|  2009-11-22, 21:25 | #121 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-12 
				 | 

Dot.: Dieta niełączenia i pogaduchy stosujących cz.II

Cześć kobitki   Absta o tej porze w łóżku to chyba sadełko zawiązujesz  Nie czytałam jeszcze o tej diecie ale 400 kalorii to mnie odrazu zniechęca. Witam nową koleżankę i od razu pytam o ten przepis  orzechy do jakiej grupy zaliczamy? Ktoś tu krzywdzi kurczaczki  No cóż widzę,że znowu nie zostałam zauważona na nowej stronie  Do jutra. 
				__________________ Cel  był,ale chwilowo się zmył  Edytowane przez celina4 Czas edycji: 2009-11-22 o 22:06 | 
|     |   | 
|  2009-11-22, 22:44 | #122 | 
| Zadomowienie | 

Kurcze, no zdaje się, że niedawno odświerzałam stronę, to nic mi się nie pokazało, wrrr. Coś trafić na Ciebie nie mogę ostatnio. Musimy coś sobie zamiast tych kuraków znaleźć, bo nas jakaś organizacja niedługo dopadnie   A orzechy, przynajmniej w Turbo są brane jako białka... Jeśli już nikt nie wejdzie, to życzę miłej nocy, ale jeszcze będę czatować na Was  oby nie tak, jak na Celinkę   
				__________________ 11.03. - 67,5 Cel I: 62 Cel II:56 | 
|     |   | 
|  2009-11-22, 22:58 | #123 | 
				 | 

Weszłam ja   Kurdę no nie wiem właśnie jak z tymi orzechami. Zamiast kurczaków mamy jeszcze wołowinę do której się przymierzam.Albo wątróbkę drobiową  Absta a jak z samochodem ? nic nie piszesz to pewnie się nie odezwali. 
				__________________ Cel  był,ale chwilowo się zmył  Edytowane przez celina4 Czas edycji: 2009-11-22 o 23:02 | 
|     |   | 
|  2009-11-22, 23:02 | #124 | 
| Zadomowienie | 

Eeee wątróbka drobiowa, to nie z kuraków?   Ooo, w tych tabelach, co na początku dałam, wychodzi, że orzechy jeśli już, to białko, ale bardziej tłuszcz... 
				__________________ 11.03. - 67,5 Cel I: 62 Cel II:56 Edytowane przez absta Czas edycji: 2009-11-22 o 23:04 | 
|     |   | 
|  2009-11-22, 23:14 | #125 | 
				 | 

Ja jakoś zawsze uważałam orzechy za węgle chyba właśnie przez ten tłuszcz.Właściwie to orzechy włoskie te są najczęściej używane ,w tabelce są jako węgle.Ale nie będę się spierać nich każdy sobie podciągnie je gdzie chce i będzie git    
				__________________ Cel  był,ale chwilowo się zmył  | 
|     |   | 
|  2009-11-22, 23:17 | #126 | 
| Zadomowienie | 

No i tak najlepiej   No a jak Twój humorek? Mam nadzieję, że już dołki zakopane  Ja właśnie od 18 rozmawiam sobie z tym gościem starszym o 8 lat... Fajny facet   
|     |   | 
|  2009-11-23, 07:56 | #127 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-04 Lokalizacja: BardzoOdległaKraina 
				 | 

Hello  Laski wstawać!!!!! Ja musiałam już wstać  Niestety  Jak byłam na SB to jadłam orzechy, i byłam pewna, ze to białko  Ale w sumie nie wiem, fakty są takie,że mają mega dużo kalorii  Absta jak tam internetowe randez-vous? Celinka waga ruszyła? 
				__________________ Znowu zaczynam:Piękne czasy gdy było 50,1(07.09.10) Staram się by wróciły  mam dość | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|  2009-11-23, 08:03 | #128 | 
				 | 

Cześć lachony   Widzę,że nie wszystkie kurki jeszcze wstały  U mnie w tym tygodniu 1,3 kg mniej  może być,może wreszcie się ruszy i będzie sobie spadać. Na razie laseczki miłego dnia   
|     |   | 
|  2009-11-23, 08:10 | #129 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: Mazury 
				 | 

Wg mojej książki to orzechy są neutralne. Moje najmłodsze najwyraźniej ma zapalenie dróg moczowych-płacze przy siusiu.Po śniadaniu idziemy do lekarza. Ja wśród znajomych mam 2 pary: w jednej ona młodsza o 8, w drugiej 0 11 lat. Myślę, że taka różnica-patrząc na nich -nie jest żadnym przeciwwskazaniem. Miłego dnia. Może dziś wyjdzie słońce, dosyc mam chmur. Edytowane przez Whitecoffe Czas edycji: 2009-11-23 o 08:13 | 
|     |   | 
|  2009-11-23, 08:19 | #130 | 
				 | 

Whitecoffee u mnie słoneczko już świeci  Oj biedne to Twoje dzieciątko, zapalenie pęcherza to nic przyjemnego, najgorsze jak raz już się przypałęta, to potem może powracać Miłego dietkowania Kobietki   
				__________________ Znowu zaczynam:Piękne czasy gdy było 50,1(07.09.10) Staram się by wróciły  mam dość | 
|     |   | 
|  2009-11-23, 10:58 | #131 | 
| Zadomowienie | 

Hej kurki   I ja się melduję  (kokuję  ) Źle się czuję, to chyba w końcu @ będzie, już sama nie wiem... No, ale turbo zaczęte. Na razie się nie mierzę, a na wadze ponad 63, no ale jak okres ma być, to zrozumiałe raczej... Whitecoffe, życzę dużo zdrówka dla dzieciaczka... Oby szybko przeszło... Kasiu, randka bardzo udana  zobaczymy co dalej z tego będzie  Może nic, a może coś  Celinka, 1,3 w ciągu tygodnia, to bardzo dobrze  oby tak dalej  Będę zaglądać, czekam na szkolenie, ale nie wiem, czy będzie... 
				__________________ 11.03. - 67,5 Cel I: 62 Cel II:56 Edytowane przez absta Czas edycji: 2009-11-23 o 12:07 | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-11-23, 13:00 | #132 | 
				 | 

Celinko-pewnie, że 1,3 na tydzień to super. Ja raczej nie chudnę tak spektakularnie, pewnie dlatego, że odchudzac się intensywnie nie potrafię. Uwielbiam jeśc. W ogóle jestem pełna podziwu dla Waszych efektów dietkowania. Trzymam absta kciuki za nową znajomośc. Idę z małą spac-siła wyższa. Edytowane przez Whitecoffe Czas edycji: 2009-11-23 o 23:46 | 
|     |   | 
|  2009-11-23, 14:39 | #133 | 
				 | 

Absta a byłaś już u gina w sprawie @? Whitecoffee witaj w klubie, też uwielbiam jeść, niestety  Celinka, oh gdybym tyle zrzuciła w tydzień, chyba bym oszalała z radości   
|     |   | 
|  2009-11-23, 16:07 | #134 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-12 Lokalizacja: Górny Śląsk 
				 | 

Celinka ale masz rewelacyjne wyniki, wzorcowo chudniesz. Absta fajnie, że masz nowe hobby -szukanie faceta - trzymam kciuki  Mnie dzisiaj odwiedziła @, więc samopoczucie takie sobie, raczej obołała jestem. Czytam książke Ciało i ducha ratować żywieniem. Mam to w wersji elektronicznej jak ktoś chce to prześlę   | 
|     |   | 
|  2009-11-23, 16:10 | #135 | 
				 | 

Xxxxx25 bidulko, jak nie chora to @. Jeśli masz ochotę to możesz mi przesłać, jak będę miała czas do do niej zajrze  A gdzie reszta Lasek? 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-11-23, 16:47 | #136 | 
				 | 

