![]() |
#2851 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann - część V
Zbierzmy może wszystkie kody razem będzie wygodniej i może unikniemy wielu zbędnych pytań:
kody na płyn Isana to: 2981509820895 2981509821533 kody na lusterko: 2981510073914 2981510079053 2981510076465 Kody na Esprit: 2981509917786 2981509971153 Kody na płyn Lirene; 2981510160676 2981510162106 2981510148490 2981510117892 Kody na lakier Taft: 2981510209115 Jeżeli będą pojawiać się nowe chętnie dopiszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2852 |
Zadomowienie
|
motylek - swietny pomysł. Tak jest dużo wygodniej
![]() Przed chwilą odebrałam prezent ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Zakorzenienie
|
Ja dzis odebralam dwa prezenty z rossmana (jeden dla mamy, jeden dla mnie ) i wzielam sobie gazetke Skarb
![]() Zadowolona jestem z tego prezentu ![]()
#2854 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() dzięki. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2855 |
Wtajemniczenie
|
A ja dostałam stary prezent z R... Dopiero po fakcie się zorientowałam...;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2856 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny za wasza rada poszlam jeszcze raz do rossmana z proba odebrania prezentu i dzis juz go dostalam bez problemu ,takze nie wiem dlaczego dwa dni temu kasjerka upierala sie ze nie moge w tym rossmanie odebrac prezentu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2857 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2858 |
Zakorzenienie
|
A ja ciągle nie moge pobrać kodu na prezent... Klikam na 'pobierz kupon' i jedynie strona mi sie odświeża, bez sensu :/
![]() ![]() Szukałam dzisiaj jakiegoś fioletowego lakieru do paznokci w szafie Wibo albo Lovely, ale nic nie znalazłam. Za to masa jest takich transparentnych albo bardzo jasnych kolorków. Mi zależy akurat na fiolecie, a nie chcę kupoważ jakiegoś Rimmela, Astora czy innego cuda, szkoda mi pieniędzy. Chyba zajrzę do innego R, może tam się jakiś ciemny uchował? No chyba, że wszędzie są tylko jasne... ![]() ![]()
#2859 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a ja muszę się poskarżyć... Bo poszłam wczoraj do Rosmanna i oczywiście kod nie chciał wejść, więc sprzedawczyni najpierw zarzuciła mi, że pewnie już go wykorzystałam, a potem z wielkim bólem dała mi w końcu próbki, tylko, że te same co ostatnio
![]() ![]()
#2860 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio odbierałam dwa komplety próbek w dwóch różnych Rossach i w dwóch spotkała mnie taka sama sytuacja: pani wbija kod, wszystko ok, kod wchodzi, zagląda pod kasę i mowi "chyba już nie mamy prezentów" ![]()
![]() |
#2861 |
Zadomowienie
|
Mi się ywdaje, że to jakie sa prezenty w danym rossie nie zalezy od kasjerek tylko od dostawy- takie im dali i tyle. Pomyślcie troche- co oni mają z tamtymi zrobic? A może ktoś akurat nie miał? A Wy od razu - kasjerki zabrały...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2862 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Beata a dla mnie dziwne jest, że niby dostały te, skoro rossman na stronie podaje, że są inne, więc to chyba centrum do nich wysyła, więc nie sądzę, żeby wysyłali stare...
![]() |
#2864 |
Zadomowienie
|
Nie wiem, nie pracowałam akurat w rossie. Napisz skargę do UOKIK
|
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Zakorzenienie
|
A co jest w tych nowych prezentach? Tzn. próbki czego?
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- To nie jest dla mnie taki duży problem, żeby pisać skargę. Nie przesadzaj. Nie wiem, dlaczego tak ironizujesz... Chyba mogę być niezadowolona, że potraktowano mnie nieuczciwie. Z resztą nie tylko mnie, jak wynika z tego co dziewczyny piszą.
#2866 |
Zakorzenienie
|
Skoro pobrałaś kod, to widziałaś na zdjęciu, co zawiera prezent. Poza tym kilka stron wcześniej wielokrotnie prezent był opisywany.
![]() |
#2867 |
Zakorzenienie
|
Kombinują, kombinują... u mnie w Rossmannie miałam 2 takie sytuacje z gratisami do produktów.
