Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09) - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-20, 12:15   #3211
chrabaszcz
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)

Cytat:
Napisane przez kamab22 Pokaż wiadomość
Dla mnie tez Maggie Sottero ma najpiękniejsze suknie. Niestety tylko niektóre są dostępne w Polsce. Tu masz link do salonu w Lublinie który ma kilka ich sukni http://www.lillyes.pl/
Niestety nie maja tej którą chciałam bardzo przymiezyc http://www.maggiesottero.com/dress.a...00&style=A3333
Ja za swoim modelem pisałam już do Wa-wy, Krakowa, Bydgoszczy i nigdzie nie maja i nie sprowadzają

Jakiego fotografa wybrałaś?
http://www.bellissima.pl/maggie_sottero.php o i znalazlam tez tutaj ich suknie. ale mojej tez nie ma...
chrabaszcz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-20, 12:23   #3212
asharoken
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 00aneczka Pokaż wiadomość
asharoken i maiia123 już WAM wysyłam namiar na Magdę na priv

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Ooaneczka, serdeczne dzięki! :-*
asharoken jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-20, 12:26   #3213
00aneczka
Rozeznanie

GG do 00aneczka

ależ proszę Cię bardzo
00aneczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-20, 13:33   #3214
kamab22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chrabaszcz Pokaż wiadomość
http://www.bellissima.pl/maggie_sottero.php o i znalazlam tez tutaj ich suknie. ale mojej tez nie ma...
Ja pisałam do tego salonu maila, niestety również nie maja mojego modelu. Zapraszaja na mierzenie innych sukien
A szukałaś na allegro albo eBayu? Ja co jakiś czas zaglądam tam ale niestety nie ma mojego modelu.
kamab22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-20, 14:49   #3215
Makrofonek
Raczkowanie

a ja jestem smutna bo z siostra miałam dzis mierzyc suknie slubne i całkiem zapomniała wiec samemu nie chciałam ale za sprawiłam sobie mały prezent ksiazke z wyprzedazy
Stary 2009-11-20, 16:17   #3216
tikida
Rozeznanie

Cytat:

Jakiego fotografa wybrałaś?
Cytat:
Napisane przez koniczyna111 Pokaż wiadomość
Tikida, a co to za fryzjer?

A czy ten fotograf ma swoją stronę internetową?
Fotograf, którego wybrałam jest z Wilkołaza (to jest jakieś 35km od Lublina w stronę Kraśnika). Niestety nie ma swojej strony internetowej. Jeśli któraś z was chciałaby jego namiary, to dajcie znać na priv .

Fryzjer to Kamil, ma salon na Fabrycznej.
Stary 2009-11-20, 16:33   #3217
maiia123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 00aneczka Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

dziekuje bardzo
maiia123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-20, 16:38   #3218
koniczyna111
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tikida Pokaż wiadomość
Fotograf, którego wybrałam jest z Wilkołaza (to jest jakieś 35km od Lublina w stronę Kraśnika). Niestety nie ma swojej strony internetowej. Jeśli któraś z was chciałaby jego namiary, to dajcie znać na priv .

Tikida, a jak się ten salon nazywa, to może bym poszła wypróbować? Powiedz coś więcej o tym Kamilu? Dlaczego jest wart aż tyle?
koniczyna111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-20, 17:02   #3219
asharoken
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tikida Pokaż wiadomość

Tikida czy to Kamil S.? Jeśli tak, to przychylam się do Twojej opinii, że wart jest swojej ceny.
Czy i ja mogę prosić na priv namiar na fotografa?

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Makrofonek Pokaż wiadomość
a ja jestem smutna bo z siostra miałam dzis mierzyc suknie slubne i całkiem zapomniała wiec samemu nie chciałam ale za sprawiłam sobie mały prezent ksiazke z wyprzedazy
Nie bądź smutna, Makrofonku. Można Ci jakoś poprawić nastrój? Pewnie niewiele to pomoże, ale i mnie się dziś nie udało...
Przytulaski!
Stary 2009-11-20, 17:10   #3220
Makrofonek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asharoken Pokaż wiadomość

Nie bądź smutna, Makrofonku. Można Ci jakoś poprawić nastrój? Pewnie niewiele to pomoże, ale i mnie się dziś nie udało...
Przytulaski!

hm nie jest tak zle, ale mam jeszcze dzis spotkanie z fotografem mam nadzieje ze to tez mnie nie rozczaruje? zobaczymy...
Stary 2009-11-20, 17:20   #3221
ona911
Rozeznanie

Cytat:

hm nie jest tak zle, ale mam jeszcze dzis spotkanie z fotografem mam nadzieje ze to tez mnie nie rozczaruje? zobaczymy...
miejmy nadzieje, że się nie rozczarujesz .. ja też jestem w trakcie poszukiwań fotografa..są fajni ale ceny są niefajne ..
Powodzenia

Razem od...

