|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
|
|
|
#1052 |
|
BAN stały
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
No wlasnie z ta kobieta to jest tez tak ze miedzy innymi liczyla na niemale podarunki
Podobno jedna rodzina ktora miala tez 8raczki otrzymala wielki dom i samochod, zarelko od gerbera i dozywotnie pieluchy, inna chyba z 6raczkami tez tam cos dostala niemalego ... Wiec nie dziwie sie ze ludzie sie lasza, ale zeby w taki sposob to ... Nie przyszloby mi to do glowy Ale ja w miare normalna jestem ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Latkoo, spojrz na to z innej strony, strach strachem- zawsze moze byc cos nie tak, ale kochanie chcesz miec dzidzie? Musisz zaryzykowac
|
|
|
|
#1053 |
|
Wtajemniczenie
|
Latkoo slonce, dziewczyny maja racje wierzymy, ze sie boisz i wogole..aleczasem trzeba jakos ten starch pokonac...niennastawiaj sie odrazu na najgorsze...a moze jednak ujrzysz te dwie kreseczki i za pare tyg pochwalisz nam sie zdjatkiem z usg swojego maluszka?? musisz byc silna i wierzyc, ze bedzie dobrze!!!! a my ci w tym pomozemy!!!
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#1054 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje wam wszystkim
jesteście kochane. Ja jeszcze troszeczkę poczekam, może do piątku. No chyba że nie wytrzymam
|
|
|
|
#1055 |
|
Zadomowienie
|
witajcie kochane moje!!!!
bylam dzis u poloznej zalozyc karte ciazy,jeszcze tylko w czwartek lub poniedz.musze isc do gina...zwazyla mnie i bylam w szoku niecale 63 kg myslalam ze wiecej waze albo to przez ciaze i moj wstret do jedzenia ktory juz powoli przechodzi i zaczyna sie obzarstwo nocne![]() Latko jestesmy z toba!!!!!!!!!!
|
#1056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- a ja jutro idę do gina i się zastanawiam, bo jeśli się coś tam mogło "wykluć" to on to zauważy? a jeśli nie to czy takie zwykłe badanie mogłoby w jakiś sposób zaszkodzić? heh i jak ja mu w oczy spojrzę po badaniu jak on tam zajrzy a tam "śmigające robaczki";D
|
|
|
#1057 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1058 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja mam ochote na gore miecha gotowanego, smazonego i wedzonego naraz Cytat:
a co do wyklucia sie czegos i zauwazenia, to stanowczo za wczesnie na takie rozpoznanie moim zdaniem
|
||
|
|
|
#1059 |
|
Zadomowienie
|
cosma ja tez uwielbiam smazone miesko mniam
bylam dzis z tz na zakupach i chcielismy tylko kupic malemu takie malutkie skarpetki tak na poczatek aby nie zapeszac a skonczylo sie na wielkich zakupach.kupilismy kilka komplecikow spioszkow bluzeczek ,do tego takie maciupkie skarpetki cudo normalnie teraz porozkladalam to na kanapie i sie napatrzec nie moge
|
#1060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wiem, że z tymi robaczkami to zbyt dosadnie ale lekarz chyba wie czy było zbliżenie czy nie;P a jeśli mu powiem, że miałam te dni płodne i było przytulanie (oczywiście do lekarza powiem inaczej to ujmując ) to czy będzie mógł jakoś sprawdzić co się tam dzieje czy raczej będzie kazał czekać do @ i dopiero przyjść... tak się "głośno" zastanawiam
|
|
|
#1061 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1062 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już sobie wyobrażam jego minkę![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
dziękuję kochana heh ale znając siebie to jutro zadam ginkowi mojemu milion pytań co i jak i czy na pewno hihihi biedny on jutro ze mną będzie
|
|
|
#1063 |
|
Zadomowienie
|
no wiem motylku ze lepiej pokupowac takie rzeczy bedac juz w zaawansowanej ciazy ale nie moglismy sie powstrzymac
|
#1064 |
|
Zadomowienie
|
witam w ten ponury i deszczowy dzień
![]() odebrałam wyniki BHCG robione tydzień temu (sic!) - wyszło mi 209 IU/L czyli wskazuje to na 2/3 tydzień, czyli się zgadza a jutro rano idę do rodzinnego, który ma rozpoznać, że to jest ciąża, wypełnić papiery i wysłać je do szpitala żeby mnie zapisać do programu opieki nad ciężarną i noworodkiem jeszcze tu nigdy nie korzystałam z usług opieki zdrowotnej i nie wiem czego się spodziewać... jutro się wszystko okaże... pozdrawiam was wszystkie cieplutko i będę was dalej podczytywać bo dziś mam wolne i mogę sobie troszkę poleniuchować przed kompem
|
#1065 |
|
BAN stały
|
http://www.youtube.com/watch?v=JWYPS...1&feature=fvwp
Zobaczcie jak slodko ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=Ls8pz...eature=related |
|
|
|
#1066 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
To ja kawał wrzucę: Któregoś wieczora ojciec pyta swego syna, licealistę: - Masz jakiś problem? Może porozmawiamy jak ojciec z synem? - Wołałbym, żebyśmy porozmawiali jak ojciec z ojcem..... ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Kłótnia w łóżku: - To ty pierwsza zaczęłaś! - Tak, bo ty pierwszy skończyłeś!
|
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
Tak się zastanawiam nad tą szczepionką przeciw świńskiej grypie. Tż i teściowa mi odradzają, moja mama pewnie też nie będzie za. To tak jakby robili eksperymenty na ciężarnych - zwłaszcza w pierwszym trymestrze, kiedy lekarze tu nie przejmują się ciążą. Na grypę chorowałam raz jako dziecko, teraz najwyżej łapie mnie przeziębienie, nawet nie pamiętam kiedy brałam antybiotyki. A z kolei kilka lat temu teściowe zaszczepili się przeciw grypie i tak ich choroba dopadła, że długo się nie mogli doleczyć-mój mąż się wtedy nie zaszczepił i wcale nie chorował.
