Nimfomanki ;) - Strona 168 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-25, 20:45   #5011
madzia2306
Zakorzenienie

Dot.: Nimfomanki ;)

zakładajcie drugą część ja zmykam bo jestem padnięta po dzisiejszym dniu... zbereźnych znów

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 20:47   #5012
neex
Raczkowanie

w sumie u mnie sie poprawiło... porwał mnie przed chwila z domu tak jak stałam (czyli nie wyglądalam) i samo z siebie po tylu dniach osobno zaczelo byc na prawde ok. Taki krótki spacer z nim na prawde potrafi poprawic mi humor. Tylko ta miesiaczka... nie, ciąża wykluczona.
Stary 2009-11-25, 20:56   #5013
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ravissante Pokaż wiadomość
a dlugo juz jestescie razem?
z psychologicznego punktu widzenia takie rzeczy zaczynaja sie dziac po 2 latach bycia razem

moze ubierz sie seksi i kus go ale tylko kus i wystawiaj na tacy niech znowu zacznie cie zdobywac niech cie pragnie!
Potwierdzam. U mnie po 2 latach(którwe minęły w sierpniu) był baaardzo duży kryzys. Ale przetrwaliśmy I nie pamiętam, żeby było tak dobrze A kryzys był naprawdę poważny i trwał dłuugo..

Cytat:
Napisane przez kicccia Pokaż wiadomość
sok z łopianu? Co to za cudo?

Wyczytałam to na wątku "Patenty na bycie Naj" Sok z łopianu dobrze wpływa na cerę. Nie wyleczy tego co jest, ale jeśli ktoś nie ma większych problemów z cerą to pijąc sok z łopianu cera staje sie gładsza i nie wyskakują syfki. Sok z brzozy działa tak samo. Jak kupiłam sok z łopianu to dopiero wtedy dowiedziałam się, że poprawia trawienie itd. Też działa chociaż jakichś problemów z tym nie mam, ale teraz jest też lepiej Nie piję tego długo więc nie wiem czy to moja psychika czy rzeczywiście działa Tak nawiasem mówiąc to wieeele ciekawych rzeczy się z tego wątku dowiedziałam, stosuję i sobie chwalę

Edytowane przez Wizazanka5000
Czas edycji: 2009-11-25 o 20:58
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 20:57   #5014
FallenAnn
Rozeznanie

w sumie tez mysle ze to raczej nieprawdopodobne, ale jak czlowiek siedzi caly dzien sam i sie nudzi to rozne glupoty sie czepiaja glowy
Stary 2009-11-25, 21:28   #5015
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Mojej głowy takie głupoty się czepiaja chyba co miesiąc mimo, że biorę tabletki itd, jak przychodzi dzień kiedy powinnam dostać okres i idę rano do lazienki a tam czysto to już mi sie skan wlącza Takie małe przewrażliwienie..

FallenAnn ile ważysz, że tak chudniesz?
Stary 2009-11-25, 23:10   #5016
meggara
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez FallenAnn Pokaż wiadomość
ej dziewczyny lapie mnie jakas schiza
ostatnio seks z BSem byl w niedziele no i skonczyl we mnie. wczoraj po raz pierwszy mi sie zdarzylo zapomniec tabletki, ostatniej juz z opakowania. wzielam dopiero dzis rano, niestety po ponad 12h. nagle mi sie przypomnialo ze plemniki iles tam moga wytrwac w pochwie. chyba nie jest mozliwe zeby przez cos takiego pojawil sie dzidzius, prawda?
jakis poziom hormonow przy stalym braniu tabletek jest we krwi wiec mozesz byc spokojna. Tylko pamietaj aby teraz dokladnie brac!
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 01:02   #5017
black-bubu
Zakorzenienie

Kurcze to ja jeszcze do tego soku z łopianu ? dobre to jest , gdzie można to cudo kupić ?

black-bubu jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-26, 06:59   #5018
FallenAnn
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość

FallenAnn ile ważysz, że tak chudniesz?

juz przestalam zapomnialam o podpisie.... waze 61 kg przy 176cm wzrostu, schudlam w sumie tylko 6kg ale bardzo mi sie poprawila sylwetka
Stary 2009-11-26, 07:21   #5019
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
juz przestalam zapomnialam o podpisie.... waze 61 kg przy 176cm wzrostu, schudlam w sumie tylko 6kg ale bardzo mi sie poprawila sylwetka
to duzo schudłaśjak tego dokonałaś i jak ci się to udało
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 07:29   #5020
FallenAnn
Rozeznanie

na brzuch hula - hop i a6w - 2 razy zaczynalam ale tylko do polowy dochodzilam, pomimo o byly rezultaty. rower w wolnych chwilach i zamiast autobusu, diety w sumie nie bylo - zwykle sie zdrowo odzywiam ale odlozylam calkowicie slodycze!

