|  2009-11-04, 22:44 | #721 | |||
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Dot.: pogaduszki o ...wszystkim

Cytat: 
  Twoja koleżanka pewnie chce się teraz nacieszyć facetem. Nie jest z nim za długo, więc wiesz hormony szaleją, maślane oczka itd. Z czasem trochę to przygaśnie  Nie poddawaj się i nie rezygnuj z zapraszania jej na kawę i spacery, a nóż się kiedyś zgodzi  Cytat: 
  Mnie nie zasypało, tylko zawiało  Tylko świszcze wiatr i rusza się blacha na dachu...Dobrze, że nie jestem sama w domu  Opowiadaj o imprezie: gdzie, z kim, po co, jak, o której, z jakiej okazji  Cytat: 
  Jakiś ten Twój tż mało wyrozumiały  Nie rozumiem o co takiego focha strzelił. Przecież będziecie się w weekend widzieć, mam rację? Heh ja jestem bardzo uparta i rzadko pierwsza się odzywam, a w Twojej sytuacji to nie ma bata, milczałabym i tyle. Może do jutra przemyśli sytuację i swoje zachowanie i z rana zadzwoni z przeprosinami. Oby   | |||
|     | 
|  2009-11-04, 22:54 | #722 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: znad morza ;) 
				 | 

Serrai faceci tacy są. Chcą mieć kobietę na własność. Ale dobrze zrobiłaś, on nie może mieć wszystkiego co chce, tym bardziej kosztem Twojej nauki i wykształcenia... Patka jakaś zwykła impreza, ale idziemy z Paulą, Julią i kilkoma dziewczynami ze studiów. Taki babski wypad  ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- A u mnie pada śnieg! Nie lubię zimy! ;/ 
				__________________ ♥ okruszek | 
|     | 
|  2009-11-04, 23:15 | #723 | 
				 | 

Wyglądam przez okno i stwierdzam, że u mnie nadal nie pada uff, jeszcze nie chcę śniegu. Zdecydowanie za wcześnie   Też nie lubię zimy, trzeba ubierać te grube kurtki, w domu jak wygaśnie w piecu to zimno od razu się robi, dzień krótki, brak słońca, na dworze nie można posiedzieć bo pizga jak nie wiem co, nie mówiąc już o włosach. Kilka dni mrozu i już mi się elektryzują...i tak będzie całą zimę   | 
|     | 
|  2009-11-04, 23:26 | #724 | 
				 | 

Racja z tymi kurtkami. Ja chciałam zacząć nosić zimówkę tak od połowy listopada, ale  Tak zimno już jest, że bym nie wyrobiła w jesiennej. Czapkę i rękawiczki to biorę obowiązkowo, bo nie chcę żadnej grypy ani innego choróbska... 
|     | 
|  2009-11-04, 23:32 | #725 | 
				 | 

Swoją jesienną kurtkę już schowałam do szafy. Nie lubię chodzić w zimowej, bo kaptura nie ma. Dobrze, że w bluzach chodzę to mam co na głowę założyć. A czapki to już dobre parę lat nie nosze  Jak dotąd sam kaptur mi wystarcza. Poluję na skórkowe, fioletowe rękawiczki i nie mogę ich dorwać. Widziałam w Biedronie takie (pewnie nie ze skóry, ale kit z tym) już miałam kupić, ale nie było rozmiaru na mnie   | 
|     | 
|  2009-11-05, 00:15 | #726 | 
				 | 

