|
|||||||
| Notka |
|
| Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach część VI
Hejka! Witam w tym pięknymi mokrym dniu...
Paula - to się jakoś ugadamy na styczeń, bo ja chętnie, zresztą czas odwiedzić dziadków... Ferg, Sel - trzymam kciuki za pracę, ciężko harujecie jak widzę, ktoś powinien to docenić mimo wszystko. A teraz idę dospać, bo po japońskim dziwnym trafem wylądowaliśmy w pubie no i wróciłam póóóóźno, a na 8 miałam wykład - ledwo wysiedziałam. Ohayo!
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry...mój si e zaczął bardzo dobrze. Zadzwoniły już o 9 rano dziewczyny z porannej zmiany( stare wyjadaczki ) i zapytały co się stało bo od rana w pracy jeden temat. Opowiedziałam co i jak, i powiedziały że nie mam się czym martwić, bo one tego nie robiły nigdy bo to jest praca pielęgnierek, i oberwie się tej która zaniedbała wcześniej zmianę i tej która sie mnie przyczepiła. Kochane są dziewczyny.
Ilonko , rozumiem co miałaś na myśli, zawsze sobie daję radę w sutyacjach stresowych Jeżeli w grę wchodzi zdrowie pacjentów nie mogę ryzykować że dany zestaw ma być zapakowany . Wysterylizować bym potrafiła w tej maszynie , ale nie wiem jak się je zabezpiecza przed bakteriami itp , a procedura przygotowania i sterylizacji jest jedna, a nagle z tego rytału odpada połowa . Jakbym dopuciła złe instrumenty do operacji to by mnie zamknęli wpuszczenie w obieg swiadomie brudnych instrumentów. Ciekawie copowie szefowa...Dzieńdobry dziewczyny.. Cansada : :Reniakicia..ładny avek.... |
|
|
|
#1653 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o wczorajszej rozmowie nie wspominałam...miłego dnia Cytat:
![]() vril Twoje mantry są the best
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
u mnie zaczyna sie szpital- maz ma prawostronne zapalenie pluc. wczoraj wrocil z pracy z goraczka, wielkim kaszlem.. odeslalam go do drugiego pokoju spac. dzis rano poszedl do lekarza i taka "mila" informacja... oby tylko nie zmoglo nas wszsytkich bo nie wiem co zrobie. wlasnie siedze i wcinam kanapki z plastrami cebuli, malej witaminy tez podalam. |
|
|
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
Też trzymam kciuki za zdrowie całej rodziny
No i się przyznam że uwielbiam kanapki z cebulą. Czosnek tez uwielbiam kroic w plasterki i na kanapki z odrobina soli ..mmmm Ktos jeszcze lubi takie afrodyzjaki ???
|
|
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
Cebule to ja uwielbiam
wlasnie zjadlam kilka kanapek i mala cebulke , Violl uwielbia i cebule i czosnek. Ja czosnek ostatnio polubilam marynowany.i dziekuje za moc zdrowotna
|
|
|
|
#1658 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
selene dziękuję Cytat:
za cebulą na kanapce nie przepadam ewentualnie na pomidorku tylko ten zapach odstraszający wszystkich mój Tż ma coś z wampira, więc czosnek go odstrasza
|
|
|
#1659 |
|
Zadomowienie
|
Witam
nie było mnie 4 dni, a tutaj tyyyyle postów - nadrobiłam ![]() witam nowe minerałoholiczki mamaNiny miło Cię widzieć ![]() Sel Ferg trzymam mocno kciuki i wysyłam wizażową moc Paula dużo zdrówka dla wszystkich |
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
aha, zapomniałam napisać, że PayPal zmienia zasady płatności zagranicznych - wchodzi prowizja
|
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, widzę, że dziadowskie choróbska wszędzie panują... u mojego dziecka w grupie było wczoraj tylko 5 dzieci
