|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3212 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#3213 |
|
Rozeznanie
|
ależ proszę Cię bardzo
|
|
|
|
|
#3214 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A szukałaś na allegro albo eBayu? Ja co jakiś czas zaglądam tam ale niestety nie ma mojego modelu.
|
|
|
#3215 |
|
Raczkowanie
|
a ja jestem smutna bo z siostra miałam dzis mierzyc suknie slubne i całkiem zapomniała wiec samemu nie chciałam
ale za sprawiłam sobie mały prezent ksiazke z wyprzedazy
|
|
#3216 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Fryzjer to Kamil, ma salon na Fabrycznej. |
|
|
|
|
|
#3217 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#3218 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3219 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy i ja mogę prosić na priv namiar na fotografa? ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
Przytulaski! |
||
|
|
|
|
#3220 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hm nie jest tak zle, ale mam jeszcze dzis spotkanie z fotografem mam nadzieje ze to tez mnie nie rozczaruje? zobaczymy...
|
|
|
#3221 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.. ja też jestem w trakcie poszukiwań fotografa..są fajni ale ceny są niefajne ..Powodzenia
|
|
|
#3222 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z roku na rok podwyższają się straszliwie. Tylko jak to się ma do naszych zarobków... Jestem tym wszystkim zniesmaczona, bo myslałam, że organizacja ślubu to bedzie sama radośc, ale w konfrontacji ze stanem budżetu, to staje się jakimś koszmarem... Zwłaszcza, że ja z TŻtem próbujemy sami zebrać pieniądze na wesele, ale coraz bardziej tracę nadzieję, że damy radę
|
|
|
#3223 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Potrzebuje Waszej pomocy. Szukam lokalu w style tradycyjnym, staropolskim w wojewodztwie lubelskim - slub ma byc bardzo tradycyjny i jak na razie nie moge znalesc odpowiedniego lokalu a nie mieszkam w okolicy. Czy mozecie mi cos polecic drogie Wizazanki? Z gory dziekuje
|
|
|
|
|
#3224 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U mnie od strony finansowej jest trochę inaczej..bo podzieliliśmy się wydatkami...więc może nie będzie aż tak ciężko..ale to nie oznacza, że się zdecydujemy na fotografa za 4000 zł :/.. Głowa do góry damy radę ![]() Pozdrawiam
|
|
|
#3225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Polecam: http://www.maciejowachata.pl/ http://www.gospodawdolinie.pl/ http://www.siwydym.pl/restauracja.htm w celejowie ( jeszcze nie otworzyli ale ja mam tam miec wesel w przyszlym roku) juz jest skonczone, otwarcie na dniach http://www.karczmabida.lublin.pl/ http://www.nadwieprzem.pl/ |
|
|
|
|
|
#3226 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc wioskuję, że makijaż ślubny 120zł a próbny 100...?? kogo będzie stać za 3-4 lata na ślub? doją młodych jak za przeproszeniem krowy... no zdenerwowałam się tylko. Edytowane przez _Maya_ Czas edycji: 2009-11-20 o 21:45 |
|
|
|
|
|
#3228 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i widzisz jednak udało Ci się coś załatwić ..w takim razie poproszę o namiary i cennik Z góry dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
|
|
|
#3229 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też kupiłam dziś książkę mam nadzieje że będzie ciekawa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3230 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
Cieszę się ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
Sama bardzo chciałam tam mieć wesele, ale to miejsce jest dobre przy małej ilości gości weselnych. |
||||||
|
|
|
|
#3231 | |
|
Kniaginia
|
Cytat:
![]() toż to rozbój w biały dzień! Ja za ślubny u Oli (skądinąd nic do niej nie mam, make up robi świetny) płaciłam 80zł, wprawdzie załapałam sie przed "podwyżką", ale 120zł za przyszly rok?????!!!!! Wychodzi na to, że co roku podwyższa stawkę o 20zł.... |
|
|
|
|
|
