rossman.. - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-03-18, 20:35   #1621
Pomadka
Zakorzenienie

Dot.: rossman..

Olcia dziękuję CI za tak wyczerpujące informacje!
Stary 2006-03-19, 17:08   #1622
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

do kiedy jest ważna gazetka z Drogerii Natura??
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-19, 17:20   #1623
Kaisandra
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzia.a
do kiedy jest ważna gazetka z Drogerii Natura??
do 26 marca
Kaisandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-19, 17:57   #1624
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Dzięki!
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-19, 22:35   #1625
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

czy ktos juz mial okazje wyprobowac serie Help z AA?
Stary 2006-03-19, 22:38   #1626
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek
czy ktos juz mial okazje wyprobowac serie Help z AA?

Interesuje mnie glownie balsam podpinam sie do pytania
Stary 2006-03-19, 23:08   #1627
konfitura
Wtajemniczenie

To chyba trochę za wcześnie Ja tylko przyjrzałam się w Naturze, nawet jeszcze cen nie było. Jedno jest pewne - kosmetyki bezzapachowe
Pewnie kupię żel do mycia twarzy jak będę w potrzebie.

konfitura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-20, 11:39   #1628
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Cytat:
Napisane przez Hexxana
Interesuje mnie glownie balsam podpinam sie do pytania
widzialam wczoraj w leclerku, obwachalam i faktycznie nie ma zadnego zapachu. Wiem, ze to leczniczy balsam itd ale ja jednak lubie jak mi cos pachnie balsam kosztowal chyba 11zl, nawet mialam sobie strzelic, ale ten brak zapachu... no i jeszcze wsadzilam mu palucha (jak to zabrzmialo ) i wydal mi sie jakis rzadkawy nie przekonal mnie...
lalesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-20, 16:25   #1629
LnK
Wtajemniczenie

hej dziewczynu
jako, że watek jest dosc obszerny ..
ja tylko z pytaniem malym..
bo bede jutro w Gdansku .. i chcialabym sie dowiedziec gdzie tam jest jakis Rossman ?
moze jakies promocje beda akurat czy cos.. bo $ bedzie i zdaloby sie cos kupic w sumie
LnK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-20, 16:56   #1630
konfitura
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LnK
hej dziewczynu
jako, że watek jest dosc obszerny ..
ja tylko z pytaniem malym..
bo bede jutro w Gdansku .. i chcialabym sie dowiedziec gdzie tam jest jakis Rossman ?
moze jakies promocje beda akurat czy cos.. bo $ bedzie i zdaloby sie cos kupic w sumie
Na stronie www Rossmanna jest mapa sklepów, wpisz w wyszukiwarkę.

Stary 2006-03-20, 23:32   #1631
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konfitura
Ava-Mustela jest w asortymencie Rossmanna, tę umulsję kupiłam w promocji za 7,50 albo 8 zł, zwykła cena to coś ok. 10 zł.
No musze się pochwalić

Olcia kupiłam sobie Ava, wpadłam do Rossmanna jak oparzona.
Wróciłam do domu, zmyłam makijaż i nałożyłam krem. Na razie mam bardzo dobre wrażenia... Oby tak dalej.
Fajny, tłusty, zwięzła konsystencja, wchłonął się natychmiast i nie pozstawił mi na twarzy filmu, pomimo tego, że takie tłuste "masełko" z niego.
Myslę, że niexle mnie poratuję do końca zimy... Aby tylko mnie nie zatkał, choć skład ma dość prosty.

Żałuje tylko, że miałam tak mało czasu (!!) na rozejrzenie się za pozostałymi kosmetykami.. Kurcze gnałam jak szalona, a wskazówki zegara mnie prawie po tylku kopały.

Dzięki.
Stary 2006-03-20, 23:48   #1632
konfitura
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pomadka
No musze się pochwalić

Olcia kupiłam sobie Ava, wpadłam do Rossmanna jak oparzona.
Wróciłam do domu, zmyłam makijaż i nałożyłam krem. Na razie mam bardzo dobre wrażenia... Oby tak dalej.
Fajny, tłusty, zwięzła konsystencja, wchłonął się natychmiast i nie pozstawił mi na twarzy filmu, pomimo tego, że takie tłuste "masełko" z niego.
Myslę, że niexle mnie poratuję do końca zimy... Aby tylko mnie nie zatkał, choć skład ma dość prosty.

