![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niemcy :)
bo wiesz Moni... naprawde siedzialam i sie zastanawialam czy sie zdrzemnac czy jechac na zakupy... a w sumie wlasnie po maslo bo wyszlo
![]() ![]() a tak w ogole... to to lenistwo podejrzewam wyszlo z tego, ze od dzis mam dwa tygodnie urlopu ![]()
#4742 |
Konto usunięte
|
desti dobra jestes. No po co ci maslo? najwyzej bedziesz jadla suchy chleb hihihihi do jutra wytrzymasz heheheh
ja to dzis mam jakis dobry dzien, bo mi glupoty po glowie lataja, kazdy post sobie odpowiednio interpretuje i mnie to bawi, podsmiewam sie co chwilke. Oby kazdy dzien taki byl, jakie bym miala latwie i wesole zycie heheheh. A te koty to chyba na zlosc co? Odpuscilas to maslo, a one ci spokoju nie daly hihihi |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Zakorzenienie
|
a koty w wieku dzieciecym wiec ciagle im malo
![]() ![]() oj tam mam serek filadelfia... tez sie nada pod wedline ![]()
#4744 |
Zadomowienie
|
Ja mam do Gießen 90 km jakos tak
![]() ![]() Pozdrawiam Was Dziewczyny,milego wieczorka zycze ![]()
#4745 |
Zakorzenienie
|
No Moni faktycznie, po co Ci ryba?
![]() ![]() ![]()
#4746 |
Konto usunięte
|
hehehe Luba ale zebys ty widziala jego mine i ten ton glosu... za ktoryms takim razem to jak wsiadlam na niego, buzowalo mi sie. To on mi zebys sie wrocila i se ja kupila, a my juz bylismy na drugim koncu i ja mam teraz sie wracac i kupowac? laske bedzie mi robil? ja to chcialam zeby tak jak kiedys , pod nosem cos przebakiwalam ze tak mi sie chce wedzonej makreli i jak ja zobaczyl na Flohmarku to mi zrobil niespodzianke i kupil. Ale sie cieszylam, czulam sie taka wyjatkowa, maz o mnie pamietal i zrobil mi prezencik. Potem na kolacje to pol ryby zerzarlam, a reszte na sniadanie, a potem mi takim tekstem z pretensjami w glosie, bo po co mi. Tak mnie wkurzyl ze... i ta laska to sie wroc i se kup. O co takiego? Unioslam sie honorem i mu powiedzialam ze teraz to niech mnie w doope pocaluje. najpierw wielkie alo, a teraz mam sobie kupic? Glupa bedzie ze mnie robil. Apetyt mi z miejsca przeszedl heheheh
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Wtajemniczenie
|
Mi pasuja w grudniu tylko niedziele.
Majka, torebka ze zdjecia nie podoba mi sie w ogole, jest mnostwo ladniejszych. Kolor wyglada dziwnie, tak jakos... tanio, jak tania plastikowa torebka z targu. Ale to tylko moje zdanie oczywiscie ![]() Moni, fajne opowiesci ![]() Mam grype, ledwo zyje... |
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Zakorzenienie
|
#4750 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki Desti
![]() Fajnie to przeczytac, jak sie zdycha w lozku.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4752 |
Konto usunięte
|
Sylwia ale cie dopadlo.
Fajnie ze ci niedziele w grudniu pasuja, stesknilam sie za toba, dawno sie nie widzialysmy. Ile to juz bedzie? rok a moze i 1,5 roku? Ieka nie martw sie, pewnie w lutym bedzie kolejne. Kiedys sie regularnie spotykalysmy , a potem zawsze ktorej nie pasowalo i same z Majka wyskakiwalysmy do miasta na pogadanke i na polazenie po sklepach, ale fajnie by bylo zeby nas znow wiecej bylo i jakies swieze miesko tez by sie przydalo hihihih |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, jestem tez z Waszych okolic, niedaleko Düsseldorfu, a dokladniej z Neuss. Mozna by sie do Waszych spotkan dolaczyc?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja sie pisze na spotkanie jesli bedzie w sobotke lub niedziele, ale tak na 90%, bo to zalezy czy bede pracowac czy nie, zazwyczaj dowiaduje sie o tym ze musze do pracy niestety pare dni wczesniej
![]() A wlasnie dziewczyny jestem ciekawa jakie internetowe niemieckie sklepiki odwiedzacie ? Gdzie warto zajrzec i jest mozliwosc kupienia czegos ladnego w miare normalnej cenie ![]() Edytowane przez moniaaaaaaa86 Czas edycji: 2009-11-22 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Konto usunięte
|
mila_k to jestes sadiadka Majki, ona tez z Neuss
Moniaaaaaa zalezy co chcesz kupic, Ja fanka naturalnych mydelek, wiec polecam www.seifenparadies.de www.pflegeseifen.de poza tym drozsze www.waldfussel.de www.olivia-seife.de czy mydlo aleppo od Zhenobya http://shop.strato.de/epages/Store.s...Shops/15380702 jednen z tanszych sklepow poza tym mydlo afrykanskie i nierafinowane maslo shea http://www.afrikahandel.de/de/Sheabu...b2553712fc65b2 jesli chodzi o ciuchy to byl czas ze czeasto zamawialam z Bon Prix czy Mode und Preis, neckermann |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() - Esprit - - Douglas - - Tchibo - - Görtz - - S.Oliver- - Amazon - - Tom Tailor - - Buffalo - - Sonjas Kosmetikstudio - przede wszystkim Artdeco -
![]() |
#4757 |
Zadomowienie
|
ooo super
![]() ![]() A jesli chodzi o Neuss, wybieram sie wlasnie tam na Skihalle, bo bylam ale tylko na Party a bym chciala pojezdzic na nartkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na spotkanie oczywiscie zapraszamy! ![]() ![]() Moniaaaaa,ja przewaznie kupuje w sklepach... ![]() Edytowane przez *majka* Czas edycji: 2009-11-22 o 11:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Wtajemniczenie
|
Witaj, mila! Majka padnie ze szczescia!