ejj, na watku o moich tabletkach zostalam zestresowana ze jezeli nie biore od razu nastepnego opakowania to moze byc lipa...
Stary 2009-11-26, 09:00   #5021
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez black-bubu Pokaż wiadomość
Kurcze to ja jeszcze do tego soku z łopianu ? dobre to jest , gdzie można to cudo kupić ?
Jest to bardzo niedobre To taka mała buteleczka pije sie to z wodą zmieszane. Ja kupiłam z sklepie zielarskim, ale myślę, że w aptekach też powinno być, ale nie w każdej. Tylko jest też taki do stosowanie zewnętrznego wyłącznie więc lepiej powiedzieć pani, żeby Cie nie zrobiła przypadkiem w konia Tego z Brzozy jeszcze nie piłam, narazie tylko z łopianu, bo to pierwsza buteleczka. Noi jakieś drogie to nie jest bo ja płaciłam 7 zł. ALe nie zapewniam efektów, bo tak jak mówiłam. Nie wiem czy to moja psychika widzi poprawę czy rzeczywiście tak jest

Cytat:
61 przy takim wzroście to musisz byc szczupła bardzo!

Cytat:
na brzuch hula - hop i a6w - 2 razy zaczynalam ale tylko do polowy dochodzilam, pomimo o byly rezultaty. rower w wolnych chwilach i zamiast autobusu, diety w sumie nie bylo - zwykle sie zdrowo odzywiam ale odlozylam calkowicie slodycze!

ejj, na watku o moich tabletkach zostalam zestresowana ze jezeli nie biore od razu nastepnego opakowania to moze byc lipa...
Nic sie nie martw, dodatkowo stres teraz opóźnia Ci okres, a tak jak któraś z dziewczyn pisała przy braniu tabletek masz stale jakiś tak poziom tego wszystkiego w organizmie. Więc jak Ci sie to zdarzyło dopiero pierwszy raz to myślę, że bez obaw Tym bardziej, że to ostatnia tabletka z opakowania więc raczej wychodzi na to, że dni niepłodne.
A tak mi się przypomniało teraz, kiedyś w Rozmowach w Toku była dziewczyna jakas młodziutka z 18 lat może miała, która została mamusią mimo, że brała tabletki. Tylko jak się okazało to brała np. jedna tabletkę na tydzień. Bo nie miała kasy, żeby co miesiąc kupować kolejne. Więc jak ona brała tabletkę raz na tydzień i przez jakiś czas(chyba ok. roku) nie zaszła to Ty sie już kompletnie nie masz co martwić
Stary 2009-11-26, 12:44   #5022
neex
Raczkowanie

a ja dostałam dzisiaj okres!
Stary 2009-11-26, 12:46   #5023
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neex Pokaż wiadomość
a ja dostałam dzisiaj okres!
widzisz... cóż za radosc co nie?? w wakacje tez miałam niefajną sytuację... okres mi się 2 tygodnie spóźniaj byłam pewna na 90 % że jestem w ciąży bo nigdy przenigdy mi się okres nie spóźniał... BS juz ślub chciał planowac

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 13:20   #5024
Axaxax
BAN stały

GG do Axaxax Send a message via Skype™ to Axaxax

No a ja mam stres bo 2 x w drugim tygodniu cyklu zapomniałam tabletki i wzięłam 24h spóźnioną, a dużo się z BS kochałam. Co prawda to drugi tydzień cyklu, więc teoretycznie jeszcze bezpłodna jestem, ale się jakoś tak stresuję. Mam nadzieje, że wszystko będzie mimo to ok.
Poza tym dawno tu nie zaglądałam, bo miałam mnóstwo pracy. Ledwo starczało mi siły na sex Ale dzięki temu spałam jak dziecko
Axaxax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 16:54   #5025
Ravissante
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
wiesz co on to nie ten typ faceta... on sie zakochał odrazu jak mnie zobaczył... i jak stwierdził mnie na inną by w życiu nie zmienił narazie jest dobrze...
hihi moj tez od razu sie zakochal jak mnie zobaczyl i od razu chcial sie ze mna zenic itp
ale rowniez moge potwierdzic ze po okresie 2 lat bycia razem jednak czasem jest tak ze nudzimy sie soba

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

Ravissante jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-26, 18:10   #5026
FallenAnn
Rozeznanie

a ja sie dowiem w sobote czy bede mamusia troszke mnie pocieszylyscie.... byle stresem nie opoznic okresu

z drugiej strony mysle sobie tak... zajscie w ciaze nie moze byc takie proste, kobiety miesiacami staraja sie o dziecko. wiec przy stosowaniu tabletek mysle ze to mogloby miec wplyw na seks PO pominieciu tabletki, a nie ten 2 dni przed...

