![]() |
#4772 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Niemcy :)
Pojde
![]() ![]() Uwazajcie, dziewczyny. To wprawdzie normalna grypa, ale strasznie zarazliwa chyba, bo ja wiem, ze duzo osob pozarazalam zanim jeszcze wiedzialam, ze cos mi dolega ![]() A taka bylam pewna, ze mnie to akurat nie wezmie... (bo w koncu zlego diabel nie rusza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Zakorzenienie
|
Sylwia, zdrowia życzę! Mnie się własnie skończyła angina, lekka była ale jak zwykle nie mogłam mówic, bo krtań mi zaatakowało.
Moni, ta bluzka jest b. ładna, nie marudz ![]()
#4774 |
Zakorzenienie
|
Czesc Dziewczyny
![]() ![]() Aaaale mnie tu dawno nie bylo ![]() Poki pamietam - witam nowe Emigrantki ![]() ![]() ![]() Przelecialam te kilka stron i juz nic nie pamietam ![]() Na pewno utkwily mi w pamieci przepiekne, przekochane i przeurocze kociaczki Desti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Majek ![]() ![]() Tez mi sie udalo na niego pojsc ![]() ![]() ![]() Moni - tez mi sie ta bluzka podoba ![]() ![]() ![]() Sylwus ![]() ![]() Co do Twojego dylematu, to tez mysle, ze ciemniejsze kolory beda praktyczniejsze ![]() ![]()
Verändere dich nie um anderen zu gefallen... Wenn einer dich nicht mag so wie du bist, hat er dich anders auch nicht verdient... Edytowane przez ~~~JOLA~~~ Czas edycji: 2009-11-22 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja bylam na 2012... swietne efekty ![]()
![]() |
#4776 |
Wtajemniczenie
|
Luba
![]() ![]() Jolek ![]() i za rade tez! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
Zakorzenienie
|
Ja na 2112 się nie wybieram, mój mąż i syn za to tak, chyba jutro pójdą. Ja sobie jakiś spokojny filmik w tym czasie zapodam
![]() ![]() Dzięki Sylwus, ta angina łagodna była, jakos poszła, krtań tez już w porzadku. Ale z grypa gorzej jest, w szkole moich dzieci to połowy dzieci nie ma. Trzeba odleżeć swoje. Ale co najgorsze, to tych pierogów przez to nie kupiłam! Umówiłam sie z panem na tę środę ![]() ![]()
#4778 |
Zakorzenienie
|
na tym filmie nie ma sie czego bac
![]() ![]()
#4779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja to moge oglądać li jedynie filmy o powodziach. Bo na górce mieszkam ![]()
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2009-11-22 o 20:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Zakorzenienie
|
oj tam... piekne komputerowe efekty specjalne
![]() ja wlasnie ogladam na sky horror... jednym okiem ![]() EDIT: o widzisz to 2012 jest dla Ciebie... tam wlasnie jest wielka powodz hehe...
#4781 | |
Zakorzenienie
|
Wiem, widzialam juz
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A gdyby ktos na horror chcial, to kolejna czesc Pily jest juz w kinach ![]() ![]()
![]() |
#4782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4783 |
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() Majka: jestem z Neuss Furth, do centrum 10 minut mam autobusem, a Ty? Wiecie juz, gdzie bedziecie sie spotykaly? Jakis Weihnachtsmarkt czy cos w tym rodzaju? Moniaaaa: ja tez w tej hali jeszcze nie bylam, ale lubie jazde na nartach, wiec chetnie bym sie wybrala, tez tylko pozytywne opinie slyszalam (jedyne to co, chyba nie jest takie tanie to wejscie tam, ale nie pamietam dokladnie ile). |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 | ||
Zakorzenienie
|
Jolus
![]() ![]() ![]() Kitte narazie obserwujemy no i nic niepokojacego nie zauwazylam,ale i tak pojedziemy z nia na Herzcheck,bede spokojniejsza... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jesli chodzi o spotkanie,to chcemy sie wybrac na Weichnachtsmarkt ![]() ![]() Dziewczyny,piszcie kiedy sie spotykamy,konkretne daty-trzeba zrobic podsumowanie ![]() Sylwia-niedziela Mejk-niech bedzie niedziela ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4785 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A ty Majka nie badz taka madra bo sama widzialas jak przymierzalam bluzke w rozmairze 42 ze nie lezy jak nalezy i kazalas przymierzyc 44 . Sama stwierdzilas ze jest lepiej. A ta biala koszulowa z krotkim rekawem? Bylo mi za ciasno, puczyla sie na biuscie. Nie mowie o tym ze mam stanik za maly, jak kupie wkoncu z wieksza miska to to tym bardzij w biuscie bede potrzebowala wieksze bluzki. ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Dla mnie ona jest zbyt elegacka, wypatrzalym inna z jadwabiu tylko kosztuje prawie 100€ |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To mam ta bluzke odeslac,skoro zbyt elegancka? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Konto usunięte
|
maja 40 bedzie za mala, ja ci to mowie, jak nie wierzysz to wpadnij na kawke to przymierze. Moze to korkonkowe je luzniejsze i moze da rady, ale ten top pod spodem odpada.
no a tamta Maja to ja moge kupic na raty i jak by nie bylo mam czas na to i moge zalozyc ja tez na inne okazje. Druga sprawa moze jeszcze cos wypatrze tanszego, chodz jedwab fakt jest drogi, dobry gatunkowo jedwab jest drogi, niestety Edytowane przez 201608040942 Czas edycji: 2009-11-23 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
Konto usunięte
|
tak mysle co ja jutro mam w planach. Normalnie to nic tylko szis robie rybe na obiad to jutro bede musiala cos gotowac nowego, wiec chyba nie da rady. Moze w czwartek?, no chyba ze ci by pasowalo do mnie wpasc to moze byc jutro.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4790 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestescie boskie
![]() Ile zachodu o jedna bluzke dla Moni ![]() A Majka jaka cierpliwa istota ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze byc czwartek ![]() Madzia ![]() Edytowane przez *majka* Czas edycji: 2009-11-23 o 09:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4792 |
Konto usunięte
|
To Maja o ktorej mam przyjechac? mam jechac U75 tak? Bedziesz czakac na dworcu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Wtajemniczenie
|
Z Majki naprawde cierpliwa istota! Ja bym wziela pas i Moni w dupsko wlala (w tym wieku mozne :p)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4795 |
Wtajemniczenie
|
Wlasnie ide, tylko sie wysusze i zjem sniadanie.
Majka, wyslalam Ci wazne PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moni,kiedy Ci pasuje? Moniaaaaaaa? Mila? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4798 |
Konto usunięte
|
Maja mnie to wurst. jesli wybierzecie sobote to ja moge stawic sie pozniej, jak chlop z pracy wroci, jesli wybierzecie nie dziele to i na 13 mozemy sie umowic. a ktora niedziela? No 6-tego sa mikolajki, nie? Nie fajnie by bylo jak by mama spedzila niedziele bez rodzinki, wiec moze jednak kolejny tydzien 12 albo 13-ty,co?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Wtajemniczenie
|
Mi pasuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.