Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09) - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-21, 21:43   #3271
froggie
Zakorzenienie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość

Ewelinko ja będę czekac z niecierpliwością na relację i uwagi dot Maciejowej chaty.
Stary 2009-11-21, 22:10   #3272
Wioletaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
ja się za negatywne opinie nie obrażam
mam swój typ i wiem co mi się podoba
w sumie prawie we wszystkim wyglądam dobrze (podobno to dobrze, bo mogę ze wszystkiego wybierać, no ale przez to trudniej podjąć ostateczną decyzję)
chociaż już chyba jestem zdecydowana,
bo jednej nie chciałam zdejmować już
Och maggie jak ja Ci zazdroszczę, że już znalazłaś taką jaka CI się podoba tak bardzo. Ja właśnie wybrałam się w piątek na razie do trzech sklepów przymierzyłam z 6 sukienek nawet był mały rozmiar jeszcze na wyprzedażach 34 choć i tak trzeba trochę zwęzić (nie ma to jak być chudzielcem nie z wyboru niestety) no i w każdej niby ładnie każda pasowała ale nie zachwyciła mnie żadna jeszcze tak żebym się zakochała No nic w czwartek może znowu wybiorę się na poszukiwania tej jedynej echh

Oshinek ale musiał być obiadek pyszota muszę coś takiego sama spróbować zrobić

Ewelinkaaa czekamy na relację i zdjęcia
Wioletaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-21, 23:01   #3273
ana_01
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
Zgadzam się z dziewczynami Nie ma najmniejszego sensu kogokolwiek polecać na forum publicznym bo to działa przeciwko nam... chyba warto częściej korzystać z priva
Ale to nie tylko polecani tutaj usługodawcy podnoszą ceny, ogólnie wszyscy mają parcie na kasę.. Ja jestem zdania, że należy tutaj polecać, ale i przestrzegać przed niektórymi. Szczerość i koniec.

Cytat:
mam sporo stron do przeczytania, ale to wieczorkiem a teraz na szybciora
chyba znalazlam swoja suknie
co prawda waham sie nad dwiema
jadna z wyprzedazy z kolekcji 2009 a druga z 2010
co prawda ceny drugiej jeszcze nie znam (w sumie bylam pierwsza osoba ktora ja mierzyla, bo nawet jeszcze szpilki miala, ale panie w salonie chcialy zebym zmierzyla i wszystkim szczeki opadly) - rewelacja. duzo sie na niej dzieje ale to wszystko ogolnie nie daje efektu przesytu tylko jest pieknie (zdjec niestety nie mam)
no ale kilka zdjec wrzucam ponizej
na razie nie napisze ktora mnie urzekla, bo jestem ciekawa waszych opinii
Ja osobiście nie lubię sukienek z tymi dołami szerszymi i mi się one nie podobają, ale jak bym miała z tych wybierać to ostatnia fajnie wygląda. W jakich salonach byłaś, coś ciekawego jest jeszcze?
Stary 2009-11-22, 12:04   #3274
maiia123
Raczkowanie

Cytat:
mam sporo stron do przeczytania, ale to wieczorkiem a teraz na szybciora
chyba znalazlam swoja suknie
co prawda waham sie nad dwiema
jadna z wyprzedazy z kolekcji 2009 a druga z 2010
co prawda ceny drugiej jeszcze nie znam (w sumie bylam pierwsza osoba ktora ja mierzyla, bo nawet jeszcze szpilki miala, ale panie w salonie chcialy zebym zmierzyla i wszystkim szczeki opadly) - rewelacja. duzo sie na niej dzieje ale to wszystko ogolnie nie daje efektu przesytu tylko jest pieknie (zdjec niestety nie mam)
no ale kilka zdjec wrzucam ponizej
mi najbardziej podoba sie góra drugiej sukienki bo dól juz nie koniecznie ale to tobie ma sie podobac a nie innym. w ogole wszystkie bardzo ladnie na tobie leza.

a mam pytanie wiecie moze kiedy w salonach sukien bedzie nowa kolekcja?? a moze juz jest??