![]() Trzymajcie się, jedzcie witaminy i nie dajcie się chorobom |
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie się podziewałas Aniołku...???
---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Planuje Wam opowiedziec kawał..i miałam wątpliwości ale jednak to zrobię bo nie wytrzymam Jedzie chłop wozem który ciągnie koń. Zatrzymuje go policjant, zdziwiony bo na wozie kilka ogromnych , podejrzanych beczek. Pyta więc policjant : -Chłopie , a co wieziecie w tych beczkach ? -Sok z banana , szanowny policjancie -odpowiada potulnie chłop. -Ech, coś kręcicie chłopie , musicie dać mi spróbować. Chłop zsiadł z wozu , nalał w kubeczek , podal władzy. Ten spróbował, stwierdził, że nie dobre, wylał reszte i mówi do chłopa: -Możecie jechać chłopie dalej !!! -Dziękuję Panie władzo. Wiooo Banan !!!! |
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
A PP nie pobieral zawsze prowizji...
? napewno obciazaja konto za przelanie z PP na Vise, ale bylam przekonana ze za przelewy zagr tez jest regularna prowizja... ![]() Angelku-nie wysylaj mi juz drugiej paczki, apeluje do Ciebie tutaj ![]() ![]() Sel- jak nosek... ?---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
A dziękuję Ferg...czasami się buntuje , szczególnie rano i sobie puchnie
Ale wszystko juz za mną, warto było A jak Twój
|
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
Selenko powaliłas mnie na kolana
![]() lepiej mi sie zrobiło, własnie odmrazam lodówke, jak ja tego nie cierpie, wszystko tylko nie to![]() Witam dziewczynki, zagladam tu ostatnio sporadycznie Byłyscie moze na Rewersie w kinie?Warto go zobaczyc?Z innej beczki testuje podkład MAD i jest naprawde fajnie Ciekawe jak bedzie wygladał wieczorem
Edytowane przez nefernefer35 Czas edycji: 2009-11-25 o 12:47 |
|
|
|
#1666 |
|
Zadomowienie
|
Dzieńdobry!
![]() Dziewczyny wizaż mi dziś zwariował. Pokazuje jakieś cuda wianki i nie wiem już ile jestem stron do tyłu.... No nic idę Was troszkę ponadrabiać... ![]() I piję zieloną herbatkę A w piątek do Polski i będę sobie ukręcać zestawy z BU ![]() I jeszcze perfumy chcę.... Lolę Marca Jacobsa
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
a fuj,
![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- dotyczyło soku z Banana rzecz jasna
|
|
|
|
#1668 |
|
Zadomowienie
|
czesc angel
reniakicia przykra sytuacja, nie daj sie tej babie a kiedy " ten " dzien? kiedy mamy trzymac kciuki? pochwalisz sie sukienka? ![]() fergus , selenko trzymam kciuki Paula zdrowka dla rodzinki, dbaj o TZ ta ![]() cansada masz piekna dostojna buraske .widoki z balkonu zreszta tez dawaj wiecej fotek.
|
|
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
utknęłam gdzieś w czelusciach 26 strony
![]() ale znalazłam tam wspaniałą wiadomość: Selenko no to wspaniale obejrzeć kevina u siebie! Rozi czy Ty wiesz, ze jestes cytowana w reklamie wizażu? Wczoraj na fotelu u fryca Cię przeczytałam pozdrówka
![]() ![]() Edytowane przez gadmarka Czas edycji: 2009-11-25 o 13:17 |
|
|
|
#1670 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Si Gadmarko....
Lecę za dwa tygodnie i 4 dni Nowy Rok niestety spędzę sama w Łosiowie, ale Święta i 25 urodzinki spędzę w gronie najbliższych ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Gdzie sie podziewałaś tyle ??? |
|
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana jesteś, ze o mnie pamiętasz no niebałdzo, dlatego tak mało wizażuję i wiem, ze dobrze nie będzie, moje dziecię ma złe wyniki krwi, ale to da sie nadrobić, no ale tak ogólnie to życie okturne jest
