![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dieta niełączenia i pogaduchy stosujących cz.II
Cześć kobitki
![]() Absta o tej porze w łóżku to chyba sadełko zawiązujesz ![]() Nie czytałam jeszcze o tej diecie ale 400 kalorii to mnie odrazu zniechęca. Witam nową koleżankę i od razu pytam o ten przepis ![]() Ktoś tu krzywdzi kurczaczki ![]() No cóż widzę,że znowu nie zostałam zauważona na nowej stronie ![]() Do jutra.
Cel ![]() był,ale chwilowo się zmył ![]() Edytowane przez celina4 Czas edycji: 2009-11-22 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Kurcze, no zdaje się, że niedawno odświerzałam stronę, to nic mi się nie pokazało, wrrr. Coś trafić na Ciebie nie mogę ostatnio.
Musimy coś sobie zamiast tych kuraków znaleźć, bo nas jakaś organizacja niedługo dopadnie ![]() A orzechy, przynajmniej w Turbo są brane jako białka... Jeśli już nikt nie wejdzie, to życzę miłej nocy, ale jeszcze będę czatować na Was ![]() ![]()
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Weszłam ja
![]() Kurdę no nie wiem właśnie jak z tymi orzechami. Zamiast kurczaków mamy jeszcze wołowinę do której się przymierzam.Albo wątróbkę drobiową ![]() Absta a jak z samochodem ? nic nie piszesz to pewnie się nie odezwali.
Cel ![]() był,ale chwilowo się zmył ![]() Edytowane przez celina4 Czas edycji: 2009-11-22 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Eeee wątróbka drobiowa, to nie z kuraków?
![]() Ooo, w tych tabelach, co na początku dałam, wychodzi, że orzechy jeśli już, to białko, ale bardziej tłuszcz...
11.03. - 67,5 Cel I: 62 Cel II:56 Edytowane przez absta Czas edycji: 2009-11-22 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
Ja jakoś zawsze uważałam orzechy za węgle chyba właśnie przez ten tłuszcz.Właściwie to orzechy włoskie te są najczęściej używane ,w tabelce są jako węgle.Ale nie będę się spierać nich każdy sobie podciągnie je gdzie chce i będzie git
![]()
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
No i tak najlepiej
![]() No a jak Twój humorek? Mam nadzieję, że już dołki zakopane ![]() Ja właśnie od 18 rozmawiam sobie z tym gościem starszym o 8 lat... Fajny facet ![]()
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
Hello
![]() Ja musiałam już wstać ![]() ![]() Jak byłam na SB to jadłam orzechy, i byłam pewna, ze to białko ![]() ![]() Absta jak tam internetowe randez-vous? Celinka waga ruszyła?
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Cześć lachony
![]() Widzę,że nie wszystkie kurki jeszcze wstały ![]() U mnie w tym tygodniu 1,3 kg mniej ![]() Na razie laseczki miłego dnia ![]()
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
Wg mojej książki to orzechy są neutralne.
Moje najmłodsze najwyraźniej ma zapalenie dróg moczowych-płacze przy siusiu.Po śniadaniu idziemy do lekarza. Ja wśród znajomych mam 2 pary: w jednej ona młodsza o 8, w drugiej 0 11 lat. Myślę, że taka różnica-patrząc na nich -nie jest żadnym przeciwwskazaniem. Miłego dnia. Może dziś wyjdzie słońce, dosyc mam chmur. Edytowane przez Whitecoffe Czas edycji: 2009-11-23 o 07:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
Whitecoffee u mnie słoneczko już świeci
![]() Oj biedne to Twoje dzieciątko, zapalenie pęcherza to nic przyjemnego, najgorsze jak raz już się przypałęta, to potem może powracać Miłego dietkowania Kobietki ![]()
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Hej kurki
![]() I ja się melduję ![]() ![]() Źle się czuję, to chyba w końcu @ będzie, już sama nie wiem... No, ale turbo zaczęte. Na razie się nie mierzę, a na wadze ponad 63, no ale jak okres ma być, to zrozumiałe raczej... Whitecoffe, życzę dużo zdrówka dla dzieciaczka... Oby szybko przeszło... Kasiu, randka bardzo udana ![]() ![]() ![]() Celinka, 1,3 w ciągu tygodnia, to bardzo dobrze ![]() ![]() Będę zaglądać, czekam na szkolenie, ale nie wiem, czy będzie...
11.03. - 67,5 Cel I: 62 Cel II:56 Edytowane przez absta Czas edycji: 2009-11-23 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
Celinko-pewnie, że 1,3 na tydzień to super. Ja raczej nie chudnę tak spektakularnie, pewnie dlatego, że odchudzac się intensywnie nie potrafię. Uwielbiam jeśc.
W ogóle jestem pełna podziwu dla Waszych efektów dietkowania. Trzymam absta kciuki za nową znajomośc. Idę z małą spac-siła wyższa. Edytowane przez Whitecoffe Czas edycji: 2009-11-23 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Rozeznanie
|
Absta a byłaś już u gina w sprawie @?
Whitecoffee witaj w klubie, też uwielbiam jeść, niestety ![]() Celinka, oh gdybym tyle zrzuciła w tydzień, chyba bym oszalała z radości ![]()
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
Celinka ale masz rewelacyjne wyniki, wzorcowo chudniesz.
Absta fajnie, że masz nowe hobby -szukanie faceta - trzymam kciuki ![]() Mnie dzisiaj odwiedziła @, więc samopoczucie takie sobie, raczej obołała jestem. Czytam książke Ciało i ducha ratować żywieniem. Mam to w wersji elektronicznej jak ktoś chce to prześlę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
Xxxxx25 bidulko, jak nie chora to @. Jeśli masz ochotę to możesz mi przesłać, jak będę miała czas do do niej zajrze
![]() A gdzie reszta Lasek?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
No laseczki,jak byłam na początku na nie łączeniu to w tydzień chudłam 2,2 kg 1,8 kg a potem tak po 1 kg na tydzień.Ale to było do czasu jak się nie zaczęłam obżerać
![]() Mężu chyba jutro zjedzie po 2 tygodniach,a nie po 4 ![]() A tak to mam lenia przy poniedziałku ![]()
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
Celina, chyba na początku Twój organizm przeżył szok
![]() ![]() ![]() ![]() Ojoj, a dziś zjadłam takiego sporego kotleta mielonego ![]() ![]() Już na pewno zżarłam z 1200 kcal, a dopiero 17.00 ![]() A propos nasza koleżanka wkleja chyba wszędzie gdzie się da swoje jadłospisy...żal
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Zobaczycie mnie,zobaczycie
![]() Kasia,jak zjadłaś kotleta i surówkę no to gdzie to jest za dużo ![]() ![]() Piszesz o naszej gwieździe wizażu ![]() ![]()
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
No ja mam nadzieję, że nie znikniesz nam z oczu
![]() Kotleciki dla siebie zrobiłam bez bułki ![]() ![]() Chyba będę musiała się pogodzić z kurakami Tak dokładnie o gwiazdeczce, niom jak Was nie ma też ją śledzę ![]() Chociaż już mnie troszkę nudzi...
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Hej laseczki
![]() Mi to dziś coś odbiło, chyba cukru za mało w organiźmie, bo ni z tego, ni z owego rzuciłam się na ciasteczka małej i duuuuuużo zjadłam... Ehh pierwszy dzień zawalony na maxa, potem mamuśka zrobiła placki z jabłkami no i też pękłam, jestem pełna. Nie wiem czy to przez @, czy co... I nie, nie byłam jeszcze u gina, bo chcę jechać do tego, co po ciąży chodziłam... Celinko, cieszę się niezmiernie, że mężu szybciej przyjedzie ![]() To Wy ją śledzicie? ![]() ![]() xxxxx25 biedulko ![]() ![]() No i dołączę się do klubu ![]() ![]()
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
Nie no ,nie to ,że ją śledzimy,ale jak się buszuje po różnych wątkach to się trafia i pośmiać się można.
Nie dobrze z tymi łakociami Absta ![]() ![]()
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
Ja wiem, że nie dobrze
![]() Zacznę ten aplefit przed @ brać, może pomoże ![]()
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
Odezwę się później
![]()
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
Absta ja tesh nagrzeszyłam. Poszłam na całość- 2 kawałki ciacha i jabłko zjadłam przed chwilą
![]() ![]() ![]()
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
Oj Kasiu my grzesznice
![]() No, ale jutro obiecujemy poprawę, prawda? Już będziemy grzeczniutkie ![]() No tak, wszystkie grzeczne grzesznice już poszły spać ![]() ![]()
11.03. - 67,5 Cel I: 62 Cel II:56 Edytowane przez absta Czas edycji: 2009-11-23 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Z tym żarciem na wieczór to ja też miałam zawsze problem
![]() Wpadłam na chwilkę,żeby się pożegnać do jutra.Pogadałam sobie już z mężulkiem przez telefon i jest mi lepiej więc może dziś zasnę wcześniej.Nie wiem czy już wam pisałam,że nie mogę w nocy spać ![]() Do jutra ![]()
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
Celinko-mój mąż też ma wrócic w tym tyg po 2,5 tyg nieobecności. Modlę się, żeby mu nie wynaleźli jeszcze jakichś michałków do zrobienia to na weekend zjedzie.
Od dawna nie masz problemy ze spaniem? Kasia a nie dałoby się podrzucic Tż-owi też kotlecika dietkowego-np z drobno startą marchewką zamiast bułki? Mój by się pewnie nie połapał. Zresztą wypróbuję sama na mojej rodzince-nie chce mi się gotowac w dwóch wersjach. Dziewczyny-nie dawac się tym ciachom !!! (Łatwo powiedziec-sama wczoraj wciągnęłam pół opakowania słomki ptysiowej ![]() I też mam popołudniowe napady apetytu... Czytałam ten wątek Basi, której tak się świetnie udało schudnąc po wielu nieudanych próbach... ach te 69 cm w pasie-to ja miałam przed urodzeniem pierwszego dziecka a potem to po 2 cm więcej po każdej ciąży mimo, że średnia waga się nie zmieniła. Jak to zrobic, żeby je stracic? Edytowane przez Whitecoffe Czas edycji: 2009-11-23 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
Cześć piękne
![]() Whitecoffe 2 talerze zupy jarzynowej to nie wielka przesada,przecież to same warzywka. Mam problemy z zasypianiem już cały zeszły tydzień,ale pewnie dzisiaj będzie mi się dobrze spało ![]() Do później ![]()
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() No ja na szczęście męża kierowcy się pozbyłam ![]() ![]() Mała wcina placki, ale ja już nie. Nie dam zmarnować tego, co już osiągnęłam i zaczynam też dziś ćwiczyć!! Ten mój "amant" uprawiał kulturystykę, więc jeśli kiedyś się spotkamy też muszę dobrze wyglądać ![]() ![]() ![]() No, to takie dzisiejsze postanowienia, no i biorę się zaraz do pracy, bo muszę prezentację zrobić na jutro, a jeszcze nigdy nie robiłam, więc nie ma co się obijać ![]()
![]() |
#150 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Motywacja to podstawa, ciekawa jestem czy faktycznie zaczniesz dzisiaj ćwiczyć ![]() Po tych kroplach nie mam wcale ochoty na słodycze, ale za to @ koszmar znowu powódź tak jak ostanim razem. Jestem mega osłabiona. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.