...a tego dnia...
...powiedzieliśmy sobie Tak ...

ona911 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-20, 17:53   #3222
koniczyna111
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ona911 Pokaż wiadomość
miejmy nadzieje, że się nie rozczarujesz .. ja też jestem w trakcie poszukiwań fotografa..są fajni ale ceny są niefajne ..
Powodzenia
Z tymi cenami, to rzeczywiście jakaś szalona galopada Z roku na rok podwyższają się straszliwie. Tylko jak to się ma do naszych zarobków... Jestem tym wszystkim zniesmaczona, bo myslałam, że organizacja ślubu to bedzie sama radośc, ale w konfrontacji ze stanem budżetu, to staje się jakimś koszmarem... Zwłaszcza, że ja z TŻtem próbujemy sami zebrać pieniądze na wesele, ale coraz bardziej tracę nadzieję, że damy radę
koniczyna111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-20, 18:00   #3223
bellebelle
Zadomowienie

Witam

Potrzebuje Waszej pomocy.
Szukam lokalu w style tradycyjnym, staropolskim w wojewodztwie lubelskim - slub ma byc bardzo tradycyjny i jak na razie nie moge znalesc odpowiedniego lokalu a nie mieszkam w okolicy.
Czy mozecie mi cos polecic drogie Wizazanki?

Z gory dziekuje
bellebelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-20, 18:06   #3224
ona911
Rozeznanie

Cytat:
Z tymi cenami, to rzeczywiście jakaś szalona galopada Z roku na rok podwyższają się straszliwie. Tylko jak to się ma do naszych zarobków... Jestem tym wszystkim zniesmaczona, bo myslałam, że organizacja ślubu to bedzie sama radośc, ale w konfrontacji ze stanem budżetu, to staje się jakimś koszmarem... Zwłaszcza, że ja z TŻtem próbujemy sami zebrać pieniądze na wesele, ale coraz bardziej tracę nadzieję, że damy radę
Zgadzam się w zupełności... a co do "tracę nadzieję, że damy radę" to NIE MOŻECIE tak nawet myśleć..dacie radę i to będzie jeden z najpiękniejszych dni w Waszym życiu
U mnie od strony finansowej jest trochę inaczej..bo podzieliliśmy się wydatkami...więc może nie będzie aż tak ciężko..ale to nie oznacza, że się zdecydujemy na fotografa za 4000 zł :/..
Głowa do góry damy radę
Pozdrawiam

Razem od...

...a tego dnia...

Stary 2009-11-20, 19:18   #3225
chrabaszcz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bellebelle Pokaż wiadomość
Witam

Szukam lokalu w style tradycyjnym, staropolskim w wojewodztwie lubelskim - slub ma byc bardzo tradycyjny i jak na razie nie moge znalesc odpowiedniego lokalu a nie mieszkam w okolicy.

Z gory dziekuje
Witaj !To zalezy na ile osob chcesz robic wesele

Polecam:
http://www.maciejowachata.pl/
http://www.gospodawdolinie.pl/
http://www.siwydym.pl/restauracja.htm w celejowie ( jeszcze nie otworzyli ale ja mam tam miec wesel w przyszlym roku) juz jest skonczone, otwarcie na dniach
http://www.karczmabida.lublin.pl/
http://www.nadwieprzem.pl/
chrabaszcz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-20, 19:23   #3226
Makrofonek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ona911 Pokaż wiadomość
Powodzenia
no juz po spotkaniu i jestem zadowolona nawet cenowo wiec humor bardziej mi sie poprawił
Stary 2009-11-20, 19:34   #3227
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Z tymi cenami, to rzeczywiście jakaś szalona galopada Z roku na rok podwyższają się straszliwie. Tylko jak to się ma do naszych zarobków...
a no właśnie...mnie wczoraj wkurzyła Ola Sz...co prawda chciała być szczera no i mi wyjechała z tekstem "skoro fotografowie i Ci co organizują wesela podnoszą ceny to ja też tak zrobię w przyszłym roku, ale max o 20 zł"
więc wioskuję, że makijaż ślubny 120zł a próbny 100...??
kogo będzie stać za 3-4 lata na ślub?
doją młodych jak za przeproszeniem krowy...
no zdenerwowałam się tylko.