![]() ![]() Edytowane przez gadmarka Czas edycji: 2009-11-25 o 17:24 |
|
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, która maskara Bell była taka cudowna?
bo łażę po stronie i już ze trzy znalazlam---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- gadmarka, o ch... |
|
|
|
#1674 | |
|
Zadomowienie
|
Nadrobiłam
![]() Ferg, Sel - dobrze zrobiłyście że tak sprawę postawiłyście w pracy. Troszkę inne sytuacje, ale obie macie rację moim zdaniem i nie martwcie się o żadne konsekencje czy tymbardziej zwolnienie, przecież to normalne że: ferg - nie da się na dłuższą metę codziennie pracować na 150% swoich możliwości i Sel - skoro nie zostałaś przeszkolona na wypadek takiej sytuacja to nie mają prawa od Ciebie wymagać że będziesz jakąś alfą i omegą i wszystkiego się sama domyślisz. Obydwie macie rację, nic nie zawiniłyście Reniakicia - ja wiem że takie słowa ze strony teściowej miłe nie są Paula - dużo wizażowej mocy dla Twojego domowego szpitala.... Cytat:
padłam Hmm co ja jeszcze miałam napisać... Zapomniałam A wogóle to mało napisałyście od wczoraj Ja też uwielbiam czosnek i cebulę i też nie wiem co to jest to naczynie do ucierania ciasta.... zaraz wygoogluję ![]() ps. gadmarka.......
59-58-57-56-55-54-53-52 -13 kg Edytowane przez peorth Czas edycji: 2009-11-25 o 13:34 |
|
|
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
Ila, mialam bell push up, rózowe opakowanie, dla mnie normalna masakra, do makijażu dziennego jak najbardziej ok, spektakularnych efektów nie zauważyłam
|
|
#1676 |
|
Zadomowienie
|
aaa wlasnie musze sobie kupic truskawkowy olejek i wyprobowac czy dziala na Sashe
![]() gadmarko... a maskara bell to byla "nierozowa" kilka dziewczyn ja kupilo wiec pewnie zaraz podadza linka. Do mnie w pon doszedl shanghai a wczoraj kupilam czekoladowego minueta wzielo mnie na masquerady uwielbiam je. teraz czaje sie na aragona rozowego widzialyscie promocje na EGM ? |
|
|
|
#1677 |
|
Wtajemniczenie
|
No wiesz Ferg, to ja tu z sercem....sesesesese
![]() Cześć wszystkim Dziewczyny, oświećcie mnie, jak to jest z brytyjską rozmiarówką butów?? Jak noszę 35, to co mam brać? 2.5, 3, jeszcze coś innego? Hilfe
Edytowane przez evelinek_r Czas edycji: 2009-11-25 o 14:02 |
|
|
|
#1678 |
|
Zadomowienie
|
Selene pojechałam do domu, nie brałam ze soba komputera.
Fergie wczoraj paczka wyruszyła w podróż mam nadzieję, że szybko dotrze...
|
|
|
|
#1679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
evelinek tutaj jest tabelka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.

Jeżeli w grę wchodzi zdrowie pacjentów nie mogę ryzykować że dany zestaw ma być zapakowany . Wysterylizować bym potrafiła w tej maszynie , ale nie wiem jak się je zabezpiecza przed bakteriami itp , a procedura przygotowania i sterylizacji jest jedna, a nagle z tego rytału odpada połowa . Jakbym dopuciła złe instrumenty do operacji to by mnie zamknęli wpuszczenie w obieg swiadomie brudnych instrumentów. Ciekawie copowie szefowa...

zajęcia kończę o 18.45 pff... ale spoko, jutro i pojutrze będzie gorzej
o wczorajszej rozmowie nie wspominałam...
Ktos jeszcze lubi takie afrodyzjaki ???

tylko ten zapach odstraszający wszystkich
mój Tż ma coś z wampira, więc czosnek go odstrasza 

? 

kochana jesteś, ze o mnie pamiętasz
i wiem, ze dobrze nie będzie,
bo łażę po stronie i już ze trzy znalazlam