I właściwie jestem już zdecydowana żeby tam nie iść, ale ciekawi mnie Wasze zdanie: mamusie i przyszłe mamusie: zaszczepiłybyście się przeciw świńskiej grypie w pierwszym trymestrze ciąży? |
|
|
|
#1068 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewuszki kochane jesteście niesamowite
ale się uśmiałamja leze w lozeczku znowu ![]() któas z was pisala ze kjak juz bedzie w ciazy chce dac swojemu tz skarpetki ja myslalam tez aleo bucikach ehhh kiedy to bedzie
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#1069 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co dopiero w ciąży!!!!!!!! Ja absolutnie bym siee nie zaszczepiła!! A co do grypy świńskiej, jej przebieg jest łagodniejszy od normalnego wirusa. A tak w ogóle, to na grypę sie nie umiera tylko na jej powikłania, ja w tym roku w lutym juz byłam chora i leżałam plackiem 2 tyg w łożku i dzięki Bogu wyleczyłam się.Pepus kawały super ![]() Cosmaaa rewelacyjne filmiki!!! Ten o dzidziusiu też
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-11-03 o 20:05 |
|
|
|
|
#1072 |
|
Rozeznanie
|
dobry wieczorek
![]() ja dzis zwariowalam... bylam w lumpeksie... (jak nigdy DDDDDDD chyba zaczne tam chodzic) i kupilam taki ładny kocyk dla niemowlaka, mrrr!a poza tym byłam u fryzjera... no... trzeba było :P rozjaśnianie, podcięcie... ps Mój TŻcik... jak zobaczył kocyk to... uśmiech nieoceniony i mowi, że się napalam za bardzo, hmmm ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Dziewczyny cudowna zabawka dla waszych dzieci ![]() http://www.youtube.com/watch?v=0F0uQ...eature=related buahuahuahuhauuha http://www.youtube.com/watch?v=KaVWEKNuyrc&NR=1 ps świetny nocnik, gdzie taki kupić można? u nas jeszcze nie widziałam (http://www.youtube.com/watch?v=0wbj9...eature=related Edytowane przez ziaaa Czas edycji: 2009-11-03 o 20:34 |
|
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten nocnik rewelacja a lalka masakraaaaaaaaaaaa
|
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Jak ja nie lubie takiej pogody, przemarzłam. Ide pooglądać filmiki, a potem przytulać się z mężem
|
|
|
|
#1075 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Ale cichutko. Wszystkie wyczekuja ze az nie ma o czym pisac . Mysle ze w tym miesiacu bedzie sporo tescikow i jakby nie patrzec to conajmniej 2 powinny byc pozytywne (albo najlepiej wszystkie |
|
|
|
|
#1076 |
|
Rozeznanie
|
Kasiu, jakoś leci
mój TŻ ogląda meczyk, a ja.. podjadam chrupeczki w czekoladzie![]() a dziewczyny pytając tak na zapas... bo mam królika, czy królik i kobieta w ciąży się wykluczają? |
|
|
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmawiałam z rodzicami-oni też mi odradzają szczepienie.
Anula_81 ja jestem w 6. tygodniu ciąży, dlatego myślę, że każde szczepienie to ryzyko dla mnie i dziecka. Nie mogę wziąć tabletki na ból głowy, a mam pozwolić na wszczepienie sobie zarazków grypy? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1078 |
|
Zadomowienie
|
J tylko wiem ze trzeba uwazac na kociaki ale nic nigdy nie slyszalam o szkodliwosci krolikow.
Moj tz musial isc na komisariat bo jest swiadkiem w jakiejs glupiej klotni sasiadow ktora miala miejsce na poczatku lata (komedia po prostu). A ja ciagle patrze na sukienki i po cichutku marze o sylwetce ktora pozwolilaby mi zalozyc wlasnie ta. Marzenie... |
|
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
Ziaaa kochana ja tez mam królika i nie słyszałam o tym zeby był przeciwsskazaniem
jedynie koty, bo toksoplazmoze moga roznosić.Kasiu sukieneczka śliczna, ja znowu mam za mało zeby taką włożyc, bo staniki samonośne mi spadną ja teraz mam głowkowanie czy zaszłam czy nie i czy na to wesele pojedziemy... ehhh a miałam takie plany wystrojenia się....no ale jak ma byc dzidziuś![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Nie szczep sie kochana,za duże ryzyko według mnie.
|
#1080 |
|
Zakorzenienie
|
fakt, cichutko to jakoś... a ja mam jutro rozmowę w sprawie pracy... na pracownika w dziale marketingu i reklamy. zobaczymy co tam wyjdzie. misio wrócił dziś jakiś taki zmarznięty (w sumie się nie dziwię) i taki słaby, że usnął jak tylko dotknął głową poduszki, musiałam go do kompania budzić a teraz znowu śpi... chyba się przeziębił biedaczek...
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:58.

Podobno jedna rodzina ktora miala tez 8raczki otrzymala wielki dom i samochod, zarelko od gerbera i dozywotnie pieluchy, inna chyba z 6raczkami tez tam cos dostala niemalego ... Wiec nie dziwie sie ze ludzie sie lasza, ale zeby w taki sposob to ... Nie przyszloby mi to do glowy
myslalam ze wiecej waze albo to przez ciaze i moj wstret do jedzenia ktory juz powoli przechodzi i zaczyna sie obzarstwo nocne
nic się nie przejmuj on już pewnie nie raz je widział 

ale się uśmiałam