Edytowane przez FallenAnn
Czas edycji: 2009-11-26 o 19:25
FallenAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 19:22   #5027
kicccia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Axaxax Pokaż wiadomość
No a ja mam stres bo 2 x w drugim tygodniu cyklu zapomniałam tabletki i wzięłam 24h spóźnioną, a dużo się z BS kochałam. Co prawda to drugi tydzień cyklu, więc teoretycznie jeszcze bezpłodna jestem, ale się jakoś tak stresuję. Mam nadzieje, że wszystko będzie mimo to ok.
Poza tym dawno tu nie zaglądałam, bo miałam mnóstwo pracy. Ledwo starczało mi siły na sex Ale dzięki temu spałam jak dziecko
Z tego co wiem przy tabletkach nie ma dni płodnych, niepłodnych Nie oblicza się tego
Nie ma wtedy normalnego cyklu

kicccia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 19:26   #5028
FallenAnn
Rozeznanie

no ja juz nie wiem co sobie myslec. zaczynam sie powaznie strespowac
Stary 2009-11-26, 19:33   #5029
kicccia
Zakorzenienie

Nie stresuj się, w końcu bierzesz tabletki więc to mało prawdopodobne

kicccia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-26, 20:21   #5030
FallenAnn
Rozeznanie

ej no ale to byla ostatnia tabletka. i zrobilam przerwe. nie zaczelam brac nastepnego opakowania. kuzwa. !!

dobra, wyczytalam co chcialam, jestem juz chyba spokojna:

Jeżeli pominięcie tabletki nastąpi ło w ostatnim tygodniu ich przyjmowania opakowania można przyjąć zapomnianą tabletkę, następnie zrobić 7 dniową przerwę w której należy stosować dodatkowe zabezpieczenie, a w ósmym dniu rozpocząć kolejne, nowe opakowanie.

Jeżeli okres poprzedzający nie przyjęcie tabletki wynosi minimum 7 dni regularnego ich stosowania, wówczas ochrona antykoncepcyjna zostaje zachowana, w innym przypadku należy stosować dodatkowe zabezpieczenie.

musialam sie podzielic

Edytowane przez FallenAnn
Czas edycji: 2009-11-26 o 20:59
FallenAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 21:51   #5031
Wizazanka5000
Zakorzenienie

No to spokojna głowa
Stary 2009-11-26, 22:16   #5032
Axaxax
BAN stały

GG do Axaxax Send a message via Skype™ to Axaxax

Cytat:
Napisane przez kicccia Pokaż wiadomość
Z tego co wiem przy tabletkach nie ma dni płodnych, niepłodnych Nie oblicza się tego
Nie ma wtedy normalnego cyklu
Nawet na ulotce dołączanej do tabletek jest to wyraźnie napisane. Normalnie masz dni bardziej płodne i niepłodne. Najgorzej jak zapomnisz tabletki w 3 tygodniu dłużej niż 24h to zalecają przerwę w braniu tabletek.
Axaxax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 22:25   #5033
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Axaxax Pokaż wiadomość
Nawet na ulotce dołączanej do tabletek jest to wyraźnie napisane. Normalnie masz dni bardziej płodne i niepłodne. Najgorzej jak zapomnisz tabletki w 3 tygodniu dłużej niż 24h to zalecają przerwę w braniu tabletek.
A jakie bierzesz? Ja jakoś nie mam tego w ulotce, a co do pominięcia w trzecim tygodniu to zaleca się zrobić przerwę od razu albo wziąć zaległą tabletkę i nie robić przerwy tylko zacząć nowe opakowanie.
Wszystkie dni są niepłodne, bo te tabletki blokują owulację. Więc albo bierzesz jakieś nietypowe, albo się mylisz
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 14:27   #5034
Marzeniatko
Zakorzenienie

Wątek przekroczył ilość 5 000 postów, zapraszam do części 2:

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...9#post15535939

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości