|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Zajrzałam sobie na stronkę BU popatrzeć na hydrolaty
![]() ![]() Najgorzej, że choćbym się nawet mocno nakręciła, to wpierw trzeba zużyć zapasy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zadomowienie
|
ja miałam hydrolat oczarowy i używałam go jako normalny tonik po umyciu twarzy
![]() ![]()
#423 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Natomiast nigdy nie umiałabym zyc bez wiecej niz 5 kosmetyków do malowania oczek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W związku z powyższym maszeruję do łazienki ![]() Edytowane przez ganimedea Czas edycji: 2009-11-07 o 18:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale dowiedziałam się tyle, że przejrza wszystkie moje przedmoty i porównają z tymi z Łodzi i zdecydują na co muszę chodzić, a na co nie, a co muszę uzupełnić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zadomowienie
|
księżniczko oby Ci przepisali jak najwięcej
![]() ![]()
#427 | ||
Konto usunięte
|
Bawię się w dodawanie recenzji na KWC
![]() Cytat:
A co do hydrolatów - ja planuję ich używać jako toniki i podstawę do rozrabiania maseczek z glinki w proszku. Cytat:
![]() Edytowane przez 025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 Czas edycji: 2009-11-07 o 18:56 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 | |
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15144577]
Trzymamy kciuki za to, żeby jak najwięcej zajęć Ci zaliczyli i żebyś była jak najbardziej zadowolona ze zmiany uczelni ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Zapomniałam jeszcze o jednym zużyciu - dziś rano pozbyłam się odzywki Yung z jedwabiem (300 ml ![]() ![]() Szaleję w tym listopadzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
Księżniczko So Elixir jest cudaśny, nie planowałam go kupić ale jak tylko go niuchnęłam to wiedziałam że musi być mój - kojarzysz mademosielle Coco Chanel ? pachnie niemal identycznie, te same nuty zapachowe, bardzo trwały, ciepły, otulający, piękny na zimowe i jesienne wieczory
![]() Trzymam kciuki za powodzenie na studiach ![]() Niespodziewanie zużyłam minibalsam granatowy Nivea ![]() I dziś jeszcze zużyję micelska Ziaji. w zapasie mam kolejny ![]()
#430 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#431 |
Wtajemniczenie
|
a ja mam chyba kryzys jesienny
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
Konto usunięte
|
Ja podobnie, właśnie wróciłam od TŻa i z kina i nawet nie mam siły wchodzić do wanny.
Uprzyjemniłam wszystkim w kinie film moim wiecznym kaszlem, potem już tylko się dusiłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jejku mam tyle mazidel do ust, ze szok ![]() ![]() Co do blyszczykow to juz w ogole nie wyobrazam sobie, zeby je zuzyc. Moj TZ nie lubi kiedy sie maluje bluszczykiem, bo zazwyczaj ten caly blyszczyk przechodzi na jego usta i swieci sie jak choinka ![]() ![]() ![]() ![]() Ale ze swiatecznego katalogu Oriflamu chyba nic dla siebie nie wezme ![]() ![]() Odwyk slabo mi idzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj zrobiłam sobie bardzo mini spa (na więcej nie miałam siły). Ten tydzień miałam tak zaganiany że ani razu nie zrobiłam maseczki i czułam że mam "brudną twarz".
Zużyłam wczoraj: -intensywnie nawilżający krem dove -peeling kiwi joanny (myślałam że to już ostatni ale mam jeszcze dwa a jako że one są "najstarsze to musze je najpierw zużywać, na szczęście teraz wyjełam truskawkowy więc lekka odmiana. Eh mam kare za kupowanie nowości hurtem ![]() -krem do rąk dove |
![]() ![]() |
![]() |
#435 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytałam czy te -35 % to jest od tej ceny która widnieje na kartoniku, Pani powiedziała że tak, po czym skasowała mi 79 zł, ku mojemu zdziwieniu. Jednak uznałam że zapach jest na tyle piekny że 79 zł za 30 ml mozna dać ![]() Jesli się kupi 50 ml to się dostaje gratis 15 ml perfumetkę. Ja jednak uznałam że to za duża flaszeczka jak dla mniebo ja lubię sobie zmieniać perfumy ![]() Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15148979]Ja podobnie, właśnie wróciłam od TŻa i z kina i nawet nie mam siły wchodzić do wanny. Uprzyjemniłam wszystkim w kinie film moim wiecznym kaszlem, potem już tylko się dusiłam ![]() ![]() Biedactwo ![]() Mam nadzieję że szybko ci to przejdzie. wiem że to wstrętnie brzmi ale na takie kaszle, przeziębienia dobre są staropolskie sposoby - typu mleko z czosnkiem i miodem ![]()
![]() |
#436 |
Konto usunięte
|
O tym mleku wiem, moja nadopiekuńcza mamusia poi mnie nim
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dzień dobry.
![]() Na miły początek dnia mam 3 zużycia: - antyperspirant w kulce Adidas - krem kokosowy Bielendy - tusz do rzęs Bell Push Up Mascara ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Konto usunięte
|
Fuksjo, czytałam na Twoim KWC, że jesteś zadowolona z Push Up Bell, czy po skończeniu opakowania dalej tak uważasz? Mogłabym liczyć na fotkę porównawczą niepomalowanych oczu i wytuszowanych? Może być na PW :ehemL
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
ja wrocilam z targów kosmetycznych i sie troche obkupiłam.nieplanowo kupiłam mleczko do demakijażu ziaji pro (500ml) ale moje obecne garniera juz sie konczy.poza tym maseczke bielendy z kawiorem (mam tylko jedna nawilzajaca z avonu i chyba potrzebuje czegos mocniejszego) oraz serum na naczynka.nic mi sie nie zdublowało.poza tym wziełam z ziaji pro jeszcze maseczke uspokajającą ,z zielona glinka z microdermabrazja i peeling enzymatyczny.dostałam jeszcze siatke próbek a w nich jakis nowy żel pod prysznic ziaji.nie ma go jeszcze w sklepach.
wczoraj mi poszedł krem do stóp 500ml ![]()
![]() |
#440 | ||||||
Zakorzenienie
|
Porzeczka, Fuksjaa gratuluję zużyć.
![]() CherryPie witaj. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
![]() Gratuluję zużycia kremu do stóp. 500 ml! Wow ![]()
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny!
ale naskrobalyscie!!! u mnie pada deszcz i dzisiaj mam zamiar sie pouczyc wiec zerkne do was wieczorem |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15151851]Fuksjo, czytałam na Twoim KWC, że jesteś zadowolona z Push Up Bell, czy po skończeniu opakowania dalej tak uważasz? Mogłabym liczyć na fotkę porównawczą niepomalowanych oczu i wytuszowanych? Może być na PW :ehemL[/QUOTE]
Tak, nadal jestem bardzo zadowolona z niego. ![]() ![]() Świetne porównanie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
BAN stały
|
Cytat:
z moimi 16stoma błyszczykami odwyk to ciężkie wyzwanie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#444 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja myslałam że już wczoraj skończę micel Ziaji a tymczasem wystarczy jeszcze na dziś wieczór. Mam wrażenie że szybko skończył ci się ten kokosowy krem bielendy ? Rzeczywiście on był taki fajny ? [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15151851]Fuksjo, czytałam na Twoim KWC, że jesteś zadowolona z Push Up Bell, czy po skończeniu opakowania dalej tak uważasz? Mogłabym liczyć na fotkę porównawczą niepomalowanych oczu i wytuszowanych? Może być na PW :ehemL[/QUOTE] Ja niestety z tego tuszu nie byłam zadowolona - jednak każdym rzęsom iny tusz pasuje i trzeba potestować na sobie ![]() Cytat:
![]() Z masek ziajija jestem bardzo zadowolona, napisz coś o peelingu enzymatycznym proszę jak już użyjesz ![]() Koszatko tak to sieciówka, zobacz tutaj: http://www.esotiq.pl/
![]() |
#445 | |
BAN stały
|
O boze
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#447 | |
|
Cytat:
![]() Używałam go ponad miesiąc, na dzień i na noc, czasem dosmarowałam się w ciągu dnia. Nie żałowałam go sobie. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
BAN stały
|
ja się powoli wściekam na mój krem do twarzy z Ziai, pomarańczowa wersja Blubela... jest ogromny i ciężko go zużyć. bardzo go lubię, ale powoli zaczyna mi się nudzić :/ ale zużyję, a potem kupię sobie fioletowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
Fuksjaa ja to chyba bym się skusiła na ten krem w następnej kolejności
![]() A co do kremów blubel to ja się właśnie obawiam tych ogromnych pudeł - pewnie w polowie już nie mogłabym go zdzierżyć ![]() Koszatko - ja tam zawsze oglądam się za miską C ;p ale z tego co słyszałam D też bywa ale trzeba się naszukać ![]()
#450 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15148979]Ja podobnie, właśnie wróciłam od TŻa i z kina i nawet nie mam siły wchodzić do wanny. Uprzyjemniłam wszystkim w kinie film moim wiecznym kaszlem, potem już tylko się dusiłam ![]() ![]() Cytat:
![]() Mleko z miodem to raczej na przeziębienie ![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15151851]Fuksjo, czytałam na Twoim KWC, że jesteś zadowolona z Push Up Bell, czy po skończeniu opakowania dalej tak uważasz? Mogłabym liczyć na fotkę porównawczą niepomalowanych oczu i wytuszowanych? Może być na PW :ehemL[/QUOTE] A mojej nie czytałaś? ![]() Ja mam juz drugie opakowanie i nie wyobrażam sobie go kiedyś nie mieć ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.