|
|
#4741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Cytat:
a on jeszcze do japy średnio se da zajrzeć, oglądam jak wyje z szeroko otwartą japą
|
|
#4742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To na pewno normalny ząbek ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Dziadki już powoli myślą o mikołajkach ![]() Szukałam czegoś sensownego i znalazłam takiego jegomościa http://www.allegro.pl/item791208503_...her_price.htmlNowsza wersja szczeniaczka-uczniaczka. A że na tamtego Matylda się nie doczekała, choć miała obiecanego (no ale nie ważne ) To kto inny się zdeklarował ![]() Myślę, że mała się będzie cieszyć. Ja szczerze mówiąc nie mogę się doczekać ![]() Ma któraś? |
|
|
|
|
#4743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edik dostal na roczek.Ostatnio malo sie cos nim bawi, jak sie mu da, to sie chwile pobawi, ale sam jakos za tym misiem nie teskni...misio gra pisenki, mowi alfabet, figury i liczy. Jak dla mnie to zadna rewelacja. Moze zainteresuje sie jak bedzie troche starszy ?? |
|
|
|
|
#4744 |
|
Zakorzenienie
|
Iga w łóżeczku, ufff. O dziwo przed snem zażyczyła sobie śpiworek do łóżeczka
Cestia wczoraj się bawiłam chwilę PS ale mi się zawiesił. tam można robić kolaże ale ręcznie się dopasowuje zdj. do siebie - to jest w sumie fajne. Czy ty masz polską wersję? mnie na ang. trudno się kuma bo jestem zupełnie zielona w tym programie. Pytanie: czy wpadły wam w oko może u znajomych ciekawie wydane mapy świata ? chodzi mi o ścienne. wyjeżdżam teraz do mamy i chcę małżowi zostawić zadanie, żeby jakąś ładną znalazł. Będzie u młodej wisiała, myślę że już czas ![]() Ja sama zajmę się tym kolażem na drugą ścianę
|
|
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
najlepsza zabawka piotrka to ciagniecie myszki od kompa po chacie
jak chodzi to oglada sie za nia i patrzy jak zachowuje
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze jedno - jak robię kolażw picassie to w ustawieniach można wybrać rozmiar. Ja robię na A4 ale widzę,że niżej są jeszcze jakieś opcje (monitor szerokoekranowy i inne niżej) - tylko nic mi to nie mówi. Spójrzcie proszę, czy A4 jest największym rozmiarem czy są większe
|
|
|
|
#4747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jowiszku, tak, ja mam polską wersję Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2009-11-03 o 13:22 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4749 |
|
Zakorzenienie
|
Cestia to ja poproszę polską wersję. Na PW podeślij mi swój nr konta, czy mam jeszcze doliczyć koszt płyty ? jeszcze dziś prześlę kasę a ty mi proszę zamów, oki ?
Iga najdłużej bawi się wózkiem jak już pisałam. Zawsze wozi lalkę i misia, usypia je i poi swoim niekapkiem. A polecenia uwielbia wykonywać dziś dałam jej ścierkę i poprosiłam by wytarła wodę koło misek kota. Tak jej się spodobało,że jeszcze parę razy latała poprawić |
|
|
|
#4750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.. a najlepsze jest to,z e wie ze broi i posyla ten swoj rozbrajajacy usmiech i czlowiekowi mieknie serducho..takie sa skutki Cytat:
Edytowane przez marticia Czas edycji: 2009-11-03 o 13:27 |
||
|
|
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
Cestia wy lubicie pluszaki więc taki z gadżetami na pewno wam się przyda
ja uczniaczka nigdy nie brałam pod uwagę bo potem nie można go odsprzedać Za to tego domku z kiddielandu nie mogę się doczekać !! |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4752 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do trzonowca to u Gina wygladalo to dokladnie tak samo. Moje dziecko polecen nie wykonuje zadnych..... a jak go wolamy, to przewaznie ucieka w druga strone.... I tez do niego od poczatku mowimy jak do doroslego, ale to fakt, ze dzieci dwujezyczne zaczynaja mowic pozniej. |
|
|
|
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
Jowisz, nic jeszcze nie ślij, jak będę miała płytę w łapach to dam Ci znać, żeby nie było jaj jakichś znowu. Gość już wlicza koszt płyty
TŻ jutro w pracy się powinien z gościem widzieć to zamówi. |
|
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
Cestunia super ten misio
![]() Dostałam śpiworek ten z Disney'a cudowny!!! Maluśna podpina się go zawijając spód do tyłu i zapinając takie kapselki już się pierze potem na kaloryfer, do prasowania i wypróbowania
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaa Jowisz, wrzuć mi proszę linka do tego domku. Bo Matylda ostatnio uwielbia wszelkie drzwiczki, skrytki i figurki. A tam chyba takie były. Może bym jej wzięła na mikołajki od rodziców
|
|
|
|
#4756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak będzie z zabawą na początku,ale myślę że pokazywanie jak w książeczkach będzie ją na pewno interesować
|
|
|
|
|
#4757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wlasnie chcialam pisac czy juz dostalas jestem ciekawa, jak Ola zareaguje-daj znac kochana |
|
|
|
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
aaa,jeszcze jest w wersji róż, chyba najnowszy:
http://allegro.pl/item800281853_odkr...d_prezent.html ja wzięłam jednak ten pierwszy,bo jest jeszcze to drzewko obok. |
|
|
|
#4759 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale, ze ma juz stolik i fotelik w pokoju, to juz nie ma teraz miejsca na tablice, moze w nowym mieszkaniu dopiero. Oto link : http://www.allegro.pl/item790217120_...lacja_wys.html ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszku fajowy ten domek, ciekawa jestem jego rzeczywistej wielkości. W przypadku Oli bałabym się, że te wszystkie zabawki ze środka zaraz zostaną zgubione
Maluśna wysyłka błysk, wczoraj gościu miał kasę dziś ja mam śpiworek jest super - lekko ocieplony takim antyalergicznym wypełnieniem - coś jak kołderka tylko cieńsze. Duży jest ja jestem super zadowolona, ciekawe jak Ola zareaguje
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
poza tym moje dziecko jesty muzykalne
nie dosc ze spiewa sobie sam kolysanki to jak leci jakas dzieciowata piosenka to zarąbiście tanczy, trzesie dupką na tych swoich nóziach słodkich a ja zlewam z niego nieziemsko widze, ze ciągniecie róznych ciekawych rzeczy na kabelkach to standardzik a tez wam kradnie mąkę z szafki i spieprza ile sił w nogach po chacie?? no i jeszcze wkladanie wszystkiego do smietnika... ostatnio wyladowal tam pilot od TV
|
#4762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
![]() a z szafek u mnie wyciągać nie wolno. Iga je sobie otwiera, zagląda, pokazuje, ja opowiadam, jak wyjmie to tylko na chwilę, najczęściej podaje mi puchę z kawą, ostatnio też karmę dla kota ze mną wykłada. Z szafkowych czeluści zawsze najbardziej pasjonowały ją kostki rosołowe |
||
|
|
|
#4763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale on tanczy tak, ze do rytmu przestepuje jakby z nozki na nozke i sie kolysze ![]() W smietniku wyladowal ostatnio zegarek Tzta |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- czy u was też tak zimno i wieje? po południu chyba otulę młodą w śpiworze po nos bo chcę wyleźć kupić zapas kaszki na wyjazd do mamy. przed 12 byłyśmy tylko po chleb, tak bez wózka, no zimnica okropna. |
|
|
|
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
Drzeka dobija do 3,5 godzin
Ide sprawdzic, czy wszystko ok i budzic gada.Jowisz, u nas bylo rano deszczowo, odpuscilam sobie spacer. Za to teraz slonko |
|
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
a kreci sie w kółko??? bo moj to odwala caly breakdance
![]() najpierw trzesie dupka na nozkach, przysiady tez robi, potem zaczyna krecic sie w kółko, potem idzie na czworakach, znow kreci sie w kolko i to samo na brzuszku
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszku a Twoja Igusiowa jakie kaszki lubi najbardziej? Ja ostatnio w realu widziałam, że mają tam spory wybór, nawet humanę, którą kiedyś zamawiałam z Niemiec dla Oli, choć w sumie szczególnie mnie nie zachwyciła, smaki fajne, ale też się gluciła co mnie niemożebnie wkurza.
Mam kasztaniaka do przebrania ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Kochane ja tak z zamiłowania oglądam sobie All... o mamuniu ale kociaki... http://www.allegro.pl/item792201249_...sy_okazja.html Zdecydowanie nie dla mnie
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
Iga kręci się w kółko i chodzi do tyłu tylko dla wygłupu, w tańcu nie
![]() na spacerze to wyszukuje wszelkie podjazdy i włazi na nie tyłem robiąc głupie miny Kasiu je ostatnio waniliową bebilonu. ja rzadko kupuję smakowe bo mnie wkurzają gluty właśnie. jedynie malinowa nestle mi się nie gluciła ze smakowych. teraz kończy pudło owocowej bebilonu i znów wanilię kupię. u mnie idzie pudło w kilka dni, młoda je kaszę raz dziennie - zawsze na śniadanie. ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- też nie podobają mi się łyse koty ![]() ps. wstała,koniec laby. a małż będzie pewnie koło 19 dopiero :/ dobrze,że brzydulę wczoraj obejrzałam. |
|
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mamy tera zubaw z tych naszych pociech
|
|
|
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
zebys Marti wiedziała
![]() nawet jak sie zlosci to jest slodziak do kwadratu U nas tez bebilon wanilia na topie, rewelacyjna kaszka po prostu
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.

a on jeszcze do japy średnio se da zajrzeć, oglądam jak wyje z szeroko otwartą japą 

) To kto inny się zdeklarował 

jak chodzi to oglada sie za nia i patrzy jak zachowuje
nie wiem czy to normalne czy moze te dziasla sa az tak szerokie??