Żałuje tylko, że miałam tak mało czasu (!!) na rozejrzenie się za pozostałymi kosmetykami.. Kurcze gnałam jak szalona, a wskazówki zegara mnie prawie po tylku kopały.

Dzięki.
Fajnie Mam nadzieję, że będziesz miała tak pozytywne wrażenia jak ja Właśnie zakończyłam rytuał wieczornego wsmarowywania Avy i tak codziennie i nieustannie

Bardzo zdziwiłabym się gdyby Cię zapchał, prostsze składy widziałam już tylko w maściach aptecznych No, ale tego nie można wykluczyć.
A co sądzisz o zapachu? Odstrasza Cię?

Stary 2006-03-21, 11:44   #1633
jucha
Wtajemniczenie

a możecie mi mniej więcej opisać zapaszki E.Arden: Beauty i Provocative-w promocji rossmanowskiej? nie mam jak podjechać do sephory, a cena kusi
jucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-21, 13:15   #1634
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez konfitura
Fajnie Mam nadzieję, że będziesz miała tak pozytywne wrażenia jak ja Właśnie zakończyłam rytuał wieczornego wsmarowywania Avy i tak codziennie i nieustannie
Ja postanowiłam, że będę się smarować nim na noc-to obowiązkowo i rano, w momentach kiedy nie będę robić makijażu. Mam nadzieję, że nieprzedobrze sprawy...

Cytat:
Bardzo zdziwiłabym się gdyby Cię zapchał,
Cytat:
prostsze składy widziałam już tylko w maściach aptecznych No, ale tego nie można wykluczyć.
Mam nadzieję, że nie zaszkodzi mojej cerze pod tym względem. Choć ja mam taką kapryśną cere w tym sezonie, że z mieszanej zrobiła się sucha jak wiór, na którym pojawiają się wypryski/grudki? Czy to widział taki mezalians: sucha skóra i taka problematyczna? Kosmos.

Cytat:
A co sądzisz o zapachu? Odstrasza Cię?
Jak przeczytałam recenzję w KWC to pomyślałam, że dla dobra cery zniosę ten drażniący zapach. Bo rzecz jasna spodziewałam się śmierdzioszka tłuścioszka.

I jeśli mam być szczera to zapach mi absolutnie nie przeszkadza, nawet mam wrażenie, że jest znośny - przyjemny (?). Nie rzuca mi się w nos...
Na ten przykład skończyłam właśnie krem Daxa i strasznie mnie denerwował zapach. Krem mi pachniał no yyy specyficznym kwaśnym odczynem. Okopnie mi się ten zapach kojarzył... Eh bleeh.
Stary 2006-03-21, 15:19   #1635
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Pomadka
I jeśli mam być szczera to zapach mi absolutnie nie przeszkadza, nawet mam wrażenie, że jest znośny - przyjemny (?). Nie rzuca mi się w nos...
Na ten przykład skończyłam właśnie krem Daxa i strasznie mnie denerwował zapach. Krem mi pachniał no yyy specyficznym kwaśnym odczynem. Okopnie mi się ten zapach kojarzył... Eh bleeh.
podziwiam. dla mnie zapach kosmetyków to bardzo ważny punkt. na szczęście prawie zawsze jest jakieś wyjście. ja np. używam balsamu, którego zapach mnie mdli tylko na nogi i mam nadzieję, że szybko się skończy.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-03-21, 15:56   #1636
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik
podziwiam. dla mnie zapach kosmetyków to bardzo ważny punkt. na szczęście prawie zawsze jest jakieś wyjście. ja np. używam balsamu, którego zapach mnie mdli tylko na nogi i mam nadzieję, że szybko się skończy.
No właśnie ja nie jestem zbyt wyczulona na zapachy kosmetyków-nie piszę tu o perfumach! Owszem sprawdzam jak pachnie balsam do ciała, nie wszystkie zapachy kosmetyków mi odpowiadają, ale jestem to w stanie znieść to dla dobra sprawy...

Nastawiłam się, że krem będzie śmierdzioszkiem, dlatego zdziwiłam się kiedy Ava okazała się [dla mnie] kremem o znośnym, nie drażniącym zapachu. Poza tym ten zapach dość szybko się ulatnia.
Stary 2006-03-21, 16:14   #1637
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Pomadka
No właśnie ja nie jestem zbyt wyczulona na zapachy kosmetyków-nie piszę tu o perfumach! Owszem sprawdzam jak pachnie balsam do ciała, nie wszystkie zapachy kosmetyków mi odpowiadają, ale jestem to w stanie znieść to dla dobra sprawy...

Nastawiłam się, że krem będzie śmierdzioszkiem, dlatego zdziwiłam się kiedy Ava okazała się [dla mnie] kremem o znośnym, nie drażniącym zapachu. Poza tym ten zapach dość szybko się ulatnia.
ja wyżej wspomniany balsam kupiłam zauroczona jego zapachem właśnie. nie wiem jak to się stało, ale na mojej skórze zrobiło się z tego coś, przed czym chciałam uciekać jak najdalej. wytrzymała 2 dni, ale przyznać trzeba, że pielęgnuje dość dobrze. nogom nie potrzeba ładnego zapachu
Stary 2006-03-22, 00:26   #1638
konfitura
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pomadka

No właśnie, dobrze to ujęłaś - zapach jest nie drażniacy.
Przyznam się, że ja go nawet polubiłam

Owocnego smarowania

Stary 2006-03-22, 09:29   #1639
daphne81
Wtajemniczenie

GG do daphne81

Co ta kremik ten Ava, jak w pisuję w KWC Ava to mi nic nie znajduje

daphne81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-22, 10:06   #1640
konfitura
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez daphne81
Co ta kremik ten Ava, jak w pisuję w KWC Ava to mi nic nie znajduje
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=11040

No niestety wyszukiwarka KWC nie jest doskonała, musiałam wpisać "Mustela".

Stary 2006-03-22, 10:09   #1641
daphne81
Wtajemniczenie

GG do daphne81

Dziękuję konfituro od razu przejżę wszystkie krmiki tego producenta, bo często się z nimi spotykam w rossmannie.

daphne81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-22, 10:11   #1642
konfitura
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez daphne81
Dziękuję konfituro od razu przejżę wszystkie krmiki tego producenta, bo często się z nimi spotykam w rossmannie.
Nie ma za co Ja szykuję się na maseczkę pomidorową oraz krem pod oczy gdy tylko ten, który mam sie skończy. Czyli chyba za rok

Stary 2006-03-22, 11:53   #1643
Domina
Zakorzenienie

Kupiłam sobie ten szamponik rossmana Silver. Na razie użyłam 3 razy i widzę marne efekty. Nie wysuszył mi włosów ale mimo to, chciałabym wiedzieć czy nadaje się on do codziennego mycia?
Domina jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2006-03-22, 23:26   #1644
MagJa
Zakorzenienie

Byłam dziś w innym Rossmanie w poszukiwaniu tych kuferków na bizuterię. Szukam i szukam i nic. W końcu zapytałam obsługę i się dowiedziałam, że niestety nie ma Ale podobno będą jutro (na Dietla, jakby ktoś chciał wiedzieć). Tylko że zaraz potem uslyszałam od miłego (sic!) pana ochroniarza, że to takie badziewko (dosłownie tak powiedział), że farba odpryskuje, że się urywa wieczko... Mówię mu, że nie zachęca klientów do zakupu takim stwierdzeniem, a on na to, że jak kupię to się sama przekonam i że mi się pewnie urwie wieczko przy otwieraniu i że przyjdę wymienić i potem znów się urwię i znów przyjdę wymienić i tak bez końca... Więc chyba jednak daruję sobie ten kuferek. Poszukam czegoś innego.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-22, 23:52   #1645
Bruja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MagJa
[...] Tylko że zaraz potem uslyszałam od miłego (sic!) pana ochroniarza, że to takie badziewko (dosłownie tak powiedział), że farba odpryskuje, że się urywa wieczko... Mówię mu, że nie zachęca klientów do zakupu takim stwierdzeniem, a on na to, że jak kupię to się sama przekonam i że mi się pewnie urwie wieczko przy otwieraniu i że przyjdę wymienić i potem znów się urwię i znów przyjdę wymienić i tak bez końca... Więc chyba jednak daruję sobie ten kuferek. Poszukam czegoś innego.
pan ochroniarz faktycznie zachował się może nie najlepiej, ale intencje chyba miał dobre . Ja widziałam te kuferki osobiście (i własnoręcznie), faktycznie zgodzę się z panem ochroniarzem, że to "badziewko", i to straszne. Szkoda, bo chciałam taki nabyć, ale były tak okropne, że nawet tych kilku złotych niewarte
Stary 2006-03-23, 00:05   #1646
Beekeeper
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do Beekeeper