No laseczki,jak byłam na początku na nie łączeniu to w tydzień chudłam 2,2 kg 1,8 kg a potem tak po 1 kg na tydzień.Ale to było do czasu jak się nie zaczęłam obżerać   Mężu chyba jutro zjedzie po 2 tygodniach,a nie po 4  A tak to mam lenia przy poniedziałku   
|     |   | 
|  2009-11-23, 16:53 | #137 | 
				 | 

Celina, chyba na początku Twój organizm przeżył szok  i dlatego tak leciało  Teraz się już przyzwyczaił  . Och to jak mężuś wróci to chyba Cię na wizazu nie zobaczymy  Ojoj, a dziś zjadłam takiego sporego kotleta mielonego  i sałatkę z pekinki na obiados i teraz się wkurzam, że taki żarłok ze mnie, normalnie tego nie przeboleję  Już na pewno zżarłam z 1200 kcal, a dopiero 17.00  A propos nasza koleżanka wkleja chyba wszędzie gdzie się da swoje jadłospisy...żal 
|     |   | 
|  2009-11-23, 17:07 | #138 | 
				 | 

Zobaczycie mnie,zobaczycie   Kasia,jak zjadłaś kotleta i surówkę no to gdzie to jest za dużo  mam nadzieję,że w kotlecie nie było bułki,bo to by było łączenie   Piszesz o naszej gwieździe wizażu  no ja śledzę ją   
|     |   | 
|  2009-11-23, 17:12 | #139 | 
				 | 

No ja mam nadzieję, że nie znikniesz nam z oczu  Kotleciki dla siebie zrobiłam bez bułki  , dla Tż normalne.Ale mielone mają dużo kcal, a ja miałam je ograniczać.  Chyba będę musiała się pogodzić z kurakami Tak dokładnie o gwiazdeczce, niom jak Was nie ma też ją śledzę  Chociaż już mnie troszkę nudzi... 
|     |   | 
|  2009-11-23, 20:41 | #140 | 
| Zadomowienie | 

Hej laseczki   Mi to dziś coś odbiło, chyba cukru za mało w organiźmie, bo ni z tego, ni z owego rzuciłam się na ciasteczka małej i duuuuuużo zjadłam... Ehh pierwszy dzień zawalony na maxa, potem mamuśka zrobiła placki z jabłkami no i też pękłam, jestem pełna. Nie wiem czy to przez @, czy co... I nie, nie byłam jeszcze u gina, bo chcę jechać do tego, co po ciąży chodziłam... Celinko, cieszę się niezmiernie, że mężu szybciej przyjedzie  To Wy ją śledzicie?  Ja jakoś nie mam ochoty  xxxxx25 biedulko  Fajnie moje nowe "hobby" nazwałaś   No i dołączę się do klubu  JA TEŻ KOCHAM JEŚĆ   
|     |   | 
|  2009-11-23, 20:51 | #141 | 
				 | 

Nie no ,nie to ,że ją śledzimy,ale jak się buszuje po różnych wątkach to się trafia i pośmiać się można. Nie dobrze z tymi łakociami Absta  bez takich powtórek proszę   
|     |   | 
|  2009-11-23, 20:59 | #142 | 
| Zadomowienie | 

Ja wiem, że nie dobrze   ale nie mogłam się po prostu opanować... Zacznę ten aplefit przed @ brać, może pomoże   
|     |   | 
|  2009-11-23, 21:12 | #143 | 
				 | 

Odezwę się później   muszę użyczyć komputera. 
|     |   | 
|  2009-11-23, 21:29 | #144 | 
				 | 

Absta ja tesh nagrzeszyłam. Poszłam na całość- 2 kawałki ciacha i jabłko zjadłam przed chwilą  Nie mam słów, taki jestem żarłok, że szok.W dzień wszystko oki, ale wieczorami, jak mnie coś najdzie  to masakra. A potem mam wyrzuty sumienia   
|     |   | 
|  2009-11-23, 21:58 | #145 | 
| Zadomowienie | 

