|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Domiś i Ty niedługo wyjdziesz do domku, a reszta dziewczyn zostanie...postaraj się chociaż troszkę do nas uśmiechnąć. Ważne, że z dzidzią i z Tobą jest wszystko ok. A pewnie u niektórych dziewczyn tak nie jest - to co one mają dopiero powiedzieć...Pomyśl o tym, że za miesiąc o tej porze będziesz nam pisała z domku, że chcesz już do szpitala, żeby w końcu urodzić
będzie dobrze Domi - myślę o Tobie.
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
Ala powiem Ci, ze teraz zostalo nas tylko 3 i taka cisza, to chyba jedyna sala na patologii ciazy taka duza, bo te inne sa mniejsze. No a sale poporodowe to juz chyba dwie czy 3 osobowe sa
![]() Mi to nie przeszkadza, ze tyluosobowa sala, bo nie jestem az taka wygodna, zeby lezec sama, tym bardziej, ze wtedy juz calkiem nie byloby do kogo sie odezwac Misia gdzie jedziesz na to szkolenie i na ile? ![]() Vcelka dziekuje Moj Tz dzwonil przed chwila do lekarza i ten mu powiedzial, ze przez 5 dni beda dawac mi antybiotyk i powinno byc wszysko okej, bo ta bakteria nie jest groźna tylko musza to wyleczyc....
|
|
|
|
#1863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mowilam ze najlepiej jak juz wiedza co jest to podlecza i moze w piatek pojdziesz do domku na weekend juz )Ja na szkolenie do Londynu ale nie chce jak niewiem co
|
|
|
#1864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas na noworodkach są sale dwuosobowe i uważam, że to w sam raz aby zachować jakąś tam intymność...dzieci aż tak nie wybudzają siebie nawzajem...a jest się do kogo odezwać. No widzisz a czemu nie chcesz?? |
|
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
Trudno to wyjasnic
mam kaprysa hihihi no nie chce tam jechac nie lubie nowych miejsc tych wszystkoch nowych ludzi ktorzy tylko czekaja zeby cie zobaczyc i pogadac na twoj temat..... nie znam tam nikogo..... w ogole ja taki dzikus sie zrobilam ostatnio.... no i caly dzien bez mojego D niby to taki czas jak w pracy ale jakos tak..... no dobra wie mze przesadzam w ogole nadal mam urojenia ale teraz to chcialabym zeby chociaz one prawdziwe sie okazaly..... na badanie nie pojechalam dzis czekam na @ pewnie przylezie jak co miesiac.....
|
|
#1866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1868 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
tego zyczee Ci JA...Cytat:
witajcie ![]() Ja z wczorajszych nerwoow spalam do 11.000 ![]() ale dzisiaj czuje sie owiele lepiej..... Zjadlam sniadanko teraz siedze na kompie brata...bo cos wujka szwankuje bateria...wrrr :rolle yes:Pogoda piekna u nas tylko troszke zimnawo...ale fajnie dobrze ze nie lejej.... |
||
|
|
|
#1869 |
|
Konto usunięte
|
eh dobrze ze dzis wolne masakra tlumacze znow jakies badziewne wyrazy;|
|
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki Motylku, staram sie nie popadac w nastroj zly ale co zrobic
no ale staram sie, serio!
|
|
#1871 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
mischka
moze nasze czary i fliudki zadzialalay i jestes...... motylka gratulacje to co pijemy???? |
|
|
|
#1873 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja się właśnie dowiedziałam, że moja kuzynka jest w ciąży - wiecie jak wspaniale się czuję
![]() Mischoko trzymam kciuki, żeby to nie były urojenia - może cos w tym jest, że jeszcze nigdy tak nie czułaś. A czemu nie pojechałaś dziś na badanka ?
|
#1874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz czekam na 5555 )Mnie sie te dziwne schizy przyplataly bo jak na zlosc w tym miesiacu wszystko sie poprzestawialo..... byla imprezka byl alkohol zamieszanie nerwy duuuzo spontanicznosci i nie zagladania w kalendarzyk no i jeszczem mi sie termometr popsul wiec nie wiem tak naprawde czy cos sie dzieje czy nie...... ale za tydzien mi przejdzie bede ryczec a wy bedziecie mnie pocieszac.....