Edytowane przez _Maya_
Czas edycji: 2009-11-20 o 21:45
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-20, 20:04   #3228
ona911
Rozeznanie

Cytat:
no juz po spotkaniu i jestem zadowolona nawet cenowo wiec humor bardziej mi sie poprawił
No to bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona i widzisz jednak udało Ci się coś załatwić ..w takim razie poproszę o namiary i cennik
Z góry dziękuję

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
a no właśnie...mnie wczoraj wkurzyła Ola Szymanek...co prawda chciała być szczera no i mi wyjechała z tekstem "skoro fotografowie i Ci co organizują wesela podnoszą ceny to ja też tak zrobię w przyszłym roku, ale max o 20 zł"
więc makijaż ślubny 120zł a próbny 100...??
OMG ..to na przyszły rok..a co będzie w 2011..kiedy my będziemy brali ślub ...na prawdę z tymi cenami to jedno wielkie przegięcie .. za makijaż 120 zł..i tyle samo za osobę będę płaciła za 2 dni..paranoja :/

Razem od...

...a tego dnia...

Stary 2009-11-20, 20:24   #3229
Myszulek
Raczkowanie

Cytat:
a no właśnie...mnie wczoraj wkurzyła Ola Szymanek...co prawda chciała być szczera no i mi wyjechała z tekstem "skoro fotografowie i Ci co organizują wesela podnoszą ceny to ja też tak zrobię w przyszłym roku, ale max o 20 zł"
no nieźle

Cytat:
ale za sprawiłam sobie mały prezent ksiazke z wyprzedazy
ja też kupiłam dziś książkę mam nadzieje że będzie ciekawa

Cytat:
Dokładnie, ceny z roku na rok lecą w górę, nawet słyszałam że inna cena mogła być na wiosne a inna latem na przyszły rok gdy ktoś poczuł większe zainteresowanie swoimi usługami, to nie fair

Cytat:
Witam

Z gory dziekuje
ja jeszcze polecam wesele w miejscach typu dworek, i tak np. w Snopkowie jest taki: http://www.palac.snopkow.pl/ albo w Wierzchowiskach: http://www.wierzchowiska.pl/?page_id=zpalacowy
Stary 2009-11-20, 20:51   #3230
asharoken
Raczkowanie

Cytat:
Koniczynko, jest tak jak mówisz. Coraz drożej wszyscy biorą. My z TŻ odczuliśmy nawet w kwestii lokalu, że prócz cen to i różnie bywa z traktowaniem klienta. Salony sukien podobnie. Oczywiście mówię o miejscach i sytuacjach w jakich ja się znalazłam, absolutnie nie generalizuję.

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
I wiedz, że będziemy Cię wspierać, żebyś mimo wszystko nawet na moment nie zwątpiła, że ten dzień BĘDZIE najpiękniejszy!

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
Super Makrofonku! Cieszę się

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
Maya, ja to tak myślę, że oni po prostu wiedzą jaki to interes i chcą jak najwięcej na tym skorzystać, a jest to niewątpliwie przykre, bo straszliwie obciążające od strony finansowej. Mi jest bardzo żal moich Rodziców, bo wiem jak wiele wyrzeczeń ten dzień dla nich oznacza. Ja sama niewiele mogę pomóc :-( Zawsze będę Im wdzięczna za to, że tyle dla mnie robią i robili.