Oj Kasiu my grzesznice   No, ale jutro obiecujemy poprawę, prawda? Już będziemy grzeczniutkie  No tak, wszystkie grzeczne grzesznice już poszły spać  No to i ja się żegnam, słodkich snów   
				__________________ 11.03. - 67,5 Cel I: 62 Cel II:56 Edytowane przez absta Czas edycji: 2009-11-23 o 22:52 | 
|     |   | 
|  2009-11-23, 23:15 | #146 | 
				 | 

Z tym żarciem na wieczór to ja też miałam zawsze problem   Wpadłam na chwilkę,żeby się pożegnać do jutra.Pogadałam sobie już z mężulkiem przez telefon i jest mi lepiej więc może dziś zasnę wcześniej.Nie wiem czy już wam pisałam,że nie mogę w nocy spać  Do jutra   
|     |   | 
|  2009-11-23, 23:38 | #147 | 
				 | 

Celinko-mój mąż też ma wrócic w tym tyg po 2,5 tyg nieobecności. Modlę się, żeby mu nie wynaleźli jeszcze jakichś michałków do zrobienia to na weekend zjedzie. Od dawna nie masz problemy ze spaniem? Kasia a nie dałoby się podrzucic Tż-owi też kotlecika dietkowego-np z drobno startą marchewką zamiast bułki? Mój by się pewnie nie połapał. Zresztą wypróbuję sama na mojej rodzince-nie chce mi się gotowac w dwóch wersjach. Dziewczyny-nie dawac się tym ciachom !!! (Łatwo powiedziec-sama wczoraj wciągnęłam pół opakowania słomki ptysiowej  a dziś 2 talerzyki zupy jarzynowej na obiad-żeby się nie zmarnowało...) I też mam popołudniowe napady apetytu... Czytałam ten wątek Basi, której tak się świetnie udało schudnąc po wielu nieudanych próbach... ach te 69 cm w pasie-to ja miałam przed urodzeniem pierwszego dziecka a potem to po 2 cm więcej po każdej ciąży mimo, że średnia waga się nie zmieniła. Jak to zrobic, żeby je stracic? Edytowane przez Whitecoffe Czas edycji: 2009-11-23 o 23:50 | 
|     |   | 
|  2009-11-24, 08:03 | #148 | 
				 | 

Cześć piękne   Whitecoffe 2 talerze zupy jarzynowej to nie wielka przesada,przecież to same warzywka. Mam problemy z zasypianiem już cały zeszły tydzień,ale pewnie dzisiaj będzie mi się dobrze spało  Do później   
|     |   | 
|  2009-11-24, 08:24 | #149 | 
| Zadomowienie | 

Hej dziewczyny   No ja na szczęście męża kierowcy się pozbyłam  ot taki czarny humorek z rana  Mała wcina placki, ale ja już nie. Nie dam zmarnować tego, co już osiągnęłam i zaczynam też dziś ćwiczyć!! Ten mój "amant" uprawiał kulturystykę, więc jeśli kiedyś się spotkamy też muszę dobrze wyglądać  Chociaż stwierdził, że jak mi się coś dalej w sobie nie będzie podobać, to on może ze mną ćwiczyć     No, to takie dzisiejsze postanowienia, no i biorę się zaraz do pracy, bo muszę prezentację zrobić na jutro, a jeszcze nigdy nie robiłam, więc nie ma co się obijać   
|     |   | 
|  2009-11-24, 11:26 | #150 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-12 Lokalizacja: Górny Śląsk 
				 | 

Cytat: 
   Motywacja to podstawa, ciekawa jestem czy faktycznie zaczniesz dzisiaj ćwiczyć   Po tych kroplach nie mam wcale ochoty na słodycze, ale za to @ koszmar znowu powódź tak jak ostanim razem. Jestem mega osłabiona. | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.