a co do cen jakie oferuja uslugodawcy to naprawde tragedia. niektórzy przesadzaja i to baaardzo.
maiia123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 12:29   #3275
tikida
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez koniczyna111 Pokaż wiadomość
Tikida, a jak się ten salon nazywa, to może bym poszła wypróbować? Powiedz coś więcej o tym Kamilu? Dlaczego jest wart aż tyle?
Kamil ma własny salon - Loko na Fabrycznej. Podoba mi się w nim to, że:
1. potrafi super dobrać fryzurę (dopasowaną do kształtu twarzy, rodzaju włosów i sugestii klientki)
2. można bez obawy mu zaufać i zdać się na niego jeśli chodzi o obcięcie - potrafi wymyślić coś oryginalnego, ale też nie przesadza z ekstrawagancją
3. bardzo się angażuje - ogląda dokładnie włosy, sprawdza różne opcje, a jak już coś wybierze, to tak jakby jeszcze się utwierdzał, czy dobrze wybrał
4. obcina bardzo dokładnie - powolutku, z ogromną precyzją - każdy włosek musi być na swoim miejscu, przed strzyżeniem robi "podział" (czyli rozdziela pasma na kwadraciki)
5. rewelacyjnie cieniuje - nie można nadążyć wzrokiem za pracą nożyczek w jego ręce (nigdy nie używa degażówek!)
Jest on dosyć specyficzny - nie zwraca się do klientek per Pani, w salonie głośno leci muzyka techno itp

Cytat:
Napisane przez asharoken Pokaż wiadomość
Tikida czy to Kamil S.? Jeśli tak, to przychylam się do Twojej opinii, że wart jest swojej ceny.
Czy i ja mogę prosić na priv namiar na fotografa?
nie mam pojęcia jak Kamil ma na nazwisko , priv wysłany.

Dzisiaj z TŻ idziemy na pierwsze nauki przedmałżeńskie. W naszej parafii jedno spotkanie trwa godzinę, jest tylko raz w tygodniu (niedziela o 17tej) i trzeba być na 10 lekcjach. Za pierwszym podejściem na pewno nie uda nam się być we wszystkie niedziele (choćby ze względu na pracę, a czasem też coś innego może wypaść), więc na pewno na jednym cyklu się nie skończy.
Stary 2009-11-22, 13:26   #3276
maiia123
Raczkowanie

[QUOTE=tikida;15431724]Kamil ma własny salon - Loko na Fabrycznej. Podoba mi się w nim to, że:
1. potrafi super dobrać fryzurę (dopasowaną do kształtu twarzy, rodzaju włosów i sugestii klientki)
2. można bez obawy mu zaufać i zdać się na niego jeśli chodzi o obcięcie - potrafi wymyślić coś oryginalnego, ale też nie przesadza z ekstrawagancją
3. bardzo się angażuje - ogląda dokładnie włosy, sprawdza różne opcje, a jak już coś wybierze, to tak jakby jeszcze się utwierdzał, czy dobrze wybrał
4. obcina bardzo dokładnie - powolutku, z ogromną precyzją - każdy włosek musi być na swoim miejscu, przed strzyżeniem robi "podział" (czyli rozdziela pasma na kwadraciki)
5. rewelacyjnie cieniuje - nie można nadążyć wzrokiem za pracą nożyczek w jego ręce (nigdy nie używa degażówek!)
Jest on dosyć specyficzny - nie zwraca się do klientek per Pani, w salonie głośno leci muzyka techno itp

a trzeba sie umawiac wczesniej?? czy tak z biegu jak zajde to tez mnie obetnie, bo musze cos z wlosami zrobic
Stary 2009-11-22, 13:26   #3277
bellebelle
Zadomowienie

Dziekuje serdecznie za wszystkie recomendacje
Moje przyjecie bylo by dosc male, max. 40 osob.

Czy ktoras z Was wie cos o organizowania wesel w Skansenie? Mam oddzwonic do nich jutro ale ciekawi mi ile sobie zycza.

Aha i czy moglabym prosic namiary (strona, galeria) na wymieniana Pania Ole makijazystke - czy ona ma wlasny salon czy dojezdza?

I jesli moge sie wtracic to Maggie - ja bym wybrala ta 4 w kolejnosci - podobna do mojej tylko ja nie mam tiulu

Pozdrawiam!
bellebelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 13:42   #3278
tikida
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maiia123 Pokaż wiadomość
a trzeba sie umawiac wczesniej?? czy tak z biegu jak zajde to tez mnie obetnie, bo musze cos z wlosami zrobic
Do Kamila trzeba się umawiać wcześniej, na priv wysłałam Ci numer do niego. Jego salon jest też trochę "ukryty" dla przypadkowego przechodnia, który szuka fryzjera z biegu - jest na pierwszym piętrze i trzeba dzwonić domofonem.
Stary 2009-11-22, 14:02   #3279
maiia123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tikida Pokaż wiadomość
Do Kamila trzeba się umawiać wcześniej, na priv wysłałam Ci numer do niego. Jego salon jest też trochę "ukryty" dla przypadkowego przechodnia, który szuka fryzjera z biegu - jest na pierwszym piętrze i trzeba dzwonić domofonem.

dziekuje
Stary 2009-11-22, 14:35   #3280
Myszulek
Raczkowanie

Cytat:

Dzisiaj z TŻ idziemy na pierwsze nauki przedmałżeńskie. W naszej parafii jedno spotkanie trwa godzinę, jest tylko raz w tygodniu (niedziela o 17tej) i trzeba być na 10 lekcjach. Za pierwszym podejściem na pewno nie uda nam się być we wszystkie niedziele (choćby ze względu na pracę, a czasem też coś innego może wypaść), więc na pewno na jednym cyklu się nie skończy.
mam pytanie o Kamila, bo może mi gdzieś umknęło jak pisałaś - czy robi on upięcia na ślub/wesele??? Czy jest taki rewelacyjny w tym jak w cięciu? Z góry dziękuję za odpowiedź

Cytat:
Napisane przez bellebelle Pokaż wiadomość
Aha i czy moglabym prosic namiary (strona, galeria) na wymieniana Pania Ole makijazystke - czy ona ma wlasny salon czy dojezdza?
Pozdrawiam!
Pani Ola nie dojeżdza, zaprasza do siebie gdzie ma profesjonalny pokój z wielkim lustrem namiary do niej są na wizażu: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...24&postcount=1
Stary 2009-11-22, 17:08   #3281
koniczyna111
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ona911 Pokaż wiadomość
Zgadzam się w zupełności... a co do "tracę nadzieję, że damy radę" to NIE MOŻECIE tak nawet myśleć..dacie radę i to będzie jeden z najpiękniejszych dni w Waszym życiu
U mnie od strony finansowej jest trochę inaczej..bo podzieliliśmy się wydatkami...więc może nie będzie aż tak ciężko..ale to nie oznacza, że się zdecydujemy na fotografa za 4000 zł :/..
Głowa do góry damy radę
Pozdrawiam
Ona911, wielkie dzięki za wsparcie Cóż, nie mamy wyjścia, musimy dać radę!!

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
a no właśnie...mnie wczoraj wkurzyła Ola Sz...co prawda chciała być szczera no i mi wyjechała z tekstem "skoro fotografowie i Ci co organizują wesela podnoszą ceny to ja też tak zrobię w przyszłym roku, ale max o 20 zł"
więc wioskuję, że makijaż ślubny 120zł a próbny 100...??
kogo będzie stać za 3-4 lata na ślub?
doją młodych jak za przeproszeniem krowy...
no zdenerwowałam się tylko.
No coś podobnego!!! A moja koleżanka w zeszłym roku malowała się u niej za 50 zł, to co to ma być? Ponad 100% podwyżki?? To już nawet nie szaleństwo, to jest bezczelne wykorzystywanie ludzi, bo wiadomo, że każdy chce wyglądać pieknie w tym jedynym dniu i niejeden jest skłonny zapłacić więcej, ale to nie daje usługodawcom prawa do bezpodstawnego podwyższania cen tylko dlatego, że inni podwyższają Żeby przypadkiem nie spełniło się powiedzenie, że "chytry dwa razy traci" bo jak tak dalej pójdzie to pani Ola i inni zaczną tracić klientki. Prawda jest taka dziewczyny, że rzeczywiście chyba same tu na tym forum nakręcamy kabzę niektórym osobom. Nasze forum jest bardzo popularne i założę się, że wielu usługodawców je czyta. Nic więc dziwnego, że po przeczytaniu tylu pochwał, sodówa uderza do głowy i czują się upoważnieni do bezgranicznego podwyższania cen. A założę się, że jest mnóstwo wizażystek, które nie posiadają tzw "własnego atelier" a równie ślicznie malują i ceny mają rozsądne. Wystarczy tylko dobrze poszukać. I ja przychylam się wobec tego do pomysłu, żeby namiary na ewentualnych usługodawców podawać tylko na prv, to może trochę więcej pożytku z tego będzie.

