|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2611 |
BAN stały
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
|
![]() ![]() |
![]() |
#2612 |
Zadomowienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Witam
![]() mam nadzieję, że mogę dołączyć do wątku ![]() Jeśli chodzi o toxo to w Polsce lekarz na pierwszej wizycie każe zrobić takie badanie. Ja sama mam toxo wiec troszkę sie dowiadywałam na ten temat i wiem, że zdarza się tak iż nie można przez tą chorobę zajść w ciążę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2613 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() misie chyba od dzisiaj zaczyna czas płodny...ale zobaczmy cio to bedzie... ciagle dluje mnie ta praca- a dokladnie jej brak ehh
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2614 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki, ale tu tematow przerobilyscie...
Magdusiu przykro mi bardzo takie rzeczy sie zdazaja, mi pomylili badania kiedys w druga strone, dostalam bardzo zly wynik jednego z badan i pol dnia przeplakalam, dopiero za2 godziny!!! panie w recepcji wykryly pomylke i zadzownily do mnie. To sie zdarza choc jest przykre oczywiscie, wiec glowa do gory kochana. ja mam spanie na zawolanie i mnie kluje w prawym boku i taka sie czuje jakbym caly czas miala wydety brzusio , myslalam z eto moje widzimisie ale TZ tez sie smieje ze juz mnie wydyma choc wiem ze to jeszcze nimozliwe. jutro wyniki badan mam nadzieje, wiec musze byc spokojna. dziekuje kasiula i dziewczynki za wyjasnienie ciazy biochemicznej itp. Co do pigulek to wiem, ze po nich wlasnie najlatwiej zajsc w ciaze, ale rozni lekarze mowia roznie. moj mowil tak jak mowicie, ze nie ma zadnej przeszkody zajsc w ciaze po tabletkach, mojej przyjaciolki, ze to ryzykowne z etrzeba ocyscic organizm co najmniej 3 miesiace i dopiero. Co lekarz to opinia. Ja sie jakos slabo czuje i humor mi siada, ale najpierw musze was nadrobic w czytaniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2615 |
Zakorzenienie
|
magdusia
przykra pomylka, trzymam kciuki za szybkie leczenie i owocne staranka carol no i widzisz, juz po stresie ![]() aa2 prosze daj znac bo ja czekam na info od ciebie!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2616 |
Zakorzenienie
|
juz jestem po lekarzu i w sumie dalej nic nie wiem popatrzył na bete stwierdził ze musi spaść do zera i tyle, zapytalam sie czy powturzyc powiedział że po miesiacu, z wyniku hist oczywiście nie wiadomo czemu poroniłam, zastanawiam sie nad wizyta u innego lekarza tak dla konsultacji i chyba tak zrobie..
no nic powiem wam tylko ze nikomu nie życze takich rzeczy jakie teraz przezywam bo nie jest to fajne i trzymam kciuki zeby nikoko z was tutaj niec podonego nie spotkało a fasolki aby zdrowo rosły a teraz biore się za dokładne czytanie bo mam zaleglosci |
![]() ![]() |
![]() |
#2617 |
Zakorzenienie
|
aa2
czyli dobre wiesci ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2618 | |
Raczkowanie
|
niestety nie zawsze wiele moich koleżanek musiało prosić o to badanie a lekarze nie koniecznie chcieli dać nawet moja szwagierka która niedawno urodziła pamiętając co ja przeszłam prosiła a lekarz jej nie dał robiła na własny koszt
---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- moja droga upewnić się możesz u innego lekarza dla twojego świętego spokoju ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- właśnie dzwoniła do mnie koleżanka z wiadomością że jest w ciąży pogratulowałam jej i opowiedziałam jej o moim zdarzeniu dzisiejszym a ona mi na to że ona mi też gratuluje 20 min ciąży zrobiło mi się strasznie przykro chociaż wiem że ona nie chciała źle |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2619 |
Raczkowanie
|
ja zaraziłam się tuż przed zajśćiem w ciążę tak mi powiedział lekarz do końca ciąż brałam antybiotyk chroniący płód no na szczęście u mnie skończyło się dobrze
|
![]() ![]() |
![]() |
#2620 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
Popieram idz do innego lekarza bo ten nic ci nietlumaczy co z czum dlaczego i wogule jais dretwy,idz do innego to najlepsze co mozesz zrobic |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2621 |
Wtajemniczenie
|
Magdusia wspolczuje,no ale to tylko ludzie tam pracuja i niestety pomylki sie zdarzaja,wiem ze to przykre,trzymaj sie niedlugo tez dostaniesz takie wyniki.czasem trzeba chwilke poczekac
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2622 |
Raczkowanie
|
dzięki niunia1401 mam nadzieję że tak będzie zobaczę co mi jutro powie gin na temat tego pęcherzyka i co będzie dalej ale niewiem ale mam złe przeczucia jutro wam napiszę wyczytałam w necie o tym że hormony pracują nie tak jak trzeba a objawy to wypadanie włosów i trądzik a ja nie stety tracę włosy a trądzik mam jak 16 letnia dziewczyna
|
![]() ![]() |
![]() |
#2623 |
Zakorzenienie
|
SAS i Itakasia
![]() ![]() Dziękuję za wsparcie raz jeszcze!!! Rozmawiałam z kuzynka, bo była u niego(to jej Tata) i usunęli calą nerkę ![]() Witam nową koleżankę serdecznie. Asieńko, będzie dobrze, niestety aygląda na to, że musi upłynąc trochę czasu zanim organizm wróci do normy. Gosia czekam na II kreseczki ![]() Motylku jak samopoczucie?
#2624 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2625 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2626 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2627 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2629 |
Raczkowanie
|
a ja mam 6 letniego synusia Igorka jest super przyjacielem
|
![]() ![]() |
![]() |
#2630 |
Zakorzenienie
|
o jejku miałam mase stron do nadrabiania i nie pamietam wszystkiego co komu miałam napisać, ale to co pamietam:
motylku cudnie wyglądałaś w dniu ślubu Linka jak coś ci potrzeba do slubu to pisz mi coprawda niewiele zostało ale może bede mogła w czymś pomóc ![]() Carol myślę że u ciebie fasoleczka właśnie się rozpycha ![]() magdusia333 przykro mi z powodu incydentu z wynikami i tzrymam kciuki aby wszstko jednak było ok i dało się coś zrobić z tym pęcherzykiem sas ![]() ![]() itakasia ![]() na razie chyba tyle z tego co zapamiętałam Edytowane przez aa2 Czas edycji: 2009-11-12 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2631 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dziewczynki wogole mam dola ale o nim jutro Carol głowa do gory, bede pamietac w modlitwie o Twoim wujku i wierze, ze bedzie dobrze ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki!!
Co tam u was w ten piatkowy poranek??? ja ledwie znalazlam droge do mojego biurka, wszedzie pudla i wszechogarniajacy balagan a ja tyle pracy,ze az mi sie myslec nie chce... Poczytalam sobie troche wczoraj wieczorem i troche mniej sie martwie, ze nic nie bylo widac na USG, jesli dzisiaj wynik krwi wyjdzie dobry to musze odpuscic sie zamartwianie, przeciez nie moge martwic sie do 2 grudnia nieprzerwanie bo fasolki szkoda. Zaczelam juz robic tez zakupy swiateczne. Rodzice TZ- tesciowie(musze sie naczyc ze to moi tesciowie teraz) przylatuja na swieta, wiec to pierwsze swieta u nasd jako rodziny ![]() ![]() Mam tylko problem co kupic TZ na gwiazdke.. tel mu kupilam na 30-te urodziny, pasek, buty, portfel, wszystko juz bylo....macie jakis pomysl???? |
![]() ![]() |
![]() |
#2633 |
Wtajemniczenie
|
Witam was wszystkie z samego rana.Wstalam tak rano nie dlatego,że lubię tylko w wiadomym celu- zrobić tescik.Dzisaj piątek trzynastego, więc mialam mieszane uczucia.
Poszlam do lazienki, postepowalam z godnie z instrukcja, wkroplilam gdzie trzeba i czekalam.Na opakowaniu napisane bylo ze juz 40 sekund wystarczy.Licze sobie po cichu, pojawila sie ta pierwsze krecha no i potem juz nic...Mysle sobie no cóż, nie udalo się, aż po pewnym czasie,widzę tą drugą.Taką niewyrażną, ale jest tam i się na mnie patrzy ![]() ![]() Wklejam zdjęcia.Tylko takie słabe bo z telefonu.
#2634 |
Wtajemniczenie
|
Zapomniałabym o fluidkach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2635 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() teraz trzymaj za mnie kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no i zapomniałam GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!11 Edytowane przez marlenka0505 Czas edycji: 2009-11-13 o 07:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2639 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Caroll, dzis szczesliwy 13, testuj dzisiaj kochana !! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2640 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.