|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
|
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym powiedziała że za pół darmo
.U nas w okolicach miasta (czytaj do 10-20 km od miasta) 2x drożej. Madziu co z Holandią?? Mieliście coś wiedzieć w środę
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm...tam gidze sie buduje za dzialke ok 1200m cena jest ok 200 tys (zalezy od polozenia i od mediow)
|
#2344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dopuki nie powiedz :macie byc i dokłądny termin" staram sie jeszcze nie cieszyc Dzis się umówilismy na obejrzenie jednej fajnej. jakies niecałe 5km od miasta (droga asfaltowa), wszystkie media już są. Jest to boczna droga od domków które sa juz pobudowane, narazie 2 domki obok tej działki sie budują wiec wszystkie które tam będą, to będą nowe. napaliłam się na nią. TZ tez sie bardzo podoba. zobaczymy co z tego wyjdzie Cytat:
my tylko takie oglądamy, gdzie są juz wszystkie media na działce |
||
|
|
|
#2345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.To po co się tak napalacie na tą działkę skoro macie dopiero na nią zbierać kasę??
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- a jesli pojedziemy do Holandii wtedy tylko połowe sami damy a resztę nam rodzice pożyczą (aby nie trzeba było likwidowac lokat jakie mamy, bo cienko by się to opłacało) a wtedy my bysmy im w ratach to spłacali z kasy z Holandii. taki układ by był najlepszy |
|
|
|
|
#2347 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam strasznie zalatany tydzień i nadrabiam was wieczorami. W ogóle byłam w tygodniu na rozmowie i dostałam pracę mam zacząć od pierwszego grudnia i teraz uruchamia się mój pesymizm, a jak zadzwonią i powiedzą, że jednak mnie nie zatrudnią? Ale ja głupia jestem No i strasznie się stresuje nową pracą ![]() Diano spóźnione, ale wszystkiego najlepszego |
||
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Diano, wszystkiego najlepszego!!! Miałam dzisiaj jakąś mega energię i wysprzątałam wszystko. T. pomagał mamie w barze studenckim (prowadzi go już od roku, na polibudzie). Wracając do domu, wstąpił do moich rodziców po lasagne dla nas Moja mama nas rozpieszcza.Wczoraj byłiśmy u mojej siostry, na piwku i martini. Chyba trochę się zasiedzieliśmy (do 1:30). Głupio mi trochę, bo sami się do nich wprosiliśmy Jeśli chodzi o uzależnienie od komputera, to chyba jednak ze mną jest najgorzej W pracy ciągle gapię się w monitor, a jak tylko wracam do domu, to od razu odpalam mój domowy sprzęt. W pracy za bardzo nie mogę siedzieć na necie, zresztą od dwóch tygodni w ogóle nie mogłam, bo mi sieć padła. Dziś znowu idziemy pić, do knajpy. To akurat ukłon w stronę TŻ, który bardzo chciał się spotkać ze znajomymi. Eh, co zrobić. Właśnie puszczam T. "Sexy b.itch" Akona
|
|
|
|
#2349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie mysl pesymistycznie a u nas dzis była sliczna pogoda. pojechalismy na działkę. zmierzyłam: od granicy miasta 4km, od mojego domu gdzie teraz mieszkam 7km TZ wziął kamerkę i ją sobie nakręcilismy aby w kazdej chwili mozna było ją zobaczyc. i myslimy.... cięzko podjąc decyzję. w pon idziemy do urzędu gminy zobaczyc plany zagospodarowania i dalej będziemy myslec...
|
|
|
|
|
#2350 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Coraz bardziej dojrzewam do tego, że małżeństwo to nie dla mnie Nie chcę się bawić w rozwody, a skąd mam wiedzieć, że ten facet nigdy mnie nie zrani albo nie zrobi numeru Albo, że po prostu coś się wypali Lepiej może po prostu być ze sobą bez papierków No 1300 zł to niewiele Tym bardziej jak trzeba jeszcze sporo kasy przeznaczyć na dojazd do pracy![]() Cytat:
Ale każdy jest inny wiadomo![]() Cytat:
Wskakuje mi do łóżka, łazi po twarzy, trąca mnie nosem żeby mnie wywlec z łóżka Trzymam kciuki za Twojego TŻta ![]() Cytat:
Szuka rozmiaru, doradza, donosi mi ciuchy do przymierzalni Ale ja najbardziej lubię robić zakupy z mamą i z siostrą albo z przyjaciółką![]() Oj Ty detektywie I nici z niespodziankiU mnie nic nowego. Wciąż dłubię w mgr Z TŻtem na odległość cały czas i wymyślam sobie jakieś shizy znów On mówi mi, że wymyślam i sobie coś wmawiam:/ Sama nie wiem czy ma rację czy ja dobrze czuję, że coś jest nie tak:/ Kocham go, ale się boję![]() ![]() Boję się zranienia, że okaże się, że coś jest nie tak, że to wszystko między nami to tylko gra i kłamstwo i że i tak prędzej czy później stwierdzi, że jestem beznadziejna i zerwie![]() Dziewczyny! Czy Wasi TŻci lubią długą grę wstępną? Czy jak najszybciej do celu?
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2009-11-22 o 01:18 Powód: literówka |
||||
|
|
|
#2351 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Rozumiem, że związek na odległość nie jest łatwy Jeśli dalej będziesz tak "wymyślać" to zamęczysz i siebie i swojego Tż. Szczerze powiedziawszy, gdyby ktoś mi często marudził o czymś czego nie ma, to z czasem miałabym takiej osoby dość ![]() A jak sprawy się mają? W sensie ile jeszcze musicie mieszkać tak daleko od siebie? Ehh... gra wstępna..... kiedy to było
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
gra wstępna??
różnie. czasami wolimy szybki numerek, wtedy wiadomo. a czasami cos dłuzszego. to zalezy. choc ostatnio ja nie mam wcale ochoty to chyba przez te leki
|
|
|
|
#2353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale i tak się cieszę, przecież się nie da.. Cytat:
Jeśli chodzi o grę to tak jak u Madzi bardzo różnie.Wszystko zależy od dnia.Jak mamy dłuższą przerwę, to jest bardzo gorąco i gra wstępna jest krótka żeby szybko przejść do rzeczy
|
||
|
|
|
#2354 |
|
Rozeznanie
|
Goosia207 znalazłaś pracę? gratuluję
|
#2355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego teraz sie tak stresuję Holandią. Tak bardzo chce jechac, bo potrzebny mi szybki zastrzyk gotówki |
|
|
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2357 |
|
Konto usunięte
|
oj ja mojego wymarzonego pierscionka sie nie doczekam chyba nigdy
hehe
|
|
|
|
#2358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
długo juz razem jestescie??
|
|
|
|
|
#2359 |
|
Konto usunięte
|
miesiac
wiec dlatego, bo sprawa swieza![]() przedtem bylam z kims 2 lata i okazal sie takim !$%!#%
|
|
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem. Dobrze, że teraz trafiłas na kogos w porządku
|
|
|
|
#2361 |
|
Konto usunięte
|
no to sie okaze
![]() ale mam nadzieje ze bedzie ok zbliza sie spotkanie z tesciami a ja mam traume po extasciach niby i boje sie
|
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
już spotkanie z tesciami?? szybko
po ile lat macie jesli moge wiedzic?? |
|
|
|
#2363 |
|
Konto usunięte
|
hehe no tak bo wiesz chca mnie poznac dzieli nas 80 km i chca wiedziec do kogo syn jezdzi
![]() ja 20 on 22
|
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa rozumiem
|
|
|
|
#2365 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Tż poszedł do sklepu to ja szybciutko wlazłam zobaczyć co słychać ![]() Gosia, gratuluję Cytat:
Bo chyba wczoraj było otwarcie Twojego CH
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
gosia gratuluję pracy!
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Z czwartku na piątek strasznie się zatrułam, całą noc , więc schudłam chyba ze 3 kg. Minęło mi dopiero w sobotę, także piątek spędziłam cały w łóżku, dostałam gorączki nawet...do tej pory nie wiem co to było Gosia gratuluję nowej pracy Diano spóźnione życzenia urodzinowe, zadowolenia z Twoich mężczyzn i aby wszystko układało się tak jak sobie wymarzyłaś |
|
|
|
#2369 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Melodio masz takie jazdy po eksie no i na pewno jesteś troszkę zakompleksiona skoro czujesz taką niepewność. Cytat:
Ale fajnie że Ci sie udało tak szybko. Wariacie skoro raz powiedzieli "zapraszamy do współpracy" nie zadzwonią za chwilę ze jednak sie rozmyślili. Cytat:
![]() My kiedyś non stop tak sie wpraszaliśmy do brata ..z butlą whisky pod pachą. Teraz niestety nie da rady przy dwójce małych dzieci. -------------- Dowiedziałam się że moja przyjaciółka jest w ciąży. I z kim ja teraz wino będę piła z kim na pilates chodziła Wszyscy nasi bliscy znajomi mają już dzieci albo są w ciążyMąż oczywiście zadał pytanie czy mi nie jest smutno że nie mamy bobo. ...i kurcze..nie!! absolutnie nie jest!! ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haniu czyli zaciążyła przyjaciółka ta co szła na żywioł jak ja ? Ehh no widzisz, wszyscy się rozsypują, musicie podjąć męską decyzję dotyczącą rozmnożenia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.

.
.

Masakra jakaś, 6 miesięcy temu miałam robioną blokadę, bo mam naderwane więzadło przyśrodkowe z powodu skręcenia kolana przy upadku z konia i chyba przestała działać

Moja mama nas rozpieszcza.
W pracy ciągle gapię się w monitor, a jak tylko wracam do domu, to od razu odpalam mój domowy sprzęt. W pracy za bardzo nie mogę siedzieć na necie, zresztą od dwóch tygodni w ogóle nie mogłam, bo mi sieć padła.
i nie mysl pesymistycznie 

On mówi mi, że wymyślam i sobie coś wmawiam:/ Sama nie wiem czy ma rację czy ja dobrze czuję, że coś jest nie tak:/ Kocham go, ale się boję

, więc schudłam chyba ze 3 kg. Minęło mi dopiero w sobotę, także piątek spędziłam cały w łóżku, dostałam gorączki nawet...do tej pory nie wiem co to było