![]() |
#4741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To na pewno normalny ząbek ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Dziadki już powoli myślą o mikołajkach ![]() Szukałam czegoś sensownego i znalazłam takiego jegomościa ![]() Nowsza wersja szczeniaczka-uczniaczka. A że na tamtego Matylda się nie doczekała, choć miała obiecanego (no ale nie ważne ![]() ![]() Myślę, że mała się będzie cieszyć. Ja szczerze mówiąc nie mogę się doczekać ![]() Ma któraś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio malo sie cos nim bawi, jak sie mu da, to sie chwile pobawi, ale sam jakos za tym misiem nie teskni...misio gra pisenki, mowi alfabet, figury i liczy. Jak dla mnie to zadna rewelacja. Moze zainteresuje sie jak bedzie troche starszy ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Zakorzenienie
|
Iga w łóżeczku, ufff. O dziwo przed snem zażyczyła sobie śpiworek do łóżeczka
![]() ![]() Cestia wczoraj się bawiłam chwilę PS ale mi się zawiesił. tam można robić kolaże ale ręcznie się dopasowuje zdj. do siebie - to jest w sumie fajne. Czy ty masz polską wersję? mnie na ang. trudno się kuma bo jestem zupełnie zielona w tym programie. Pytanie: czy wpadły wam w oko może u znajomych ciekawie wydane mapy świata ? chodzi mi o ścienne. wyjeżdżam teraz do mamy i chcę małżowi zostawić zadanie, żeby jakąś ładną znalazł. Będzie u młodej wisiała, myślę że już czas ![]() Ja sama zajmę się tym kolażem na drugą ścianę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Zakorzenienie
|
najlepsza zabawka piotrka to ciagniecie myszki od kompa po chacie
![]() ![]()
#4746 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze jedno - jak robię kolażw picassie to w ustawieniach można wybrać rozmiar. Ja robię na A4 ale widzę,że niżej są jeszcze jakieś opcje (monitor szerokoekranowy i inne niżej) - tylko nic mi to nie mówi. Spójrzcie proszę, czy A4 jest największym rozmiarem czy są większe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jowiszku, tak, ja mam polską wersję ![]() ![]() Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2009-11-03 o 12:22 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Zakorzenienie
|
Cestia to ja poproszę polską wersję. Na PW podeślij mi swój nr konta, czy mam jeszcze doliczyć koszt płyty ? jeszcze dziś prześlę kasę a ty mi proszę zamów, oki ?
Iga najdłużej bawi się wózkiem jak już pisałam. Zawsze wozi lalkę i misia, usypia je i poi swoim niekapkiem. A polecenia uwielbia wykonywać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez marticia Czas edycji: 2009-11-03 o 12:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zakorzenienie
|
Cestia wy lubicie pluszaki więc taki z gadżetami na pewno wam się przyda
![]() ![]() Za to tego domku z kiddielandu nie mogę się doczekać !! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4752 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do trzonowca to u Gina wygladalo to dokladnie tak samo. Moje dziecko polecen nie wykonuje zadnych..... a jak go wolamy, to przewaznie ucieka w druga strone.... ![]() I tez do niego od poczatku mowimy jak do doroslego, ale to fakt, ze dzieci dwujezyczne zaczynaja mowic pozniej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zakorzenienie
|
Jowisz, nic jeszcze nie ślij, jak będę miała płytę w łapach to dam Ci znać, żeby nie było jaj jakichś znowu. Gość już wlicza koszt płyty
![]() TŻ jutro w pracy się powinien z gościem widzieć to zamówi. |
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Zakorzenienie
|
Cestunia super ten misio
![]() ![]() Dostałam śpiworek ten z Disney'a ![]() ![]()
#4755 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaa Jowisz, wrzuć mi proszę linka do tego domku. Bo Matylda ostatnio uwielbia wszelkie drzwiczki, skrytki i figurki. A tam chyba takie były. Może bym jej wzięła na mikołajki od rodziców
