|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Księżniczka, Zetafon, Palermo, Orlica, Aante_e, brawo za zużycia!
![]() Hosenka* - możesz polecić jeszcze jakieś inne olejki do masażu poza tym pomarańczowo-czekoladowym (który też brzmi ekstra... ![]() fuksjaa - szkoda, że dzień Ci się tak kiepsko zaczął ![]() Parsifal - a co jest za małe / za duże: obwód czy miseczki w tych 75C i 80C? Jeśli sprawa tkwi w miseczkach, powinnaś może celować w 75D? Mogę spróbować pomóc Ci coś dobrać, bo mam w sobie krew stanikomaniczki ![]() Mam nowe szampony - HE "nie łam się" i "nawilżenie po brzegi". Nabytki potrzebne, zasponsorowane przez mamę i będą na spółkę z nią używane, więc jestem rozgrzeszona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zadomowienie
|
Eirenn no chyba z tą miseczką coś nie tak, bo w żadnym z tych rozmiarów nie leży idealnie
![]()
#393 |
BAN stały
|
największy problem mam z błyszczykami (od groma ich mam...) i tuszami, a ostatnio też z mleczkami oczyszczającymi i tonikami :O. narazie jestem dumna, że z 7 balsamów zostały mi 3
![]() zdjęcia wrzucę jak dorwę jakiś dobry aparat, bo mój telefon nie robi zbyt fajnych zdjęć. aha i chomikuję mnóstwo lakierów do paznokci. jak wpadnie mi chwilka to przynajmniej jakiś spis orientacyjny Wam wrzucę tych nieszczęsnych lakierów i błyszczyków grrr ![]() Edytowane przez cherryPie Czas edycji: 2009-11-07 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zadomowienie
|
z błyszczykami mam to samo, wszędzie je już widzę
![]()
#395 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15139801]fuksjaa - szkoda, że dzień Ci się tak kiepsko zaczął
![]() A jednak chyba podaruję sobie zamówienie z BU. ![]() Cytat:
![]() ![]() Podczas dzisiejszych porządków przejrzałam też kosmetyki - potrzebuję czegoś dwufazowego do demakijażu, do tego jakiś łagodny nawilżający tonik i odżywczy krem na noc, bo teraz w trakcie sezonu grzewczego znowu mam problemy z suchą skórą. ![]() Idę przejrzeć gazetki Rossmana, Natury i KWC, może znajdę coś godnego uwagi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Novotna kolorowkowy zbiorek masz ok! Cytat:
![]() Cytat:
![]() pokaz nam swoja kolekcje kosmetykow! zrob koniecznie spis! no i zabieraj sie za zuzywanie ![]() umylam wloski a teraz biore sie za pazurki ![]() weszlam dzisiaj do Yves Rocher i nic nie kupilam ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Zadomowienie
|
a napisać Wam co kupiłam na targach?
![]()
#399 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Zadomowienie
|
fotek nie zrobię bo nie mam czym, ale opiszę
![]() otóż kupiłam: - Maskę ściągającą z glinką zieloną Ziaja Pro - Krem z kwasami AHA 5% Bandi - Puder matujący Jadwiga TŻ kupiłam Maskę zwężającą pory z Ziaji Pro, ale tak ładnie pachnie że pewnie będę mu podkradać ![]() oprócz tego w wygranym zestawie miałam: - oliwkowe mleczko do ciała Ziaji z serii jubileuszowej - 2 kremy Ziaji (polecą do Mamy) - mleczko do demakijażu Anesi - balsam oliwkowy do ust Ziaja no i całe mnóstwo próbek ![]()
#401 |
|
No to bardzo fajne zakupy i prezenty.
![]() Ja zawsze bardzo się cieszę z kosmetycznych zakupów. ![]() Tak btw. to chyba nawet pod koniec listopada uda mi się osiągnąć mój wymarzony stan pielęgnacji.. ![]() ![]() ![]() Z kolorówką nie mam większych problemów, wszystkie moje mazidełka uwielbiam i używam regularnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#402 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nagle "cudownie" przeskoczyłam z 80C na 75E (choć w 70 też się dopinałam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zadomowienie
|
Gani dzięki, jeszcze takiego nie próbowałam, ale że w najbliższym czasie czeka mnie kupno biustonosza to pewnie spróbuję
![]() fuksjoo super że już tak szybko będziesz miała swój wymarzony zbiorek, moja minimalizacja potrwa pewnie do stycznia/lutego a może i dalej ![]()
#404 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Zadomowienie
|
a to przepraszam
![]()
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
Parsifal no to mialas udane zakupki!!!
fuksjaa jestes juz bliska sukcesu!! ![]() wlasnie pomalowalam pazurki ![]() Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2009-11-07 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
|
Skąd mogłaś wiedzieć.