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
Misia
laski mi ciągle wiatr w oczy normalnie załamka.Miałam parę spr finansowych do załatwienie ale oczywiście nic nie wyszło.Humor mam do dupy Na dodatek mam w głowie moją *******nięta teściową nie chce mi ona z głowy wyjść
|
|
|
|
#1876 | ||
|
Zakorzenienie
|
oj chcialabym zebys wykrakala
![]() Cytat:
A co do mnie./... to ja wiem z doswiadczenia ze sila perswazji moze u mnie duzo..... heheeh wiec nawet sie nie nastawiam ze to moze byc cien szansy..... powiedzialam nawet D ze dziwnei sie czuje nawet wczoraj myslalm ze bedziemy na pogotowie jechac ze mam atak wyrostka robaczkowego bo tak mnie strasznie bolalo i ciaglo w pachwinie ale jak zaczelo po lewej to juz wiedzialam ze to nie wyrostek..... D mowi ze sie nie udalo ale widze ze po cihu tez marzy.... Najgorsze jest to ze nie czuje sie pelnowartosciowa kobieta..... ze czuje sie jak jakis sorry za slowo "ulom" ze brak mi czegos..... i nie umiem na siebie patrzec inaczej.... ciagle mam wrazenie ze jestem felerna jakas nie dorobiona..... ehhhh bo inne tak szybko wokol mnie "wpadaja" a ja nie moge od tylu lat.... choc do mjej mamy brakuje mi jeszcze drugie tyle...... ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
![]() pisz prosze
|
|
|
#1877 |
|
Wtajemniczenie
|
Mischoko może akurat u Ciebie takie wyluzowanie, alkohol, zepsuty termometr o czymś mogą świadczyć...za tydzień będziesz płakała, ale mam nadzieje, że ze szczęscia !
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo bym chciala ale sama wiesz ze jesli nawet to to dopiero wierzcholek gory lodowej..... bo i tak jak Olivka bede zyc w strachu przynajmniej do 12 tygodnia...... ale chcialabym Cave me Domine!! Chcialabym jak nie wiem co......
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Misia nie gadałam z nią ale od piątku mi w głowie siedzi
|
|
|
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wredne babsko....
|
|
|
#1881 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki, wreszcie nadrobiłam wszystklo. Już Was nigdy nie zostawię na tak długo bo masakra tyle na raz czytać i teraz nie wiem co której powiedzieć
![]() Cytat:
A tak w ogóle to trzymam kciuki żeby to nie były urojenia i za wszystkie starające sie Lejdiski oczywiście teżDomisia, trzymaj się w tym szpitalu, za Ciebie też cały czas trzymam kciuki. Nawet jak poleżysz troszkę w tym szpitalu to tak jak Vcelka pisała, najważniejsze że jesteś pod dobrą opieką I masakra co o tych teściowych piszecie. Ja sie swojej przyszłej też zaczęłam obawiać, tak jak Garfi pisze ale nie mam zamiaru się tym przejmowaćAliszcze, super że wyjazd udany, ja też bardzo zazdroszczę. A ja zapomniałam napisać, kupiłam dziś TŻ na urodziny sweter, mam nadzieję że będzie zzadowolony. Mam mu jeszcze tort upiec i może jakieś winko.,
|
|
#1882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do Ali to mam nadzieje ze jakies zdjatka niedlugo zobaczymy co ?
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
Gusiak, Motylicaja, Alkamor, Misia, Vcelka
![]() i pozostale lejdiski u mnie zamkneli szpital i nie ma odwiedzin...przez ta grype na ukrainie ![]() Tz moze mi podac cosp rzez drzwi, normalnie jak w wiezieniu...pierwszy raz jesem w szpitalu i takie atrakcje
|
|
|
|
#1884 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ja bylam zgrabic liscie...Obaidek zjadlam i teraz na chwilke na koma siadlam.... |
||
|
|
|
#1885 |
|
BAN stały
|
Właśnie weszłam do domu... padam na twarz.. nadrobię pozniej..
|
|
|
|
#1886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magda..Dziękuję..bardzo piękny text... Misia sałątka pychota..to zrobię z tą cebulką jeszcze..na szkolenie pojedź.. będziesz posiadała nowe kwalifikacje hihi rozerwiesz się troszkęDomi.. zamknęli szpital.. obawiają się tej grypy.. najgorsze dla tych bakterii będzie teraz ocieplenie.. odpoczywaj i oby te kilka kolejnych dni szybko minęło.. Witajcie.. od rana nie było mnie.. byłam na grobach u babci.. masakra z tą pogodą.. takie zimno jak na Arktyce..tu u nas zawsze jest najzimniej.. dziadek mróz też w nocy był - 5 bodajże sprzedałam cioci dwie pary kolczyków, 1 parę dostała tż mama.. dziś robię coś swojej..niech ma.. :rolle yes: Po za tym.. z tej pracy nie dzwonili.. i myślę dalej i działam.. może coś się znajdzie.. najgorsza to ta bezsilność..
|
|
#1887 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mam nadzieje ze to nie urojenia.. ale sama po sobie wiem i same czytałyście co się ze mną działo w ostatnim miesiącu, a już @ się konczy powoli.. a zalewało mnie że masakra.. oby u Ciebie to bylo TO ![]() Cytat:
ja się boję tej grypy.. ![]() u mnie w aptekach juz nawet maseczek nie ma podobno ukraincy przyjechali i wykupili.. |
||||
|
|
|
#1888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() domi Ze tez akurat jak ty jestes w szpitalu to musza sie dziac takie rzeczy A ja wlasnie wrocilam z cmentarza, tak pieknie oswietlone sa groby... Szkoda, ze tak zawsze nie ma... Edytowane przez garfieldek Czas edycji: 2009-11-02 o 19:10 |
|
|
|
|
#1889 |
|
BAN stały
|
Też mi się podoba oświetlony cmentarz nocą, jest wtedy taka fajna atmosfera
|
|
|
|
#1890 |
|
Zadomowienie
|
Domi, ja z Tobą posiedzę w tym szpitalu.
Wirtualnie, ale zawsze![]() Kurde dziewczyny, wogóle jaka masakra. Zauważyłam, że się okrąglejsza zrobiłam na twarzy i się zważyłam ![]() 40kg!!!!!!!! 2kg w ciągu 2 tygodni. To jest normalnie niemormalne. 2 kg to ja tyłam przez 2 lata i to ledwo. A tutaj I wogóle to chyba przetanę Was czytać, bo sobie wkręcam nie potrzebnie. Miesiąc temu miałam przez tydzień albo 2 straszną ochote wymiotować Później @ jakaś nietaka, teraz ból w pachwinie ) straszna niezdarność objawiająca się trzykrotnym włożeniem palca do gotującej zupy (nie wiem jak to możliwe ale nie mam nawet śladu, a bolało jak diabli) Paw się śmieje, że mam palce z azbestu No i najgorsze........ straszna ochota na cekulade ![]() Jeżeli coś zrobiliśmy to chyba w sierpniu, bo od tamtej pory to mieliśmy przerwę do wyprowadzki. Takie wstrzymanie się w celu zwiększenia ochoty Po przeprowadzce nic nie było, bo nie mieliśmy firanek. Jak już mieliśmy to miałam @. Teraz już nie mam, ale nic nie ma bo mnie boli. i sobie wkręcam.... trzeba chyba do apteki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:33.

będzie dobrze Domi - myślę o Tobie.

tego zyczee Ci JA...
:rolle yes:

wredne babsko....
ale nie mam zamiaru się tym przejmować
Wirtualnie, ale zawsze