Ja kupiłam sobie skórzane w Carrefourze. I na bank są skórzane. Tyle bab się na nie rzuciło, że szok. Ale są ciepłe przynajmniej  Ja kiedyś też nie nosiłam czapki, ale ostatnio podkradłam mamie i w sumie pasuje mi do płaszczyka to noszę  Bo ani kaptura nie mam przy kurtce, ani bluz nie noszę, a na łeb trzeba coś mieć, bo na pomorzu strasznie wieje zawsze... ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:48 ---------- Zmykam spać, Dobranoc   
|     | 
|  2009-11-05, 08:30 | #727 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-06 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
 Dzien dobry  ja już mam dzisiaj trochę lepszy humor, z tż rozmawialam rano jak jechał do pracy, jest nadal obrazony, ale juz trochę mniej  powiedziałam, ze dam mu kopa w  jak się spotkamy to się może nauczy zachowywać jak dorosły facet, a nie jak dzieciuch. Ale już o nim nie chcę gadać, by mi się cisnienie nie podnosiło.. Jestem w pracy... pracuję od 7-15.. i od rana nic nie robię.. tylko wyszukuję sobie materiałów do tej nieszczęsnej prezentacji... Co do zimy... brrr.. ja wczoraj schowałam do szafy mój jesienny płaszczyk, wyciągnęłam sobie moją kurtkę zimową.. nie lubię w niej chodzić, bo mam wrażenie, ze wyglądam w niej jak pulpet, ale nie mam co innego zrobić, gdy tak pizga  w zeszłym roku i to chyba dopiero w styczniu kupilam sobie grubszy plaszcz w New Yorkerze... po prostu masakra -> tak się zmechacił, ze aż wstyd w nim chodzić! juz więcej nic w tym sklepie nie kupię... | |
|     | 
|  2009-11-05, 08:34 | #728 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Cześć   ale mnei dawno nie było gratulacje Cytat: 
 Cytat: 
   A co to za imprezka ?  Cytat: 
  bo mam krótkie włosy (haha za tydzień wreszcie wizyta u fryzjera  ) A poza tym to pogoda nieciekawa wczoraj było u mnie tak ślisko że samochody pod górki podjechać nie mogły - zima zaskoczyła drogowców standardowo. Mieliśmy z TŻ problem do których rodziców na Wigilię się udać, bo każdy był za swoją rodziną... no więc rozwiązaliśmy problem rzucając monetą  A poza tym dziś mam wielkiego lenia i najchętniej bym posiedziała w domu a tu trzeba pracować Miłego dzionka   | |||
|     | 
|  2009-11-05, 15:25 | #729 | 
				 | 

Hej  Humorek mi dziś dopisuje, mimo że głowa od rana mi pęka. Fartem znalazłam ebooka, w którym znajdę większość materiałów na sobotnie zajęcia  Pisałam też do koleżanki i oczywiście odpisała, że nie ma żądnych materiałów. Mam ją gdzieś, ode mnie nic nie dostanie, niech mnie pocałuje  Nawet jej się ruszyć nigdzie nie chce  Pogoda całkiem całkiem. Pootwierałam okna w swoim pokoju, żeby się wywietrzyło i nawet nie jest tak zimno   | 
|     | 
|  2009-11-05, 16:42 | #730 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-10 
				 | 

CZesc dziewczyny  wrocialm wlasnie ze szkoly i jetsem zadowolona bo mialam dzisiaj dwa ciezkie spr i dobrze mi poszly  Tż wlasnie do mnie jedzie  ponad tydzien sie nie widzielismy bo mial grype zoladkowa i lekarz powiedzial ze lepiej unikac kontaktow bo bardzo zaraza   Dzisiaj w miare fajnie na dworzu bo tak bardzo zimno nie jest jak ostatnimi dniami  Co do czapki to tez nie chodzilam w ostatnie zimy ale w tym roku musze kupic koniecznie!  bylam nawet wczoraj bo mialam na oku jedna ale moje rozmiary wykupili  (mam mala dyńke)   Sarrai nie przejmuj sie faceci maja to do siebie..  i tez baaardzo nie cierpie takiej atmosfery dlatego staram sie unikac i czesto ulegam ale przeciez nie mozna za bardzo ich rozpuscisz   
				__________________ Musisz brać za siebie odpowiedzialność. Nie mozesz zmienić okoliczności, pór roku, ani wiatru, ale możesz zmienić siebie. To jest coś, nad czym masz władzę.   | 
|     | 
|  2009-11-05, 16:46 | #731 | 
				 | 