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Myszulek Pokaż wiadomość
no nieźle

ja też kupiłam dziś książkę mam nadzieje że będzie ciekawa

Dokładnie, ceny z roku na rok lecą w górę, nawet słyszałam że inna cena mogła być na wiosne a inna latem na przyszły rok gdy ktoś poczuł większe zainteresowanie swoimi usługami, to nie fair

ja jeszcze polecam wesele w miejscach typu dworek, i tak np. w Snopkowie jest taki: http://www.palac.snopkow.pl/ albo w Wierzchowiskach: http://www.wierzchowiska.pl/?page_id=zpalacowy
Myszulek, ciekawej lektury!

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
Witam

Z gory dziekuje
Bellebelle, nie wiem, czy pisząc staropolski miałaś coś w tym stylu na myśli, ale może się przyda: http://www.lesce.pl/oferta.html.
Sama bardzo chciałam tam mieć wesele, ale to miejsce jest dobre przy małej ilości gości weselnych.
Stary 2009-11-20, 21:20   #3231
maria28
Kniaginia

Cytat:

toż to rozbój w biały dzień! Ja za ślubny u Oli (skądinąd nic do niej nie mam, make up robi świetny) płaciłam 80zł, wprawdzie załapałam sie przed "podwyżką", ale 120zł za przyszly rok?????!!!!! Wychodzi na to, że co roku podwyższa stawkę o 20zł....
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-20, 21:30   #3232
liwaczka
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny kochane, Wy zawsze jesteście dobrze poinformowane...powiedzci e mi w jakich godzinach jest otwarta Elizówka? byłam na ich stronie i tam nic nie jest napisane...
no chyba nie 24/24 co? chciałabym tam wpaść kiedyś i zobaczyć w jakich cenach mają kwiaty i inne różności...
Najlepiej pojechać rano, giełda pracuje tak od 4-5 do 12 największy wybór i najświeższe kwiaty są w środę i piątek, oczywiście wybór zależy również od sezonu (ruchu w kwiaciarniach) w tzw martwym sezonie hurtownicy nie sprowadzają za dużo kwiatów (tak było np. przez ostatnie 2 tygodnie) ale już się poprawili i znowu jest z czym zaszaleć

Cytat:
Napisane przez trzykropek Pokaż wiadomość
Teraz w części salonów są wyprzedaże jeszcze i nie ma takiego wyboru w salonach, ponieważ kolekcja z 2009 już schodzi a jeszcze nie ma w sklepach kolekcji z 2010. Więc wyboru za dużego może nie być.
Niestety ale, przynajmniej ja się z tym spotkalam, mowiono mi,że na stronach internetowych jest większy wybór,że jak sobie upatrzę jakąś sukienkę ze strony to mogę ją zamowić. W sklepie niestety nie moglam ich przymierzyć (np. w vivien)
Mierzenie-ja się nie umawialam i wszędzie gdzie poszłam mogłam od razu mierzyć-bo akurat nikogo w sklepie oprócz mnie nie bylo. Jeśli mają większy ruch i wtedy kiedy przyjdziesz nie ma możliwosci zmierzenia to wtedy możesz się umowić na inny pasujący ci termin .
Jeśli chcesz sukienkę szyć u krawcowej lub sprowadzają sukienkę na zamowienie-to nawet ok 4 miesiące przed ślubem trzeba już o tym naprawdę pomyśleć (czas szycia, kolejka szycia w miesiącach wakacyjnych,kiedy jest duże oblężenie).
Jeśli chcesz być pewna jak wyglądasz w konkretnym modelu-to tak, najlepiej zmierz . Ja mialam wybrane kilka fasonów, czytałam,że w takich mi będzie dobrze a później się okazało,że dużo lepiej wyglądam w takim którego nie brałam pod uwagę .
Oj ja próbowałam przespacerować się po salonach i nawet specjalnie zamknęłam kwiaciarnię i po kilku pierwszych salonach zwątpiłam...może to kwestia gustu ale jakoś nie znalazłam nic dla siebie, jak już mi się jakaś kiecka spodobała to okazywało się że owszem mogę mieć ją w kolorze kremowym czy białym ale już nie po cenie promocyjnej tylko dużo dużo wyższej i muszę na nią czekać ok.6miesięcy a znając mnie to na pewno by mi się przez ten czas odpodobała i tak niemal w każdym salonie do którego zawędrowałam i skończy się pewnie na tym że dalej będzie mi mocno grał na nerwach widok z okna na salony sukien ślubnych z olbrzymimi napisami "wyprzedaż" czy "sail"

Cytat:
Napisane przez chrabaszcz Pokaż wiadomość
http://www.maggiesottero.com/collection.aspx, najpiekniejsze suknie slubne..... ach.... ale chyba niedostepne w Polsce...
Oj cudne cudne, są dostępne w Lublinie i w Wawie na Nowolipki i tam mają na prawdę duży wybór.