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak będzie z zabawą na początku,ale myślę że pokazywanie jak w książeczkach będzie ją na pewno interesować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Zakorzenienie
|
aaa,jeszcze jest w wersji róż, chyba najnowszy:
http://allegro.pl/item800281853_odkr...d_prezent.html ja wzięłam jednak ten pierwszy,bo jest jeszcze to drzewko obok. |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale, ze ma juz stolik i fotelik w pokoju, to juz nie ma teraz miejsca na tablice, moze w nowym mieszkaniu dopiero. Oto link : http://www.allegro.pl/item790217120_...lacja_wys.html ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
Jowiszku fajowy ten domek, ciekawa jestem jego rzeczywistej wielkości. W przypadku Oli bałabym się, że te wszystkie zabawki ze środka zaraz zostaną zgubione
![]() Maluśna wysyłka błysk, wczoraj gościu miał kasę dziś ja mam śpiworek ![]() ![]() ![]() ![]()
#4761 |
Zakorzenienie
|
poza tym moje dziecko jesty muzykalne
![]() ![]() widze, ze ciągniecie róznych ciekawych rzeczy na kabelkach to standardzik ![]() a tez wam kradnie mąkę z szafki i spieprza ile sił w nogach po chacie?? no i jeszcze wkladanie wszystkiego do smietnika... ostatnio wyladowal tam pilot od TV ![]()
#4762 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() a z szafek u mnie wyciągać nie wolno. Iga je sobie otwiera, zagląda, pokazuje, ja opowiadam, jak wyjmie to tylko na chwilę, najczęściej podaje mi puchę z kawą, ostatnio też karmę dla kota ze mną wykłada. Z szafkowych czeluści zawsze najbardziej pasjonowały ją kostki rosołowe ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W smietniku wyladowal ostatnio zegarek Tzta |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- czy u was też tak zimno i wieje? po południu chyba otulę młodą w śpiworze po nos bo chcę wyleźć kupić zapas kaszki na wyjazd do mamy. przed 12 byłyśmy tylko po chleb, tak bez wózka, no zimnica okropna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Zakorzenienie
|
Drzeka dobija do 3,5 godzin
![]() Jowisz, u nas bylo rano deszczowo, odpuscilam sobie spacer. Za to teraz slonko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zakorzenienie
|
a kreci sie w kółko??? bo moj to odwala caly breakdance
![]() najpierw trzesie dupka na nozkach, przysiady tez robi, potem zaczyna krecic sie w kółko, potem idzie na czworakach, znow kreci sie w kolko i to samo na brzuszku ![]()
#4767 |
Zakorzenienie
|
Jowiszku a Twoja Igusiowa jakie kaszki lubi najbardziej? Ja ostatnio w realu widziałam, że mają tam spory wybór, nawet humanę, którą kiedyś zamawiałam z Niemiec dla Oli, choć w sumie szczególnie mnie nie zachwyciła, smaki fajne, ale też się gluciła co mnie niemożebnie wkurza.
Mam kasztaniaka do przebrania ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Kochane ja tak z zamiłowania oglądam sobie All... o mamuniu ale kociaki... ![]() http://www.allegro.pl/item792201249_...sy_okazja.html Zdecydowanie nie dla mnie ![]()
![]() |
#4768 |
Zakorzenienie
|
Iga kręci się w kółko i chodzi do tyłu tylko dla wygłupu, w tańcu nie
![]() na spacerze to wyszukuje wszelkie podjazdy i włazi na nie tyłem robiąc głupie miny ![]() Kasiu je ostatnio waniliową bebilonu. ja rzadko kupuję smakowe bo mnie wkurzają gluty właśnie. jedynie malinowa nestle mi się nie gluciła ze smakowych. teraz kończy pudło owocowej bebilonu i znów wanilię kupię. u mnie idzie pudło w kilka dni, młoda je kaszę raz dziennie - zawsze na śniadanie. ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- też nie podobają mi się łyse koty ![]() ps. wstała,koniec laby. a małż będzie pewnie koło 19 dopiero :/ dobrze,że brzydulę wczoraj obejrzałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
Ale mamy tera zubaw z tych naszych pociech
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Zakorzenienie
|
zebys Marti wiedziała
![]() nawet jak sie zlosci to jest slodziak do kwadratu ![]() U nas tez bebilon wanilia na topie, rewelacyjna kaszka po prostu ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.