Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ II - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-12, 12:10   #2521
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Carol jak zdecyduję się na tą dietę to po dwóch dniach w szpitalu wyląduję, bo dla mnie to masakra jakaś. Chyba od teraz zacznę liczyć co jem i za ile.
Matko jak wyliczyłam sobie śniadania - bo w pracy jem dwa - to w zasadzie na obiad to mogę już tyko filiżankę kawy i to bez cukru!!!

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 12:12   #2522
Carol77
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez Stara Panna Pokaż wiadomość
Carol _ jak Ty to robisz, ze zamiast adresu suwaka masz imię wpisane ??? Ja tez tak chcę !!!!!!!!!!!!
To jest tak:
Wpisujesz jakiś swój tekst, zaznaczasz go myszką(klikasz na koniec słowa i ciągniesz do przodu)potem klikasz na 6 ikonkę w okienku od końca-ten globusik wstaw link, pojawi sie okienko, kasujesz to co w nim jest i wstawiasz adres tego suwaczka w to okienko i klikasz ok. i potem zapisujesz zmiany.

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 12:13   #2523
agncyb
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Ja zdawałam maturę z matmy pisemną i ustną. Nawet dziś zdawałabym taką samą i nie wiem czemu tak się wszyscy boją tej matmy Wcale nie byłam prymuską z matmy, a zdałam lepiej niż dziewczyny z wysoką średnią. Z tym, że ja dziobałam, dziobałam, dziobałam ..... no i 5 wydziobałam na ustnym. Taki mały pierwszy życiowy sukces, po którym stwierdziłam że jednak coś mogę.
Ja zdawałam matmę, kiedy nie była obowiązkowa i musze przyznać, że była wtedy dośc trudna, ale ostatnio, przypadkiem natrafiłam na próbna mature z matmy z tego roku i jak zobaczyłam zadania to stwierdziłam, że ci wystraszeni humaniści nie mają sie co przejmowac.
Stary 2009-11-12, 12:16   #2524
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Carol _ jak Ty to robisz, ze zamiast adresu suwaka masz imię wpisane ??? Ja tez tak chcę !!!!!!!!!!!!
Cytat:
Carol jak zdecyduję się na tą dietę to po dwóch dniach w szpitalu wyląduję, bo dla mnie to masakra jakaś. Chyba od teraz zacznę liczyć co jem i za ile.
Matko jak wyliczyłam sobie śniadania - bo w pracy jem dwa - to w zasadzie na obiad to mogę już tyko filiżankę kawy i to bez cukru!!!
Powiem Ci coja jadłam zwykle, teraz tez sie staram 1500 dziennie nie przekroczyc:
sniadanie-kromeczka chlebka cieniutko posmarowana masełkiem, chudy plasterek szynki, plasterek cienki sera zoltego
2 sniadanie jakis jogurcik i platek ryzowy albo wlasnej roboty buleczka maslana-przepis na stroncehttp://www.kejk.net/?azorskie-bolos-l%C3%AAvedos,70 pieczone w piekarniku, nie na patelni,
obiadek-najczesciej filet z kurczaczka, salatka jakas albo buraczki i 3 ziemniaczki, mozna tez jajko sadzone, rybka,brokulki, kalafior lub co tam masz
kolacja mozesz muesli z 2%mlekiem, serek biały(nie caly)lub tez kromeczka chlebka z czyms tam

No i herbatka slodzona 1 i 1/3 lyzka cukru z 3 razy dziennie, ale ja pije tylko czarna, a najlepsza jest zielona. I zero pzrekasek w ciagu dnia i mozesz pic jak zalecaja do 2 l wody niegazowanej, ale ja nie znosze tyle pic i nie pije i ni epilam i pic nie bede