Oaneczkaa...cudnie wyglądaliście w niektórych fotkach to można się na prawdę zakochać

Nasza mała niespodzianka
liwaczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-20, 21:55   #3233
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez liwaczka Pokaż wiadomość
Najlepiej pojechać rano, giełda pracuje tak od 4-5 do 12 największy wybór i najświeższe kwiaty są w środę i piątek, oczywiście wybór zależy również od sezonu (ruchu w kwiaciarniach) w tzw martwym sezonie hurtownicy nie sprowadzają za dużo kwiatów (tak było np. przez ostatnie 2 tygodnie) ale już się poprawili i znowu jest z czym zaszaleć
bardzo dziękuję za informacje

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Napisane przez asharoken Pokaż wiadomość
Maya, ja to tak myślę, że oni po prostu wiedzą jaki to interes i chcą jak najwięcej na tym skorzystać, a jest to niewątpliwie przykre, bo straszliwie obciążające od strony finansowej. Mi jest bardzo żal moich Rodziców, bo wiem jak wiele wyrzeczeń ten dzień dla nich oznacza. Ja sama niewiele mogę pomóc :-( Zawsze będę Im wdzięczna za to, że tyle dla mnie robią i robili.
ja wszystko rozumiem, sama się zastanawiam czy firmy powiązanej z tym kierunkiem nie otwierać, ale są jakieś granice...
Myślę że to dojdzie do takiego momentu gdzie nikt nie będzie w stanie sprostać cenom i w końcu będą zmuszeni trochę odpuścić...
Tylko ile to jest "trochę"?
Moich rodziców też jest mi żal i zła jestem, bo wcześniejszym terminem pokrzyżowałam im "lekko" plany z remontem kuchni...nie dadzą rady zrobić wesela i kuchni w jednym roku... kredyt chcą brać, co prawda niewysoki, ale jednak

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość

toż to rozbój w biały dzień! Ja za ślubny u Oli (skądinąd nic do niej nie mam, make up robi świetny) płaciłam 80zł, wprawdzie załapałam sie przed "podwyżką", ale 120zł za przyszly rok?????!!!!! Wychodzi na to, że co roku podwyższa stawkę o 20zł....
mi też bardzo jej prace się podobają, ale naprawdę chyba nie dam rady zapłacić AŻ tyle...mam niby u niej termin zaklepany, ale raczej wybiorę P. Magde - tą która malowała naszą 0Aneczke
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-20, 22:38   #3234
asharoken
Raczkowanie

Maya, przepraszam, źle to wszystko wyraziłam- wyszło, że ich tłumaczę, a tak nie jest. Jestem zniesmaczona, że biznes is biznes aż do tego stopnia. Z najbliższego otoczenia wiem, że można byś dr House'm w swojej dziedzinie, a nie zdzierać kasy. Jednak nie chcę podawać konkretów, żeby nie zostać posądzoną o reklamę tej osoby. I wierz mi, byłam w szoku, że osoba, o której mówię ma takie podejście.
Jak wspomniałam, fotograf zażyczył sobie 2500, ale mimo tego, że jest dobry, nie pójdę na to; dlatego wśród Was pytałam o jakiś namiar (tu wielkie dzięki tikida)
Myśląc o tych wszystkich wydatkach, które przed nami mam ochotę zakończyć na tym etapie...
Ok, już nie narzekam- w końcu każda z nas ma podobne kłopoty i nikomu nie jest łatwo, a przed nami wszystkimi jeszcze sporo pracy, żeby wszystko dobrze poszło- czego Wam i sobie życzę.