Cytat:
Napisane przez asharoken Pokaż wiadomość
I wiedz, że będziemy Cię wspierać, żebyś mimo wszystko nawet na moment nie zwątpiła, że ten dzień BĘDZIE najpiękniejszy! .
Asharoken, dzięki

Cytat:

Tikida, ja też poproszę o namiar
koniczyna111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 18:39   #3282
diya1983
Zadomowienie

Ja wyjadę z pytaniem z innej beczki jak Wam się podobają elementy zebry w pokoju? i jakie wtedy ściany? malinowe mogą być czy lepiej wrzosowe? chodzi o salon lub sypialnię rodziców
-i mądrość, abym ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 18:52   #3283
bianeczkaa
Zakorzenienie

A co da fakt ze tu napiszecie że ktoś tam jest super a nr tel dasz na priv przecież i tak rozreklamujecie daną osobę, nawet jeśli nie podacie namiarów, a dla chcącego nic trudnego. Trzebaby przestać wogóle pisać o jakichkolwiek usługam, rozmawiać o d...marynie, ale forum straci swój charakter. Poza tym rynek jest tak duży że tylko patrzeć a Taka p. Ola, Marta czy ktoś tam inny będą miały konkurencję i się skończy szał. A ludzie sie coraz bardziel liczą z pieniadzem. JAk zacznął tracic klientele to zejdą z cen jestem pewna.

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
Ja wyjadę z pytaniem z innej beczki jak Wam się podobają elementy zebry w pokoju? i jakie wtedy ściany? malinowe mogą być czy lepiej wrzosowe? chodzi o salon lub sypialnię rodziców
mnie się wydaje, że malina do sypialni nie za bardzo się nadaje, to raczej za agrsywny kolor do snu wrzos jak najbardziej a do zebry wszystkie kolory pasują, bo przecież jest czarno-biała

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 19:00   #3284
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
ja zebry nie lubię pod zadną postacią.
ja akurat bym wybrała jakiś cieplejszy kolor do zebry, nawet tą malinę czy jakas czerwien (nie przeszkadza w spaniu, ale to już kwestia bardziej indywidualnych odczuć), wrzos i czarno-białe może spowodować ze pokój stanie się zimny.

podpatrz chociażby tutaj
http://deccoria.pl/galeria,id,7406

IMO taki motyw najlepiej wygląda w swoim nurcie kolorystycznym, odcieniach wanilii, ecru, śmietanki..

Edytowane przez froggie
Czas edycji: 2009-11-22 o 19:04
froggie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 19:01   #3285
diya1983
Zadomowienie

Mama chciała koniecznie takie elementy, ja zwierzęcych nie lubię więc nie mam pomysłu dzięks za radę, podpowiem

My mamy w wynajmowanym białą, nie podoba mi się kompletnie i jeśli właściciel pozwoli to mamy zamiar zrobić sobie na jedną ścianę fototapetę z zachodem słońca tylko wtedy nie wiem jakie ściany będą

Edytowane przez diya1983
Czas edycji: 2009-11-22 o 19:02
Stary 2009-11-22, 19:09   #3286
froggie
Zakorzenienie

ja białych tez nie lubię, dla mnie są takie szpitalne

Diya jeszcze coś takiego znalazłam
http://www.dobrzemieszkaj.pl/a/2449/...,,cale_wnetrza
http://www.dobrzemieszkaj.pl/a/864,Tetno_Afryki,salony
Stary 2009-11-22, 19:54   #3287
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam w salonie "malinowy krzew" i wygląda super i jeśli na ścianach nie będzie jakiś ciapek, wzorków itp to nawet zebra się spasuje tylko tych elementów nie może być za dużo powiedzmy poduszki albo narzuta i starczy

Szczęśliwi

Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 19:59   #3288
diya1983
Zadomowienie

Dzięki Froggie ten róż jest zniewalający, rodzice padną jak im pokażę
Stary 2009-11-22, 20:20   #3289
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
ja tam w ogóle nie przepadam za motywami zwierzęcymi, futrzastymi, afrykańskimi itp. ale już mam wyrazić opinię, to powiem, że raczej wybrałabym do nich wrzosowy.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 20:27   #3290
ona911
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez koniczyna111 Pokaż wiadomość
Ona911, wielkie dzięki za wsparcie Cóż, nie mamy wyjścia, musimy dać radę!!
No i to mi się podoba tak 3maj

A co do zebry..to ja właśnie próbowałam namówić mojego TŻ na zebrę na jednej ścianie..ale cóż..mówi, że przy oddaniu wynajętego domu to będzie lipa i mogą się czepiać..więc zrezygnowałam..ALE nie do końca . Namalowałam sama sobie obraz i powiesiłam na ścianie..
a oto moje dzieło :d
PS Przy powiększeniu widać troszkę dziwnie..bo malowane na płótnie

Razem od...

...a tego dnia...
...powiedzieliśmy sobie Tak ...

Edytowane przez ona911
Czas edycji: 2009-11-22 o 20:32
ona911 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 20:49   #3291
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
A co do zebry..to ja właśnie próbowałam namówić mojego TŻ na zebrę na jednej ścianie..ale cóż..mówi, że przy oddaniu wynajętego domu to będzie lipa i mogą się czepiać..więc zrezygnowałam..ALE nie do końca . Namalowałam sama sobie obraz i powiesiłam na ścianie..
Śliczna zeberka

Szczęśliwi

Stary 2009-11-22, 20:52   #3292
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
eee...

Stary 2009-11-22, 21:10   #3293
ona911
Rozeznanie

Razem od...

...a tego dnia...
...powiedzieliśmy sobie Tak ...

ona911 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 22:13   #3294
MAGiALENA
Zakorzenienie

dobranoc!

Stary 2009-11-22, 22:24   #3295
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Namalowałam sama sobie obraz i powiesiłam na ścianie..
eeeee szcuneczek
widzę, że kolejny talencik na forum się ujawnił

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Napisane przez ewelinaaa Pokaż wiadomość
mam dużo ale do Maciejowej Chaty a raczej do obslugi, stanowcz nie tak powinno byc...

mam nadzieje ze niedlugo uda mi sie naskrobac relac je
pozdrawiam wszstkie wizazanki
pisz koniecznie, bo ja mam Maciejową i chciałabym o wszystkich negatywach wiedzieć zawsze jest czas żeby coś dopisac do umowy albo poprostu omówić z szefową...
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 22:49   #3296
tikida
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Myszulek Pokaż wiadomość
mam pytanie o Kamila, bo może mi gdzieś umknęło jak pisałaś - czy robi on upięcia na ślub/wesele??? Czy jest taki rewelacyjny w tym jak w cięciu? Z góry dziękuję za odpowiedź
Nie mam pojęcia czy Kamil czesze. Trzeba by się go zapytać. Chociaż ja nie wiem czy wyrobiłabym się z czesaniem w Lublinie, kiedy o 15.45 mam ślub w Kraśniku

Cytat:
Mi się zeberka podoba, połączyłabym ją z fuksją (mam obsesję odnośnie tego koloru :P).

Dziewczyny, jak wygląda dzień skupienia? Czy można go robić na długo przed ślubem czy lepiej poczekać aż się skończy nauki przedmałżeńskie?
Byliśmy dzisiaj z TŻ pierwszy raz na konferencjach i załapaliśmy się na lekcję nr 7. Za tydzień nie ma nauk tylko jest właśnie ten dzień skupienia i nie wiem czy się na niego wybrać, czy może lepiej poczekać.
Stary 2009-11-22, 23:01   #3297
oshinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
A co da fakt ze tu napiszecie że ktoś tam jest super a nr tel dasz na priv przecież i tak rozreklamujecie daną osobę, nawet jeśli nie podacie namiarów, a dla chcącego nic trudnego. Trzebaby przestać wogóle pisać o jakichkolwiek usługam, rozmawiać o d...marynie, ale forum straci swój charakter. Poza tym rynek jest tak duży że tylko patrzeć a Taka p. Ola, Marta czy ktoś tam inny będą miały konkurencję i się skończy szał. A ludzie sie coraz bardziel liczą z pieniadzem. JAk zacznął tracic klientele to zejdą z cen jestem pewna.
Wydaje mi się, że dziewczynom chodziło o coś innego - pisanie na forum dokładnie tak samo tyle, że bezosobowo, a jeśli ktoś jest zainteresowany to przekazywanie na priv nazwisk i namiarów. Poza tym usługodawcy o których mowa nie będą wiedzieć o kim mowa.
Wyjściem jest też założenie prywatnego klubu, gdzie inni użytkownicy nie mają wstępu(choć dla tych drugich nie jest to dobre rozwiązanie...)

To forum to niezła nakrętka dla wszystkich z branży i pewnie zacierają ręce, a potem śmieją się z panieniek-gaduł Wiadomo, ze każdemu zależy, że czasem "sraczkowanie" jest niezależne od człowieka, bo w grę wchodzą emocje, ale sianie paranoi jest na tym wątku powszechne- przykład: choćby zaklepywanie makijażu (za rok to już pewnie przyszłe panny młode zaczną go zaklepywać z 2letnim wyprzedzeniem).
Niektórzy mogą sie obruszyć, ale taka jest prawda, ze wiele rzeczy jest tu przesadzonych, a później jest dopiero lament i załamywanie rąk, że czemu tak drogo Zwykły mechanizm rynkowy ot co.

Cytat:
Namalowałam sama sobie obraz i powiesiłam na ścianie..
Wow, super

Diya a mi w sumie do zeberki pasuje i malina i wrzos
Ale pomogłam nie

Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka

Edytowane przez oshinek
Czas edycji: 2009-11-22 o 23:03
oshinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-23, 08:07   #3298
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, jak wygląda dzień skupienia? Czy można go robić na długo przed ślubem czy lepiej poczekać aż się skończy nauki przedmałżeńskie?
Byliśmy dzisiaj z TŻ pierwszy raz na konferencjach i załapaliśmy się na lekcję nr 7. Za tydzień nie ma nauk tylko jest właśnie ten dzień skupienia i nie wiem czy się na niego wybrać, czy może lepiej poczekać.
my, na skupieniu, byliśmy w trakcie nauk, czyli jakieś 4-5 miesięcy przed ślubem. to w sumie była jakby katecheza, potem msza i możliwość spowiedzi.

Stary 2009-11-23, 08:42   #3299
Kasia_7
Raczkowanie

Cytat:
Dla mnie suknia z tiulowym dolem jest "the best", sprawia wrażenie lekkiej i ma ładną, niebanalną górę (z kokardką)

http://www.suwaczek.pl/cache/2207c4dceb.png
Kasia_7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-23, 09:53   #3300
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że dziewczynom chodziło o coś innego - pisanie na forum dokładnie tak samo tyle, że bezosobowo, a jeśli ktoś jest zainteresowany to przekazywanie na priv nazwisk i namiarów. Poza tym usługodawcy o których mowa nie będą wiedzieć o kim mowa.
Wyjściem jest też założenie prywatnego klubu, gdzie inni użytkownicy nie mają wstępu(choć dla tych drugich nie jest to dobre rozwiązanie...)

To forum to niezła nakrętka dla wszystkich z branży i pewnie zacierają ręce, a potem śmieją się z panieniek-gaduł Wiadomo, ze każdemu zależy, że czasem "sraczkowanie" jest niezależne od człowieka, bo w grę wchodzą emocje, ale sianie paranoi jest na tym wątku powszechne- przykład: choćby zaklepywanie makijażu (za rok to już pewnie przyszłe panny młode zaczną go zaklepywać z 2letnim wyprzedzeniem).
Niektórzy mogą sie obruszyć, ale taka jest prawda, ze wiele rzeczy jest tu przesadzonych, a później jest dopiero lament i załamywanie rąk, że czemu tak drogo Zwykły mechanizm rynkowy ot co.
Dokładnie o to chodzi A co do naszego forum..no cóż...ostatnio usłyszałam ciekawą opinię od swojego fotografa..."jakbym nie zajrzał na wizaż to bym nie wiedział jak mało biorę..." coś w tym jest...każdy szuka informacji w sieci...i skoro widzi że ludzie godzą się na takie ceny to sam je podnosi...zresztą niektórzy stale u nas przesiadują...zamiast zająć się swoją pracą

Cytat:
Napisane przez ana_01 Pokaż wiadomość
Ale to nie tylko polecani tutaj usługodawcy podnoszą ceny, ogólnie wszyscy mają parcie na kasę.. Ja jestem zdania, że należy tutaj polecać, ale i przestrzegać przed niektórymi. Szczerość i koniec.
Ana nie tylko polecani usługodawcy czytają nasze forum...a okazuje się że ten kto za bardzo jest chwalony i polecany często potem olewa swoje usługi...(tacy np fryzjerzy...) i liczy tylko na swoje nazwisko...

Szczęśliwi

Edytowane przez Telka10
Czas edycji: 2009-11-23 o 09:56
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości