|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Dzisiaj zacznę jutrzejszy dzień.
Chciałabym Ci powiedzieć jak bardzo kocham Ciebie właśnie, ale muszę także dołożyć, że nie lubię takich akcji błaźnie. Ludzie zawsze płaczą, gdy wszystko traci swój sens. A może na lepsze nam wyjdzie, gdy będziemy się z tego śmiać. ? W wytartych spodniach, starej pogniecionej bluzie, w trampkach, z roztrzepaną fryzurą. Tak mi po prostu lepiej. Nie obchodzą mnie twoje żale. Dam Ci małą część mnie. Ale tylko taką malutką. Resztę zostawię dla siebie, bo jakbym wyglądała gdybym ważyła tylko 20 kilo ? ![]() Jestem taka brzydka, gdy płaczę. Nie doprowadzaj mnie do tego stanu. Dziś jakoś brak weny. ![]()
RAMONESKA H&M 34 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=747676 KONKRET WYMIANKA W LUTYM! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=746248 wymiankowy mix https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=737062 Edytowane przez tygrysekrudy Czas edycji: 2009-11-07 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję, kradnę i nie oddam ;** just one last dance I look in your eyes just don't know what to say It feels like I'm drowning in salty water A few hours left 'til the sun's gonna rise tomorrow will come an it's time to realize our love has finished forever / / Tylko jeden ostatni taniec Patrzyłam w twoje oczy i całkiem nie wiedziałam co powiedzieć To uczucie było jakbym się zatapiała w słonej wodzie Zostało mało czasu zanim słońce wzejdzie Jutro przyjdzie czas do zrealizowania Jak pragnę by przyjść do Ciebie Jak pragnę abyśmy zamienili to w prawdę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4113 |
Raczkowanie
|
"Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..." ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#4114 |
Rozeznanie
|
nie mów mi, że ktoś się potknął i przeszedł zbyt blisko. Chciał powiedzieć słowo, a powiedział wszystko. nie muszę pytać czy otworzysz, bo wiem, że jeśli zjawię się, to w progu będziesz stać. pokrzywione myśli w głowie mej, bardzo chory dzień. wpatrzona w szybę autokaru mijasz budynki nieznanych miast. Nigdy więcej nie powtórzysz błędów, które wiesz, że popełniłaś ostatni raz. mam być wdzięczna? Za co, pytam się! Za niepokój? Za zwątpienia? Mam na imie Gosia - miło. ![]()
#4115 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki a ja zamieszczę kilka cytatów z serialu Brzydula które mówiła wVioletta...
jesli już kiedyś były to przepraszam. ![]() "...mam ochotę na słonia z kopytami" "...Niech nam się mury pną w góry" "...Aż jej w stopy poszło" "Casanowa z pomywaka." "Najczarniejsze dno najczarniejszego oceanu." "...Człowiek się stara, wstaje rano a tu wiatr w oczy" "...Jak dwie połówki chleba" "...wstaje z kurami, wracam z kurami " "On i ja to archeologia" "Prawdziwych nieprzyjaciół poznaje się w biedzie" "straty taty dupa w kwiaty" "... będzie ci potrzebny okultysta ty .. " " .. otwierasz czy bedziesz sie gapil jak sroka w granat " "Siedzieć cicho jak miś pod miotłą" "co to 1 kwietnia Śmingus Dyngus?" "ale mnie wystrachales" "Przecież nie mogę wyglądać jak jakaś makrela" "Pokaze im gdzie raki nocuja" "Biednemu to zawsze wiatr w plecy" "Zalatwie ich tak ze im w stawy pojdzie" cd.nastąpi ![]() ______________ Róża-piękna,delikatna,pachnąca . Gwazdy-jasne,błyszczące,srebrzys te. Nasza miłośc-tak kiedyś gorąca. Moje serce-złamane i puste... Zegnaj,mój kochany.Podajmy sobie ręce i rozstańmy się bez żalu. Już nawet we śnie nie szukam utraconego raju w twoich ramionach.Wolę znaleźc go sama-dla siebie i bez Ciebie. Kiedyś tam mówi się : " Na zawsze!" Kiedyś tam mówi się: " No to cześc!" A kto mówi: " takie jest życie" ten nie wie,jak to bardzo boli. Twoje spojrzenie zimne i puste. Twój głos głuchy:trzeba z tym skończyc! I to koniec-ale jak mam z tym życ?
