|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
BAN stały
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
|
|
|
|
#2612 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Witam
![]() mam nadzieję, że mogę dołączyć do wątku ![]() Jeśli chodzi o toxo to w Polsce lekarz na pierwszej wizycie każe zrobić takie badanie. Ja sama mam toxo wiec troszkę sie dowiadywałam na ten temat i wiem, że zdarza się tak iż nie można przez tą chorobę zajść w ciążę. |
|
|
|
#2613 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i nie ma za cio![]() misie chyba od dzisiaj zaczyna czas płodny...ale zobaczmy cio to bedzie... ciagle dluje mnie ta praca- a dokladnie jej brak ehh
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||
|
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki, ale tu tematow przerobilyscie...
Magdusiu przykro mi bardzo takie rzeczy sie zdazaja, mi pomylili badania kiedys w druga strone, dostalam bardzo zly wynik jednego z badan i pol dnia przeplakalam, dopiero za2 godziny!!! panie w recepcji wykryly pomylke i zadzownily do mnie. To sie zdarza choc jest przykre oczywiscie, wiec glowa do gory kochana. ja mam spanie na zawolanie i mnie kluje w prawym boku i taka sie czuje jakbym caly czas miala wydety brzusio , myslalam z eto moje widzimisie ale TZ tez sie smieje ze juz mnie wydyma choc wiem ze to jeszcze nimozliwe. jutro wyniki badan mam nadzieje, wiec musze byc spokojna. dziekuje kasiula i dziewczynki za wyjasnienie ciazy biochemicznej itp. Co do pigulek to wiem, ze po nich wlasnie najlatwiej zajsc w ciaze, ale rozni lekarze mowia roznie. moj mowil tak jak mowicie, ze nie ma zadnej przeszkody zajsc w ciaze po tabletkach, mojej przyjaciolki, ze to ryzykowne z etrzeba ocyscic organizm co najmniej 3 miesiace i dopiero. Co lekarz to opinia. Ja sie jakos slabo czuje i humor mi siada, ale najpierw musze was nadrobic w czytaniu moze mi sie poprawi
|
|
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
magdusia
przykra pomylka, trzymam kciuki za szybkie leczenie i owocne staranka carol no i widzisz, juz po stresie aa2 prosze daj znac bo ja czekam na info od ciebie!!! |
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
juz jestem po lekarzu i w sumie dalej nic nie wiem popatrzył na bete stwierdził ze musi spaść do zera i tyle, zapytalam sie czy powturzyc powiedział że po miesiacu, z wyniku hist oczywiście nie wiadomo czemu poroniłam, zastanawiam sie nad wizyta u innego lekarza tak dla konsultacji i chyba tak zrobie..
no nic powiem wam tylko ze nikomu nie życze takich rzeczy jakie teraz przezywam bo nie jest to fajne i trzymam kciuki zeby nikoko z was tutaj niec podonego nie spotkało a fasolki aby zdrowo rosły a teraz biore się za dokładne czytanie bo mam zaleglosci |
|
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
aa2
czyli dobre wiesci |
|
|
|
#2618 | |
|
Raczkowanie
|
niestety nie zawsze wiele moich koleżanek musiało prosić o to badanie a lekarze nie koniecznie chcieli dać nawet moja szwagierka która niedawno urodziła pamiętając co ja przeszłam prosiła a lekarz jej nie dał robiła na własny koszt
---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- moja droga upewnić się możesz u innego lekarza dla twojego świętego spokoju ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- właśnie dzwoniła do mnie koleżanka z wiadomością że jest w ciąży pogratulowałam jej i opowiedziałam jej o moim zdarzeniu dzisiejszym a ona mi na to że ona mi też gratuluje 20 min ciąży zrobiło mi się strasznie przykro chociaż wiem że ona nie chciała źle |
|
|
|
|
#2619 |
|
Raczkowanie
|
ja zaraziłam się tuż przed zajśćiem w ciążę tak mi powiedział lekarz do końca ciąż brałam antybiotyk chroniący płód no na szczęście u mnie skończyło się dobrze
|
|
|
|
#2620 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
Popieram idz do innego lekarza bo ten nic ci nietlumaczy co z czum dlaczego i wogule jais dretwy,idz do innego to najlepsze co mozesz zrobic |
||
|
|
|
#2621 |
|
Wtajemniczenie
|
Magdusia wspolczuje,no ale to tylko ludzie tam pracuja i niestety pomylki sie zdarzaja,wiem ze to przykre,trzymaj sie niedlugo tez dostaniesz takie wyniki.czasem trzeba chwilke poczekac
|
|
|
|
#2622 |
|
Raczkowanie
|
dzięki niunia1401 mam nadzieję że tak będzie zobaczę co mi jutro powie gin na temat tego pęcherzyka i co będzie dalej ale niewiem ale mam złe przeczucia jutro wam napiszę wyczytałam w necie o tym że hormony pracują nie tak jak trzeba a objawy to wypadanie włosów i trądzik a ja nie stety tracę włosy a trądzik mam jak 16 letnia dziewczyna
|
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
SAS i Itakasia
Dziękuję za wsparcie raz jeszcze!!! Rozmawiałam z kuzynka, bo była u niego(to jej Tata) i usunęli calą nerkę był strasznie obolały i jeszcze taki zamroczony po narkozie, nie wiedział co i jak się dzieje, biedaczek, al ebył na sali normalnej. Teraz sie modlę żeny wszystko było dobrze i zeby szybko doszedł do siebie. Witam nową koleżankę serdecznie. Asieńko, będzie dobrze, niestety aygląda na to, że musi upłynąc trochę czasu zanim organizm wróci do normy. Gosia czekam na II kreseczki ![]() Motylku jak samopoczucie?
|
#2624 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2625 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2627 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2628 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2629 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam 6 letniego synusia Igorka jest super przyjacielem
|
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
o jejku miałam mase stron do nadrabiania i nie pamietam wszystkiego co komu miałam napisać, ale to co pamietam:
motylku cudnie wyglądałaś w dniu ślubu Linka jak coś ci potrzeba do slubu to pisz mi coprawda niewiele zostało ale może bede mogła w czymś pomóc ![]() Carol myślę że u ciebie fasoleczka właśnie się rozpycha magdusia333 przykro mi z powodu incydentu z wynikami i tzrymam kciuki aby wszstko jednak było ok i dało się coś zrobić z tym pęcherzykiem sas ![]() itakasia na razie chyba tyle z tego co zapamiętałam Edytowane przez aa2 Czas edycji: 2009-11-12 o 23:14 |
|
|
|
#2631 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mieszkam w malym miasteczku..poza tym czekamnapelne papiery z rvenue z anglii bo nawet w urzedzie pracy na staz sie nie moge zarejestrowac z reszta jak sie nie ma znajomosci to jest przekichane a ja nie mamdziewczynki wogole mam dola ale o nim jutro Carol głowa do gory, bede pamietac w modlitwie o Twoim wujku i wierze, ze bedzie dobrze
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki!!
Co tam u was w ten piatkowy poranek??? ja ledwie znalazlam droge do mojego biurka, wszedzie pudla i wszechogarniajacy balagan a ja tyle pracy,ze az mi sie myslec nie chce... Poczytalam sobie troche wczoraj wieczorem i troche mniej sie martwie, ze nic nie bylo widac na USG, jesli dzisiaj wynik krwi wyjdzie dobry to musze odpuscic sie zamartwianie, przeciez nie moge martwic sie do 2 grudnia nieprzerwanie bo fasolki szkoda. Zaczelam juz robic tez zakupy swiateczne. Rodzice TZ- tesciowie(musze sie naczyc ze to moi tesciowie teraz) przylatuja na swieta, wiec to pierwsze swieta u nasd jako rodziny Mam andzieje, ze do tej pory wszystko sie wyjasni, zobacze fasolke i jej serduszko i bedziemy mogli w prezencie dac im najpiekniejszy prezent, wiadomosc o mojej ciazy...![]() Mam tylko problem co kupic TZ na gwiazdke.. tel mu kupilam na 30-te urodziny, pasek, buty, portfel, wszystko juz bylo....macie jakis pomysl???? |
|
|
|
#2633 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam was wszystkie z samego rana.Wstalam tak rano nie dlatego,że lubię tylko w wiadomym celu- zrobić tescik.Dzisaj piątek trzynastego, więc mialam mieszane uczucia.
Poszlam do lazienki, postepowalam z godnie z instrukcja, wkroplilam gdzie trzeba i czekalam.Na opakowaniu napisane bylo ze juz 40 sekund wystarczy.Licze sobie po cichu, pojawila sie ta pierwsze krecha no i potem juz nic...Mysle sobie no cóż, nie udalo się, aż po pewnym czasie,widzę tą drugą.Taką niewyrażną, ale jest tam i się na mnie patrzy Oczywiście jeszcze w to nie wierze i pewnie jutro drugi tescik zrobie![]() Wklejam zdjęcia.Tylko takie słabe bo z telefonu.
|
#2634 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapomniałabym o fluidkach
Łapcie, bo mi się wasze bardzo przydały
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Daaaaawno mnie nie było ale juz powracam i witam nowe przyszłe mamusie i staraczki
|
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
**
|
|
|
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
GRATULUJE CI BARDZO teraz trzymaj za mnie kciuki
|
|
|
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i zapomniałam GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!11 Edytowane przez marlenka0505 Czas edycji: 2009-11-13 o 08:18 |
|
|
|
|
#2639 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Caroll, dzis szczesliwy 13, testuj dzisiaj kochana !! ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2640 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.

Oczywiście jeszcze w to nie wierze i pewnie jutro drugi tescik zrobie