Olusia
Filipek

Adaś

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-11-12 o 12:19
Stary 2009-11-12, 12:17   #2525
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Dziewczyny, wytlumaczycie mi cos?
Dlaczego sie tak dzieje ze podczas brania hormonow- tabletki anty mam na mysli, moze pojawic sie krwawienie po stosunku? Nurtuje mnie to ...
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 12:21   #2526
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Dokładnie tak, a ja cała w nerwach jestem, bo dzisiaj mojego wujka kochanego będą operować, pisałam Wam kiedyś, ze ma narośl jakąś na nerce i normalnie tak sie martwię, że siedzę i płacze, bo on ma serce chore, normalnie nie wiem rozklejam sie totalnie, modlę się żeby wszystko było dobrze. Wybaczcie, że pisze o tym , ale jesteście mi bliskie i musiałam się podizelić moimi smutkami.
Carol nie martw się, moja babcia ma wadę serca i przeżyła bardzo skomplikowaną operację ginekologiczną. Teraz są inne środki i sposoby znieczulania i przygotowania do operacji. Na pewno miał wcześniej badania robione. Wszystko będzie dobrze zobaczysz

Stary 2009-11-12, 12:23   #2527
motylek85
Zakorzenienie

Carol kochana nie martw się, życzę aby twojemu wujkowi szybko się poprawiło po tej operacji, i żebyście mogli niedługo wszyscy siedzieć przy wspólnym stole i tylko śmiać się z tego wszystkiego a i dziękuję za zainteresowanie moim problemem coś tam naskrobałam ale nie wiem czy dobrze, wysłałam mu i czekam na odpowiedź...

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 12:25   #2528
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Carol nie martw się, moja babcia ma wadę serca i przeżyła bardzo skomplikowaną operację ginekologiczną. Teraz są inne środki i sposoby znieczulania i przygotowania do operacji. Na pewno miał wcześniej badania robione. Wszystko będzie dobrze zobaczysz
Dziękuję kochana za pocieszenie, mial badania, brał jakies zastrzyki do brzucha żeby spowrotem krew wróciła do normalnego stanu, bo tak normalnie jak bierze leki to ma rozrzedzoną. Wiem, ze Go pzrygotowali dobrze, ale wiesz jak to jest, człowiek i tak się boi, on zawsze był mi taki bliski, bliższy niz ojciec.

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
Carol kochana nie martw się, życzę aby twojemu wujkowi szybko się poprawiło po tej operacji, i żebyście mogli niedługo wszyscy siedzieć przy wspólnym stole i tylko śmiać się z tego wszystkiego a i dziękuję za zainteresowanie moim problemem coś tam naskrobałam ale nie wiem czy dobrze, wysłałam mu i czekam na odpowiedź...
dziękuję Motylku mam nadzieję, ze tak będzie, ehh to życie jest takie kruche...

Najważniejsze, ze cos mu wysłałaś, na pewno teraz Cię ukierunkuje jakby coś było nie tak.

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-11-12, 12:29   #2529
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Powiem Ci coja jadłam zwykle, teraz tez sie staram 1500 dziennie nie przekroczyc:
sniadanie-kromeczka chlebka cieniutko posmarowana masełkiem, chudy plasterek szynki, plasterek cienki sera zoltego
2 sniadanie jakis jogurcik i platek ryzowy albo wlasnej roboty buleczka maslana-przepis na stroncehttp://www.kejk.net/?azorskie-bolos-l%C3%AAvedos,70 pieczone w piekarniku, nie na patelni,
obiadek-najczesciej filet z kurczaczka, salatka jakas albo buraczki i 3 ziemniaczki, mozna tez jajko sadzone, rybka,brokulki, kalafior lub co tam masz
kolacja mozesz muesli z 2%mlekiem, serek biały(nie caly)lub tez kromeczka chlebka z czyms tam

No i herbatka slodzona 1 i 1/3 lyzka cukru z 3 razy dziennie, ale ja pije tylko czarna, a najlepsza jest zielona. I zero pzrekasek w ciagu dnia i mozesz pic jak zalecaja do 2 l wody niegazowanej, ale ja nie znosze tyle pic i nie pije i ni epilam i pic nie bede
Ja herbatę piję zieloną bądź czerwoną bez cukru. Żadnych herbat nie słodzę od 6 lat ni o dlatego taka beczka teraz jestem
Czeka mnie śmierć głodowa. Na śniadanie muszę zjeść 2 bułeczki z wędliną - inaczej będę głodna i nie wytrzymam 4 h do następnego śniadania - wtedy 1 kanapka lub parówki z wody 3 - 4 sztuki. Inaczej nie wytrzymam do obiadu i będę miała chcicę na słodycze.

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Dlaczego sie tak dzieje ze podczas brania hormonow- tabletki anty mam na mysli, moze pojawic sie krwawienie po stosunku? Nurtuje mnie to ...
Nie brałam nigdy tabsów, więc nie powiem czy to normalne.

Stary 2009-11-12, 12:32   #2530
Cosmaaaaaaa
BAN stały

No niby moze sie zdarzyc- ja zastanawiam sie tylko dlaczego tak moze byc
Stary 2009-11-12, 12:32   #2531
Kasia_Dublin
Zadomowienie

agncyb dzieki kochana. No niestety jestem pewna ze pierscionek byl w tej rekawiczce bo jak je zakladalam to na 100% mialam go na palcu (teraz sie wydaje taki goly i smutny ). Rekawiczki byly z miekkiej opinajacej palce skory i juz kilka razy mi sie zdazylo ze pierscionek zostal w srodku bo mi od zimna paluszki robia sie mniejsze (juz nie wspomne ze rekawiczek tez mi szkoda bo to byl dosc drogi prezent z kolei od mamy tz, byly czerwone i sliczne). Sam by sie nie zsunal jestem pewna. Wiecie co jest mi bardzo glupio przed jego rodzina teraz, tak bardzo bym chciala zeby nigdy sie o tym nie dowiedzieli!

A tz byl bardzo kochany i teraz bardziej mi sie chce plakac jak pomysle o jego reakcji wczoraj niz o tym pierscionku. Powiedzial ze mam sie nie martwic bo przeciez i tak dalej jestesmy zareczeni i ze niedlugo bedziemy mieli dziecko. Potem zartowal ze jak nie zgubie dziecka to bedzie bardzo szczesliwy, a wszystko inne to juz moge gubic . A potem naszykowal mi wanne na kapiel. A staranka chyba beda w Hiszpanii juz bo tak mniej wiecej mam wyliczona owulke. Jakos sie pozbieram

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-12, 12:37   #2532
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
agncyb dzieki kochana. No niestety jestem pewna ze pierscionek byl w tej rekawiczce bo jak je zakladalam to na 100% mialam go na palcu (teraz sie wydaje taki goly i smutny ). Rekawiczki byly z miekkiej opinajacej palce skory i juz kilka razy mi sie zdazylo ze pierscionek zostal w srodku bo mi od zimna paluszki robia sie mniejsze (juz nie wspomne ze rekawiczek tez mi szkoda bo to byl dosc drogi prezent z kolei od mamy tz, byly czerwone i sliczne). Sam by sie nie zsunal jestem pewna. Wiecie co jest mi bardzo glupio przed jego rodzina teraz, tak bardzo bym chciala zeby nigdy sie o tym nie dowiedzieli!

A tz byl bardzo kochany i teraz bardziej mi sie chce plakac jak pomysle o jego reakcji wczoraj niz o tym pierscionku. Powiedzial ze mam sie nie martwic bo przeciez i tak dalej jestesmy zareczeni i ze niedlugo bedziemy mieli dziecko. Potem zartowal ze jak nie zgubie dziecka to bedzie bardzo szczesliwy, a wszystko inne to juz moge gubic . A potem naszykowal mi wanne na kapiel. A staranka chyba beda w Hiszpanii juz bo tak mniej wiecej mam wyliczona owulke. Jakos sie pozbieram

Nie płacz... Na pocieszenie napiszę Ci, że mój rodzony ojciec w dokładnie ten sam sposób zgubił obrączkę ! Tą, którą mu matka przed ołtarzem zakładała...
Stary 2009-11-12, 12:40   #2533
agncyb
Raczkowanie

Cytat:
(...) Potem zartowal ze jak nie zgubie dziecka to bedzie bardzo szczesliwy (...)
Hehehe to mnie rozwaliło

Cytat:
(...) A staranka chyba beda w Hiszpanii juz bo tak mniej wiecej mam wyliczona owulke. Jakos sie pozbieram (...)
No to życzę żeby były owocne

A TŻ, swoją drogą, stanął na wysokości zadania w tej trudnej dla Ciebie chwili - popisał się, trzeba przyznać.
Stary 2009-11-12, 12:41   #2534
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Nie płacz... Na pocieszenie napiszę Ci, że mój rodzony ojciec w dokładnie ten sam sposób zgubił obrączkę ! Tą, którą mu matka przed ołtarzem zakładała...
kochana te twoje podpisy pod tekstem nie działaja;P
heh widzę, że zanim napisałam to już się zorientowałaś
nic się nie martw, superrrr carrrrrrrol ci pewnie zaraz pomoże

♥37/40♥

Edytowane przez motylek85
Czas edycji: 2009-11-12 o 12:42
Stary 2009-11-12, 12:43   #2535
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Cytat:
kochana te twoje podpisy pod tekstem nie działaja;P
Wiem... Teraz mam nowy....
NAJPRAWDZIWSZY NA ŚWIECIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ten już zostanie !
Stary 2009-11-12, 12:49   #2536
agncyb
Raczkowanie

Cytat:
Czytałam, gdzieś, że przy braniu tabletek zazwyczaj wystepuje suchość pochwy, więc może to być zwykłe otarcie.
Stary 2009-11-12, 12:56   #2537
anula_81
Zakorzenienie

No i niestety jutro najwczesniej wyniki, bo pan doktor zajety a tu tylko doktor moze osobiscie przekazac Wiec czekam do jutra...;(

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 13:08   #2538
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agncyb Pokaż wiadomość
Czytałam, gdzieś, że przy braniu tabletek zazwyczaj wystepuje suchość pochwy, więc może to być zwykłe otarcie.
E ... Mam nadzieje ze mnie to nie spotka

Zwlaszcze ze ja na suchosc cierpialam bardziej przy plastrach ,... Przy ringach non stop cieklo mi po nogach, bez zadnych hormonow w sumie normalnie- w dni nieplodne owszem ciezko bylo, ale do zniesienia
Dzisiaj mam zamiar zrobic TZ debiut bez gumisia

Panienko, wcale nie jestes debil Ja tez nie umiem tego tak ustawic

Kto to jutro testuje?? Bo mi sie kojarzy ze 13 ale nie pamietam kto

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Wam tez sie lwaczaja reklamy przy niektorych wyrazach??? Bo ja zaraz zwariuje

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Kasia mnie tak nastroila ta wanna i ... Lece sie pomoczyc
Stary 2009-11-12, 13:10   #2539
motylek85
Zakorzenienie

na jutro miała termin @ Kasia_Dublin i Carol ale Kasia dostała tej okropnej @ a Carol pisała, że poczeka najmarniej do 20-go;P
Któraś tu wczoraj pisała, że nie dostała jeszcze @ a miała termin na 11-go więc może ona??? tylko wyleciało mi z głowy która to dziewuszka zaraz sprawdzę i ją tu pogonimy;D

♥37/40♥
Stary 2009-11-12, 13:12   #2540
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
no to super chociaż powiem ci, że ja to od wczoraj taka mało pewna, że się udało... a wręcz mam wrażenie, że jednak @ przyjdzie...
mnie też to moje przeczucie mija, ale brzusia dalej pobolewa i namiętnie obserwuję tempkę, póki jest w górze to jest nadzieja

Panienko normalnie testa zrób, bo to co Ty nam tu piszesz to okropnie podejrzane jest

Kasia domyślam się, że Cię wczoraj ten pierścionek dobił. Kochana otrzyj łezki, uśmiechnij się i podziękuj Bozi, że masz taki Skarb w domu. I nie powinno być Ci głupio przed rodzinką TŻ, przecież nie byłam pijana i nie wróciłaś do domu bez majtek, każdemu może się taka chwila niedopatrzenia zdarzyć.

Ja dwa razy zawieruszyłam portwel z dokumentami, po pierwszym przestałam nosić w portfelu dokumenty, a po drugim karty kredytowe.
Oby dwa razy skończyły się szczęśliwie, raz był w wózku, a za drugim uczciwa osoba mi oddała łącznie z gotówką (też kiedyś oddałam portfel kolesiowi - więc może to była taka odpłata od życia)
Co do uczciwości ludzi, wybierałam kasę z bankomatu, stałam z wózkiem - Oliwia może miała 3 miesiące - i pamiętam jak dziś wybierałam ostatnie 50 zł z konta, one mi wyfrunęłu z ręki to ja musiałam je łapać po ziemi, ale nie jest to proste jak się wózek w drugiej ręcę trzyma (przecież nie puszczę wózka i nie polecę za kasą - mimo że to były nasze ostatnie pieniądze do wypłaty) Koleś poniósł kasę, to ja już taka uspokojona, że mi nie odleciała i Pan taki miły, podjeżdzam wózkiem i wyciągam rękę, a On się na mnie głupio patrzy i udaje że on nie wiem że to moja kasa. Przypuszczam, że gdyby nie było tam więcej ludzi to by mi nie oddał. Dodam, że odległość od bankomatu do Pana który podniósł kasę była nie większa jak 2 metry, więc musiał widzieć że mi wypadła.
Stary 2009-11-12, 13:12   #2541
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Kasia mnie tak nastroila ta wanna i ... Lece sie pomoczyc
Ja tam nie mam reklam Wkurzała mnie kiedyś ta krewetka co to jej zabic nie można było i mąż mi ustawił, ze nic teraz mi nie wyskakuje.

Stary 2009-11-12, 13:21   #2542
aa2
Zakorzenienie

hej, tak pobieznie was nadrobiłam ale zanim zaczne odpisywać , muszę zapytać o rade, przed chwilą odebrałam wyniki hcg beta i wyszło że mam 11,72 i na tam pod spodem mam liste i pogróbionym drukiem jest 4-4 tydz ciąży i 4-5 tydz ciąży, zaczynam się bać że to coś niedobrego bo to niemożliwe przeciez :conf used: załącze zdjęcie i zerknijcie bo może ja źle coś rozumiem, aż mi się łapy trzęsą bo nie wiem co jest grane, czyżby mnie źle wyczyścili???????:confuse d:

Edytowane przez aa2
Czas edycji: 2009-11-12 o 13:25
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 13:24   #2543
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Cytat:
Ja tam nie mam reklam Wkurzała mnie kiedyś ta krewetka co to jej zabic nie można było i mąż mi ustawił, ze nic teraz mi nie wyskakuje.

Krewetka faktycznie dobijała każdego !!!!!!!!! Masakrystyczna była !!!!!! Ale teraz nie chodzi o wyskakujące okienka ( jak z krewetką ) tylko o to, że się niektóre wyrazy podkreślają, a jak na nie najedziesz to się reklama wyświetla...

Takkkkkkk......... Ja też je mam
Stary 2009-11-12, 13:26   #2544
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Mi tez sie wlacza to dziadostwo!!! Ale tylko w ostatnim poscie a potem znika...

Testowac powinna Gosia. Mam nadzieje ze jej sie udalo!!

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 13:27   #2545
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
hej, tak pobieznie was nadrobiłam ale zanim zaczne odpisywać , muszę zapytać o rade, przed chwilą odebrałam wyniki hcg beta i wyszło że mam 11,72 i na tam pod spodem mam liste i pogróbionym drukiem jest 4-4 tydz ciąży i 4-5 tydz ciąży, zaczynam się bać że to coś niedobrego bo to niemożliwe przeciez :conf used: załącze zdjęcie i zerknijcie bo może ja źle coś rozumiem, aż mi się łapy trzęsą bo nie wiem co jest grane, czyżby mnie źle wyczyścili???????:confuse d:
Nie wiem... Ale podobno po zabiegu może się przez jakiś czas podwyższone HCg utrzymywać... Zadzwoń do gina

A tak apropo testowania : Mnie Carol natychmiast do apteki wysyła, skoro ja już 2 prawie normalne @ miałam od sytuacji, kiedy mogliśmy wpaść, a sama co robi ??????????

Ciągle decyzje dokłada i odkłada...... Normalnie się należy ! Tak ?

Edytowane przez Stara Panna
Czas edycji: 2009-11-12 o 13:29
Stara Panna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 13:27   #2546
motylek85
Zakorzenienie

Znalazłam już tą podejrzaną Gosiaro!!! gdzie ty jesteś? jak @? przyszła? jeśli nie to kiedy testujesz?;D

♥37/40♥
Stary 2009-11-12, 13:30   #2547
niunia1401
Wtajemniczenie

Cytat:
eJ Z TEGO WYNIKU pokazuje ze niby stezenie hcg to ok 3 do 5 tyg ciazy niekumam tego

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Napisane przez niunia1401 Pokaż wiadomość
eJ Z TEGO WYNIKU pokazuje ze niby stezenie hcg to ok 3 do 5 tyg ciazy niekumam tego
zapytaj gina,czy to mozliwe zeby jeszcze pokazywalo taka duza ciaze,wydaje sie to niemozliwe.chyba,a jak dawno jestes po tym strasznym czyszczeniu
niunia1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 13:32   #2548
aa2
Zakorzenienie

jade do lekarza na 15 30 ale do tego czasu osiwieje z niepokoju, całe łapy mi sie trzęsą, kurcze powiem wam że chybwariuje jak jest dzień kiedy mam iść do lekarza to zaczyna mnie boleć brzuch mam biegunke i ogólnie źle sie czuje nie wiem czy nie zmienić lekarza bo jak chodzę do tego to mi sie wszystko przypomina i chyba zen stresu tak mi sie robi

teraz leci trzeci tydzień jak jestem po zabiegu, wydaje mi się dziwnę że pokazuje taki wynik masakra

Edytowane przez aa2
Czas edycji: 2009-11-12 o 13:33
Stary 2009-11-12, 13:36   #2549
niunia1401
Wtajemniczenie

Cytat:
jade do lekarza na 15 30 ale do tego czasu osiwieje z niepokoju, całe łapy mi sie trzęsą, kurcze powiem wam że chybwariuje jak jest dzień kiedy mam iść do lekarza to zaczyna mnie boleć brzuch mam biegunke i ogólnie źle sie czuje nie wiem czy nie zmienić lekarza bo jak chodzę do tego to mi sie wszystko przypomina i chyba zen stresu tak mi sie robi

teraz leci trzeci tydzień jak jestem po zabiegu, wydaje mi się dziwnę że pokazuje taki wynik masakra

Wydaje mi sie ze to za dlugo trzy tyg i tak wysoki poziom hcg,ale przy zlym czyszczeniu to hcg tez juz by spadlo i miala bys ciagle krwawienie,i bole bo bylo by cos nie tak,znaczy sie zaczelo by poprostu sie psuc to co zostalo,a moze ty w ciazy jestes????????? znow???????
niunia1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 13:42   #2550
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia1401 Pokaż wiadomość
Wydaje mi sie ze to za dlugo trzy tyg i tak wysoki poziom hcg,ale przy zlym czyszczeniu to hcg tez juz by spadlo i miala bys ciagle krwawienie,i bole bo bylo by cos nie tak,znaczy sie zaczelo by poprostu sie psuc to co zostalo,a moze ty w ciazy jestes????????? znow???????

to byłby chyba jakiś cud bo odkąd dowiedzieliśmy się że jestem w ciązy to zero przytulanek bo mój mąż sie bał a później poronienie i zakaz współżycia i w sumie od sierpnia się nie kochaliśmy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości