|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
mili faceci są brzydcy...
przystojni faceci są wredni... a mili i przystojni faceci są gejami. zgubmy gdzieś po drodze cały świat... czasem udaję, że jest mi zimno tylko po to, byś mnie przytulił. ogrzej moje serce. usłysz, że kiedy mówię 'wszystko w porządku' tak naprawdę w środku krzyczę, że nic nie jest tak, jak być powinno... na jego krótkie 'cześć' uśmiecham się szeroko do końca dnia. gdzieś, głęboko w środku, wszyscy potrafimy latać... - Widzisz tego chłopaka... o, tam? - No. - Jest mój. <3
![]() |
#4142 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
kradnee ! <3 _________________________ _______ pocałowałabym cie jeszcze raz ale usta mnie już bolą ![]() Okazałabym Ci moją miłość Mogłabym połknąć księżyc na pół Jeśli mógłbyś tylko mnie zobaczyć jest tak okropnie zimno.. ..ale z tobą nie zginę! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4143 |
Zadomowienie
|
Powiedz, że mnie kochasz. Albo lepiej pokaż..
![]() |
#4144 | ||
BAN stały
|
Cytat:
o to chodziło ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dziękuje ![]() ![]() ![]() jak mnie już porwiesz, to co ze mną zrobisz ? (: Kiedy odchodzisz Liczę kroki, które stawiasz Czy widzisz jak teraz Cię bardzo potrzebuję? Kolejna samoprzylepna chmura. kur.wa powiedz mi czemu choć rozum mowi nie to pieprzone serce dalej się od Ciebie rwie ? . |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4145 |
Raczkowanie
|
StrefaKwarantanny- a kradnij kradnij
![]() ![]() Dziś nie chcesz wiedzieć nic więcej
Zostaw mnie, odejdź tam gdzie chcesz Teraz gdy jesteś tu wiem jakich użyć słów "Nigdy nie mów nigdy już" A ja wezmę kilo cukru i osłodzę sobie życie. on magią sprawia, że znów się uśmiecham..
#4146 |
Zakorzenienie
|
Każda minuta w życiu Gubi się jak szary dzień Deszcz złapał wspomnienia, robi je naszymi aż do końca Już nic nie jest jak chcemy, kiedy zostawiamy uczucia Jak wyleczyć ten głęboki ból Kiedy czuję w moich żyłach Twój oddech Jestem tak z Tobą związana, że widzę Cię w moich snach W tej samotności Znajdę tysiące powodów Żeby pewnego dnia zapomnieć, że odszedłeś Ale dziś opłaczę tę pustkę Którą zostawiło twoje pożegnanie Gdziekolwiek jestem i z kimkolwiek jestem pojawiasz się Ty Extrana Sensacion / Dziwne uczucie |
![]() ![]() |
![]() |
#4147 | |
Wtajemniczenie
|
Powaliłaś mnie na kolana tym opisem
![]() Miszczu ![]() ![]() Cytat:
![]() Boskie.! ![]() _________________________ _________________________ _ DiamondPrincess, CookieCrisp, MamCieGdzies, TiScatteroUnaFoto, Cholerycznaa, ciiri, ruda wiewióra - ZACHWYCACIE słoneczka.! ![]() _________________________ ____________________ * Brzask szczerości rozwiał rodzące się nadzieje. * Szukam Cię, liczę sny, boję się. * Mieliśmy trwać, mieliśmy być wiecznym ogniem, którego nie ugaszą porywy wiatru. * Me muero de las ganas de abrazarte... (Umieram z chęci, by Cię przytulić) * Quiero amarte hoy, quiero amarte hoy, por si no hay manana... (Chcę kochać Cię dziś, chcę kochać Cię dziś, bo jutra już może nie być) * Looking at me, you wouldn't guessed that I might be afraid to crush, afraid to burn less freely. * I know them other guys, they been talking about the way I do, what I do. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4148 |
Rozeznanie
|
I ja w samym gąszczu
z wielka pusta głową żeby mógł się ochronić gdy napadną go jakieś myśli ![]() chce zniknac jak kropla deszczu -co robisz? -myślę -a o czym? - ze cie kochaam <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#4149 |
Zakorzenienie
|
MamTenStylx3 - Where are You ?