Raz do kremu Garniera miał być dodawany jako gratis żel do mycia twarzy i tylko przez moją upierdliwość nagle się znalazł (i to całe nie napoczęte pudełko), a niby nie było ![]() A drugim razem do karmy dla kota 400 g miała być jako gratis paczka 200g. Chodziłam codziennie do sklepu odkąd weszła ta promocja i widziałam, że przy kasie leżały kartony z tą gratisową karmą, ale nie było dużych paczek. Przywieźli je dopiero po paru dniach więc poszłam zakupić ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez aga_tka_2 Czas edycji: 2009-11-28 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2868 |
Zadomowienie
|
Nie wiem, po co ta ironia?
![]() UOKiK ma poważniejsze sprawy na głowie, ja zresztą też. A ponarzekać zawsze mogę ![]()
#2869 |
Raczkowanie
|
Ja odebrałam swój prezent wczoraj. A że zawsze są problemy z tymi kodami to nie dosyć, że zapisałam sobie w komórce to jeszcze wydrukowałam na kartce. Poszłam-podaję kartkę z kodem kreskowym pani przeciąga pod czytnikiem a tu lipa-nie wchodzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2870 |
Rozeznanie
|
Podaje dzisiejszy kod:
2981510313591 ja nie będę go używać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2871 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2872 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2874 |
Zakorzenienie
|
Jak tak czytam, że kolejna z Was odebrała prezent, to się jeszcze bardziej wściekam, że nie mogę pobrać kodu...
![]() ![]() Chyba nie jest mi dane dostać ten pakiet próbek ![]() I orientuje się ktoś może, czy w R. dostanę antyramy (konkretnie format A3)? Ramki na zdjęcia tam są, antyramy chyba kiedyś też widziałam, ale nie jestem pewna, a jednak wszelkie R. mam bardziej po drodze niż Obi ![]() ![]() ![]()
#2875 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Sprawdź jeszcze raz, czy masz wpisane w profilu te dane, które trzeba, czyli 1) płeć, 2) data urodzenia, 3) miasto, 4) telefon. No i sprawdź, czy zaznaczyłaś newslettery i dałaś "zapisz zmiany". Spróbuj jeszcze zmienić miejsce dostawy, jeżeli masz więcej niż 1 R. w mieście, bo ja jak wybrałam największego Rossa w moim mieście, to też nie mogłam pobrać kodu, może już się tam skończyły prezenty? Ale jak wybrałam inny, problem zniknął. Powodzenia! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2876 |
Zakorzenienie
|
problem jest w tym, że nie masz ikonki do pobrania prezentu!
Ostatecznie możesz założyć nowe konto, podać wszystkie potrzebne rzeczy, zaznaczyć newslettery itd, może się uda.
![]() |
#2877 |
Wtajemniczenie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;15546299]Ja również, dali ciekawe rzeczy
![]() Z kolei w tym przypadku, to trochę niefajnie, bo to same saszetki próbek są, prawda? Wtedy dali ciała ![]() Tak, tam są same próbki... Potem żałowałam, że się nie wróciłam ![]() Następnym razem im nie podaruję, oj nie... ![]() Ogólnie jak mnie wkurza ta ich "ochrona" pożal się Boże... Łażą za mną jakbym miała naklejkę "złodziej" gdzieś naklejoną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2878 |
Zakorzenienie
|
Już mam na rossnecie 3 konta
![]() ![]() Wszystkie dane mam wpisane, juz to sprawdzałam ![]() ![]() ![]() edit: Udało się... ;] Usunęłam dane, wylogowałam się, zalogowałam się, wpisałam dane, znów relogowanie i ikona jest. Szkoda, że szybciej na to nie wpadłam... ![]() ![]()
...and then she'd say: It's OK, I got lost on the way but I'm a Supergirl and Supergirls don't cry! ![]() Edytowane przez aktogimka Czas edycji: 2009-11-28 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2880 |
Zakorzenienie
|
byłam dzisiaj w rosmanie, kupiłam eyeliner i pomadkę Isana i przy okazji odebrałam prezent żadnych problemów nie było, dwie rzeczy oddam bratu i dwie mamie a reszta dla mnie
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.