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
#4116 |
Zakorzenienie
|
Dejection : cieszę się że się podoba ![]() Pobawimy się w doktora? Ja podniosę Ci temperaturę a Ty uleczysz mi serduszko ![]() I nawet chmura na niebie, przypomina mi dziś Ciebie. Żałujesz tych niewypowiedzianych słów?... Nikt nie mówił że będzie łatwo... Banał życia.
#4117 |
Wtajemniczenie
|
Tajemnicza Pani, tajemniczą ulicą,
w cimnościach w której niejeden utonął. Idzie szybkim krokiem, także tajemniczym nie chce spotkać się z nikim. Tajemniczy Pan czysto widzi panią idą obok siebie pewno sie nie znają Idą przed siebie nie rozglądają się. (z piosenki ![]() Nie przeszkadzać. Realizuję sen o wolnści. Czarno-białe myśli przechodzą mi przez głowę. Podobno ostatni będą pieerwszymi. Oszukiwać nas nie będą tak na zawsze. To ja żyję dla nich, a nie oni dla mnie. Hej BOY. Chcesz mieć mnie całą ? Zakręć mnie. No dalej, dalej zakręć mną.
RAMONESKA H&M 34 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=747676 KONKRET WYMIANKA W LUTYM! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=746248 wymiankowy mix https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=737062 |
![]() ![]() |
![]() |
#4118 |
Raczkowanie
|
Absurdalna marzycielka...
Skromna, bo chce tylko jednego. . zachłanna, bo On jest wszystkim ! ;* Chce znów poczuć na sobie zapach jego perfum .;* -Czemu taka jesteś? -Jaka? -Taka cholernie wrażliwa albo cholernie obojętna? -Bo jestem cholernie inna niż te dziewczyny które znasz...! Guma do żucia, dwa papierosy i stare smsy od Ciebie.... ;/ Ostatnio smakujesz inaczej... Jak Pepsi w szklance po Coli- cena ta sama, kolor ten sam, wolę jednak pić z butelki.... Szczerze mówiąc trudniej jest Cię teraz odstawić.... ![]() Upijała się, aby przypomnieć sobie moment w którym ją kochał.. w stanie trzeźwym wiedziała, że taki nigdy nie istniał.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4119 |
Zadomowienie
|
Pomóż mi sklejać szczątki złamanego serca.
Bardzo łatwe jest zacząć myśleć, że skoro cały Twój świat nagle zamarł w miejscu, to wszystkich dookoła powinno spotkać to samo. To wprost zadziwiające. Życie toczy się dalej.
![]() |
#4120 |
Raczkowanie
|
` On jest lekiem na całe zło.