![]() ![]() ![]() always be yourself - okradam ![]() IhateU- o kurde ![]() ![]() ![]() Magari91 - świetna ![]() _________________________ __________ 'Udawać szczęście . Może tak właśnie lepiej ?
'Na mojej ręce wyryłam sobie napis "I hate You!" 'Sprzedaję szczęście ..Ktoś chce ? 'Ejj masz fajne oka ! ![]() 'Głupia naiwna Ty ! 'Miała jedno marzenie ... Aby te wszystkie człowieki zniknęły z jej życia . '-Miaaał ! -Ejj Ty udajesz kota ? ![]()
#4150 |
BAN stały
|
Nieważne , ile było nieprzespanych nocy i straconych , spędzonych na płakaniu w łazience godzin ..
Ważne , że chociaż jedna mała część Ciebie kiedykolwiek była moja … |
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
BAN stały
|
widzisz to w moich oczach ?
zgubiłaś chłopaka ? zakład, że jest u mnie ?! ![]() mam lęk wysokości, nie muszę iść do nieba. ![]() Ty masz na twarzy uśmiech a ja na sercu bliznę, która przypomina o tym wszystkim. Czasem uciekam gdzieś, chociaż wiem, że nie warto, to powraca cały czas i uderza w moją słabość. |
![]() ![]() |
![]() |
#4152 |
Zakorzenienie
|
"Wszystko powinno się uzupełniać" "Im bardziej sie opierasz,tym bardziej cierpisz" Uczucia którego nie potrafię nazwać. "Czułam się jak gdyby ktoś zatańczył na moim sercu w butach z kolcami". spotkanie z przeznaczeniem. sam na sam. zatańcz ze mną. obiecaj,że spróbujesz się we mnie zakochać. bariera słów. Przy Tobie mój donośny głos ,staje się szeptem. przy Tobie brak słów nie lubię śnieżnych dni bez ciebie. schowałabym twoje oczy w mojej kieszeni. będę tym kim,chcesz abym była. |
![]() ![]() |
![]() |
#4153 |
Raczkowanie
|
-zagramy kotku, co mam w środku?
-ale chodzi o czekoladę ? zatańcz ze mną jeszcze raz jesteś jak stare ciasto pieprzę cię nad życie. mówiłam Ci już, że jesteś okropny? kolejnym razem padnie na Ciebie na krótką chwilę wyszedł przepadł do dziś w mej bajce jestem głównie ja Czy już stałeś się jednym z tych co nie marzą po co im sny? Zamknął drzwi a ja już za nim tęsknię ten sam stół co wczoraj, a mniej ładny jednonocna przygoda, którą chciałeś zapomnieć, staje się miłością twojego życia. Ważne, jak zagrasz. puknij ty się w głowe chce usłyszeć ten entuzjazm w twoim głosie gdybym była kimś kto całuje ludzi, pocałowałabym Cię
#4154 |
Rozeznanie
|
Rilen - bardzo mi z tego powodu miło!
![]() amozefrytkidotego - miłość odwzajemniona! Ja kocham też! <3 Drift - dziękuje bardzo! Bezczelnie Cię okradam! ![]() miała milion powodów, aby go nie zauważać, a mimo wszystko - zawsze zauważała. nie lubię się dzielić. zwłaszcza tobą! - jest bezczelny, arogancki i kłamie. nikt nie może go lubić! - a ty lubisz. niezauważenie, nieporozumienie, niekochanie, niespotkanie. Była jego, chociaż on o tym nie wiedział. Powietrze drży od natłoku Twoich kłamstw. - nie tęsknię za nim! - nietęsknota nie pozostawia takich podkrążonych oczu. ile trzeba użyć słów by powstrzymać ludzkie łzy? Życie zatacza krąg. Rodzimy się z płaczem i tak też umieramy. Przychodzimy kochani i odchodzimy w miłości. Przynosimy nadzieję lub ją odbieramy. Całkiem jak ty. Kiedy przychodzisz świat jest taki zielony, a gdy znikasz - zabierasz nawet kolory. |
![]() ![]() |
![]() |
#4155 |
Raczkowanie
|
Tak trudno dziś odnaleźć siebie, stracony czas już nie cofnie dni... W sercu żal, a w mojej głowie on..