Ech, no i nie idę na imprezę. Dziewczyny, które mieszkają w Gdańsku się pochorowały. A reszta jest z Gdyni i Sopotu. Impreza jest w Sopocie i musiałabym sama wracać. Ech.. ;/ A już tak się na nią napaliłam... Jedyne, co dobre, to to, że dziś zaczynam weekend!   
|     | 
|  2009-11-05, 17:08 | #732 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

A ja czapek nie cierpię i zawsze uważam,że wyglądam jakbym miała wodogłowie   agunineczka, do Vivy się wybierałaś? Może to i lepiej ,że nie idziesz bo słyszałam,że tam patola jest  . A ze mną jak pójdziesz to będzie fajnie   
				__________________ "Co ma być to będzie ..."   | 
|     | 
|  2009-11-05, 18:58 | #734 | ||||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: Nieziemska kraina :) 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
  dziękuję wam za pocieszenie  też mam taką nadzieję,że się ułoży...  ona jest już z nim 8 miesięcy i oni się jeszcze sobie nie znudzili...   dzisiaj po biologii była próba jakaś tam na apel.Usiadłam koło niej pod meblami bo nam się stać nie chciało.Pogadałyśmy chwilę i odeszła do parapetu.Po dzwonku zawsze chodziłyśmy razem do domu,a ona bierze chłopaka pod rękę,zostawia mnie bez słowa i idzie do domu szczęśliwa  a ja jak ten pies z tyłu  ...w ogóle się nie przejęła... chciałabym z nią porozmawiać ale nie wiem o co jej chodzi...nie wiem jak zacząć rozmowę...mam wrażenie,że mnie wysmieje,że powie:"przeżywasz....." no i właśnie... jesteśmy obie takie "zawzięte" jedna nie porozmawia z drugą... a kiedyś tak się wspierałysmy...  a jej chłopak to mój kuzyn..... ona jest ciągle z nim ... jak ja mam problemy to nawet nie mam się komu wygadać,bo tylko ona mnie tak rozumiała... i ta dzisiejsza sytuacja po próbie... ale się rozpisałam...    
				__________________ pod innym nickiem...   Edytowane przez angela0033 Czas edycji: 2009-11-05 o 19:01 | ||||
|     | 
|  2009-11-05, 19:52 | #735 | 
				 | 

Nie smuć się będzie dobrze. A zawsze możesz się nam wygadać jak Ci źle, bo przecież po to też jesteśmy   | 
|     | 
|  2009-11-05, 19:54 | #736 | 
				 | 

Mi się wydaje,że to takie przejściowe . Z tego co piszesz to ona nikogo poza nim nie widzi . Nie chodzi mi o to ,że to źle ,że z nim jest ale niech w końcu przejrzy na oczy i zobaczy,że Ciebie rani . Jak można tak się zachować w stosunku do przyjaciółki ? Siłą rzeczy , musisz z nią szczerze pogadać , jeśli chcesz przyjaźnić się z nią dalej ,bo ktoś musi sprowadzić ją na ziemię . Jeśli to PRAWDZIWA przyjaciółka to zrozumie to i przemyśli .   Będzie dobrze , trzymam kciuki  ! 
|     | 
|  2009-11-05, 19:56 | #737 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-06 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

a ja Wam zazdroszcze dziewczyny, że mieszkacie nad morzem   zawsze chciałam mieszkać nad morzem   | 
|     | 
|  2009-11-05, 20:05 | #738 | 
				 | 

Latem to faaajnie , plaża,piasek,woda   aleeee zimą ... straszne ,mroźne wiatry ... 
|     | 
|  2009-11-05, 20:05 | #739 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  angela0033 a chłopak Twojej koleżanki lubi Cię? Nie miałaś z nim kiedyś zatargu jakiegoś? Węszę teorię spiskową, bo aż trudno mi uwierzyć, że mogła Cię tak olać ostro. Nie martw się  Może przejrzy na oczy   | ||
|     | 
|  2009-11-05, 20:22 | #740 | |
				 | 

Cytat: 
  angela0033 musisz pogadać z kumpelą. Nie masz nic do stracenia. Skoro jesteście przyjaciółkami, to chyba możesz jej szczerze powiedzieć co Ci na sercu leży. Chłopak chłopakiem, ale też nie można zostawiać wszystkiego tylko dla miłości. Bo jeśli np. kiedyś się rozstaną, to ona zapewne by chciała z Tobą pogadać, wyżalić, a co jeśli już ona dla Ciebie nie będzie istniała? Wytłumacz jej w delikatny sposób, co Ciebie boli... A z tym jej chłopakiem, a Twoim kuzynem to jakie macie relacje? 
				__________________ ♥ okruszek | |
|     | 
|  2009-11-05, 21:19 | #741 | 
				 | 

Ja to się nie raz zastanawiałam jak to jest, że jak my potrzebujemy porozmawiać z bliską osobą o swoich problemach to ona nie ma dla nas czasu, ale jak ona potrzebuje pogadać to wie gdzie nas szukać ... smutne to troszkę... nigdy nie miałam takiej prawdziwej przyjaciółki (i czasem mi szkoda i przykro) , za to miałam dużo koleżanek, które wiedziały gdzie mnie szukać jak coś im było potrzebne... jak się raz zbuntowałam to była wieka obraza jak ja mogę ...  angela0033 porozmawiaj z przyjaciółką, bo szkoda stracić przyjaźń | 
|     | 
|  2009-11-05, 21:29 | #743 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: Częstochowa 
				 | 

uwielbiam pastę z makreli... mniam... ja robię z rybki do tego jajka na twardo i masełko takie miękkie... pycha...

__________________ 11.10.2005-RAZEM  10.10.2009r-ZARĘCZENI  JAKO ŻONA  27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem   | 
|     | 
|  2009-11-05, 21:35 | #744 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-11-05, 22:39 | #745 | 
				 | 

Makrela wędzona, 2-3 jajka ugotowane na twardo i posiekane, ser, może być potarkowany na tarce, ale ja wolę pokrojony w drobniutką kosteczkę, mała cebulka, trochę majonezu, sól i pieprz do smaku. I to chyba wszystko. Trochę roboty jest z wyskubywaniem ości, ale potem jakie to pyszne jest. Mmmm...  i wiecie co? Paznokcie od jakiegoś czasu przestały mi się łamać   
|     | 
|  2009-11-05, 23:01 | #746 | 
				 | 

Zapisane  Co robisz, że przestały się łamać? Ja to już będę spadać spać. Dobranoc   | 
|     | 
|  2009-11-05, 23:24 | #747 | 
				 | 

Używam regularnie odżywki z Joko i po hmmm miesiącu, aż albo tylko   efekt widoczny  Dobranoc  Ja jeszcze obejrzę odcinek House'a do końca i też się kładę  Wiecie, tak sobie teraz myślę i wychodzi mi, że równo za 14 dni mam urodziny!  Stara będę ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  
				__________________ ♥ okruszek Edytowane przez agunineczka Czas edycji: 2009-11-05 o 23:33 | 
|     | 
|  2009-11-06, 11:10 | #748 | 
				 | 

Wiesz co, tak dzień przed urodzinami możesz jeszcze się przypomnieć  Znając życie zapomnę, że to za 2 tygodnie   | 
|     | 
|  2009-11-06, 11:18 | #749 | 
				 | 

A  torcik będzie ?   taki słodki mniam mniam   | 
|     | 
|  2009-11-06, 11:25 | #750 | 
				 | 

| 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.