![]() Dziewczyny, mam prosbe, pomozcie mi zdecydowac ![]() Chce kupic prezent dla psa na Boze Narodzenie. Pies jest duzy i brazowy w paski. Wyszukalam takie cos: http://pupilshop.pl/product_info.php?products_id=31 Pod spodem sa rozne kolory do wyboru, obicia na zewnatrz i wewnatrz. Nie moge sie zdecydowac, ktora kombinacje wybrac ![]() ![]() ![]() W gre wchodzi jeszcze to lozko, ale to pierwsze wydaje mi sie wygodniejsze: http://pupilshop.pl/product_info.php?products_id=27 Oczywiscie zamowilabym to najwieksze. Edytowane przez Sylwia*** Czas edycji: 2009-11-22 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
Sylwia ja bym pewnie wybrala sztruks 102 i Molino 41... ja lubie jasne kolory
![]() ![]()
Edytowane przez desti Czas edycji: 2009-11-22 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Rozeznanie
|
Mam ochote przetestowac Bell Fluid Anti Age, niestety do PL sie w tym roku nie wybieram
![]() Znacie jakies sprawdzone sklepy internetowe: - niemieckie z polskimi kosmetykami? - polskie z wysylka do Niemiec? |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Zakorzenienie
|
ja nie znam... wiec nie pomoge...
#4763 |
Wtajemniczenie
|
Desti, wielkie dzieki za rade
![]() ![]() Jakby ktos jeszcze mial jakies propozycje, to bede wdzieczna za odzew ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Konto usunięte
|
Sylwia dla mnie to one takie same tylko inne kolory. Dobrze by bylo zeby legowisko bylo z ciemniejszego koloru, bo zaraz bedzie brud widac.
Vasuvio ja z pielegnacja wysylajaca do D znam Biolander i na miejscu http://www.globalshop.de/Ziaja/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Wtajemniczenie
|
No wlasnie Moni, masz racje... Czyli jak na razie wygrywa u mnie sztruks 210.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zakorzenienie
|
- Dr-Irena-Eris-Kosmetik -
![]() przypomnialo mi sie, ze Ziaja mozna kupic na Amazon.de... albo na niemieckiej stronie Ziaja - klik -
Edytowane przez desti Czas edycji: 2009-11-22 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Moni,bluzka juz u mnie ![]() Edytowane przez *majka* Czas edycji: 2009-11-22 o 17:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki Majka
![]() Aaa, zapomnialam powiedziec, ze bardzo dobrze zrobilas z ta bluzka! Nawet, jesli nie bedzie pasowac, to warto bylo zaryzykowac, a poza tym Ty sie na tyle znasz na ciuchach, ze prawdopodobnie i tak masz racje z tym rozmiarem ![]() Moni, fakt, nie widzialysmy sie juz dluuugo, ale do cholerki jasnej, jakim cudem kupujesz ubrania w rozmiarze 44??? Albo 42? Ja bym typowala na Ciebie 38, moze 40... Jesli ta bluzka bedzie na Ciebie pasowac, to znaczy, ze kupowalas dotad za duze ciuchy (tez tak kiedys robilam)! PS. Ale wstyd, pare postow wyzej napisalam "wchodzi" przez "h" ![]() Edytowane przez Sylwia*** Czas edycji: 2009-11-22 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Wtajemniczenie
|
Dobrze zrobilas
![]() I dzieki za zyczenia ![]() Wczoraj zeszla mi goraczka, a dzis znow jest wysoka, nie wiem, czemu. Jutro ide do lekarza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.