![]() To mnie motywuje najbardziej. ![]() Tylko tak sobie myślę, jak już osiągnę swój idealny stan w pielęgnacji to będę mogła dalej z Wami plotkować tutaj? ![]() ![]() Bo wtedy już odwyk nie będzie mi potrzebny.. |
![]() ![]() |
![]() |
#408 | ||
Zakorzenienie
|
Brawo
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#409 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
O, to jest bardzo ważne ![]() ![]()
![]() |
#410 |
BAN stały
|
dobra robię spis błyszczyków:
- beżowy H&M - beżowy Essence Creamylicious - transparentny Sensique o aromacie toffi - czekoladowy MySecret EatMe! - jasnoróżowy Loreal Glam Shine kolor lychee sorbet (jest o miesiąc przeterminowany, ale nadal używam, bo go kocham... może mama mi kupi pod choinkę :P) - zwykły błyszczyk w kulce kokosowy - zwykły błyszczyk w kulce bananowy - porzeczkowy Eveline Fruit Garden - cukierkoworóżowy Eveline 3D Silk - rozświetlający błyszczyk AA - błyszczyk waniliowy w kulce Yves Rocher (chyba też dawno przeterminowany :<) - mleczno-waniliowy z drobinkami Guerlain - olejek witaminowy z zielonej herbaty Lovely - Oriflame SugarGlaze - Essence Passion Fruit - złoty z Sephory (też po terminie ale działa :P) - jakiś z gazety - drugi z gazety i jeszcze jakieś pewnie po torebkach się walają niedobitki a ze szminek mam: - jasny róż Guerlain - ciemniejszy róż Guerlain - ciemny róż Guerlain :P (3 następujące po sobie numery to są) - beż Guerlain - Miss Sporty Strip Tease ... OMG ILE TEGO MAM ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
Blyszczykami mnie pobilas..ja mam 14.
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Zadomowienie
|
ale mnie nie
![]()
#413 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 |
BAN stały
|
4 sztuki... ciężko mi to sobie wyobrazić, ale jasny róż, transparentny, beż i jakiś odcień ciemniejszego różu. hmmm... no w sumie dodałabym jeszcze jakiś z drobinkami i 5 by mi mogło wystarczyć... a nie tyle co mam :|
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Konto usunięte
|
Zrobiłam zakupy na mazidłach. Potrzebne. Znaczy się za chwilę będą potrzebne, bo mam tonik na wykończeniu, ale wolałam zamówić póki mam sprecyzowane plany i nie zechcę wykupić połowy asortymentu
![]() Zamówiłam: - hydrolat oczarowy 50ml - hydrolat cytrynowy 50ml - hydrolat różany 50ml - olej kokosowy 100ml dla mnie i 50ml dla TŻ - buteleczkę z atomizerkiem - 3 opakowania na krem, bez dostępu powietrza Ten ostatni zakup to bardzo sprytny, bo pomoże mi (i mamie) pozużywać próbki - nie lubię saszetek, więc przeleję sobie z nich kosmetyki do tych opakowań i będzie mi się milej używało. |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15143530]Ten ostatni zakup to bardzo sprytny, bo pomoże mi (i mamie) pozużywać próbki - nie lubię saszetek, więc przeleję sobie z nich kosmetyki do tych opakowań i będzie mi się milej używało.[/QUOTE]
Fajny pomysł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jasne, że możesz ![]() Cytat:
![]() Za darmo to chyba nie takie przestępstwo ![]() Zużyłam dzisiaj jeszcze korektor mineralny edm intensive fair (1 ml) - uzywałam go prawie trzy miesiące ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Zadomowienie
|
Księżniczko miałaś już może pierwsze zajęcia w Łodzi, jeśli tak to jak Ci się podoba?
![]()
#420 |
BAN stały
|
ja miałam 20 próbek masła Ziaja... 15 oliwkowych i 5 kokosowych.... akurat otwierali u mnie nową Naturę i dziwnym trafem zrobiłam tam zakupy i zrobiłam trochę, a mój Tatuś robił w jakiejś innej drogerii i chyba spodobał się ekspedientce, bo mu dała niewiarygodną ilość tychże... :| ale szybko je zużywam, mimo, że okropnie mi się nie podoba zapach oliwkowego, to jestem bardzo zadowolona z efektów
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- chyba też zrobię sobie taki spis moich zbiorów w google docsie i wyślę Wam linka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.