#3232 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oaneczkaa...cudnie wyglądaliście w niektórych fotkach to można się na prawdę zakochać
|
|
|
|
#3233 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
Myślę że to dojdzie do takiego momentu gdzie nikt nie będzie w stanie sprostać cenom i w końcu będą zmuszeni trochę odpuścić... Tylko ile to jest "trochę"? ![]() Moich rodziców też jest mi żal i zła jestem, bo wcześniejszym terminem pokrzyżowałam im "lekko" plany z remontem kuchni...nie dadzą rady zrobić wesela i kuchni w jednym roku... ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#3234 |
|
Raczkowanie
|
Maya, przepraszam, źle to wszystko wyraziłam- wyszło, że ich tłumaczę, a tak nie jest. Jestem zniesmaczona, że biznes is biznes aż do tego stopnia. Z najbliższego otoczenia wiem, że można byś dr House'm w swojej dziedzinie, a nie zdzierać kasy. Jednak nie chcę podawać konkretów, żeby nie zostać posądzoną o reklamę tej osoby. I wierz mi, byłam w szoku, że osoba, o której mówię ma takie podejście.
Jak wspomniałam, fotograf zażyczył sobie 2500, ale mimo tego, że jest dobry, nie pójdę na to; dlatego wśród Was pytałam o jakiś namiar (tu wielkie dzięki tikida) Myśląc o tych wszystkich wydatkach, które przed nami mam ochotę zakończyć na tym etapie... Ok, już nie narzekam- w końcu każda z nas ma podobne kłopoty i nikomu nie jest łatwo, a przed nami wszystkimi jeszcze sporo pracy, żeby wszystko dobrze poszło- czego Wam i sobie życzę. Liwaczka, miło mi Cię poznać ![]() Kochane, życzę Wam wszystkim miłego weekendu; polującym na tę jedyną, wymarzoną sukienkę owocnych łowów!
|
|
|
|
|
#3235 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie też malowała Ola - ale z całym szacunkiem do niej i jej pracy -nigdy w życiu nie wydałabym (w tym roku za te 3 makijaże brała 150zł)Można to skomentować w jeden sposób: POWARIOWALI wszyscy i chyba najlepiej przestać tutaj kogokolwiek polecać.
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tylko na chwile pokazac wzór obrączek jakie wybralismy
Poza tym podpisałam umowę z fotografem Nauki jednak zrobimy weekendowe bo nie dam rady co tydzień zamieniać sie z kimś zmianami
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka Wspólnie zamawiamy buty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2009-11-21 o 09:44 |
|
|
|
|
#3237 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czasem to mam ochotę pójść do kościoła, wziąć po prostu ślub i nie zawracać sobie głowy reszta przygotowań.
|
|
|
#3238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
mam sporo stron do przeczytania, ale to wieczorkiem a teraz na szybciora
chyba znalazlam swoja suknie co prawda waham sie nad dwiema jadna z wyprzedazy z kolekcji 2009 a druga z 2010 co prawda ceny drugiej jeszcze nie znam (w sumie bylam pierwsza osoba ktora ja mierzyla, bo nawet jeszcze szpilki miala, ale panie w salonie chcialy zebym zmierzyla i wszystkim szczeki opadly) - rewelacja. duzo sie na niej dzieje ale to wszystko ogolnie nie daje efektu przesytu tylko jest pieknie (zdjec niestety nie mam) no ale kilka zdjec wrzucam ponizej na razie nie napisze ktora mnie urzekla, bo jestem ciekawa waszych opinii
|
|
|
#3240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w jakich salonach babki pozwoliły Ci fotki pykać ![]() my dziś po pierwszym dniu nauk weekendowych
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.

. Niestety tylko niektóre są dostępne w Polsce. Tu masz link do salonu w Lublinie który ma kilka ich sukni

.. ja też jestem w trakcie poszukiwań fotografa..są fajni ale ceny są niefajne 

Z roku na rok podwyższają się straszliwie. Tylko jak to się ma do naszych zarobków... Jestem tym wszystkim zniesmaczona, bo myslałam, że organizacja ślubu to bedzie sama radośc, ale w konfrontacji ze stanem budżetu, to staje się jakimś koszmarem... Zwłaszcza, że ja z TŻtem próbujemy sami zebrać pieniądze na wesele, ale coraz bardziej tracę nadzieję, że damy radę