|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Zebra ty masz taka prawdziwa pileczke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4772 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Asiuulka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziewczynki dziekuje za przypomnienie...wg tego co tu juz bylo ukladam swoja ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- kurde i znalalzam tylko liste zebry i to co asiulka wklejala:/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Zakorzenienie
|
Mloda dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4775 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ------- Cisza, więc lecę z tz i młodą oglądać sezon na misia ![]() do jutra dziąchy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Majkela
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
Zakorzenienie
|
ja ogladam inflirtacje... poza tym lep mnie tak boli ze umieram
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4778 |
Zakorzenienie
|
Asiuulka może apapa albo nasmarowanie skroni amolem? Jak jest silny ból to może lepiej coś wziąść...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Zakorzenienie
|
jak leze jest okej... ale jak wstaje to mnie tak kluje z tylu i kreci sie w glowie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Zakorzenienie
|
Lepiej leż faktycznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Zadomowienie
|
Zebra aleś Ty jest laska, ja pierdziuuu
![]() ![]() Byłam w Tesco kupiłam srajtaśmę i tonę pomarańczy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4782 |
Zakorzenienie
|
Sweet dziękuję
![]() ![]() ![]() ale jak o tamopony- przecież Tobie niepotrzebne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Zadomowienie
|
No mi nie, ale w tesco jakaś promocje na tamony zrobili i były po złoty coś i babka miałą te tampony w reku chyba z 10 paczek i ryje się przed wszystkich bo "ona tylko to ma" a kolejki oczywiście takie jak stąd do chin
![]() ![]() ![]()
#4784 |
Zakorzenienie
|
Sweet facet nie pomyślała zapewne... ale baba mega cwana :P ja nawet z paczką wkładek w kolejce muszę stać, w busie jak nie ma miejsca też stoję...a ludzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Zadomowienie
|
Przemilczałabym może, ale zgaga mnie męczy i gorąco mi było więc nie wytrzymałam
![]() ![]()
![]() |
#4786 |
Zakorzenienie
|
Faceci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Zadomowienie
|
Będziem kopać, gryźć, drapać i szczekać
![]() ![]()
#4788 |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny!!!
Czy 23 latka jeszcze sie zaliczą? Chyba tak bo wątek jest z 2008r ![]() No wiec, mam 23 lata, jestem mamą 2,5 letniej dziewczynki, mężatką od ok 3 lat.. 30.09 mialam ostatni okres, mialam dostac 1 listopada, 3 zrobilam test byl negatywny, dzis robila popoludniu i jest POZYTYWNY!!! Jutro zrobie kolejny rano na potwierdzenie (bo ten wyszedl blado, ale taki sam z Amila przy corce tez byl samowidoczny..) Nie wiem kiedy do gina.. lepiej poczekac i lepiej nie czekac.. pisza ze miedzy 6-9 tyg najlepiej sie wybrac.. bo wtedy widac dzidzi, slychac serduszko.. Edytowane przez idealnecialo Czas edycji: 2009-12-28 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
Zadomowienie
|
Dzieńdoberek
![]() Ja to jednak w ciąży byłam bardziej perfidna, bo jak jechałam tramwajem i nikt nie ustąpił miejsca (a dziwne, bo rzadko się to zdażało) to wybierałm ofiarę i stałam przy niej i prawie machałam wielkim brzuszkiem pod nosem, zawsze działało ![]() A u was w tesco, nie ma kasy pierwszeństwa? u nas jest i ja mam zamiar korzystać, a przed ciążą chodziliśmy z małą na zakupy, jej też przysługuje brak kolejki ![]() Zebra , brzuszek masz śliczny ![]() Asiulka, polna to masówka, ja przeczytałam chyba z milion opini na temat szpitali i z 90% o tym jest poprostu złych. Więc jak mała poczeka u mnie w brzuchu 31 tygodni, to na pewno mnie tam nie zobaczą ![]() Idealnecialo, witaj. Gratuluję fasolki. Ja byłam na pierwszej wizycie w 5 tygodniu, to było widać pęcherzyk, ciałko żłóte i kropeczkę ![]() Wczoraj tżcik przyniósł na kolację dwa kebaby. Jednego zjadłam, a drugi czeka na mnie w lodówce ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4790 |
Zakorzenienie
|
Idealnecialo rozumiem strach kiedy lekko nie jest i dużo planów na raz, mało kasy, ciężkie warunki mieszkaniowe... Jak zaszłam w ciążę było identycznie. Mieszkamy u taty w pokoju, bo on mieszka narazie z babką swoją gdzie inadziej, ale nasze jest poddasze... tylko, że do zrobienia tam było absolutnie wszytsko- na szczęście dach i okna wymienione były... tylko jednego brakowało ale to zawsze nie 7:F
Tż zarabia ok 1700 a ja zarabiałam 800zł... I jak tu zapłacić rachunki, przygotowywać wyprawkę i remont robić? Jeszcze trudniej będzie po macierzyńskim, bo nie b ędzie miał mi kto z dzieckiem iedzieć(teściowoa do d..., mama na drugim końcu Polski i też zresztą różnie z nią mam). Ale wiesz co??? I tak nie żałuję i cieszymy się oboje strasznie ![]() ![]() ![]() ![]() Pumuś dziękuję ![]() ![]() Patrze na rzeczy dla Piotrusia i tyle jeszcze brakuje mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Zadomowienie
|
Zebra, jeszcze macie trochę czasu, żeby uzupełnić wyprawkę, zdążycie na pewno. Ja jeszcze nic nie kupiłam. Zobaczymy koło świąt może będziemy znać już płeć, to wtedy się wyjaśni, czy trzeba bedzie coś dokupić.
#4792 |
Zakorzenienie
|
Oki doki:F ja lece z babcia do Suszca dzisiaj więc nie będzie mnie długo. Tęsknić!!!!
A i mąż mi kupił fajna gazetkę za 4,50 "Rodzice małego dziecka- jak akrmić zdrowo" jest o karmieniu butelka, naturalnie, alergików, jak wdrażać i keidy nowe potrawy i przepisy dla maluchów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Zakorzenienie
|
idealnecialo nie zawsze w zyciu uklada sie kolorowo i tak jakbysmy chcieli jednak ciaza to wspanialy dar od Boga.. jesli juz macie jedno dziecko daliscie sobie rade to dacie i teraz. maz jest przciez czlowiekiem i napewno sie ucieszy. a co do poronien to moim zdaniem naprawde rzadko sie zdarza owszem ten piuerwszy trymestr jest pelen obaw ze to moze pojsc nie tak ze tamto... oszcedzaj sie dbaj o siebie a wszytsko bedzie dobrze zobaczysz
![]() Zebra no gdziez ty sie dzisiaj wybierasz? hmmm no to pewnie jak przyjedziesz bedzie II czesc ![]() ![]() ja bede miec lozeczko we wtorek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4794 |
Zadomowienie
|
Idziemy na śniadanko, będę później
![]()
#4795 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Wtajemniczenie
|
Hej
Ja dziś mam mało czasu na wizażyk ![]() ![]() Nadrobie Was później ![]() Strasznie dużo tu kurzu i wielki bałagan ![]() 3majcie się kochane ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 |
Zakorzenienie
|
idealnecialo trzymamy kciuki
![]() no u nas tez dodatkowy wydatek bo jak sie okazalo pralka przecieka...i musimy nowa kupic...ale to moze i dobrze ![]() ![]() przyszla mi dzisiaj pierwsza paczka z allegro....bodziaki i pajace....takie malutki i sliczne...hehe myslalm ze tż bedzie cos gadal ze tak szybko kupuje ale sie ucieszyl....dzisiaj rano jak wspominal o poscieli do lozeczka to gadal ze takie przedwczesne zakupy zle wroza...grrr...tylko malutkie te bodziaki nie wiem czy je wogole zaloze...zobaczymy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4798 | |||
Zadomowienie
|
Strzałka
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Gratulacje ![]() ![]() Cytat:
![]() ----------- Śniadanko dawno zjedzone, a ja nie mogę siebie ani domu do porządku doprowadzić ![]() ![]() Zrobiłabym jakieś ciacho, ale nie mam pomysłu. Macie jakiś przepisik na szybkie ciacho ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Zakorzenienie
|
allegrowe zakupy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.