Liwaczka, miło mi Cię poznać

Kochane, życzę Wam wszystkim miłego weekendu; polującym na tę jedyną, wymarzoną sukienkę owocnych łowów!
Stary 2009-11-20, 23:32   #3235
oshinek
Wtajemniczenie

Cytat:
a no właśnie...mnie wczoraj wkurzyła Ola Sz...co prawda chciała być szczera no i mi wyjechała z tekstem "skoro fotografowie i Ci co organizują wesela podnoszą ceny to ja też tak zrobię w przyszłym roku, ale max o 20 zł"
więc wioskuję, że makijaż ślubny 120zł a próbny 100...??

Mnie też malowała Ola - ale z całym szacunkiem do niej i jej pracy -nigdy w życiu nie wydałabym 120zł za makijaż ślubny, 100zł za próbny + pewnie 80zł za plenerowy = 300zł (w tym roku za te 3 makijaże brała 150zł)
Można to skomentować w jeden sposób: POWARIOWALI wszyscy i chyba najlepiej przestać tutaj kogokolwiek polecać.

Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka

oshinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-21, 09:38   #3236
bianeczkaa
Zakorzenienie

a ja tylko na chwile pokazac wzór obrączek jakie wybralismy Poza tym podpisałam umowę z fotografem Nauki jednak zrobimy weekendowe bo nie dam rady co tydzień zamieniać sie z kimś zmianami

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2009-11-21 o 09:44
bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-21, 10:30   #3237
kamab22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
Mnie też malowała Ola - ale z całym szacunkiem do niej i jej pracy -nigdy w życiu nie wydałabym 120zł za makijaż ślubny, 100zł za próbny + pewnie 80zł za plenerowy = 300zł (w tym roku za te 3 makijaże brała 150zł)
Można to skomentować w jeden sposób: POWARIOWALI wszyscy i chyba najlepiej przestać tutaj kogokolwiek polecać.
O i tu się zgodzę, bo moim zdaniem nie którzy to już chyba na główki poupadali jeśli chodzi o ceny.
Czasem to mam ochotę pójść do kościoła, wziąć po prostu ślub i nie zawracać sobie głowy reszta przygotowań.
kamab22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-21, 10:45   #3238
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
O i tu się zgodzę, bo moim zdaniem nie którzy to już chyba na główki poupadali jeśli chodzi o ceny.
Czasem to mam ochotę pójść do kościoła, wziąć po prostu ślub i nie zawracać sobie głowy reszta przygotowań.
Zgadzam się z dziewczynami Nie ma najmniejszego sensu kogokolwiek polecać na forum publicznym bo to działa przeciwko nam... chyba warto częściej korzystać z priva

Szczęśliwi

Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-21, 15:36   #3239
maggie123
Zakorzenienie

mam sporo stron do przeczytania, ale to wieczorkiem a teraz na szybciora
chyba znalazlam swoja suknie
co prawda waham sie nad dwiema
jadna z wyprzedazy z kolekcji 2009 a druga z 2010
co prawda ceny drugiej jeszcze nie znam (w sumie bylam pierwsza osoba ktora ja mierzyla, bo nawet jeszcze szpilki miala, ale panie w salonie chcialy zebym zmierzyla i wszystkim szczeki opadly) - rewelacja. duzo sie na niej dzieje ale to wszystko ogolnie nie daje efektu przesytu tylko jest pieknie (zdjec niestety nie mam)
no ale kilka zdjec wrzucam ponizej
na razie nie napisze ktora mnie urzekla, bo jestem ciekawa waszych opinii

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-21, 16:09   #3240
miamore999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
mam sporo stron do przeczytania, ale to wieczorkiem a teraz na szybciora
chyba znalazlam swoja suknie
co prawda waham sie nad dwiema
jadna z wyprzedazy z kolekcji 2009 a druga z 2010
co prawda ceny drugiej jeszcze nie znam (w sumie bylam pierwsza osoba ktora ja mierzyla, bo nawet jeszcze szpilki miala, ale panie w salonie chcialy zebym zmierzyla i wszystkim szczeki opadly) - rewelacja. duzo sie na niej dzieje ale to wszystko ogolnie nie daje efektu przesytu tylko jest pieknie (zdjec niestety nie mam)
no ale kilka zdjec wrzucam ponizej
na razie nie napisze ktora mnie urzekla, bo jestem ciekawa waszych opinii
mi chyba najbardziej z prezentowanych podoba się druga
w jakich salonach babki pozwoliły Ci fotki pykać

my dziś po pierwszym dniu nauk weekendowych
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości