|
|
#2851 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann - część V
Zbierzmy może wszystkie kody razem będzie wygodniej i może unikniemy wielu zbędnych pytań:
kody na płyn Isana to: 2981509820895 2981509821533 kody na lusterko: 2981510073914 2981510079053 2981510076465 Kody na Esprit: 2981509917786 2981509971153 Kody na płyn Lirene; 2981510160676 2981510162106 2981510148490 2981510117892 Kody na lakier Taft: 2981510209115 Jeżeli będą pojawiać się nowe chętnie dopiszę
|
|
|
|
#2852 |
|
Zadomowienie
|
motylek - swietny pomysł. Tak jest dużo wygodniej
![]() Przed chwilą odebrałam prezent
|
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis odebralam dwa prezenty z rossmana (jeden dla mamy, jeden dla mnie ) i wzielam sobie gazetke Skarb
![]() Zadowolona jestem z tego prezentu
|
#2854 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dzięki.
|
|
|
|
|
#2855 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dostałam stary prezent z R... Dopiero po fakcie się zorientowałam...;/
|
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny za wasza rada poszlam jeszcze raz do rossmana z proba odebrania prezentu i dzis juz go dostalam bez problemu ,takze nie wiem dlaczego dwa dni temu kasjerka upierala sie ze nie moge w tym rossmanie odebrac prezentu
|
|
|
|
#2857 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ciągle nie moge pobrać kodu na prezent... Klikam na 'pobierz kupon' i jedynie strona mi sie odświeża, bez sensu :/
Szukałam dzisiaj jakiegoś fioletowego lakieru do paznokci w szafie Wibo albo Lovely, ale nic nie znalazłam. Za to masa jest takich transparentnych albo bardzo jasnych kolorków. Mi zależy akurat na fiolecie, a nie chcę kupoważ jakiegoś Rimmela, Astora czy innego cuda, szkoda mi pieniędzy. Chyba zajrzę do innego R, może tam się jakiś ciemny uchował? No chyba, że wszędzie są tylko jasne...
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a ja muszę się poskarżyć... Bo poszłam wczoraj do Rosmanna i oczywiście kod nie chciał wejść, więc sprzedawczyni najpierw zarzuciła mi, że pewnie już go wykorzystałam, a potem z wielkim bólem dała mi w końcu próbki, tylko, że te same co ostatnio
|
#2860 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja ostatnio odbierałam dwa komplety próbek w dwóch różnych Rossach i w dwóch spotkała mnie taka sama sytuacja: pani wbija kod, wszystko ok, kod wchodzi, zagląda pod kasę i mowi "chyba już nie mamy prezentów" A ja spokojnie stoję, nie odzywam się i czekam... Za mną ustawia się kolejka do kasy, a ja stoję - pani więc zaczyna działać, prosi koleżankę, szukają w innej kasie ( tam też nie ma). Ja nadal stoję, tamuję ruch przy kasie - kasjerka idzie na zaplecze i prezenty oczywiście są. Nie dam sie spławić tak łatwo...
|
|
#2861 |
|
Zadomowienie
|
Mi się ywdaje, że to jakie sa prezenty w danym rossie nie zalezy od kasjerek tylko od dostawy- takie im dali i tyle. Pomyślcie troche- co oni mają z tamtymi zrobic? A może ktoś akurat nie miał? A Wy od razu - kasjerki zabrały...
|
|
|
|
#2862 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co mają robić z poprzednimi, które im zostały to już nie mój problem...
|
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Beata a dla mnie dziwne jest, że niby dostały te, skoro rossman na stronie podaje, że są inne, więc to chyba centrum do nich wysyła, więc nie sądzę, żeby wysyłali stare...
|
|
#2864 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem, nie pracowałam akurat w rossie. Napisz skargę do UOKIK
|
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
A co jest w tych nowych prezentach? Tzn. próbki czego?
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- To nie jest dla mnie taki duży problem, żeby pisać skargę. Nie przesadzaj. Nie wiem, dlaczego tak ironizujesz... Chyba mogę być niezadowolona, że potraktowano mnie nieuczciwie. Z resztą nie tylko mnie, jak wynika z tego co dziewczyny piszą.
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro pobrałaś kod, to widziałaś na zdjęciu, co zawiera prezent. Poza tym kilka stron wcześniej wielokrotnie prezent był opisywany.
|
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
Kombinują, kombinują... u mnie w Rossmannie miałam 2 takie sytuacje z gratisami do produktów.
Raz do kremu Garniera miał być dodawany jako gratis żel do mycia twarzy i tylko przez moją upierdliwość nagle się znalazł (i to całe nie napoczęte pudełko), a niby nie było A drugim razem do karmy dla kota 400 g miała być jako gratis paczka 200g. Chodziłam codziennie do sklepu odkąd weszła ta promocja i widziałam, że przy kasie leżały kartony z tą gratisową karmą, ale nie było dużych paczek. Przywieźli je dopiero po paru dniach więc poszłam zakupić a pani przy kasie mi nie daje małej paczki. Jak się upomniałam to się okazało, że gratisów już nie ma. Pytam więc pani do czego je dodawali, bo przychodzę codziennie od kilku dni i dopiero dziś są w sprzedaży duże paczki karmy do których miała być gratis paczka 200 g. Pani nie odpowiedziała, ale żeby mi zamknąć mordeczkę dodała 4 saszetki
![]() Edytowane przez aga_tka_2 Czas edycji: 2009-11-28 o 10:02 |
|
|
|
#2868 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem, po co ta ironia?
Ja nie wiem, czy kasjerki kombinują, czy system dostaw czasem nawala. Pobierany kod jest przypisany do użytkownika i jeśli jest napisane, że odbiór np. do 13 grudnia, to oczekuję, że do 13 grudnia prezent będzie czekał w na mnie w Rossie. Jeśli jest napisane, że mam dostać produkt x, y i z, to oczekuję, produktu x, y,z a nie a,b i c. Nie widzę w tym nic niestosownego.UOKiK ma poważniejsze sprawy na głowie, ja zresztą też. A ponarzekać zawsze mogę
|
#2869 |
|
Raczkowanie
|
Ja odebrałam swój prezent wczoraj. A że zawsze są problemy z tymi kodami to nie dosyć, że zapisałam sobie w komórce to jeszcze wydrukowałam na kartce. Poszłam-podaję kartkę z kodem kreskowym pani przeciąga pod czytnikiem a tu lipa-nie wchodzi
. Podyktowałam z komórki numerki i też nic . Mówię, że taki kod mam w zakładce "moje prezenty" na koncie rossnetu i się łaskawie schyliła pod kasę i wydała ten prezent-koszmar.
|
|
|
|
#2870 |
|
Rozeznanie
|
Podaje dzisiejszy kod:
2981510313591 ja nie będę go używać
|
|
|
|
#2871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tak czytam, że kolejna z Was odebrała prezent, to się jeszcze bardziej wściekam, że nie mogę pobrać kodu...
Chyba nie jest mi dane dostać ten pakiet próbek ![]() I orientuje się ktoś może, czy w R. dostanę antyramy (konkretnie format A3)? Ramki na zdjęcia tam są, antyramy chyba kiedyś też widziałam, ale nie jestem pewna, a jednak wszelkie R. mam bardziej po drodze niż Obi
|
#2875 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sprawdź jeszcze raz, czy masz wpisane w profilu te dane, które trzeba, czyli 1) płeć, 2) data urodzenia, 3) miasto, 4) telefon. No i sprawdź, czy zaznaczyłaś newslettery i dałaś "zapisz zmiany". Spróbuj jeszcze zmienić miejsce dostawy, jeżeli masz więcej niż 1 R. w mieście, bo ja jak wybrałam największego Rossa w moim mieście, to też nie mogłam pobrać kodu, może już się tam skończyły prezenty? Ale jak wybrałam inny, problem zniknął. Powodzenia!
|
|
|
|
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
problem jest w tym, że nie masz ikonki do pobrania prezentu!
Ostatecznie możesz założyć nowe konto, podać wszystkie potrzebne rzeczy, zaznaczyć newslettery itd, może się uda.
|
|
#2877 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;15546299]Ja również, dali ciekawe rzeczy
![]() Z kolei w tym przypadku, to trochę niefajnie, bo to same saszetki próbek są, prawda? Wtedy dali ciała [/QUOTE]Tak, tam są same próbki... Potem żałowałam, że się nie wróciłam ...Następnym razem im nie podaruję, oj nie... ![]() Ogólnie jak mnie wkurza ta ich "ochrona" pożal się Boże... Łażą za mną jakbym miała naklejkę "złodziej" gdzieś naklejoną
|
|
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
Już mam na rossnecie 3 konta
![]() Wszystkie dane mam wpisane, juz to sprawdzałam Spróbuję wyczyścić dane i wpisać je jeszcze raz, może pójdzie ![]() edit: Udało się... ;] Usunęłam dane, wylogowałam się, zalogowałam się, wpisałam dane, znów relogowanie i ikona jest. Szkoda, że szybciej na to nie wpadłam... Zrobię tak z pozostałymi 2 kontami
...and then she'd say: It's OK, I got lost on the way but I'm a Supergirl and Supergirls don't cry! Edytowane przez aktogimka Czas edycji: 2009-11-28 o 12:54 |
|
|
|
#2879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie musiałam tyle kombinować, wystarczyło, że się wylogowałam i powtórnie zalogowałam i pobrałam kodzik na prezencik
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dzisiaj w rosmanie, kupiłam eyeliner i pomadkę Isana i przy okazji odebrałam prezent żadnych problemów nie było, dwie rzeczy oddam bratu i dwie mamie a reszta dla mnie
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.

. Podyktowałam z komórki numerki i też nic