#4156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1.Bo jest 13 części 2.Bo nie każdy wszystko czyta(np.ja) 3.Bo nie każdy ma tak świetną pamięć (bo rozumiem ze ty masz) tyle z mojej strony. -- 'jestem w stanie ... nawet zabić.' Nie chwal się nigdy, gdy jesteś szczęśliwy. spadłem z deszczem w morze przekleństw, na planetę marionetek. Edytowane przez kamisha Czas edycji: 2009-11-07 o 16:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4157 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a dziękuję Skarbie ![]() ![]() Aniele ? Powiedz że to sen ! Że on kocha mnie ... Tam gdzie jeszcze nie był nikt Poszukać paru lepszych chwil Kiedyś dziewczynki marzyły o księciu na białym koniu,teraz marzą o wampirze w srebrnym volvo!
![]() ![]() |
![]() |
#4158 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
może coś sobie wybierzesz ![]() ![]() A idź pan w cholerę. I pozdrów moich byłych. I dziś mogę Cię zapisać w telefonie jako największy błąd życia . Mały niewinny idioto ! . a na początku wydawałeś się taki słodki ; | Mam więcej powodów do uśmiechania się niż kiedykolwiek . Mój Ideał mężczyzny okazał się zwykłym DUPKIEM ; D Definitywny frajer warty olania . Robię wiele głupich rzeczy . ale to że się w Tobie zakochałam .. To już szczyt wszystkiego ! Straciłam Cię ? nie raczej odzyskałam rozum .. Mam Cię tam gdzie plecy kończą się Nie chce Cię więcej widzieć ! . Oszczędzę sercu wymiotów ; D a bierzcie kochane ile wlezie < 33 ![]() rozumiem że się podoba ![]() ________________
jest dobrze .. bez odbioru .. o Nim - dreams .. dla Niego - all .. z Nim - always .. przy Nim - to be .. < 3 nawet przez sekundę nie myśl , że jesteś niezastąpiony . zachciało mi się Ciebie. ostatnio jestem anty i mam Cię głęboko. nie życzę ci źle. życzę ci fatalnie. Tylko na Ciebie mogłabym patrzeć jak na aktorów w wielkim teatrze. przyjemnie jest , gdy ktoś się tobą bezinteresownie zainteresuje . ![]()
![]() |
#4159 |
BAN stały
|
Opowiadała mu marzenia , bo poczuła że ją słucha . Mówiła prosto z serducha - takiego to można pokochać . nie znał życia na blokach - anioł , dar od Boga . Przychodziła na osiedle , wszystkim o nim opowiadała . Słodki jak czekoladanie potrafiłby kłamać . |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4160 |
Przyczajenie
|
NIE MOGĘ BYĆ TAKA JAK TY.. !
![]() ej, dziewczyny. taka prośba.. kolejna.. ale nie mogę nic znaleźć.. a potrzebuję masakrycznie bardzo cholernie na 100 % czegoś o chłopaku z treningu, który bardzo mi się podoba.. ;< . bardzo bardzo bardzo bardzo proooooooszę. ; *. może ktoś mi pomoże. ?!; ( |
![]() ![]() |
![]() |
#4161 |
Zakorzenienie
|
kradnę Twoje życie w nocy...
![]() |
#4162 |
Rozeznanie
|
poczęstuję Cię dziś rozgoryczeniem będziesz spijać je wprost z moich ust. i czuje się ****a całkiem żałosna, gdy myślę o tobie nocą i błądzę.
![]() |
#4163 |
Raczkowanie
|
Pokochaj mnie jeszcze raz, na pożegnanie buziaka daj ;**
#4164 |
Zakorzenienie
|
Believe In Love - tylko tyle przyszło mi na myśl ...