Cytat:
Napisane przez MagJa
Byłam dziś w innym Rossmanie w poszukiwaniu tych kuferków na bizuterię. Szukam i szukam i nic. W końcu zapytałam obsługę i się dowiedziałam, że niestety nie ma Ale podobno będą jutro (na Dietla, jakby ktoś chciał wiedzieć). Tylko że zaraz potem uslyszałam od miłego (sic!) pana ochroniarza, że to takie badziewko (dosłownie tak powiedział), że farba odpryskuje, że się urywa wieczko... Mówię mu, że nie zachęca klientów do zakupu takim stwierdzeniem, a on na to, że jak kupię to się sama przekonam i że mi się pewnie urwie wieczko przy otwieraniu i że przyjdę wymienić i potem znów się urwię i znów przyjdę wymienić i tak bez końca... Więc chyba jednak daruję sobie ten kuferek. Poszukam czegoś innego.
o jaaa, nie kupuj!!!
straszna, koszmarna, masakryczna () tandeta!!! Chamski plastik, zamknięcie ktore rozwala się chyba przy drugim zamknięciu, odpadająca pokrywka... Ja dzis weszłam do Rossmana, a tam leży kilka w koszu, wszystkie z pourywanymi wieczkami, pęknięte... Szkoda czasu na szukanie i samych pieniędzy... Móóóóówię Ci
Stary 2006-03-23, 00:21   #1647
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beekeeper
o jaaa, nie kupuj!!!
straszna, koszmarna, masakryczna () tandeta!!! Chamski plastik, zamknięcie ktore rozwala się chyba przy drugim zamknięciu, odpadająca pokrywka... Ja dzis weszłam do Rossmana, a tam leży kilka w koszu, wszystkie z pourywanymi wieczkami, pęknięte... Szkoda czasu na szukanie i samych pieniędzy... Móóóóówię Ci
Też je widziałam na żywca wcześniej, w innym Rossmanie i wydały mi się całkiem całkiem. Nie były podrapane czy pourywane, tylko hmm, różowe I to zaważyło na decyzji: nie kupować. A teraz to już nawet nie zamierzam ich szukać po innych Rossmanach, w innych kolorach Tym razem zamierzam posłuchać miłego pana ochroniarza
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2006-03-23, 00:33   #1648
konfitura
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MagJa
Też je widziałam na żywca wcześniej, w innym Rossmanie i wydały mi się całkiem całkiem. Nie były podrapane czy pourywane, tylko hmm, różowe I to zaważyło na decyzji: nie kupować. A teraz to już nawet nie zamierzam ich szukać po innych Rossmanach, w innych kolorach Tym razem zamierzam posłuchać miłego pana ochroniarza
Ładnych kilka dni temu pisałam o tych kuferkach, że są nic niewarte - widziałam wszystkie kolory i rzyczywiście już w sklepie odprykiwał plastik, a niektóre nie chciały sie otworzyć. Tylko w gazetce wyglądały fajnie

Stary 2006-03-23, 15:15   #1649
DeeDee13
Rozeznanie

Dziewczyny, kiedy pojawi się nowa gazetka Rossmana??
Pozdrawiam
Stary 2006-03-23, 16:37   #1650
dureksis
Zadomowienie

Rossmanyw Gdańsku : Dworzec PKP PKS Gdańsk Główny,
LOT, Pod Kinem Krewtka, tzn obok, Wrzeszcz, Wrzeszcz-C.H. Manhattan...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości