|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2491 | |||
BAN stały
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
![]() ![]() No ale dziwne ze mu cycuchy nie pasuja, faceci niby wola takie wlasnie wieksze ... Choc ... Facet mojej mamy twierdzi ze boi sie wielkich biustow, dlateog jest z moja mama (ona ma ledwo B ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak sie czujesz kochana? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2492 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
No kochana wlasnie chyba dlatego Pan Doktor mnie zarejstrowal na nastepna wizyte dopiero na 2 grudnia za 3 tygodnie ![]() Dziewczynki a powiedzcie jak tam u was? Jak nastroje w ta dluuuga jesien?? I gratuluje slubow ![]() To najpiekniejszy dzien w zyciu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2493 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio znalazłam portfel męski dość gruby, w którym były wszystkie dokumenty : prawo jazdy, dowód i 4 karty oraz gotówka (której nie liczyłam, bo nie moja). Zadzwoniłam na informację by zdobyć nr telefonu i potem do osoby która zgubiła dokumenty. Facet nawet nie wiedział, że zgubił je i powiedział że to pomyłka. Powiedziałam, że drugi raz nie zadzwonię i podałam swój numer. Ledwo odłożyłam słuchawkę, a ten dzwonił i mówi że to jego. Podałam gdzie ma odebrać. Wysłał małego syna, który powiedział, ze tata go wysłał po coś do odebrania. Dałam mu, a ten nawet do widzenia nie powiedział. A pan nawet nie przyszedł mi podziękować. Było mi trochę przykro, bo gdyby trafił ten portfel w inne ręce to pewnie konta miałby wyczyszczone i może kredyt na dowód wzięty. Mam szczęście do znajdowania cudzych rzeczy, a do swoich już nie. Znalazłam medalik warty ok 500 zł i też oddałam babce. Medalik leżał w innym miejscu niż zgubiła. Widząc, że coś szuka zapłakana pytam czego szuka to moze pomogę, a ona do mnie, że nie moja sprawa. To ja mówię, że moze nie moja ale chyba mam to co ona szuka i jej pokazuje i tu jej szczena opadła!!! Na szczęście widział to wszystko znajomy, który jej pomagał szukać. Dałam jej zgubę i poszłam..... Słyszałam jak pytał się co jej dałam a ona mu że medalik, a on do niej leć podziękować i daj coś dziewczynie. No to ja włączyłam piąty bieg i sru, no ale babka włączyła szósty i mnie dogoniła. Podziękowała i przeprosiła, powiedziała że bała się że jak znajdę to wezmę sobie. No i zapytała czy mogłaby jakoś mi to wynagrodzić. Powiedziałam, że już to zrobiła kiedy mnie przeprosiła za swoje niemiłe zachowanie. Ten medalik był śliczny i widać było ciężką robotę jubilerską, był niespotykany i niepowtarzalny a do tego dosyć duży. Nie umiałabym jej nieoddać, bo to nie moje a poza tym dla niej miało to wartość emocjonalną - była to rodzinna pamiątka. Matko ale się rozpisałam! Wiecie dla mnie większą wartość mają słowa takie jak "dziękuję".
![]() |
#2494 |
BAN stały
|
Ja wczoraj zgubila 50 euro np
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2495 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Marlenko, nie ma sprawy, jak mi nie przyjdzie do 18 to możemy razem testować ![]() Pepus kochana, dawaj maila, to Ci wyślę te tabele ![]() ![]() Karolinko słonko, super, że czujesz sie dobrze!!!! Mnie od rana zgaga taka delikatna męczyła, ale jest lepiej. Zmierzyłam sobie tempke rano i miałam 36,7 nie wiem czemu od wczoraj spadła ![]() ![]() Kasiu kochana, ja tez bym płakała jakbym zgubiła pierścionek, ale tak jak dziewczynki mówią, moze TZ teraz kupi Ci nowy, bo widzi, że załamana jestes, takze nie wyplakuj juz swoich pięknych oczek,bedzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
![]() i ![]()
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-11-12 o 10:12 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2496 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=motylek85;15225541]no to też gratulacje
![]() ![]() ![]() [QUOTE=Carol77;15225610]dzieki Edytko ![]() ![]() ![]() ![]() powiem wam ze wszystko mam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lubię często kłamać Chciałem ci powiedzieć że ja Serca lubię łamać Tak czy tak ja się nie ożenię Bo jak ptak wolność sobie cenię. ) ![]() ![]() ![]() oo Carol to juz macie fajny staż no my jestesmy 12 lat ale bez zaoobrączkowania ![]() Dziewczyny a powiedzcie mi czy ja moge jesc np szynke wędzoną albo boczek dziadek mojego Tż robi takie dobre pyszne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Foteczki beda ale nie wiem czy koszmarów nie bedziecie miały :P jak mnie zobaczycie ![]()
#2497 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny heeeeeeeeelp!!! zmieniam promotora i ten do którego chcę się przepisać zadał mi taką oto ciekawą pracę:
"zorientuje sie Pani troche w problematyce przedsiebiorczosci/ kreatywnosci albo na podstawie mojej ksiazki albo mojej strony www.jozefszopinski.pl oraz siegnie Pani do wzoru pisania prac magisterskich opracowanych przez Uczelnie. Odpowie Pani na pytanie: Jakie cechy osobowosciowe maja ludzie kreatywni i zacytuje to Pani skroconym przypisem. Ma Pani na to czas do czwartku. Wystarczy? Pozdrawiam.J.Szopinski" czytałam to co tam na tej stronce jest ale nie jestem na prawdę bardzo tempa bo nie wiem jak to napisać... w tym co jest na jego stronie jest to podane ale badani byli menedżerowie i może uzna jak napiszę na tej podstawie ale nie mogę nic sklecić... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2498 |
Rozeznanie
|
A ja mam mieszane uczucia...
![]() ![]() Może więc i szczęście, ze w życiu nic nie zgubiłam i niewiele też znalazłam ![]() Dziewczyny... Tak z innej beczki : Wczoraj w nocy miałam takie uczucie jak się położyłam, jakby mi się kości miednicy rozsuwały... ![]()
![]() |
#2499 |
Wtajemniczenie
|
Linka to wymiary mojego zwierzaka
![]() Długość - 36cm Dł, rękawa od pachy - ok. 30 cm Szerokość w ramionach - 34 cm Szerokość - 40 cm
#2500 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2501 | ||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Pepus;15230581]Och to niemalże za chwileczkę
![]() fryzjerke musze i osobe która mnie lekko podmaluje załatwic ale to nie beie problemu ![]() ![]() mam duze mieszkanie wiec nie ma problemu a i gosci bedzie malutko bo 20 wiec po co mam placic za sale i za kucharki wole sobie z moim tż pojechac gdzies odpoczac np wisła albo Morze z maleństwem i mojemu juz dałam ultimatum ze malenstwo bedzie jezdziło w rózne rejony polski jak kiedys ja rewal miedzyzdroje wisła swieradów ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
Witaj Diabełku ![]() ![]() ![]() hmm ...uu.... skrót . ten tego Nie da sie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
uuuu ![]() ![]() ![]() ![]() Powiem ci na pocieszenie ze nie tylko ty zgubiłas cos cennego twój Tż to zrozumie przeciez ie chciałas zeby sie zgubił ![]()
![]() |
#2502 | |
Rozeznanie
|
Cosmaaa - Toż ja już miałam !!! Dziś 8 dc !!!!!! Gapa jesteś
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2503 |
Wtajemniczenie
|
Panienko a może to nie na @ tylko fasoleczka sie rozpycha?
#2504 |
Zakorzenienie
|
a ja plosiam, plosiam,plosiam...
![]() |
#2505 |
Rozeznanie
|
Eeeeeeeeeeee........ chyba nie......
![]()
![]() |
#2506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym ci pomogła ale niestety nawet nie wiem czym to sie je ale wierze ze któraś z dziewczyn ci pomoże i trzymam za ciebie kciuki ![]() acha mam do was kochane pytanie czy któras z waszych kolezanek lub wy same zdawalismie w tym roku mature ale ta stara chodzi mi o to ze chyba znajoma mnie wkreca bo powiedziała ze zdała mature z biologii i angielskiego nie bylo by w tym nic dziwnego ale ona nawet nie potrafi przeczytać porzadnie tytułu i wykonawce po angielsku i ona wcale sie nie uczyła czy to możliwe ze można zdac z biologii wcale sie nie uczać ![]() ![]() przyjeta jest wiec mature musiała zdac ?? albo kupic ![]()
Amelcia ![]() http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2009-11-12 o 10:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2507 |
Zakorzenienie
|
Kasia_Dublin wiem ze ci przykro pierscionkowo, znam to uczucie, ja czesto gubie wazne rzeczy, ale przeciez w milosci nie o pierscionek chodzi ale o ta milosc wlasnie
![]() Na pewno TZ kupi nowy plus przeciez nie przestaje cie kochac ![]() Glowka do gory: ![]() A ja w oczekiwaniu na wynik beta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2508 |
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczynki,
Musialam sie wyzalic bo czuje sie jak najwieksza niewdziecznica. Powinnam byla pilnowac tego pierscionka na kazdym kroku. W sklepie zostawilam wiadomosc itd, ale szczerze ta watpie ze ktos to zwroci... Ja sama tez tak mam ze musze oddac, nie tak dawno stalam w kolejce do bankomatu a przede mna wyplacala pieniadze jakas kobitka ktorej bardzo sie spieszylo. Zabrala karte i myk poleciala a pieniadze zostaly (dodam ze bylo tam kilkaset euro). Polecialam za nia ale niestety tez nie podziekowala. Tak naprawde to tz nie powinien mi juz dawac pierscionka bo widac ze na to nie zasluguje. Nie chce juz wam smecic. Mam nadzieje ze ten dzien w pracy jakos mi zleci i sie zaszyje w domu pod kocykiem. Oczywiscie cokolwiek by sie dzialo to dalej trzymam kciuki za wasze przyszle i obecne fasolinki |
![]() ![]() |
![]() |
#2509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do matury to nie mam pojęcia chociaż powiem ci, że głupi ma zawsze szczęście...;P
![]() ![]() |
![]() |
#2510 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Mowie Ci, jestes podejrzana. Co z tego ze @ jest, byla? Ja do tamtego miesiaca myslalam ze moze jednak w czerwcu mnie TZ zaplodnil, tylko testy nie pokazaly i ze jestem w ciazy mimo @ :roltf: Cytat:
Czemu mialabys nie zasluzyc? ![]() Po prostu powtorza Wam sie zareczyny ![]() ![]() Moj mi przeciez tez dwa razy wciskal na palec ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2511 |
Zakorzenienie
|
Motylku, z checią bym pomogła, ale nie mam pojęcia o co chodzi
![]()
#2512 | |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynk
ja to dobrze zacząć dzionek z Wami ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja ide obiadek gotowac za chwilke ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zobaczcie to: http://www.papilot.pl/article/6603/M...zej-ciazy.html
![]() |
#2514 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a ten artykuł jest tylko dowodem na to,że nie ma rzeczy niemożliwych ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2515 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2516 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie tak, a ja cała w nerwach jestem, bo dzisiaj mojego wujka kochanego będą operować, pisałam Wam kiedyś, ze ma narośl jakąś na nerce i normalnie tak sie martwię, że siedzę i płacze, bo on ma serce chore, normalnie nie wiem rozklejam sie totalnie, modlę się żeby wszystko było dobrze. Wybaczcie, że pisze o tym , ale jesteście mi bliskie i musiałam się podizelić moimi smutkami.
#2517 |
Rozeznanie
|
Carol _ jak Ty to robisz, ze zamiast adresu suwaka masz imię wpisane ??? Ja tez tak chcę !!!!!!!!!!!!
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2518 |
Wtajemniczenie
|
Ja zdawałam maturę z matmy pisemną i ustną. Nawet dziś zdawałabym taką samą i nie wiem czemu tak się wszyscy boją tej matmy
![]()
#2519 | ||
Raczkowanie
|
Ja cie kręce, ale sie rozpisałyście.
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2520 |
Rozeznanie
|
Carol - Powiesz ?
Edytowane przez Stara Panna Czas edycji: 2009-11-12 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.