzy - cztery zapominamy o sobie .. A ja kocham Cię wiesz, jeszcze nieraz to powtórzę... jeśli zapytasz co u mnie... odpowiem, że wszystko w porządku. nie moja wina, że nie umiesz odczytać ironii z oczu.
![]() |
#2187 |
Raczkowanie
|
całym światem jestem ja. mną - cały świat.
![]() pomaluję świat tysiącem barw. nie mogę wymazać rzeczy, które mówiłeś. naciskając na szkło, w końcu rozpryśnie się. oni są sztuczni i fałszywi. wszyscy. ![]() ponad chmurami słońce i wszystko proste.! ![]()
![]() |
#2188 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam psychosomatyczne objawy paranoi. Księżniczko, nie myśl o przeszłości...przyszłości ...teraźniejszości... Zgiń! Tylko miłość. Więcej nie trzeba nic. A życie musi toczyć się dalej...
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie zawsze muszę być pierwsza... ale w twoim sercu chcę być numerem jeden. niedopałek marzeń, by być twoją... i jeszcze jeden... troszkę inny ale bardzo mi się spodobał ![]() Litujesz się nad dziećmi z Afryki, zwierzętami w schronisku i schorowanymi ludźmi w hospicjum, a nad dziewczyną, której zabrałeś wszystkie uczucia nie potrafisz? Taki z Ciebie pie.rdolony pozer uczuciowy.?! XXXLOLKAXXX - dziękuję ![]() Extremalna - dzięki za pomoc ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- powiedz mi, że modlitwa o swoje szczęście to nie egoizm... a przed śmiercią się okaże, że nie umiałam żyć.
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2009-10-25 o 16:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem przecież jak noc,
Ty jesteś jak dzień. Wymaluj w myśli mą twarz i pamiętaj o mnie. Wymarz z pamięci co złe, choć ja jestem.. Choćby rozrzucił nas los, Zmył ślady we mgle, Odnajdziemy się wszędzie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.