` nie pamiętam już, jak czytać z Twoich oczu. ` naucz mnie śmiać się znów, ` Ej pamiętaj, wódką nie zaleczysz ran. ` to coś zwane miłością, jest mi obce. ` i uśmiechać się potrafię, gdy was widzę, lecz to nie z tego, że się ciesze czy coś. tylko z tego, jaka ona jest głupia, bo zrobisz jej to samo co mi. ` Nie dotykaj mnie, zabierz te brudne łapy i nie patrz, tym zakłamanym wzrokiem. ` Niby tak daleko a jednak tak blisko. ` między nami mur. ` i nagle oszalał mój świat. ` otwieram wino ze swoją dziewczyną. ;d ` chciałabym żeby ten czas nie przeminął, nigdy nie przeminął. __________________ uwielbiam was wszystkie tu, no. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4121 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
a ja wiem skąd .. ;pp na 135 stronie bodajże Go dodałam hehe ... ;pp : ** Bo ja Cie kocham, Kocham i nienawidzę jednocześnie. ! ' -Powiedz mi,jak mnie kochasz ? -Powiem. -Więc? - Kocham Cię w słońcu, i przy blasku świec. Kocham Cie w kapeluszu i w berecie. W wielkim wietrze na szosie i na koncercie. W bzach i w brzozach i w malinach i w klonach. I Gdy śpisz. I gdy pracujesz skupiona. I gdy jajko roztłukujesz ładnie. Nawet wtedy gdy Ci łyżka spadnie. W taksówce. I w samochodze. Bez wyjątku. I na końcu ulicy i na początku. I gdy włosy grzebieniem rozdzielisz. W niebezpieczeństwie. I na karuzeli. W morzu. W górach. W kaloszach i boso. Dzisiaj. Wczoraj i jutro. Dniem i nocą. I wiosną kiedy jaskółka przylata. - A latem jak mnie kochasz ? - Jak treść lata. - A jesienią gdy chmurki i chumorki ? - Nawet wtedy gdy gubisz parasolki. - A gdy zima posrebrzy ramy okien ? - Zimą kocham Cię jak wesoły ogień. Blisko przy Twoim sercu. Koło niego. A za oknami śnieg. Wrony na śniegu. ' Konstanty Ildefons-Gałczyński. ' Rozmowa liryczna' <33 ~Chcę iść przez życie ofiarując Ci Siebie.
~Wiem, że kochamy nie zawsze z wzajemnością. ~ Jestem dla Ciebie nieosiągalnym już celem ! Miałeś, Straciłeś ! ~ Zniosę wszystko w imię mojej nienawiści. ~ Najłatwiej miłość zgubić Najtrudniej miłość znaleźć. ~ Każde głębsze uczucie prowadzi do cierpienia. ~ Niema żadnej definicji do miłości. ~ Poprostu kochaj i nie pyskuj. <- ![]() _________________________ Jak dobrze że nie muszę już słuchać tych zbędnych tłumaczeń. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4122 |
Zakorzenienie
|
Jestem przy Tobie, bliskość, pomieszanie zmysłow.
Edytowane przez me9so3horny Czas edycji: 2009-11-07 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4123 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() <33 ____________ Wiesz jak bardzo boli gdy najbliżsi stają się obcy, zapominają, przestają Cię poznawać? Nie mogła znieść myśli, ze jakaś inna dziewczyna go dotyka. jak to jest, że zawsze mam chęć na rzeczy, których mieć nie mogę? Spojrzenie twoje gdy Cię mijam rani wiesz? tak na prawdę, to nie wiem, jakim cudem Cię pokochałam... przecież wiedziałam, że i tak nie będziesz mój.
![]() |
#4124 |
Raczkowanie
|
come, save me from walking off a windowsill.
/chodź, uratuj mnie przed chodzeniem po parapecie/ we must reinvent love. /musimy ponownie wynaleźć miłość./
![]() |
#4125 |
Zakorzenienie
|
na prawdę Ci nas nie szkoda ?
gra w zaufanie, chcesz znać wynik? prze*ebałeś . chcę to wiedzieć cały czas. bo takie są fakty i kropka. bo to i tak już bez znaczenia.
![]() |
#4126 |
Zadomowienie
|
Powróżę Ci z popiołu, jeśli chcesz. Popatrzę w ogień i wyczytam z popielatych rzęs. <3
![]() |
#4127 |
Rozeznanie
|
Odwróć się- tam daleko sztuczne światła płoną. Tam nieszczęśliwi ludzie milczą w swoich wieżach z kamienia, wielkich tak, że nie widać z nich ziemi, ani żadnej na niej blizny
Bo ja to nie ja, to nie tak. Spójrz jak wygląda moja twarz. Czy został chociaż ślad człowieka, którego znasz? Zobacz jak szybko zmieniam się, jak mi dodaje lat każde słowo Twe. Czy wiesz, że kolejne dni to tylko deszcz? Nic się nie przyśni, nie trzeba nic. To nic, że nie mam dokąd iść, że wokół twarzy złych niechęci błysk, to nic Ach, jaki to był celny strzał. Tych kilka słów tak prosto w twarz... Znowu musiało tak być, jakbyś bez tego nie był sobą W głowie znowu pustka, gaśnie ogień w Twoich ustach. Znów nadchodzi kolejna zła noc. Dłużej już nie mogę znieść myśli, że ktoś inny z Tobą jest. Z kimś innym sobą samym, jak kiedyś ze mną dzielisz się. Zero się zeruje z zerem.
#4128 |
Raczkowanie
|
Konkurencja ciekawa, acz niekonieczna. wiadomo przecież, że królowa zawsze wygrywa.
Życie syci spojrzeniami. można i tak, skoro nie można inaczej. Bo ja jestem, proszę pana, na zakręcie. Z Losem nie wygrasz, ale dyskutować możesz. Obawiasz się czegoś? Wszystko, co piękne, przychodzi z ciemności. Z ciemności przychodzi wszystko, co straszne. To, czego nie widzisz, ale co możesz poczuć (gorący ślad na twojej skórze). Obawiasz się czegoś? Masz tylko dwa strzały (po jednej kuli na serce). Nie pozwolę ci utonąć w źrenicach moich oczu, choć to stamtąd pochodzi wszystko, co piękne. Wszystko, co straszne... To tylko jeden strzał - jeszcze ostatnie spojrzenie, ostatni oddech i już - wieczne wyłączenie światła i rozkosz moich dłoni. Nie obawiaj się, jestem, chociaż mnie nie widzisz. Od teraz na zawsze - mój. |
![]() ![]() |
![]() |
#4129 |
Raczkowanie
|
głowa do góry, choć życie to nie ostrygi ani konfitury.
miłego popołudnia laski, a ja idę na tańce ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4130 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Boski!!! ![]() *** *** *** IhateU: postaram się: *Tak nie wygląda prawdziwa rzeczywistość *Obserwuję świat, jakby był za szkłem. *Złudnie. Nierealnie. *Czy w dzisiejszym świecie nadzieja jest potrzebna? *Nadzieja. Niektórym pomaga przeżyć, innym rujnuje życie. Nie wiem, czy o takie coś chodziło.. ******** *Kąciki ust do góry i pokazujemy ząbki ![]() *Chcę być tylko dla Ciebie *Pocałuj mnie i zapomnijmy o całym świecie. *Złap mnie za rękę - polećmy ku Niebu! *Zjem niebo ![]() *Zwolnij. Nie można całego życia przebiec.
"Nie odmówiłaby nawet, gdyby zaproponował wspólną wizytę w piekle celem wypicia filiżanki gorącej smoły w towarzystwie ognistych demonów" Edytowane przez moon_light Czas edycji: 2009-11-07 o 15:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4131 |
Zakorzenienie
|
Rilen - Ty mnie okradasz ?
![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ IhateU - może coś takiego ... 'Miałam wrażenie że.... a nie to tylko złudzenie . 'Nadzieja zgasła jak zapałka .. 'Złudzenie serca . 'Ja się patrze tam gdzie nadzieje wytrwa każdy dzień . 'Pomocy ! Pomocy ! Mam złudzenie że Ciebie kocham ! przepraszam ale brak weny dziś ![]() _________________________ ______________ 'Dawno ,dawno temu ....... Ale to nie było szczęśliwe zakończenie ,wiesz ? 'Czy wiesz że chwila nie trwa 24 godzin ? W moim świecie trwa .Dołączysz ? 'Marna z niej dziewczyna z uczuciami .. 'Wolę byś zdecydowanie sama i przytulać się do ściany a całować ? Misia . brak weny ![]()
#4132 |
BAN stały
|
Dziękuje wszystkim za pochwały i za wszystkie opisy jakie i wysłałyście.
Rilen pamiętam o Tobie ![]() ![]() ---------------------------------------- Powiem Ci coś: Wyp.ierdalaj!
A panu z tymi czarującymi oczami już podziękujemy. Gówno sobą reprezentujesz! Sry, Ty nic nie reprezentujesz! |
![]() ![]() |
![]() |
#4133 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
hahahaha . ![]() ogólnie kocham twoje opisy . ; *** Kochanaaa- okradam Cię zawsze na zawsze . najlepsza ! Ty wiesz . ![]() ![]() ![]() IhateU . cudowna . ![]() ![]() ZjemCie - ![]() ![]() ![]() Lovemalinowe - gdzie jesteś ? ![]() ![]() NieZtejbajki . ![]() ![]() ![]() Guziki xD ![]() ![]() ![]() Coś z "Tylko mnie kochaj" . ![]() Michał: Dlaczego masz na imię Michalina? Michalina: Bo ty się nazywasz Michał. Michał: I myślisz, że to dlatego? Michalina: Tak mama mi powiedziała. Michał: A co ci jeszcze mama powiedziała? Michalina: Że jestem ładna. Michał: Po tacie. Michalina: Po mamie. ![]() Michalina: Nie chciałam zjeść musli, to babcia powiedziała, żebym wracała, skąd przyszłam. Michał: Przecież lubisz musli. Michalina: Ale nie, jak tęsknię. Michał: Wierzysz w cuda? Michalina: Wyłącznie... Michał: Jak się nazywa twoja mama? Michalina: Mama. Michał: Nie rozumiesz, o co pytam? Jak się nazywa? Michalina: Mama. Michał: A jak wygląda? Michalina: Jest taka piękna, ma oczy, nos i włosy. Michał: A uszy? Michalina: Ma. Michał: Romeo? Szukam Julii. Romeo: Wie pan, ja też. Każdy szuka. Michalina: A w domu zjemy kurczaka jak kiedyś? Michał: Jasne, ale dlaczego mówisz szeptem? Michalina: Żeby kaczka nie słyszała. ![]()
![]() |
#4134 |
Przyczajenie
|
Nie wiem czy były wydaję mi się że nie bo śledzę posty od dość dawna i ich nie zauważyłam, aczkolwiek jeśli się powtórzą z góry przepraszam...
Wróżę, że będzie dobrze. już nie muszę cię namawiać dłużej. On myślał o niej wieczorem - groteska. Gdy nadchodził ranek zazwyczaj jej nie chciał... |
![]() ![]() |
![]() |
#4135 |
Zakorzenienie
|
'..zbieram resztki uczuć, tyle ich zostało
i ponoszę klęskę chcąc je złożyć w całość..' '..tysiąc myśli, wątków, w głowie bałagan..' '..męczy mnie ignorancja i hipokryzja..'
![]() |
#4136 |
Zadomowienie
|
znowu zablokowałeś przyszłość, pozbawiłes jej sensu.
s z c z ę ś c i e – zaczyna się na Tobie i kończy się z Tobą. A jednak potrzeba mi Twoich słów i trzeba Twojej pamięci. Pamiętaj o mnie, dobrze? Może bedę mniej sie bała, usypiała spokojniej.. uczucia to taka sfera ze czasami nie możemy jej kontrolować ... [...] że będę dla Ciebie najważniejsza. Możesz mi to obiecać ? Chciałbym żyć sam ze sobą, bez świadków. -Co robisz? -Maluję. -A co malujesz? -Twój strach, że kiedyś odejdę. -Ale przecież ta kartka jest pusta. -Widocznie wcale się tego nie boisz..
![]() |
#4137 |
Rozeznanie
|
jestem wszystkim tym czego ty nie możesz mieć!
wzdęte serce bez krwi plastikowa biedronko zostań moja żonką ![]() odejdę cicho bo tak chce.. chodzi swoimi ścieżkami
bez nikogo sama ze sobą z teoria: a pocałujcie wy mnie w d.upe zmęczona sobą i swoim czasem zmęczona tobą! |
![]() ![]() |
![]() |
#4138 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Za bardzo przyzwyczajona do mówienia 'żegnaj' Jest czymś więcej niż to na co zasługujesz .. Z SERCEM ZAWSZE NASTAWIONYM NA CIEBIE.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4139 |
BAN stały
|
Moje myśli mają kolor Twoich oczu . |
![]() ![]() |
![]() |
#4140 |
Raczkowanie
|
` nie szukajmy baśni o królewiczu , wystarczy odrobina radości ..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.