'Bo jest wiele wyjątkowych osób ale Ty mi się spodobałeś najbardziej ! 'Ona myśli o nim cały czas ! I nie może przestać .. 'Ejj zrozum podobasz mi się .. 'Bo przecież człowiek bez myślenia nad kimś nie może wytrzymać . A wiesz że ja właśnie o Tobie myślę ? 'Strasznie Cię lubię i wiesz może bliżej sie poznamy ? 'Sznur przyszłości ... I Ciebie chce tam widzieć ze mną .. 'Kurde lubię Cię strasznie ! przepraszam jeżeli nie pomogłam .. _________________________ _________________________ __________ 'Ona kocha,ona czuję ,przecież ona to człowiek który ma uczucia.Jak ją ktoś zrani to ją to boli wiesz ? 'Myślisz że to takie proste o kimś zapomnieć ? Mylisz się .
#4165 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() _____________________ Obce staje się coraz bardziej obce i mów mi 'ciasteczko' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4166 |
Zakorzenienie
|
na morzu codziennych spraw jesteś moją tratwą.
jeszcze nie jedna łza spadnie zanim zrozumiem wszystko. nie chce brudzić się o twoja skórę. brak snów po zimny świt, 3 kawy i całkiem słaby puls. może mogłoby być trochę jak dawniej?
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2009-11-07 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4167 |
Zakorzenienie
|
daaaawno mnie nie było
![]() witam w nowym wątku ![]() chcę być dzieckiem miłości krew pełna ekstazy pozostać w przestrzeni w odległości od świateł i cieni pomyślmy: cóż za sztuka zostać hieną? burzyć radośnie milczenie w stanie odmiennej zupełnie świadomości pod parasolem sumienia parciarzy ścielę sobie w niebie w lustrze odbija się układ krwionośny może warto zacząć być człowiekiem od początku? byłam jedną z twoich spraw... czy pamiętasz moje myśli? poprośmy wiatr - o ciszę zimą ![]() uwijmy sobie gniazdo, wśród chmur zapomniałam twoje imię, wściekła podeptałam je nauczyłam się szanować swoją samotność nie przyzwyczaję nigdy się do ciągłych rozstań, pustych miejsc biorę do ręki twoje słowa i zgniatam jak list cały czas jeszcze szukam ciepła twoich dłoni całując moją obojętność, używasz moich min nie lubię o nic prosić się jestem dumna, przecież wiesz.. dotykam się jak to zwykłeś robić ty niebo znów na głowę spada mi slalomem, gubiąc krok.. może chcesz zamienić moje marzenia w rzeczywistość? a dziś? jak martwy naskórek przeszłości bliskość nieobecności, dotykanie własnego ja, ciepło wewnętrznych policzków chyba mi się horyzont zaczyna zwężać... imię twoje echem odbija się od ścian nawet kiedy się potknę na starcie, będę biegła dalej po moje szczęście zawieszona czekam tu spójrz w dół, to tylko tafla wody odbija wspomnienia to tylko złamane serce to nic, to nic, to nic... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4168 |
Zadomowienie
|
Zawsze ta największa miłość musi być nieszczęśliwa..
Najważniejsze jest to, że wiesz, dla kogo żyjesz.. -Chciałabym umieć śpiewać. -Ja to chciałabym umieć cokolwiek robić ![]() ![]()
![]() |
#4169 | |
BAN stały
|
Cytat:
okradam ; )) świeeetne opisy masz ;* 1. Nadal tylko Twoje niebieskie oczy mi w głowie.
2. Czy możesz mi przypomnieć jak się uśmiechać ? 3. - Za tymi marzeniami można wskoczyć w ogień. - już jest za późno... - NIGDY NIE JEST ZA PÓŹNO.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4170 |
Zakorzenienie
|
Marzeniatko gdzieś Ty się podziewała tyle czasu?
![]() palę papierosa i patrzę w Twoje oczy... nie jest tak jak w snach ale będzie lepiej. nie kumasz? może lepiej kolekcjonuj muszelki, wiesz? nie pytaj mnie dlaczego, ale tak być musi. i znów na pełnej ku*wie myląc dzień wczorajszy z jutrem...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.